Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Μην αφήσεις τον κόσμο να σε αλλάξει προς το χειρότερο. Το δικαίωμα στην ατομική ελευθερία. Η θυσία του Φραντς Γαϊγκερστάιτερ και η μοίρα των ναυτικών του Εl Faro.

"Το ερώτημα δεν είναι εσύ
ν' αλλάξεις τον κόσμο, αλλά 
ο κόσμος να μην αλλάξει 
εσένα".
Φραντς Γαϊγκερστάιτερ
Αυστριακός αγρότης
που εκτελέστηκε από το
Γ' Ράιχ



  Μάρτιος του 1939. Στρατεύματα του Γ’ Ράιχ παρελαύνουν στα χωριά των αυστριακών Άλπεων, ζητώντας από τους χωρικούς να καταταγούν στον στρατό του Χίτλερ. 

Όλοι ενθουσιάζονται με την ιδέα να ανήκουν στο δυναμικό μιας νεοσύστατης αυτοκρατορίας. Μαγεύονται από τους πύρινους λόγους ενός ψεύτικου ηγέτη και ορκίζονται πίστη στο πρόσωπό του σαν να είναι ένας νέος Μεσσίας, που θα τους ανυψώσει από τη φτώχεια και την ασημαντότητά τους στην κορυφή του κόσμου. Ενστερνίζονται το όραμά του και ξεχύνονται στο πεδίο της μάχης, ικανοποιώντας τις ορέξεις και τις διαταγές του. Πιστεύουν σε εκείνον!

  Ανάμεσα στους χιλιάδες χωρικούς που ακούν το κήρυγμα των αξιωματικών του Γ’ Ράιχ, είναι και ο Φραντς Γαϊγκερστάιτερ. Γνωρίζει ήδη μερικές από τις θηριωδίες του Χίτλερ στον άμαχο και αθώο πληθυσμό των κρατών που υποδουλώθηκαν και με σθένος που θα ζήλευε ακόμη και ο Χίτλερ, αρνείται να ορκιστεί πίστη στον δικτάτορα. 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΥΣΜΑ..



Κέρκυρα: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 29χρονης - «Δεν είχε τίποτα»
Μια νεα γυναικα ¨κατεληξε¨ ξαφνικα , μεσα σ ενα Νοσοκομειο μαλιστα, οπου συνοδευε το νηπιο παιδι της.
Οι περισσότερες περιπτώσεις ¨ανευρυσμάτων¨ δεν είναι κληρονομικές. Ναι υπάρχει πρόληψη και μπορεί να γίνει με βελτίωση του τρόπου ζωής. 
Ισορροπημένη διατροφή Ιχθυέλαιο Και ειρήνη στη καρδιά.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Οι ανοσολογοι στεκονται εκστατικοι μπροστα στον τροπο που ενεργει ενα ¨υγιες¨ανοσο συστημα, στην καταπολεμηση του κορονοϊου. Ειναι γεγονος πως το πλεον περιπλοκο, οργανικο συστημα του ανθρωπου, το ανοσο, ειναι αυτο που ουσιαστικα μας προστατευει γενικως. Ουτε η ιατρικη επιστημη, η οποια απλως το ψαχουλευει, ουτε τα φαρμακα, που το αδυνατιζουν, οπως π.χ. τα μη στερροειδη αντιφλεγμομωδη.
Πρακτικα εχουμε δυο κλαδους στο ανοσο μας συστημα.
Ο πρωτος περιλαμβανει τους ¨μακροφαγους¨που ειναι τα κυτταρα αστυνομοι.

Ρόδος: Γεννητούρια (με εκπλήξεις) στο ασθενοφόρο και αεροδιακομιδή ελπίδας






Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ Ρόδου τα ξημερώματα κατά τη διακομιδή νεαρής γυναίκας από το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Κατά τη διακομιδή, το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε πως υπήρχε τοκετός σε εξέλιξη.

Η  κύηση (που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η μόνη), ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με τους διασώστες να φέρνουν στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα