Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ροδίτικη Παράνοια...Τα Ζόμπι Ψήφισαν!!!



Αφού θέλετε να τα ακούσετε...ακούστε τα κι ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας



Εσύ Ροδιακέ Λαέ, τώρα ψήφισες...
Και πιστεύεις ότι έκανες το καθήκον σου απέναντι στην οικογένεια σου και στην πατρίδα σου...
Και κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια....

Κούνια που σε κούναγε

Ας κάνουμε έναν απολογισμό

Όταν μας αρρωσταίνουν τα συναισθήματά μας

Όταν μας αρρωσταίνουν τα συναισθήματά μας


Μπορεί ο θυμός να ευθύνεται για τους πόνους στη μέση, η μοναξιά να ανεβάζει την πίεση και η απαισιοδοξία να αυξάνει την πιθανότητα εγκεφαλικού; Το σώμα μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ψυχισμό μας, ξεκαθαρίζουν οι ειδικοί. Παρόλο, λοιπόν, που τα συναισθήματά μας δεν γίνονται αντιληπτά με τα τεχνολογικά εξελιγμένα εργαλεία της ιατρικής, όπως μια ακτινογραφία ή μια μαγνητική τομογραφία, είναι πολύ πιθανό να επηρεάζουν την υγεία μας, αλλά και τα ίδια μας τα όργανα. Ας δούμε πώς. 

10 πράγματα που έμαθα όταν σταμάτησα να ουρλιάζω στα παιδιά μου

Στο άρθρο της Amy McCready, που δημοσιεύθηκε στους New York Times Shouting Is the New Spanking (Οι Φωνές είναι το Νέο Ξύλο) η οικογενειακή σύμβουλος και ιδρύτρια του συμβουλευτικού site για γονείς Positive Parenting Solution μας εξηγεί ότι σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι υστερικές φωνές και τα ουρλιαχτά, έχουν αντικαταστήσει σήμερα το παραδοσιακό «ξύλο, που βγήκε από τον παράδεισο».

1. Όταν σταμάτησα να ουρλιάζω, ένιωσα καλύτερος άνθρωπος.Σταμάτησα να πηγαίνω για ύπνο με έναν κόμπο στο στομάχι, επειδή ένιωθα «η χειρότερη μαμά του κόσμου». Σταμάτησα να ακούω από τα παιδιά μου «είσαι η χειρότερη μαμά του κόσμου». Σταμάτησα να νιώθω ενοχές επειδή ο σύντροφός μου με κοίταζε σαν να ήμουν «η χειρότερη μαμά του κόσμου». Και η χειρότερη σύντροφος και η χειρότερη ερωμένη.

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΓΙΑ ΤΟ 2014



Παρακάτω η επίσημη λίστα των μελών που θα παρευρεθούν στην Κοπεγχάγη της Δανίας, σε μια συνάντηση που λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα κλίμα πανικού για πολλούς από τους 120 ''παγκοσμιοποιητές'' που θα παρακολουθήσουν μια μυστικοπαθή κουβέντα, για την αδιαλλαξία της Ρωσίας σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και την επανάσταση κατά της ΕΕ που σαρώνει την Ευρώπη και που αποτελούν σοβαρή απειλή για τον μονοπολικό κόσμο τους, για τον οποίο η Bilderberg ξόδεψε πάνω από 60 χρόνια, για να τον οικοδομήσει.

Είναι δυνατόν να λείπει η Ελλάδα;

Άλλοι καρκίνοι πλήττουν τους πλούσιους και άλλοι τους φτωχούς - καλά μαντέψατε πιο θανατηφόροι των φτωχών‏!

Μπορεί ο καρκίνος να χτυπάει εξίσου τους πλούσιους και τους φτωχούς, ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, μερικές μορφές καρκίνου δείχνουν προτίμηση στους πρώτους και άλλες μορφές στους δεύτερους.

http://www.clickatlife.gr/fu/p/30848/632/395/0x00000000004e85a5/2/oi-trofes-pou-dioxnoun-ton-karkino-makria.jpg

Η μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες ενδείξεις ότι ορισμένα είδη καρκίνου εμφανίζονται συχνότερα σε περιοχές με μεγάλη φτώχεια και άλλα είδη εκδηλώνονται πιο συχνά σε πλούσιες περιοχές.

Ο Μίτος του Πνεύματος


στην  σύνδεση των γεγονότων, προσωπικών συλλογικών εθνικών οικουμενικών
διαγαλαξιακών  κβαντικών συγχρονιστικών  με  ομηρική πυξίδα  και κρητικό  σχοινί

Ταλαντεύονται τα γεγονότα και στο τέλος πέφτουν πριν κι από τους ανθρώπους
αλλά φανό θυελλης δεν έχει το σκοτάδι.Στους χίλιους ύπνους ένας βγαίνει ξυπνητός αλλά , για πάντοτεΠοίηση Μόνο είναι κείνο που απομένει.Ποίηση. Δίκαιη καιουσιαστική κι’ευθεια. Οδυσσέας Ελύτης


Γ νώση και... περιπέτεια!

Πως θα ελέγξετε το συναισθηματικό φαγητό

από τον Νίκο Καφετζόπουλο, Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο

sinesthimatikofagito

Βασική αρχή για την διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής, άρα και ενός υγιούς βάρους, είναι η αποσύνδεση των συναισθηματικών καταστάσεων από την κατανάλωση φαγητού.
Οι παρακάτω στρατηγικές μπορούν να βρουν εφαρμογή στην καθημερινότητα και να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου.

Έξι φυσικά διεγερτικά για καλό σεξ!



Αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση στην κρεβατοκάμαρα έξι φυσικά διεγερτικά υπόσχονται ότι θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή. Από τα πιο πιο συνηθισμένα όπως η σοκολάτα αλλά και ορισμένα ακόμη, δια χειρός επιστημόνων τα φυσικά διεγερτικά κερδίζουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. 

Μάθετε ποια είναι αυτά

9 διασκεδαστικές ασκήσεις για να είσαι στο Τώρα

Concious Life by DisasterLab

Στις μέρες μας  είναι δύσκολο να μένουμε εστιασμένοι στο Τώρα. Το μυαλό μας είναι συνέχεια στο παρελθόν  ( θα έπρεπε να είχα κάνει , θα μπορούσα να είχα κάνει ) ή στο μέλλον ( ανησυχούμε για το τι ίσως  συμβεί ) με αποτέλεσμα να βιώνουμε στρες.  Η ακόλουθη άσκηση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε στρες και ανησυχία. 

1 Πήγαινε ανάποδα. Κάνε τα πράγματα με διαφορετική σειρά π.χ. Άλλαξε την σειρά με την οπoία ετοιμάζεσαι το πρωί. 

ΘΥΜΟΣ: ένα βασανιστικό συναίσθημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί

Angry by Tarelkin



Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που επικεντρώνεται στην αίσθηση του ατόμου ότι δεν έχει τον έλεγχο των πραγμάτων και των καταστάσεων γύρω του.  

Ο θυμός που αισθάνεται το άτομο όταν κάποιος τον βρίζει, όταν κάποιος χώνεται μπροστά του ενώ οδηγεί, όταν δεν παίρνει μια αύξηση που περίμενε δημιουργείται από την αίσθηση της ανημπόριας και έλλειψης ελέγχου σε παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικές αξίες.  

Οι αξίες αυτές μπορεί να είναι περηφάνεια, συνέπεια, δικαιοσύνη—ο άνθρωπος εκνευρίζεται όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει.  Ο θυμωμένος άνθρωπος συνήθως νομίζει ότι ξέρει τι δημιούργησε το πρόβλημα και έχει ένα συγκεκριμένο στόχο για το θυμό του. 

Χρυσή Αστυνομία


Άμεση σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου προκαλεί το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αφορμή για τον πανικό που δημιουργήθηκε στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης αποτέλεσε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα σε όλα τα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν ετεροδημότες αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, στα εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή μετά βίας άγγιξε ή ξεπέρασε το 20%. Με άλλα λόγια, μονάχα το 50% των αστυνομικών εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στη Χρυσή Αυγή.

Αυτό είναι το ανθρώπινο σώμα...Θαυμάστε το!

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη του tablet σας;

Το μόνο που χρειάζεσαι για να καθαρίσεις την οθόνη του tablet σου είναι ένα απαλό πανί που δεν αφήνει χνούδι ελαφρά βρεγμένο με νερό.
Μη χρησιμοποιείς καθόλου χημικά, απορρυπαντικά ή οτιδήποτε σχετικό.

Η Πολιτική Παράνοια

terrapapers-art-smail (20)
Κάθε μέρα, ένα μικρό μυρμήγκι πήγαινε στη δουλειά του πολύ νωρίς και ξεκίναγε αμέσως να δουλεύει. Ήταν πολύ παραγωγικό και χαρούμενο. Το αφεντικό, το λιοντάρι, παραξενεύτηκε που το μυρμήγκι δούλευε χωρίς εποπτεία, και σκέφτηκε: «Αν το μυρμήγκι είναι τόσο παραγωγικό χωρίς εποπτεία, δεν θα ήταν ακόμη πιο παραγωγικό αν είχε κάποιον να τον επιβλέπει;» Έτσι προσέλαβε μια κατσαρίδα, η οποία είχε μεγάλη πείρα σ’ αυτή τη θέση και μάλιστα έγραφε καταπληκτικές αναφορές.
Η πρώτη απόφαση που πήρε η κατσαρίδα ήταν η δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου της προσέλευσης των εργαζομένων. Επίσης χρειαζόταν έναν υπάλληλο για να τη βοηθάει στη συγγραφή και δακτυλογράφηση των αναφορών της.

Η Αγάπη νομοτελειακά θα νικήσει





Η Αγάπη νομοτελειακά θα νικήσει

Η ίδια ανούσια επανάληψη μέσα από την καθημερινή πρακτική μας, η απόλυτη άρνηση να μάθουμε μέσα από την εμπειρία μας.
Είναι αυτή η τραγικότητα της ύπαρξης ανεξήγητη;
Είναι αυτή η θλιβερή κατεύθυνση του Εγώ μας απρόσβλητη;
Ασφαλώς όχι.

Δυστυχώς ακόμα και μετά μια ιστορική διαδρομή χιλιάδων χρόνων και μεγαλόστομες φιλοσοφικές πραγματείες και μία επιστήμη εξωπραγματική τίποτα στην ουσία δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τον άνθρωπο εσωτερικά.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να τον διαμορφώσει από έξω προς τα έσω μέσα από κανόνες αξίες ή κατευθύνσεις παντός είδους.

Η μία και ουσιαστική εσωτερική πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου θα πραγματοποιηθεί μόνον από μέσα, μέσω μιας συνειδητής εσωτερικής διεργασίας η οποία δυστυχώς θα τον αφυπνίσει όταν πιθανά αυτός θα βρίσκετε στο απόγειο της τραγικότητας του.

Η έννοια του δόγματος, ο γραπτός λόγος, η έννοια Χριστός, το παρόν και το μέλλον




 Η έννοια του δόγματος, ο γραπτός λόγος, η έννοια Χριστός, το παρόν και το μέλλον

Η έννοια του δόγματος στις μέρες μας κακώς έχει μια αρνητική χροιά μιας και δεν είναι παρά το σύνολο μιας θεώρησης, μια διδασκαλίας όπως αυτή περιγράφετε, παρουσιάζετε, εξηγείτε από οποιοδήποτε πρόσωπο την θεωρεί σωστή.

Η ερμηνεία όμως αυτή εμπεριέχει πάντοτε το υποκειμενικό στοιχείο μιας ακόμα και στις γραφές διαβάζουμε ότι κανείς μα κανείς δεν είναι τέλειος.

Η διαφοροποίηση αυτή στο παρελθόν δημιούργησε μεγάλες εχθρότητες και πολέμους γιατί στην ουσία οι ερμηνευτές χρησιμοποιούσαν την ερμηνεία τους όχι για να βοηθήσουν τον κόσμο να κατανοήσει την δική τους άποψη αλλά για την απόκτηση πλούτου, δύναμης και φήμης.

Για αυτό και δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί, απόλυτοι στην σκέψη μας αλλά με σεβασμό να προσπαθούμε να εξετάζουμε, να διακρίνουμε το σωστό και το λάθος, σε συμφωνία πάντοτε με την αντιληπτικότητα μας.

«Mεταξύ του φωτός και της σκιάς»

10355480_10152460844531285_2228681512720504629_o
Το κείμενο που ακολουθεί διαβάστηκε από τον Μάρκος το πρωί του Σαββάτου 25 Μαϊου, ημέρα μνήμης για τον Γκαλεάνο, μέρα που είχαν ανακοινώσει οι Ζαπατίστας και είχαν προσκαλέσει εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και ανθρώπους να παραβρεθούν ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση και τα σχέδια του Ζαπατιστικού Στρατού. Ανάμεσα στα άλλα ο subcommandante ανακοίνωσε πως παύει η φωνή του ζαπατίστικου στρατού να ακούγεται μέσα από τη δική του. Πως παραιτείται από την ηγεσία του EZLN. Πάνω από τρεις χιλιάδες Ζαπατίστας των βάσεων στήριξης και των αγωνιστών, μαζί με περίπου χίλια μέλη της Έκτης, άκουσαν τα «τελευταία δημόσια λόγια» του Υποδιοικητή Marcos. Έξι ηγέτες της Μυστικής Επαναστατικής Επιτροπής Ιθαγενών, μαζί με τον Moisés και τον Μάρκος, ανέβηκαν στη σκηνή. Παρακάτω περιλαμβάνονται μερικά κομμάτια από τα πέντε μέρη της επιστολής του.

Krishnamurti: Αν οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους…



Αν οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, δεν θα είναι εθνικιστές, γιατί η λατρεία του κράτους φέρνει πόλεμο, που σκοτώνει ή ακρωτηριάζει τα παιδιά τους. Αν οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, θα καταλάβουν ποια είναι η ορθή σχέση τους με την ιδιοκτησία, γιατί το κτητικό ένστικτο έχει δώσει στην ιδιοκτησία μια τεράστια και ψεύτικη σημασία, η οποία καταστρέφει τον κόσμο. Αν οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, δεν θα ανήκουν σε καμία οργανωμένη θρησκεία, γιατί το δόγμα και η πίστη διαιρούν τους ανθρώπους σε αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες.

10 Σοκαριστικά γεγονότα που η κοινωνία μας αποδέχεται ως φυσιολογικά





Η λίστα που θα δείτε παρακάτω σχεδιάστηκε από το The Free World Charter και πιστεύουμε ότι πραγματικά θα πρέπει να μας προβληματίσει…


1. Δίνουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα στα χρήματα και στην οικονομία από άλλα βασικά, όπως ο αέρας, το νερό, η ποιότητα του φαγητού, η κοινωνία και το περιβάλλον.

29 Ζωγραφιές Που Αμφισβητούν Τον Κόσμο Που Ζούμε!!

O Πολωνός καλλιτέχνης Pawel Kuczynski εργάζεται στη σατιρική εικονογράφηση από το 2004, ειδικεύεται σε τολμηρές εικόνες που κάνουν το κοινό του να αμφισβητεί την καθημερινή του ζωή. Τα θέματά του ασχολούνται με τα πάντα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως την πολιτική της φτώχειας, και όλες έχουν ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, αν κοιτάξετε προσεκτικά αρκετά ...

Υπάρχει πάντα η άλλη όψη!

οκ-ALLIOPSI
Τελευταία «τσακώνω» τον εαυτό μου να αλλάζει με θεαματικό τρόπο και φτάνω στο σημείο να αναρωτιέμαι: «Εγώ είμαι αυτή;» Και ναι, εγώ είμαι! Όλο και περισσότερο αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που επεξεργάζομαι, αναλύω ή ερμηνεύω, ο τρόπος που τελικά διαλέγω να λειτουργώ, και ακριβώς σε αυτή τη λέξη, στο «διαλέγω» είναι η μεγάλη διαφορά: μέχρι κάποιο σημείο στη ζωή μου, δεν συνειδητοποιούσα καν ότι ΕΓΩ διαλέγω τι κάνω, τι φοράω, πώς μιλάω, πώς αντιδράω, πώς φέρομαι, πώς σκέφτομαι, πώς αναλύω, με ποιούς κάνω παρέα, που πάω ή που δεν πάω και πολλά άλλα! (συχνά, είχα την αίσθηση ότι «η ζωή με πάει» και εγώ παρακολουθώ!)
Σήμερα πια βλέπω ότι ΕΓΩ διαλέγω αν με κάτι θα θυμώσω, θα χαρώ, θα γελάσω, θα φωνάξω, θα ξεσπάσω, θα απολαύσω, θα στενοχωρηθώ, θα λυπηθώ, θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου, θα ευχαριστηθώ ή θα κλάψω! Και το «μαγικότερο» όλων είναι ότι όλα αυτά που ΕΓΩ αποφασίζω, είναι απόρροια του τρόπου σκέψης μου, και εκεί φαίνεται ότι συντελείται καθημερινά η μεγάλη αλλαγή: με πολύτιμα μαθήματα τις εμπειρίες μου, ξεκίνησα να βλέπω την κάθε μια διαφορετικά, με έναν κορυφαίο τρόπο!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΘΥΜΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ


Τα είδαμε τα πλάνα στην τηλεόραση, με τις φονικές πλημμύρες που έπνιξαν τους Σέρβους και τους λυπήθηκε η ψυχή μας. Κι είπαμε Ευτυχώς που δεν έτυχε σ' εμάς τέτοια συμφορά. Τέτοια καταστροφή.
“Τους λυπηθήκατε; Τους αμαρτωλούς Σέρβους! Λυπηθήκατε αυτούς που τιμώρησε ο Θεός;”. Ποιος είναι αυτός, ρε; Ο αρχιεπίσκοπος Σερβίας κύριος Ειρηναίος. Ο ποιμενάρχης των Σέρβων, που κι αυτοί είναι ορθόδοξοι, όπως οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι.
Και γιατί, άνθρωπε του Θεού, οι αδελφοί εν Χριστώ Σέρβοι τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή του Ουρανού; Επειδή, είπε ο Ειρηναίος, η Σερβία έδωσε 12αρι στην Κοντσίτα. Μας κάνει πλάκα.
“Καμμία πλάκα! Έβρεξε ο Θεός, κατάβρεξε, παρακατάβρεξε την Σερβία για να πλύνει τις αμαρτίες της. Είναι η θεϊκή τιμωρία γιατί έδωσαν 12αρι στην τέτοια με τα γένεια και βγήκε πρώτη στην Eurovision”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα