Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Σειρήνες Μπαχμεχ στον δρόμο του Οδυσσέα


Σ Ε Ι Ρ Η Ν Ε Σ 



Απεικονίζονταν με ανθρώπινο γυναικείο κεφάλι και σώμα αρπακτικού πουλιού.

Τα μυστικά ''παιχνίδια'' του Τέσλα με τον χρόνο.




Νίκολα Τέσλα,ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις,το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του,πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους...Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή,από άλλον πλανήτη στην κυριολεξία..Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας..

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; (ΒΊΝΤΕΟ)




Πρακτικές συμβουλές που προστατεύουν από την εμφάνιση ψυχικών διαταραχών


Και παράλληλα βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής


                    

Από την «Ελληνική Εταιρεία Φιλοσοφικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» (αστική μη κερδοσκοπική) www.psychophil.gr
1. Να είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας μόνο όμως όταν αυτός έχει κριθεί και αξιολογηθεί ειλικρινά από εσάς και όχι από άλλους…
2. Μην ταυτίζεστε ποτέ με πρόσωπα ή πράγματα σα να πρόκειται να τα έχετε απόλυτα «δικά σας» για πάντα…(ο όρος «δικό μου» στη ζωή του ανθρώπου έχει πάντα σχετική έννοια…)

Έρευνα: Το Ίδρυμα Rockfeller ο κύριος χρηματοδότης της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου

                 


Το Ίδρυμα Rockfeller αποτέλεσε την κύρια πηγή χρηματοδότησης ερευνών κοινής γνώμης και ψυχολογικού πολέμου στην περίοδο μεταξύ των ύστερων ετών της δεκαετίας του 1930 και του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εν μέσω του περιορισμένου κυβερνητικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος αλλά και υποστήριξης για μελέτες που σχετίζονταν άμεσα με την προπαγάνδα, τα μεγαλύτερα ποσά χρηματοδότησης για τέτοιου τύπου έρευνες προέρχονταν από αυτήν την πανίσχυρη οργάνωση η οποία αναγνώρισε την σημαντικότητα του επηρεασμού και της καθοδήγησης της κοινής γνώμης στα άμεσα προπολεμικά χρόνια που ακολούθησαν.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον μεγάλο της Κρητικής μουσικής

                            

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην εμβληματική μορφή της Κρητικής μουσικής Σπύρο Σηφογιωργάκη που άφησε την...
τελευταία του πνοή στα 83 του χρόνια αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Τα καρύδια ωφελούν το σπέρμαΠαρατήρησε, σκέψου κι αποφάσισε αν η φύση μας παρέχει το πληρέστερο και πιο οργανωμένο φαρμακείο.
Μια φέτα καρότο μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο μάτι - είναι σαν να βλέπουμε την κόρη, την ίριδα και τις ακτινοειδείς ραβδώσεις του ματιού! ΝΑΙ η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι τα καρότα προωθούν τη ροή αίματος στο μάτι και ενισχύουν τη λειτουργία του...
Η τομάτα είναι κόκκινη και έχει τέσσερις κοιλότητες ή κοιλίες.

ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ




        Το συναίσθημα είναι η γλώσσα της ψυχής

Αν θέλεις να μάθεις ποιά είναι η αλήθεια σου

γύρω από κάτι,δες πως αισθάνεσαι γι’αυτό.

Η Πεταλούδα


Η ζωή είναι μια αδιάκοπη εναλλαγή καταστάσεων. Κάθε κατάσταση φέρνει μια αλλαγή, όχι μόνο στις συνθήκες της ζωής μας αλλά και στην ψυχοσύνθεσή μας. Συνήθως, όταν μια αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη, τείνουμε να σκεφτόμαστε μονάχα το πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα από 3.000 βότανα «πολεμούν» τον καρκίνο



H κανέλα, το γαρίφαλο, το φασκόμηλο, ο μαϊντανός, ο κόλιανδρος, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι δεν χρησιμεύουν μόνο για να νοστιμίζουν τα φαγητά και να ευφραίνουν τον ουρανίσκο, αλλά προστατεύουν και από τον καρκίνο.

Περισσότερα από 3000 βότανα, που διαθέτει στη θεραπευτική της «φαρέτρα» η φύση, έχουν κάποια, μεγαλύτερη ή μικρότερη, αντικαρκινική δράση και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τη λαϊκή παραδοσιακή ιατρική διαφόρων λαών για τη θεραπεία του καρκίνου, επισημαίνει στο ΑΜΠΕ ο χημικός -υπεύθυνος του Εργαστηρίου Κυτταροκαλλιεργειών, Μοριακού Modeling και Σχεδιασμού Φαρμάκων του Συμεωνίδειου Ερευνητικού Κέντρου, του Θεαγενείου, Γεώργιος Γερομιχαλός.

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με την αποστολή ρηματικής διακοίνωσης της Τουρκίας στον ΟΗΕ

                      

Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε ότι η Τουρκία έστειλε ρηματική διακοίνωση στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, σε απάντηση της ελληνικής ρηματικής διακοίνωσης της 20ης Φεβρουαρίου 2013.

Η τουρκική ρηματική διακοίνωση, όπως εξάλλου αναμενόταν, επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις της, και αντικρούει τις ελληνικές θέσεις, όπως έχουν διατυπωθεί στο κείμενο που εστάλη στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Τριπλή ευκαιρία για Ελλάδα και Κύπρο Η μεταπολεμική σημασία της Μεσογείου και το νέο στρατηγικό περιβάλλον !!

 Μάριος Λ. Ευρυβιάδης 


Περίληψη Κειμένου : Ο γεωγραφικός χώρος της Ανατολικής Μεσογείου έχει στρατηγική σημασία σε παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που επιφέρει θετικές και αρνητικές επιπτώσεις στα ευρύτερα συμφέροντα του ελληνισμού. Όμως, τρεις πρόσφατες γεωστρατηγικής εμβέλειας εξελίξεις, εφόσον τύχουν του κατάλληλου χειρισμού, μπορούν να κάνουν για πρώτη φορά, μεταπολεμικά, την Ελλάδα και την Κύπρο να γίνουν αυθέντες στα του οίκου τους και διαμορφωτές πολιτικής.

ΚΡΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ

                             

Και ξαφνικά την ηρεμία ταράζει μια κραυγή 
Λύκος στα πρόβατα!!! Τα σκυλιά να προσέχουν τα μικρά αρνιά κινδυνεύουν πιο πολύ
Παντού έπεσε πανικός, άλλοι έλεγαν ποιος είναι αυτός που φωνάζει, άλλοι έλεγαν αυτός δεν έχει το δικαίωμα να φωνάζει άλλοι γιατί τα σκυλιά; Αυτά δεν είναι που μας κλείνουν το δρόμο, και δεν μας αφήνουν να περάσουμε μέσα από την φάρμα;
Μερικοί χειροκροτούσαν μπράβο σε αυτόν που φωνάζει και άρχισαν να διαφωνούν μεταξύ τους 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα