Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ... Η μετατόπιση επηρεάζει τους ανθρώπους

Σκηνές αφάνταστου τρόμου. Τα νερά σχηματίζουν θεόρατα κύματα που υψώνονται και σκάνε στη γη. Παρασύρουν στο διάβα τους κτήρια και ανθρώπους σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σε μια άλλη σκηνή βλέπω ορδές από τεράστιες φωτιές που καταστρέφουν μια πόλη.

Επιπλέον μέσα σε όλες τις φυσικές καταστροφές θα υπάρχουν και καιρικές καταστροφές, καταιγίδες τόσο δυνατές που δεν έχουν συμβεί ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση για όσους επιζήσουν. Η έλλειψη καθαριότητας θα συμβάλει στην εξάπλωση ασθενειών και τροφικών δηλητηριάσεων.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ...Η Μετατόπιση του ΄Αξονα της Γης - Ο σχεδιασμός του νέου χάρτη

Το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε

Ωροσκόπιο πρώτης πιθανής ημερομηνίας μετατόπισης του άξονα της Γης, 6-2-2002
Ωροσκόπιο δεύτερης πιθανής ημερομηνίας μετατόπισης του άξονα της Γης, 24-10-2029

Ο χάρτης του κόσμου θα είναι διαφορετικός στο μέλλον, γιατί ο ανασχηματισμός των πόλων θα γίνει μετά από αρκετές εκατοντάδες χρόνια. Θα είναι κάτι που θα γίνει σταδιακά. Αλλά από την άλλη, τι είναι μερικές εκατοντάδες χρόνια στην ιστορία του πλανήτη;
Η μετατόπιση του άξονα της γης θα συμβεί οπωσδήποτε, γιατί είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Στο εύλογο ερώτημα αν υπάρχει κάτι να κάνουν οι άνθρωποι προληπτικά, η απάντηση θα ήταν να μεταφέρουν το σύνολο της γνώσης τους πάνω στην εξερεύνηση του διαστήματος σε βορειο-δυτικές περιοχές της γης που είναι ασφαλέστερες.
Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το πνεύμα αυτού του πλανήτη. Ο πλανήτης επαναστατεί και σείεται, βλέπουμε σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα να επηρεάζουν τον στρατό του και να τον γονατίζουν όταν παρασύρεται σαν φτερό από έναν τυφώνα ή έναν ανεμοστρόβιλο. Όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα.

Πολυ - καθαριστικό οικονομικό και οικολογικό



Θα φτιάξετε ένα δικό σας καθαριστικό που θα έχει πολλές χρήσεις,

Θα είναι οικολογικό
Θα είναι οικονομικό
Δεν θα βλάπτει την υγεία σας

Για τη ρεφλεξολογία, τι ξέρετε;



Η ρεφλεξολογία
 είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει για τον Άλκη Αλκαίο (ΒΙΝΤΕΟ)





Κυρίες και κύριοι είμαι περήφανος γιατί πριν τριάντα χρόνια ανακάλυψα ένα σπουδαίο ποιητή που παριστάνει τον στιχουργό, που εξέφρασε την προσωπική αγωνία ενός εκάστου εξ ημών αλλά και την καθολική αγωνία της γενιάς μου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μιλάει για τον Άλκη Αλκαίο



(Απο το αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο στον ΙΑΝΟ στις 27 Απριλίου του 2007)
γράφει ο Μάνος Ορφανουδάκης

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....(ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη γη...

Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις....

Μια χώρα που πτώχευσε δύο φορές σε έναν χρόνο.


Του Γ. Βαρουφάκη


Το 2012 θα μείνει στην παγκόσμια οικονομική ιστορία ως η χρονιά που μια χώρα της ευρωζώνης, η Ελλάδα μας, πτώχευσε δις. Μία φορά τον Φεβρουάριο και μία τον Δεκέμβριο. Και δεν είναι μόνο το επίτευγμα της διπλής σε έναν χρόνο πτώχευσης που θα καταχωρίσει το σωτήριον 2012 με γράμματα μαύρα κι άραχνα στην ιστορία. 

Υπάρχουν άλλοι δύο λόγοι: πρώτον, ότι και οι δύο αυτές πτωχεύσεις συνέβησαν εν μέσω θριαμβολογιών των κυβερνώντων πως η χώρα σώθηκε από την... πτώχευση. Και, δεύτερον, ότι το δημόσιο χρέος παραμένει μη βιώσιμο παρά τις δύο, διαδοχικές πτωχεύσεις.   

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ... ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!







Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ....ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12:12 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ...12/12/2012... ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ
ΕΣ... ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ .... ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ...

Οι αρχαίοι θεοί που σταυρώθηκαν πρό Χριστού


Οι αρχαίοι θεοί που σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν προ Χριστού
Λατρεύτηκαν και δοξάστηκαν ως μεσσίες, σωτήρες, θεάνθρωποι… Σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν πολύ πριν την έλευση του Χριστού. Είναι οι αρχαίοι θεοί της ανθρωπότητας και σας τους παρουσιάζουμε

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ

Φτιάχνουμε -πολύ εύκολα- το ΔΙΚΟ ΜΑΣ μας απορρυπαντικό για 40-45 πλύσεις με μόλις 2 ευρώ !! κόστος.



Είναι γνωστό πλέον οτι σαν χώρα μας κατάφεραν και με διάφορες "στρατηγικές" μας κλείσανε τα εργοστάσια μας και έτσι δεν παράγουμε τίποτα σαν λαός .Μας επιδοτήσανε να βγάλουμε τα δέντρα μας και τις παραγωγές μας. Μας αναγκάσανε να φάμε τα ζώα μας και έτσι δυστυχώς είμαστε έρμαιο του κάθε καραγκιόζη που ΠΛΗΡΏΝΕΙ μια πολυεθνική σε κάποιο γραφείο και δεν...

Θεόφραστος! Ο πρωτοπόρος της... πυροηλεκτρικής νανογεννήτριας! (Βίντεο)

http://images.newsnow.gr/12/129625/o-theofrastos-pateras-tis-sygxronis-nanotexnologias-1-315x236.jpg

Ένα φυσικό φαινόμενο που παρατήρησε πρώτος ο φιλόσοφος Θεόφραστος πριν από 2.300 χρόνια αποτέλεσε την έμπνευση για την πρώτη «πυροηλεκτρική νανογεννήτρια», μια συσκευή που παράγει ηλεκτρισμό αξιοποιώντας την κατά τα άλλα άχρηστη θερμότητα. 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ



<< Α-ΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΝ>>
(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ'ΟΛΑ)

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ... Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...
΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ , ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ).


Ο ΄΄ΠΟΙΗΤΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ , Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ , Η ΑΓΕΝΝΗΤΗ Κ ΑΝΑΡΧΟΣ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ Π Α Ν Τ Α . Ο ΄΄ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ . ΤΟ ΄΄ΜΑΤΡΙΞ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ .

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ - END DAY (Βίντεο)


 

Μια ημέρα... τέσσερις κοσμογονικές καταστροφές για να τελειώσει...Πενήντα λεπτά συγκλονιστικών αποκαλύψεων.. Τέσσερα πιθανά σενάρια, που έχουν προβλεφθεί από επιστήμονες ότι μπορούν να καταστρέψουν τον πλανήτη μας. Ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα - ένα κολοσσιαίων διαστάσεων τσουνάμι αφανίζει τη Νέα Υόρκη. Ένας νεκρός κομήτης εξαφανίζει το Βερολίνο. Η Μεγάλη Βρετανία πέφτει θύμα του πιο θανατηφόρου ιού στην ιστορία του κόσμου. Επιστήμονες καταστρέφουν τη Γη σε μια προσπάθεια να.ξαναδημιουργήσουμε μια μαύρη τρύπα.

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ!!(ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ;;)

Ο αρχαίος λαός των Μάγια, που κατοίκησε στην κεντρική Αμερική, 
εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο, το ίδιο αινιγματικά όπως ήταν άλλωστε και η εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Μεξικού και της Γουατεμάλας.

Πριν εξαφανιστούν όμως στα βάθη της τροπικής ζούγκλας οι Μάγια άφησαν πίσω τους κληρονομιά στην ανθρωπότητα τις απίστευτες αστρονομικές και μαθηματικές κατακτήσεις τους και τα πολύπλοκα ημερολόγιά τους, με τα οποία μετρούσαν το χρόνο μέσα από μεγάλες κυκλικές περιόδους. Μαζί με αυτά μας κληροδότησαν και έναν εριστικό γρίφο που ερμηνεύτηκε ως το τέλος του μεγάλου χρονικού κύκλου αλλά και ως «προφητεία» για το τέλος του κόσμου.
Η περίοδος που διανύουμε ξεκίνησε στις 11 Αυγούστου του 3.144 π.Χ. και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, μια χρονική στιγμή για την οποία γράφτηκαν πολύ απαισιόδοξες προβλέψεις.

Γιατί δεν έχει καταρρεύσει ακόμη η κοινωνία;


Του Πολυμέρη Βόγλη

Το Δημόσιο τα τελευταία χρόνια, ειδικά στην εποχή του Μνημονίου, έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας εκστρατείας δυσφήμησης και απαξίωσης. Το επιχείρημα είναι γνωστό: εάν οι υπηρεσίες που παρέχονται από το κράτος ιδιωτικοποιηθούν τότε και οι κρατικές δαπάνες θα μειωθούν αλλά και οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν λόγω «ανταγωνιστικότητας».

Σεισμός 7,2 ρίχτερ στην Ινδονησία


 

Σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 μονάδων της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18.53 - ώρα Ελλάδος (16.53 – τοπική ώρα) στον θαλάσσιο χώρο Banda της Ινδονησίας, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου.

Αντιβαρύτητα: Eλληνική εφεύρεση με εφαρμογή στο Διάστημα


 

Το πάθος για την τεχνολογία και οι ατέλειωτες ώρες εντατικής παρατήρησης και δουλειάς ενός μηχανουργού – εφευρέτη παντρεύτηκαν με την επιστημονική έρευνα ενός καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και γέννησαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακάλυψη, «καθ’ όλα ελληνική». Έναν μηχανισμό αντιβαρύτητας και μία νέα κινηματική θεωρία της Φυσικής. Το πόσο ιδιοφυής, σημαντική και αξιοποιήσιμη είναι… ή μπορεί να αποδειχθεί μια τέτοια ανακάλυψη θα το δείξει ο χρόνος.

Έχει βρεθεί η Αρχαία Ατλαντίδα και το κρύβουν;;(!)

 
Ίσως και να επισκιάζει την ανακάλυψη της Τροίας η ανακάλυψη της Ατλαντίδος. Δύο τολμηροί επιστήμονες ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, ισχυρίζονται ότι την βρήκαν. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλεως στις ακτές της Κούβας. Στο μακρινό παρελθόν η περιοχή ήταν στεριά, αλλά τώρα μόνο το νησί της Κούβας στέκεται έξω από το νερό. Η αρχαία πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και ...


Σεισμική Μόνωση. Το μυστικό των αρχαίων κτισμάτων



Το 2010 ήταν ένα έτος κατακλυσμιαίων καταστροφών. Κύρια πηγή τους… ο Εγκέλαδος. Χώρες όπως η Αϊτή, είδαν πόλεις τους να ισοπεδώνονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χιλιάδες οι ανθρώπινες απώλειες, ανυπολόγιστο το ύψος των καταστροφών. Μεγάλα πλήγματα δέχθηκαν επίσης η Χιλή, η Ιαπωνία, η Ινδονησία, η Κίνα, και το Μεξικό.

- Έντγκαρ Άλαν Πόε «Εκεί που προσγειώθηκε το Κοράκι» -



του Ιωάννη Παπαδημητρόπουλου


Ο Έντγκαρ Άλαν Πόε είναι από τους πιο πολυδιαβασμένους και σχολιασμένους, αλλά συνάμα κι από τους πιο μυστηριώδεις συγγραφείς και ποιητές στην ιστορία της Λογοτεχνίας. Ως κατεξοχήν εκφραστής του αμερικανικού Ρομαντισμού στην πεζογραφία, ασχολήθηκε με θέματα μακάβρια όπως το μυστήριο, η αστυνομική αναζήτηση, το πένθος και η φύση του θανάτου. Καταπιάστηκε επίσης και με την κρυπτογραφία, την αστρονομία, τη φιλοσοφία, τη λογοτεχνική θεωρία και κριτική. Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριζε ότι η σημαντικότερή του πνευματική ενασχόληση ήταν η ποίηση. Ως ποιητής θεωρείται γεννήτορας του ρεύματος του Συμβολισμού.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ…


« … Φησί δε και Βοϊους τον Ερκύνιον δρυμόν οικείν πρότερον τους δε Κίμβρους ορμήσαντες επι του τόπου τούτου αποκρουσθέντων υπό των Βοϊων επι τον Ίστρον…
…Του μεν ουν αρχαίον ώσπερ έφην ειπώ των Κελτών περιωκείτο το πλείστον ο ποταμός, μάλιστα δ’ ην των Κελτών Έθνη Βόϊοι…» ( Στράβων «Γεωγραφικά» τομ. VII ρ. 293, τομ. ΙΙ, Ε, Ι, G, 212-213, και 6. 312, 20- 25 ).
«…Λοιπή δε εστι της Ευρώπης η εντός Ίστρου και κύκλω θαλάττης, αρξαμένης από του μυχού του Αδριατικού μέχρι του Ιερού στόματος του Ίστρου, εν η εστιν ήτε Ελλάς και τα των Μακεδόνων και των Ηπειρωτών Έθνη…».
Στα γραφόμενα του μεγάλου ιστορικού Στράβωνα ανακαλύπτουμε την κυριαρχία των Ελλήνων. Και δεν είναι καθόλου λόγια ενός τυχαίου, αλλά ενός εκ των μεγαλύτερων ίσως ο κορυφαίος,αρχαίους γεωγράφους και μέσα από αυτές τις γραμμές που αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις και σαφώς ιστορικές πηγές που δεν επιδέχονται καμιά αντίρρηση! 

Ο Χίτλερ... και η λόγχη του πεπρωμένου


Ο Χίτλερ... και η λόγχη του πεπρωμένου
Η λόγχη του Λογγίνου, σύμφωνα με τους μελετητές της μυστικής παράδοσης έχει υπερφυσική δύναμη και βοηθάει τον εκάστοτε κάτοχο της να γίνει κυρίαρχος του κόσμου.
Ακόμη κι όταν ήταν ένας χλωμός κι εξαθλιωμένος νέος, που γυρόφερνε άσκοπα στους δρόμους της Βιέννης  ο Χίτλερ δεν έχασε την έμφυτη αυτοεκτίμηση του, ούτε και την αίσθηση που είχε για το προσωπικό του πεπρωμένο, σύμφωνα με το οποίο προοριζόταν για κάτι «μεγαλειώδες», για μια «κοσμοϊστορική αποστολή».

«Απελευθερώνω όλο τον πόνο, ώστε να μπορέσω να ανοίξω πλήρως την καρδιά μου».




                        «Απελευθερώνω όλο τον πόνο, ώστε να μπορέσω να ανοίξω πλήρως την καρδιά μου».

Την Κυριακή 16 / 12 στις 15:00 - 18:00 στο Σύνταγμα θα μιλήσουμε για την χαλάρωση, τη μεγάλη χαλάρωση, τον διαλογισμό, τον οραματισμό την κρυσταλλοθεραπεία και την υπνοθεραπεία.
Tο πως η κάθε μια απο αυτές μπορεί να μας βοηθήσει και σε τι. Στη συνέχεια θα γίνει Υπνοθεραπεία με θέμα:«Άνοιγμα καρδιάς» 
Συντονίζει η Παναγιώτα Sada Χαραμή
Νίκης 44, Ημιώροφος.
Κουδούνι: Βασίλης Παπαδολιάς
Τηλ. επικοινωνίας 6945.807566. 
«Απελευθερώνω όλο τον πόνο, ώστε να μπορέσω να ανοίξω πλήρως την καρδιά μου».

Έφυγε ο Άλκης Αλκαίος


                           

 Ένας ακόμη σπουδαίος δημιουργός έφυγε απ’ τη ζωή, στους γκρίζους αυτούς καιρούς, μεγαλώνοντας και βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την ορφάνια μας. Ο ποιητής και στιχουργός…
Άλκης Αλκαίος ξεχώριζε για το μεστό και πρωτότυπο του λόγο, τις σουρεαλιστικές, δραματικές, αιχμηρές και τραγικές εικόνες του, τις απρόσμενες και «μελετημένες» ρίμες του. Πέρα από την υψηλή τέχνη και τεχνική του, η «απουσία» του από την επικαιρότητα και τα λαμπερά «φώτα» του τραγουδιού σε συνδυασμό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε προσέδωσαν στη «μορφή» και τα έργα του μια μυθική «πατίνα».

ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΤΣΙΜΕΝΤΟ


Άποψη αρχαίας δεξαμενής της Καμίρου. Ο παχύς μαντρότοιχος στο μέσον είναι μεταγενέστερη προσθήκη
 

Σκυρόδεμα (τσιμέντο) του 1000 π.Χ. ίδιας ποιότητος με το σημερινό και αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια.


    Έχει καλλιεργηθεί η άποψη ότι οι τεχνολογικές γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων ήταν ελάχιστες και υπολείποντο κατά πολύ των επιστημονικών τους θεωριών. Όμως ένα πλήθος ιστορικών μαρτυριών, που συστηματικά αποσιωπώνται, καταδεικνύουν το εντελώς αντίθετο. Ακόμη και κάποια διασωθέντα μνημεία της αρχαιότητας παρουσιάζουν ως προς την τεχνολογία τους και τις ιδιότητές τους εκπληκτικά επίπεδα γνώσεως, που είναι γνωστά σε λίγους ερευνητές σήμερα.

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Respect''-Otis Redding

                                    Ότις Ρέντινγκ (Otis Redding)

 Ότις Ρέντινγκ (Otis Redding) 

Αμερικανός τραγουδοποιός, με σύντομη, αλλά μεστή καριέρα. Μαζί με τους Τζέιμς Μπράουν, 
Σαμ Κουκ, Τζάκι Γουίλσον και Λιτλ Ρίτσαρντ, διαμόρφωσαν και ανέδειξαν τη σόουλ ως την κύρια μουσική έκφραση των μαύρων της Αμερικής τη δεκαετία του '60.
 Η ανοδική του πορεία ανακόπηκε βίαια, καθώς έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα 
στις 10 Δεκεμβρίου 1967. Ήταν μόλις 26 ετών και ήδη πατέρας δύο παιδιών.

Σε ηφαιστειακό και σεισμικό κλοιό ο Ειρηνικός ωκεανός




Σε ηφαιστειακό και σεισμικό κλοιό ο Ειρηνικός ωκεανός τις τελευταίες ημέρες και ώρες μετά και την έκρηξη του ηφαιστείου της χερσονήσου Καμτσάτκα (1).
 Το "Επίπεδο Τολμπάτσικ" όπως είναι γνωστό το ηφαίστειο στην χερσόνησο, ενεργοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου έπειτα από 36 χρόνια λήθαργου. 
 Σήμερα πέρασε στην ενεργό δράση εκτοξεύοντας τέφρα σε ύψος έως και....
4 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το ύψος της στήλης υδρατμών, αερίων και τέφρας φθάνει έως τα 1,8 χιλιόμετρα. Πάνω από τη λάβα που ρέει παρατηρείται λάμψη από την πυράκτωση.  

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!



"OTAN ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ" ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ "ΡΟΔΟΝ" ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ-ΡΟΔΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ

Βρέθηκε παράξενο πλάσμα ηλικίας 200 εκατ. ετών


Βρέθηκε παράξενο πλάσμα ηλικίας 200 εκατ. ετών

     Ένα παράξενο πλάσμα, ηλικίας 200 εκατομμυρίων ετών, ανακάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες στην Ανταρκτική.

Βότανα και μυστικά!


Βότανα και μυστικά!

Έχουμε ήδη αναφερθεί σε προηγούμενό μας άρθρο στις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και για την παρουσία τους απο τα βάθη της ιστορίας σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς. Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε με ποιούς τρόπους μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις θεραπευτικές τους δράσεις με μερικά απλά, μα πολύ σημαντικά μυστικά.
 
Είναι χρήσιμο να θυμάστε πως πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε βότανο που έχετε μαζέψει οι ίδιοι, είναι απαραίτητο να είσαστε απολύτως σίγουροι ότι είναι το σωστό φυτό... Η λαθεμένη αναγνώριση βοτάνων έχει αποβεί αιτία πολυάριθμων δηλητηριάσεων κατά το παρελθόν.

Η πρακτική των Νίντζα στην καθημερινή ζωή

   
Ελεύθεροι από το παρελθόν
«Είναι αδύνατον να είσαι παρών όταν είσαι παγιδευμένος στην προσωπική σου ιστορία.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Αντώνιος Ανδριανόπουλος

«Η τάξη στο σώμα ονομάζεται υγεία κι αυτή είναι που τη δημιουργεί. Η τάξη και η αρμονία στην ψυχή είναι η δικαιοσύνη και η σωφροσύνη».
ΠΛΑΤΩΝ (Γοργίας, 504 cd)


Η ύπαρξη σωματικής, διανοητικής και ψυχικής υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλλιέργεια των λανθανουσών δυνάμεων και την τελειοποίηση του ανθρώπου. 

Μεταξύ σώματος, νου και ψυχής υπάρχει τέτοια σύνδεση και αλληλεπίδραση, ώστε

Αποκάλυψη: Η δημοφιλής κωμωδία ''Back to the future'' του steven spielberg, φουλ στα μασονικά σύμβολα/μηνύματα !


Αφύπνιση συνείδησηςΛέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για τον τρόπο που προσπαθούν (Illuminati - άρχουσα τάξη) να μας εξοικειώσουν με συγκεκριμένα σύμβολα, προβάλλοντας τα σε υποσυνείδητο επίπεδο, με σκοπό την διείσδυση τους σε όλη τη λαϊκή κουλτούρα. Τα στοιχεία είναι τρανταχτά και πέρα κάθε αμφιβολίας αφού οι εικόνες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.  η απόκρυψή τους σε κοινή θέα επαναλαμβάνεται από τότε που βγήκε η τηλεόραση και ο προγραμματισμός που υφιστάμεθα είναι πέρα για πέρα πραγματικός. 

Σήμερα θα δούμε τη δημοφιλή ταινία  ''Back to the future 1,2,3'' που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους ,από μια διαφορετική οπτική... Αυτή η αρρωστημένη και σκοτεινή ταινία προβάλλονταν ως κωμωδία; Πραγματικά έχει τα περισσότερα σύμβολα, αφού οι δημιουργοί της γνώριζαν εξαρχής πως θα αγαπηθεί από τον κόσμο. πάμε λοιπόν:



Κατά την διάρκεια του πρώτου ταξιδιού του Μάρτυ στο παρελθόν, περνάει από την πλατεία μπροστά από το ρολόι που πάντα μαζεύουν χρήματα

Πανδώρα | Η πρώτη γυναίκα της Ελληνικής Θεογονίας




Η Πανδώρα (παν + δώρα) είναι αρχετυπική μορφή της ελληνικής μυθολογίας, όπου αναφέρεται ως η πρώτη θνητή γυναίκα, αιτία όλων των δεινών κατά τον Ησίοδο και αντίστοιχη της βιβλικής Εύας. Ο μύθος της Πανδώρας, όχι τόσο ως αρχετυπικής μορφής, μητέρας όλων των γυναικών, αλλά ως αιτίας όλων των παθών, λόγω της περιέργειάς της, έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα, από ανοησία, περιέργεια ή σκόπιμα, η Πανδώρα σύμφωνα με το μύθο αποδέσμευσε και σκόρπισε στην ανθρωπότητα όλα τα δεινά και τις ασθένειες που ήταν κρυμμένες σε ένα πιθάρι -το οποίο κατά λάθος καθιερώθηκε να αναφέρεται ως κουτί. Η αρνητική στάση του Ησίοδου και ο μισογυνισμός που εκδηλώνεται στα σχετικά κείμενά του -με την Πανδώρα πιθανόν ως αφορμή- αποδίδεται από ορισμένους ερευνητές και σε κατάλοιπα της μεταβατικής εποχής, από τη μητριαρχία στην πατριαρχία χωρίς φυσικά να αποκλείονται και άλλες λογικές ερμηνείες.

Ένα όμορφο sequel…

                                

Το καλοκαίρι του 2011 στη Σαγκάη η εθνική ομάδα πόλο γυναικών πήρε το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα σε ομαδικό άθλημα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Τότε όλοι είχαμε πει για την περίφημη «φουρνιά» που έφτασε στο απόγειο της απόδοσης και της δόξας της. Οι πιο ψαγμένοι που ξέρουν ότι ο αθλητισμός στα ομαδικά αθλήματα εκτός από θέμα χημείας, είναι και θέμα οργάνωσης (χε χε ως χημικός μηχανικός που κάνει επιχειρησιακή έρευνα είχα βάλει στοίχημα να τα χωρέσω και τα δύο σε μια πρόταση…) αναρωτήθηκαν τότε: «Ωραία αυτά αλλά είναι στέρεες οι βάσεις; Υπάρχει δηλαδή μέλλον;» 

Άνακτας, Σκέψη και Γλώσσα Περί Γραφών και Ονομάτων




Σε κάθε νέα κοινωνία, και αφού απο την εξέλιξη και αλληλεπίδραση των εγκεφάλων για να συνεννοηθούν, προκύψει νέα γλώσσα, ή επικρατήσει κάποια παλαιότερη, αρχικά η γραφή είναι άγνωστη στον πολύ λαό, και η χρήση της περιορισμένη.

Οι γραφές δίνονται -απο την Μνημοσύνη (Μνήμη) -του Συμπαντικού Νου που αντιγράφεται στον ανθρώπινο-, τον Απόλλωνα ΜουσΗγέτη (Φώτιση-Έμπνευση), την Αθηνά (Σοφία, Πνεύμα) και τον Προμηθέα (εδώ ΠυρΦόρο)- αρχικά σε λίγουςπου επιλέγονται και αναπτύσσουν ισχυρή διαίσθηση, πολύπλοκη σκέψη, κατακτώντας επίπεδα Σοφίας, και που έχουν μόνιμη Έμπνευση, αφού οι Θεότητες ως "Νοότητες" -οντότητες Νοός- αντιγραφούν απο το "Σπήλαιον-Λαβύρινθο", και γεννηθούν και μονιμοποιηθούν στο Κρανίο τους. 

«Πάντα κατ' αριθμό γίγνονται»


                            Η Σοφία των Αριθμών

Σύμφωνα με το Φιλόλαο (Στοβαίου, Εκλ. Ι, 8) η φύση των αριθμών είναι γνωμική, ηγεμονική και διδασκαλική, δηλαδή διαλογιζόμενοι και μεταχειριζόμενοι τους αριθμούς ως σύμβολα δυνάμεθα να αποκτήσουμε συνείδηση εννοιών εκτός των ορίων του ανθρωπίνου επιστητού.
Ο Πλωτίνος (Εννεάδες) θεωρεί, ότι εκ του πλήθους των αντικειμένων ο νους αντιλαμβάνεται την ποσότητα, την ποιότητα και την κατηγορία των αριθμών που παράγουν τις έννοιες και τις ιδέες.
Ο Αριστοτέλης (Μετά τα φυσικά 1081) προβαίνει στην απόδειξη ότι οι ιδέες είναι αριθμοί: «ει δε μη εισίν αριθμοί αι ιδέαι ουδ' όλως οιόν τε αυτάς είναι, εκ τίνων γαρ έσονται αρχών αι ιδέαι».
Ο Πλάτων (Τίμαιος) αναφέρει, ότι ο αριθμός είναι το αίτιο της Παγκόσμιας Αρμονίας και της παραγωγής των Πάντων.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ


Στην  Αρχή δεν υπήρχε τίποτα.
Ήταν όλα ένα Όλον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα