Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ - Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ Γ' Mέρος


                                          
                                                         Εφαρμογές στη Ζωή

Στο Σκορπιό είναι ο άθλος που από ορισμένες σκοπιές μας απασχόλησε και θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό, επειδή αντίθετα με τον Ηρακλή, δε θριαμβεύσαμε επί της ύδρας. Οι περισσότεροι από μας ασχολούμαστε με τις μάταιες μεθόδους που χρησιμοποίησε αρχικά σ’ αυτή τη δοκιμασία.

Βάλτε Μια Γάτα Στο Σπίτι Σας


Είναι ανεξάρτητες, όμορφες, παιχνιδιάρες, αξιαγάπητες αλλά ζηλιάρες και δεσποτικές. Οι γάτες έχουν φανατικούς φίλους αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Ποια είναι αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προκαλούν τόσο έντονα συναισθήματα; Και πόσο ασφαλείς είναι οι γάτες για τον άνθρωπο;

iDoser Συναγερμός για το "ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής" που τρελαίνει τον εγκέφαλο!




iDoser: Το "ναρκωτικό" που τρελαίνει τον εγκέφαλο!


Συναγερμός για το νέο και άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser (ή, αλλιώς, «χέρι του θεού») που κατασκευάζεται και διακινείται μέσω του Διαδικτύου και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο έχει σημάνει τους τελευταίους μήνες στις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ BIG BANG


Η έναρξη του Σύμπαντος θα πρέπει να διαμορφώνεται όχι ως Big Bang, αλλά περισσότερο σαν πάγωμα του νερού σε πάγο, σύμφωνα με μια ομάδα θεωρητικών φυσικών στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και του RMIT University.

Πιστευουν ότι η διερεύνηση των ρωγμων και σχισμων που ειναι κοινές για όλα τα κρύσταλλα - συμπεριλαμβανομένου του πάγου -  θα αλλαξει την κατανόησή μας για τη φύση του Σύμπαντος και

Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος



Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος

Οι μάστιγες που ξεκλήρισαν την οικουμένη

Με τις ανθρωπιστικές κρίσεις του πλανήτη μας να περιλαμβάνουν ακόμα και σήμερα εκρήξεις πανδημιών σε διάφορες γωνιές του κόσμου, η μάστιγα των θανατηφόρων ασθενειών δεν έχει καταλαγιάσει...

Το ξέσπασμα της χολέρας στη δοκιμαζόμενη Αϊτή σκότωσε 300 ανθρώπους και μόλυνε άλλους 3.000. 

Στην Αφρική και την Ασία ο κόσμος υποφέρει από νόσους που στη Δύση έχουν πλέον εκλείψει.

Με αυτά υπόψη, ας δούμε τις χειρότερες επιδημίες που γνώρισε ποτέ ο πολύπαθος πλανήτης μας...

Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ



Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Σταματήστε να ΦΟΒΑΣΤΕ. Το Πολιτικό Σύστημα βασίζεται στο ΦΟΒΟ σας για να συνεχίζει να υπάρχει. Το Πολιτικό Σύστημα δεν είναι οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τον λαό. Ο ΛΑΟΣ δεν πρέπει να ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ του αλλά οι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Αλλά σας έχουν κάνει να φοβάστε. Σας ελέγχουν με την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, με τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ, με τα Μ.Μ.Ε. σας βάζουν στο κεφάλι ιδέες που δεν είναι δικές σας, και σας μαθαίνουν να σκέπτεστε με την ΔΙΚΗ τους ΛΟΓΙΚΗ, αυτή που τους βολεύει.

ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ Μ' ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ


ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. 
ΕΨΑΞΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΓΓΙΞΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.

ΤΙΣ ΕΣΦΙΞΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ. 

Μάνος Λοΐζος 22 Οκτωβρίου 1937




Ο Εμμανουήλ Λοΐζος γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1937 στο χωριό Άγιοι Βαβατσινιάς της επαρχίας Λάρνακας. Ήταν το μοναδικό παιδί του Ανδρέα Λοΐζου και της Δέσποινας Μανάκη, κόρης γεωπόνου από τη Ρόδο. Η οικογένειά του μετακόμισε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, όταν ο Μάνος ήταν επτά ετών.
Με τη μουσική ασχολήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια. Γράφτηκε σε τοπικό Ωδείο και άρχισε να μαθαίνει βιολί, αλλά κατέληξε στην κιθάρα. Μετά την αποφοίτησή του από το Αβερώφειο Γυμνάσιο της Αλεξάνδρειας το 1955 ήλθε στην Αθήνα και γράφτηκε αρχικά στη Φαρμακευτική Σχολή και στη συνέχεια στην ΑΣΟΕΕ. Στις αρχές του 1960 ήλθε η μεγάλη στροφή στη ζωή του, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική.

FACEBOOK ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


facebook shootedΈχετε σκεφτεί πόσο χρόνο περνάτε στο facebook; Εάν αυτός ο χρόνος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε άλλες δραστηριότητες, πιό εσωτερικές;

Καλή είναι η κοινωνικοποίηση και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους, αλλά μήπως αυτό δεν μπορεί να γίνει με ένα email, με ένα τηλεφώνημα, με ένα ραντεβού για καφέ ή για φαγητό;

Μήπως τα κοινωνικά δίκτυα φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας των ανθρώπων; Είναι δυνατόν να γίνει αυτό;

Από το σκοτάδι στο Φώς !!!



Προσπαθώντας να εννοήσω την αναγκαιότητα της Αγάπης στην ζωή μας , θεώρησα πρέπον να ασχοληθώ με την `φύση` της !!
Αγάπη δεν είναι να λέμε μόνο όμορφα , γλυκά λόγια !!
Πολλές φορές περνάμε το κατώφλι της Αγάπης μέσα από δύσβατα μονοπάτια του εσωτερικού μας Είναι με σκοπό να επέλθει η κάθαρση !!
Ο δρόμος αυτός είναι σκληρός και γίνετε αποτρόπαιος και βίαιος όσο κυριαρχούνε οι βαριές ενέργειες ( ελαττώματα ) της προσωπικότητας μας !!
Η Αγάπη είναι η κατάκτηση του Εαυτού μας , που μας οδηγεί στον Έρωτα !!!

ΤΟ ΝΕΟ SONY SMARTPHONE...ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ!!

Happy New Year!!!!!!!! by Sairz*
Θα εμφανιστει στην αγορα το 2016.
Αλλο ενα παιχνιδι για να γινουμε περισσοτερο τεμπεληδες η πραγματικα μια επαναστατικη συσκευη;

Αϊνστάιν: Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο της συνείδησης που το δημιούργησε (ΒΙΝΤΕΟ)


Αϊνστάιν: Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στο ίδιο επίπεδο της συνείδησης που το δημιούργησε - Κοινωνία - Ανθρωπος - Ατομο - Ανθρωποτητα

Μηπως ξεχασαμε... τι σημαινει... να εισαι ανθρωπος ;


Ηρθε η ωρα να κοιταξουμε βαθια μεσα μας
με μια βαθια ματια στον κοσμο μας
Με την ελπιδα να ξεπερασουμε αυτο το χαος ...
Με ελπιδες οτι θα επιστρεψουμε στον αληθινο μας εαυτο

Πώς να κόψετε το ροχαλητό

Δέκα απλές συμβουλές για να κοιμάστε σαν πουλάκι. Και εσείς και οι άλλοι γύρω σας...

Μα με το ροχαλητό θα ασχολούμαστε τώρα, δεν έχουμε τίποτα πιο σοβαρό στην ατζέντα; Και σιγά ποιος ενοχλείται;

Αυτά λες και γίνεσαι αστείος! Γιατί δεν είναι μόνο οι άλλοι που υποφέρουν από το ροχαλητό σου, είναι και η υγεία σου που διακυβεύεται. Όπα, ποια υγεία;

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ



Η Ελεύθερη Θέληση είναι η ουσία που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο. Αυτή είναι η απόδειξη πως έχει λόγο και ύπαρξη. Με την ποδηγέτηση της ελεύθερης θέλησης της ανθρωπότητας απόκτησαν την δύναμη της ηγεσίας, αυτοί που κατέχουν την γνώση τής χρήσης της, και κατάφεραν να μας εγκλωβίσουν μέσα σε μία και μοναδική πραγματικότητα .
Την πραγματικότητα του κόσμου που οι ίδιοι μας έχουν περιορίσει.

ΤΟ ΣΩΣΕ (ΜΑΙΚΛ ΦΡΕΙΝ) ΠΡΑΞΙΣ 2012





Η θεατρική ομάδα “Πράξις” ανεβάζει την πολυβραβευμένη κωμωδία του Μάικλ Φρέιν «Το Σώσε», στις 18, 19, 20, 21, 22 και 23 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
«Το Σώσε» είναι ένα έργο σε…δύο: από τη μια, η παραδοσιακή φάρσα «Να γδύσουμε τους ντυμένους/ Nothing on», που παρουσιάζεται στη σκηνή από ένα δευτεροκλασάτο αγγλικό θίασο κι απ’ την άλλη, αυτά που συμβαίνουν στα παρασκήνια. 

Όταν οι ιπτάμενοι δίσκοι τρομοκρατούσαν τον Λευκό Οίκο (Αναφορά Νο16)

Η αναφορά Νο16 της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω αφορά μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Αμερική. Είναι αναφορά 1ου τύπου και θα την συναντήσουμε και σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο το οποίο ετοιμάζουμε και θα σας παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες. 
Κρατήστε στο μυαλό σας αυτή την αναφορά, γιατί το αποκαλυπτικό άρθρο που ετοιμάζουμε θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και η συγκεκριμένη παρουσία των UFO το 1952 έχει πολύ σημαντικό και "στρατηγικό" σκοπό.

Γέροντας Παϊσιος: "Θά βγεί ό Εθνικισμός στήν επιφάνεια καί τότε…"

Σε καιρούς καταστροφικούς όπως οι σημερινοί που ζούμε το να υπάρχουν σημεία της πραγματικότητάς μας, που ταυτίζονται με ρήσεις των Αγίων της Ορθοδοξίας, δεν είναι μόνο κάτι αξιοσημείωτο αλλά και κάτι το οποίο οφείλουμε να το σημειώσουμε και ο καθείς ας κρίνει με την αντίληψη που κουβαλάει.

Επαφές με Αγγέλους!

 Μαρία Κικίρη
«Μα ο άγγελος απ’ άκρη σ’ άκρη περπάτησε τον ουρανό, εκεί πάνω που ο βαθύς λογισμός είναι καθήκον, που ο έρωτας είναι θεός κυρίαρχος, που οι ματιές κρατάνε ακέραια την ομορφιά των αστεριών που ευφραίνει τη ματιά μας..»
Allan Edgar Poe
Ποια ιδέα είναι πιο σαγηνευτική από αυτή των ζωηρών πνευμάτων, που «απαλλαγμένα» απ’ το χρόνο, τον τόπο και την ανθρώπινη αδυναμία, αιωρούνται ανάμεσά μας άφοβα;
Άγγελοι: πλάσματα της φαντασίας ή της πίστης! Όντα πλασμένα από θρύλους και φως. Άφυλοι αλλά ερωτικοί, οι άγγελοι ανοίγουν τα φτερά τους και κατακλύζουν τον κόσμο μας, μέσα από ορισμένες ασυνήθιστες

ιστορίες..

Ο Κρεγκ Βέντερ δηλώνει βέβαιος ότι θα βρει DNA στον Άρη


O Κρεγκ Βέντερ ήταν ο πρώτος που διάβασε ολόκληρο το ανθρώπινο γονιδίωμα. Τώρα θέλει να κάνει το ίδιο με το DNA των αρειανών.   (Φωτογραφία:  Reuters )
Νέα Υόρκη
Ο Κρεγκ Βέντερ, ο ερευνητής που δημιούργησε το πρώτο συνθετικό γονιδίωμα, θέλει τώρα να στείλει στον Άρη ένα ρομπότ που θα αναζητήσει γενετικό υλικό από εξωγήινα μικρόβια.

«Σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί μορφές ζωής που βασίζονται στο DNA» είπε ο Αμερικανός βιολόγος σε συνέδριο Υγείας που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό Wired. Δείτε ολόκληρη την παρουσίασή τουεδώ.

Μετά το CERN δεν θα είναι τίποτα το ίδιο στην κοινωνία

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2000 ένα αμερικανικό διαστημικό όχημα προσέγγισε τον αστεροειδή Έρωτα (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ). Συγκρατήστε την ημερομηνία: 14 Φεβρουαρίου. Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ίσως κάποιοι χαμογελάσουν. Οι ρομαντικοί γλυκερά, οι ρεαλιστές ειρωνικά. Όμως αυτό το «ραντεβουδάκι» στο Διάστημα έγινε 14 Φεβρουαρίου διότι οι επιστήμονες ήθελαν να τραβήξουν την προσοχή των πολιτικών και των χορηγών.
Με μια λέξη: μάρκετινγκ. Η NASA πήρε τα κονδύλια που χρειαζόταν – και ευτυχώς: το όλο πρότζεκτ σχετιζόταν με τα συστήματα προστασίας της Γης. Μελετώντας τους αστεροειδείς, οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους να τους εκτρέψουν από μια πιθανώς επικίνδυνη για τη Γη πορεία. Έτσι προέκυψε ο «Έρωτας»…

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO H.A.A.R.P KAI O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO H.A.A.R.P KAI O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ-- Ο Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003. Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον. Ο Γκιόλβας ήτανμηχανολόγος - πυρηνικός φυσικός και είχε 19 αναγνωρισμένες διεθνώς εφευρέσεις.

Οι συνεντεύξεις που έδωσε στη ζωή του ήταν ελάχιστες και πάντα προκαλούσαν αίσθηση. Σε αυτό το άρθρο θα σας κάνω γνωστή μια συνέντευξη την οποία και έδωσε 1 περίπου μήνα πριν πεθάνει - συγκεκριμένα στα τέλη του Σεπτέμβρη(2003). Η συνέντευξη αυτή δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν έγινε(ως τώρα Μάρτιος 2004) , καθώς μετά το θάνατό του τα δικαιώματα της συνέντευξης αυτής έχουν περάσει στη γυναίκα του Γ. Γκιόλβα , η οποία και προς το παρόν δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση της. Τέλος , αξίζει να αναφέρω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι και κατέχουν την κασέτα αυτή , είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. . .

Η τέχνη γεννήθηκε στη Ευρώπη 10.000 χρόνια νωρίτερα


Η τέχνη γεννήθηκε στη Ευρώπη 10.000 χρόνια νωρίτερα


Φωτογραφίες από τις τοιχογραφίες στην Ισπανία

Η παλαιότερη τοιχογραφία σε σπηλιά στην Ευρώπη επιβεβαιώθηκε πως έχει ηλικία… 40.800 ετών. Τα παλαιολιθικά σχέδια στη βόρεια Ισπανία χρονολογήθηκαν με ακρίβεια για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας πως η τέχνη γεννήθηκε στην Ευρώπη 10.000 χρόνια νωρίτερα από ότι νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Αυτό σημαίνει πως τα σχέδια αυτά έγιναν είτε από τους πρώτους ανθρώπους στην περιοχή με τη σύγχρονη ανατομία- οι οποίοι πιστεύεται πως ήταν εκεί πριν από 41.500 χρόνια- είτε από Νεάτερνταλ. 

"Διαχρονικοί Μύθοι για τους Πλανήτες : o Πλούτος " του Ernst Ott

Μετάφραση της Αλεξάνδρας Α. απο το μαγκαζίνο του αστρολογικού περιοδικού Αstrologie Heute, τεύχος 155, Φεβρουαρίου/Μαρτίου 2012


Η σύζυγος του Πλούτωνα, η Περσεφόνη, μας δείχνει τις άγνωστες γοητευτικές πλευρές αυτού του συναρπαστικού θεού


του Ernst Ott


''Ούτε τ’ όνομα του μη λες''''ο έξω απο δω'' έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, ''διαφορετικά θα έρθει και αυτό θα είναι  πραγματικά τρομερό''. Ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες φοβόταν το θάνατο και έτσι προτιμούσαν να αποσιωπούν ακόμα και το όνομα του. Αν εξαιρέσουμε τους Πυθαγόρειους, οι οποίοι πίστευαν στη μετενσάρκωση, οι υπόλοιποι αρχαίοι Έλληνες φαντάζονταν τη μεταθάνατια ζωή σαν την αιώνια περιπλάνηση του άυλου σώμα, μια ''σκιάς'', στον Κάτω Κόσμο. 

Σκέψεις πάνω στο πείραμα της γάτας του Σρέντιγκερ και τη φιλοσοφία του Λιαντίνη




Η γάτα του Σρέντιγκερ .
Το γνωστό πείραμα ή αρχή της απροσδιοριστίας όπως γράφτηκε από τον Σρεντιγκερ Η γάτα μέσα στο κουτί με το θανάσιμο δηλητήριο το υδροκυάνιο .. λοιπόν ο κύριος Σρέντιγκερ προέτρεπε τους μαθητές του να φιλήσουν ένα κορίτσι για να δουν για πότε σταματά ο χρόνος να κυλάει .. Αυτός επινόησε και το πείραμα της γάτας. (γιατί της γάτας τώρα κι όχι του σκύλου.. οπαδός του ποδόγυρου.. επομένως γατοφιλος.. ) Προσπάθησε να κάνει κατανοητή την λεγόμενη «κβαντική υπέρθεση» σε μακροσκοπικό επίπεδο.. στην καθημερινή μας ζωή δηλαδή..

Σύμφωνα με το πείραμα οι πιθανότητες είναι 50-50. Δηλαδή 50% να ελευθερωθεί το υδροκυάνιο και να πεθάνει η γάτα και 50% να μην συμβεί τίποτα και η γάτα να χαίρει άκρας υγείας .. 

Απόφαση ''βόμβα'' από το Συμβούλιο της Ευρώπης:Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα!


απόφαση κρίνει ως παράνομες 2 μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά που πήρε η ελληνική κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της τρόικας
- Παράνομη πλέον θεωρείται η μείωση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στα δύο τρίτα του εθνικού κατώτατου μισθού
- Παράνομη κρίθηκε επίσης και η παράταση ενός έτους στην δοκιμαστική περίοδο που οι εργαζόμενοι μπορεί να απολυθούν χωρίς ειδοποίηση


- Το Συμβούλιο της Ευρώπης θεωρεί πως η μείωση του μισθού στους νέους Έλληνες σημαίνει πως πλέον
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα