Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 21/12/2020 – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!!



 Είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο μάτριξ.

Όλοι οι αφυπνισμένοι το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και δεν χωρά ουδεμία αμφισβήτηση. Είναι όμως τόσο κλειστή αυτή η φυλακή, ούτως ώστε να μην έχει έξοδο διαφυγής, παράθυρο φωτός, έξοδο κινδύνου για τους ελεύθερους και τους μαχητές της Ελευθερίας;
Σήμερα θα σας μιλήσω για το τι πρόκειται να μας συμβεί στις 21/12/2020, για το μεγάλο στοίχημα που δεν θα το κερδίσουν όλοι, για την Ενεργειακή Πύλη των Αγγέλων που ανοίγει σπάνια κι αυτό όταν τα Άγγελοι του Ουρανού και οι Αστέρες μας το μαρτυρούν, όπως ακριβώς το Άστρο της Βηθλεέμ, που καθοδήγησε τους Μάγους.
Το Μεγάλο γεγονός λοιπόν του Δεκεμβρίου στις 21 είναι η μεγάλη, η έξοχη και μεγαλειώδης αυτή Σύνοδος των μεγαλυτέρων Πλανητών του Ηλιακού μας Συστήματος. Του Δία με τον Κρόνο.
Αλίμονο πάντως αν εμείς οι Έλληνες περιμέναμε τους ξένους και τους άσχετους να μας εξηγήσουν τι είναι ο Δίας, τι είναι ο Κρόνος, τι είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και τι είναι η είσοδος μας στην εποχή του Υδροχόου. Όλα αυτά είναι αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και ανήκουν αυστηρά στην ελληνική Κοσμοθέαση. Ελάτε όμως που μας έκαναν να τα ξεχάσουμε, να τα σβήσουμε από την κουλτούρα μας, να τα αποποιηθούμε από την κληρονομιά μας!!! Για το λόγο αυτό θα σας μιλήσω σήμερα. Πάνω από 30 χρόνια ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Ήρθε η ώρα να μιλήσω και θα το πράξω.
Σήμερα 7/12 πάνω στον ιερό αριθμό επτά ή σεπτά, αφού τίποτε δεν γίνεται αν δεν έρθει η ώρα του και τα βιβλικά κείμενα είναι γεμάτα από την φράση «ότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου», σε συνδυασμό ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο στους Νόμους του θεού και στους Νόμους των αστέρων και του Σύμπαντος.
Για να περιγράψουμε λίγο το φαινόμενο αστρονομικά.
Οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες στο ηλιακό σύστημα, ο Δίας και ο Κρόνος, θα εμφανιστούν πιο κοντά ο ένας στον άλλο στο νυχτερινό ουρανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων, σε μια προσέγγιση που θα συμβεί για πρώτη φορά τα τελευταία 800 χρόνια, λένε οι αστρονόμοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα