Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Πώς γεννιέται η αρνητική στάση ζωής


Υπάρχει μια γενική αντίληψη ότι οι πιέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής μας μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία μιας γενικευμένης μορφής αρνητικότητας σε κάθε έναν από εμάς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για το πώς μπορεί να προκύψει αυτή η αρνητικότητα και στη συνέχεια να ριζώσει στην προσωπικότητα του ατόμου.

Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουμε μεγαλώσει σε ένα αρνητικό οικογενειακό σύστημα. Δηλαδή γεννηθήκαμε σε μια οικογένεια όπου οι γονείς μας και ίσως και οι παππούδες μας ήταν απαισιόδοξοι, επικριτικοί ή αρνητικοί προς τη ζωή.

Οι στάσεις, οι πεποιθήσεις, τα συμπεράσματά τους για τη ζωή και η αρνητική συναισθηματική χροιά, εσωτερικεύθηκαν και σε μας μέσα από μια φυσική υποσυνείδητη διαδικασία που αποκαλείται καθρέφτισμα και μοντελοποίηση. Εμείς, ως παιδιά είμαστε σφουγγάρια που «απορροφούν» τους τρόπους ύπαρξης των φροντιστών μας, καθώς και τις πεποιθήσεις και τις στάσεις τους.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι δρούμε με τη δική μας ελεύθερη βούληση όταν γινόμαστε ενήλικες αλλά στην πραγματικότητα παρατηρούμε ότι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε όλο και περισσότερο όπως και οι γονείς μας. Αν οι φροντιστές μας υπήρξαν αρνητικοί, διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο να γίνουμε και μεις αρνητικοί ή επικριτικοί ως συνέπεια.

Το εμβόλιο κορωνοϊού είναι το όπλο της «τελικής λύσης» αποπληθυσμού;


The coronavirus vaccine is the “final solution” depopulation weapon against humanity; globalists hope to convince BILLIONS of people to commit “suicide-via-vaccine”

Monday, August 03, 2020 by: Mike Adams 

Το εμβόλιο κορωνοϊού είναι το όπλο της «τελικής λύσης» αποπληθυσμού κατά της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές  (globalists) ελπίζουν να πείσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπων να κάνουν «αυτοκτονία-μέσω-εμβολίου».

Τώρα ερχόμαστε στην πραγματική αποστολή της «plan-δημίας», της λογοκρισίας, της απαγόρευσης της υδροξυχλωροκίνης και της φίμωσης των Αμερικανών Γιατρών Πρώτης Γραμμής: Το θέμα είναι ο παγκόσμιος αποπληθυσμός μέσω ενός νέου εμβολίου που έχει σχεδιαστεί για τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων και τη δραστική μείωση του πληθυσμού της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη.

Αλλιώς γιατί πιστεύετε ότι το καθιστούν υποχρεωτικό, ενώ παρέχουν στις εταιρείες εμβολίων πλήρη νομική ασυλία από κάθε ευθύνη; Επειδή το εμβόλιο έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει ανθρώπους, όχι για να τους σώζει.

Μόλις οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν, κανείς δεν μπορεί να μηνύσει τους κατασκευαστές εμβολίων. Γι 'αυτό χρειάζονταν να υπογραφούν οι νομικές συμφωνίες περί ασυλίας πριν ξεκινήσουν να προωθούν το εμβόλιο.

Παρεμπιπτόντως, η παγκόσμια ατζέντα του αποπληθυσμού δεν είναι καν μυστικό. Ο Μπιλ Γκέιτς μιλά ανοιχτά για τη χρήση εμβολίων για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και οι παγκοσμιοποιητές παραδέχονται ανοιχτά ότι πιστεύουν πως εάν οι ανθρώπινοι πληθυσμοί δεν μειωθούν απότομα, η βιόσφαιρα του πλανήτη θα καταρρεύσει λόγω των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, της ρύπανσης και της ξέφρενης κατανάλωσης φυσικών πόρων.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το πιστεύουν εκείνοι (οι παγκοσμιοποιητές). Και πιστεύουν ότι πρέπει να σκοτώσουν το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού για να σώσουν το άλλο 10%. Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές που επιδιώκουν τον παγκόσμιο αποπληθυσμό βλέπουν τους εαυτούς τους ως ήρωες της ανθρωπότητας, όχι ως μαζικούς δολοφόνους.

Ξύπνα τον γίγαντα μέσα σου!


Αποσπάσματα από το βιβλίο του Anthony Robbins, RE-AWAKEN THE GIANT WITHIN.

Βήμα 1ο:
Κάθε φορά που θέλεις ειλικρινά να πετύχεις μια αλλαγή στη ζωή σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις τα στάνταρντς. Το απολύτως σπουδαιότερο πράγμα είναι να αλλάξεις αυτό που απαιτείς από τον εαυτό σου.

Γράψε κάτω όλα τα πράγματα που δεν αποδέχεσαι πια στη ζωή σου, που δεν θα τα ανεχτείς.

Γράψε όλα τα πράγματα που θα ήθελες να γίνεις.

Η αλλαγή που θέλεις να κάνεις σε έναν οργανισμό, μια εταιρεία, μια χώρα, αρχίζει πρώτα από τον εαυτό σου.

Βήμα 2ο:
Άλλαξε τα πιστεύω που σε περιορίζουν. Εάν υψώσεις τα στάνταρντς αλλά δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα πετύχεις, έχεις ήδη σαμποτάρει τον εαυτό σου.

Αλλάζοντας τα συστήματα των πιστεύω μας είναι βασικό στο να κάνουμε οποιαδήποτε πραγματική και βιώσιμη αλλαγή στη ζωή μας.

Πρέπει να αναπτύξουμε μια αίσθηση βεβαιότητας ότι μπορούμε και θα επιτύχουμε τα καινούργια στάνταρντς, προτού το κάνουμε στην πραγματικότητα.

Χωρίς να αποκτήσεις τον έλεγχο των πιστεύω σου, μπορείς να υψώνεις τα στάνταρντς όσο θέλεις αλλά δεν θα έχεις ποτέ τη βεβαιότητα να τα υποστηρίξεις.

Βήμα 3ο:
Για να διατηρήσετε τη δέσμευσή σας χρειάζεστε την καλύτερη στρατηγική για να πετύχετε αποτελέσματα.

Ένα θέσεις ένα υψηλότερο στάνταρντ και κάνεις τον εαυτό σου να το πιστέψει, τότε βεβαίως μπορείς να καθορίσεις τη στρατηγική. Θα βρεις τρόπο.

Στη ζωή πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τι να κάνουν, αλλά λίγοι κάνουν πράξη αυτό που γνωρίζουν. Το να γνωρίζεις δεν αρκεί. Πρέπει να αναλάβεις δράση.

Κάθε χρόνο, γύρω στην όγδοη ημέρα του όγδοου μήνα του έτους (Αυγούστου) υπάρχει μια κοσμική παράταξη που ονομάζεται '' Πύλη των Λιονταριών "


Η Πύλη των Λιονταριών είναι μια εποχή μεγαλύτερης κοσμικής ενέργειας που ρέει μεταξύ των φυσικών και πνευματικών βασιλείων.
Η Πύλη των Λιονταριών έχει δεσμούς με την αρχαία Αίγυπτο και για χιλιάδες χρόνια παρατηρείται και τιμάται ως μια στιγμή μεγάλης εισροής και ενεργειακής ενεργοποίησης!
Αυτή η πύλη σημαδεύεται από μια ευθυγράμμιση μεταξύ της Γης και του συριακού αστέρα.
Καθώς το συριακό αστέρι ανεβαίνει στον ουρανό, η ζώνη του Ωρίωνα κατευθείαν στην Πυραμίδα της Γκίζας, και από την οπτική μας γωνία στη Γη, φαίνεται ότι ο Σείριος (το πιο φωτεινό αστέρι που μπορούμε να δούμε) πλησιάζει στη Γη σε αγαπώ τόσο πολύ.
Ο συριακός αστέρας είναι δύο φορές μεγαλύτερος από τον Ήλιο μας και 26 φορές πιο φωτεινός! Είναι μια φοβερή πηγή πνευματικού φωτός στα εσωτερικά σχέδια. Η συριακή αντιπροσωπεύει την αφθονία και τη γονιμότητα.
Αυτή η παράταξη λέγεται Lions Door.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Για να κάνει τους ανθρώπους να αποδεσμευθούν από την ταύτιση με τις υλικές μορφές, η Φύση χρησιμοποιεί δραστικές μεθόδους, όπως φυσικές καταστροφές και διάφορες μορφές καταστροφής. Περνώντας από τέτοιες καταστροφές, ένα άτομο ξυπνά τελικά απ' το μη αληθινό με το οποίο είχε ταυτιστεί. Εφ 'όσον το ανθρώπινο πνεύμα χάνεται στην ύλη, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ύλη για να επιτύχει την αυτοκυριαρχία. Αντ 'αυτού, το άτομο γίνεται δούλος της ύλης.

Αναβάθμιση του 112 - Με απόλυτη ακρίβεια πλέον ο γεωεντοπισμός όσων καλούν από κινητά Android σε όλη την Ελλάδα

Αθήνα, 05 Αυγούστου 2020

 

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και βελτίωσης της Υπηρεσίας Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τη Google και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone, Wind, Forthnet), προχώρησε στην υλοποίηση της υπηρεσίας Android Emergency Location Service (ELS) για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android σε όλη την Ελλάδα.

ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ .....ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...... ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ .... ΜΗΝ ''ΚΟΙΤΑΤΕ''.....ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ .....


Ο σκοπός του κειμένου δεν είναι να τρομοκρατήσει κανέναν, ούτε να διασπείρει πανικό, αλλά για να αλλάξει τρόπο σκέψης στους αναγνώστες και να τους κάνει πιο παρατηρητικούς σε όλα όσα έρχονται σύντομα.
Ο άνθρωπος από την φύση του είναι μια οντότητα που του αρέσει να ερευνά τα πάντα και μέσα από την έρευνα να εξελίσσεται διαρκώς και αενάως προς την τελειοποίηση του.
Διακατέχεται από μια εσωτερική επιθυμία αναζήτησης, επί παντός επιστητού, που τον κρατά διαρκώς σε μία εγρήγορση, στο ταξίδι του προς την Ιθάκη. Το κυριότερο στοιχείο που πρέπει να έχουμε σαν άνθρωποι, ώστε να συλλέξουμε τις σωστές πληροφορίες από το «περιβάλλον» μας, που θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη μας, είναι η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
Γιαυτό τον λόγο θα κατατάξω την παρατήρηση σαν ένα είδος «ανώτερης αίσθησης», διότι τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από τις πέντε αισθήσεις μας (και όχι μόνο), οδηγούνται στην «νοητική σφαίρα» της παρατήρησης, όπου γίνεται η επεξεργασία τους και καταλήγουμε σε ένα απαύγασμα συμπερασμάτων, ικανό να μας οδηγήσει σε νέες ατραπούς.
Φιλοσοφικά και πνευματικά, η έννοια της παρατήρησης δεν χει καμία σχέση με την έννοια της «όρασης», διότι η λέξη παρατήρηση σημαίνει ότι ορώ (τηρώ) παρά του σημείου, δηλαδή βρίσκομαι εκτός του σημείου – γεγονότος που παρατηρώ, άρα δεν συμμετέχω στο γεγονός που παρατηρώ, ούτε με αγγίξει συναισθηματικά, είμαι ατάραχος, άλυπος, αμέτοχος, είμαι αληθινός παρατηρητής (ΥΠΑΡΧΩ).
Αυτή είναι και η σημαντικότερη διάφορα της έννοιας «παρατηρώ» από την έννοια «κοιτάω» ή «βλέπω». Όσο πιο «καθαρή» είναι η παρατήρηση (χωρίς να αναμειγνύονται συναισθήματα και σκέψεις) τόσο μεγαλύτερο μέρος από την αλήθεια γίνεται ορατό. Ο (νοητικός) παρατηρητής γνωρίζει σε βάθος, ξέρει τι ¨πλησιάζει¨, ενώ αυτός που απλά βλέπει – κοιτάει με τα υλικά του μάτια, δεν μπορεί να αντιληφθεί τίποτα.

Τραγωδία στη Ρόδο! «Εγκεφαλικά νεκρός» ο 5χρονος που κινδύνευσε με πνιγμό σε πισίνα

Πισίνα


Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε, ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε διακοπές στη Ρόδο.

Δεν είναι καλά τα νέα για την κατάσταση υγείας του πεντάχρονου αγοριού που τη Δευτέρα κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Άτομα Υψηλής Ευαισθησίας: τα βασικά χαρακτηριστικά τους.


Ο Αβραάμ Λίνκολν, η Τζέιν Γκόλαλ, η Πριγκίπισσα Ντιάνα, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Γκλέν Κρεντ, ο Στιβ Μάρτιν, η Έμιλι Ντίκινσον είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα Ατόμων Υψηλής Ευαισθησίας. Η καθηγήτρια Elaine Aron, ερευνήτρια ψυχολόγος, καθηγήτρια πανεπιστημίου και ψυχοθεραπεύτρια, επισημαίνει ότι τα Άτομα Υψηλής Ευαισθησίας (HSP) είναι «παραδοσιακά ποιητές, συγγραφείς, δάσκαλοι, γιατροί, θεραπευτές, δικηγόροι, επιστήμονες, φιλόσοφοι και θεολόγοι».  Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι αναγνωρίζουμε τα παραπάνω ονόματα ως Άτομα Υψηλής Ευαισθησίας, επειδή κάθε ένας από αυτούς αγκάλιασε τις δυνάμεις που καθορίζουν τους αθρώπους με αυτό το γνώρισμα. Ποια είναι όμως τα βασικά χαρακτηριστικά τους;

Αρχικά, σύμφωνα με την Aron και το βιβλίο της The Highly Sensitive Person: How to Thrive When the World Overwhelms You τα εν λόγω άτομα παρουσιάζουν «αυξημένη ευαισθησία στην διέγερση» και «συνειδητοποιούν και επεξεργάζονται πληροφορίες με βαθύτερο και πιο αντανακλαστικό τρόπο». Και γνωρίζοντας τον όρο, είναι εξίσου σημαντικό να σημειώσουμε ότι κάποιος που αναγνωρίζει ότι είναι HSP γνωρίζει ότι έχει έμφυτο ένα ευαίσθητο νευρικό σύστημα, καθώς επίσης ότι αν αξιοποιήσει τις δυνατότητές του μπορεί να κάνει εκπληκτικά πράγματα.

Η μουσική μεταφέρει τη συχνότητα της συνειδητότητάς μας


Η μουσική κουβαλά την ποιότητα του συνθέτη συν την ποιότητα του μουσικού ή του τραγουδιστή που την εκτελεί.

Αυτό είναι ένα σημείο που δεν έχει τεθεί υπόψη του κοινού. Μέσω της μουσικής και του τραγουδιού, κάποιος μεταδίδει τις δικές του θυμαπάτες, ψευδαισθήσεις, μίση, θυμούς, φόβους, ψυχικές και συναισθηματικές διαταραχές και αναταραχές· ή μεταδίδει ομορφιά, χαρά, θεραπεία, δύναμη, ηρεμία, μεγαλοπρέπεια και ευδαιμονία. Εκατομμύρια ανθρώπων επηρεάζονται από τη μουσική. Το τραγούδι μπορεί να μολύνει το νου και τις καρδιές εκατομμυρίων αν ο συνθέτης είναι ένας άνθρωπος που βυθίζεται στη λάσπη του δικού του ψυχολογικού χάους - σε παραφροσύνη, λαγνεία και ζωικές ωθήσεις και κίνητρα. Και αν ο τραγουδιστής είναι προχωρημένος καλλιτέχνης, θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Μέσα από τα υψηλότερα επίπεδα των επιτεύξεών του θα ενισχύσει τις θυμαπάτες και τις ματαιοδοξίες του συνθέτη και θα τις μεταδώσει στο κοινό. Έτσι ξεκινά η εκπόρνευση των ταλέντων.

ΤΑΧΕΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ...ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ


Κοροναϊός: Φοβίζει η διασπορά του ιού σε 9 περιφέρειες – Τι θα ...

ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΙΑΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
ΜΕΤΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

Μασκοφόρος Εκδικητής

Γεια σου αγαπητέ μου Πιτσιρίκο,
Ζούμε προφανώς στην εποχή της μάσκας, κι η πλάκα είναι ότι οι αρχές -καμίας χώρας- δεν έχουν θέσει κριτήρια για τις μάσκες.

Φυσικά, αυτό είναι ενδεικτικό και του ότι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι τους γίνεται.

Η επιστήμη σαφέστατα κάνει προόδους μέσα από τις διαφωνίες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται στο 2020, σε 10 επιστήμονες να υπάρχουν 15 γνώμες για το αν οι μάσκες -και ποιού είδους- προστατεύουν και ποιον προστατεύουν.

Έτσι, σου λένε «φόρα μάσκα», αλλά κανείς δεν σου απαγορεύει να βάζεις μάσκα του Ζορό, αποκριάτικη, ή δεν ξέρω τι.

Υποκρισία μέχρι αηδίας.

Το μόνο που με γλίτωσε από την τρέλα τους τελευταίους μήνες ήταν το ότι η φινλανδική κυβέρνηση αποφάσισε να τηρήσει τη νομιμότητα.

Οι νόμοι δεν επιτρέπουν στην κυβέρνηση εδώ να σε κλείσει σπίτι σου, οπότε κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Επίσης, δεν υπάρχει -ακόμα- νομικό υπόβαθρο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αρχές -και μάλλον σύντομα θα το κάνουν- είναι απλά να προτείνουν την χρήση μάσκας.

Που σημαίνει, όποιος θέλει φοράει, όποιος δεν θέλει δεν φοράει.

Εγώ πάντως, δεν πρόκειται να φορέσω.

Η αλήθεια είναι ότι προετοιμάστηκα.

Πριν ακυρωθεί το ταξίδι μου στην Ελλάδα, σκέφτηκα τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ως μάσκα, ώστε να συμμετάσχω κι εγώ σ’ αυτή την απίστευτα υποκριτική κοροϊδία.

Τελικά, θυμήθηκα ένα φουλάρι ποδηλασίας που έχω, το οποίο μπορείς να δεις -μαζί με την υπόλοιπη αφεντιά μου- στη φωτογραφία που σου στέλνω.

Φαντάσου με να μπαίνω ντυμένος έτσι σε καμιά τράπεζα ξέρω γω.

Οι νυχτερινές βάρδιες του ΕΚΑΒ σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασωστικής τρέλας...


Οι νυχτερινές βάρδιες του ΕΚΑΒ στην Αθήνα με το ασθενοφόρο Α17 σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασωστικής τρέλας...
Νυχτερινή βάρδια 4/8/2020.....
- Α17!!! Έχουμε λιποθυμία ηλικιωμένου τάδε όνομα, διεύθυνση...
- Μεταβαίνουμε!!!
- Άφιξη στο φτερό ...
- Χτυπάμε κουδούνι, μπαίνουμε εντός πολυκατοικίας και το πρώτο στοιχείο που αντικρίζουμε είναι ένα σημείωμα στο ασανσέρ...

65% ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ


Πανούκλα: Ο "μαύρος Θάνατος" που αποδεκάτισε το 1/3 του πληθυσμού ...

Όλοι οι συγγραφείς που οραματίστηκαν δυστοπικά σενάρια για το μέλλον, είχαν κάτι διαφορετικό στη σκέψη τους από αυτά που υπάρχουν στη σκέψη των νέων βασανιστών του ανθρώπινου είδους. Έγραφαν και σκεφτόντουσαν πως αυτά που γράφουν θα είναι ένα καμπανάκι, για τους εύφρονες ανθρώπους. Οι συμμορίες της παρούσας φάσης, έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν αυτά τα δυστοπικά σενάρια, με την βεβαιότητα πως απευθύνονται σε άφρονες.

Δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει και που να τελειώσει. Και όχι δεν μιλάω για τον ιο, γιατί δεν είμαι γιατρός, δεν έχω τέτοιες γνώσεις ώστε να κρίνω τι κακό μπορεί να κάνει μια γρίπη και τι όχι.

Μιλάω για το παράπλευρο θέατρο σκιών, που έχει δώσει ρέστα. Τελευταία επινόηση, το ότι εξετάζεται να τρώνε πρόστιμο όσοι μπουν σε μέσα μεταφοράς που βλέπουν πως υπάρχει 65% πληρότητα.... Μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος το μέγεθος της απάτης? Μπορείτε να θυμηθείτε από την αρχή όλα όσα έχετε ακούσει σχετικά με την προφύλαξη από αυτό τον ιό?

Θυμηθείτε το μένουμε στο σπίτι μαζί, αλλά μπαίνουμε στο αυτοκίνητο χωριστά.
Απαγορεύεται η συνάθροιση πέρα 10 ατόμων, και αυτά με μάσκες και απόσταση ασφαλείας
αλλά επιτρέπεται να δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο 200-300 άτομα το ένα δίπλα στο άλλο.
Θυμηθείτε την απαγόρευση για κολύμπι και ψάρεμα (ακόμα και με ψαροντούφεκο, κάτω από το νερό)
Την απόσταση κάτω από ένα μέτρο που κολλάει, αλλά πάνω από ένα μέτρο έχουμε προστασία.
Την επικινδυνότητα να καθίσεις στο μετρό ο ένας δίπλα στον άλλον, αλλά την ίδια στιγμή οι όρθιοι
να είναι κολλημένοι σαν σαρδελίτσες μέσα σε κονσέρβα.

Ψωροκάποια

Γεια σου, φίλε μου Πιτσιρίκο! 

Μετά από καιρό, επέστρεψα στο Twitter κάνοντας following σε διαφορά διεθνή περιοδικά και sites, υποτίθεται για να έχω μια περισσότερο σφαιρική ενημέρωση (και μερικά άρθρα for free).

Θυμήθηκα βέβαια και μερικούς σοβαρούς ανθρώπους από τον προοδευτικό κι αριστερό -υποτίθεται χώρο- και τους ακολούθησα κι αυτούς.

Εξαιρουμένων του Χατζηστεφάνου, του Χριστόφορου και της αφεντιάς σου, μου έχουν πέσει τα σαγόνια κάτω.

Η υποκρισία ανυπόφορη σε βαθμό τέτοιο που αναρωτιέμαι αν τελικά πρόκειται στην πραγματικότητα μονάχα για ατόφια βλακεία.

Το μοτίβο γνωστό από την εποχή του δυνατού και παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Οι προοδευτικοί αριστεροί είμαστε καλύτεροι από τους συντηρητικούς δεξιούς. Καλύτεροι και πιο έντιμοι ανεξαρτήτως πράξεων και συμπεριφορών.

Αν υπολογίσεις τις πράξεις και τις συμπεριφορές, η σούπα χαλάει και πνίγεσαι μέσα σε μια θάλασσα από ανατριχιαστικες ομοιότητες. Λογικό με βάση την παλαιότερη εμπειρία του χώρου.

Όταν βρισκόμασταν «εμείς» στα πράγματα τα μνημόνια ήταν αναγκαίος συμβιβασμός, η συμμαχία με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και η εκχώρηση νέων βάσεων του θανάτου ρεαλισμός, η υποταγή στις ορέξεις των παπάδων και τα συγχωροχάρτια στις φασιστικές και σεξιστικές δηλώσεις των κατα-καμένων αναγκαία επιλογή.

Η μνήμη, άλλωστε, δεν βοηθάει ιδιαίτερα τους Έλληνες.

Nέα καραντίνα θα καθυστερήσει την ανοσία της αγέλης και το τέλος της πανδημίας

Πιτσιρίκο, η χιλιανή αστυνομία εκπαιδεύει σκυλιά να εντοπίζουν τον κορωνοϊό σε αρχικό στάδιο στον ιδρώτα των ανθρώπων, καθώς τα αποτελέσματα από μία παρόμοια μέθοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ενθαρρυντικά, όπως μεταδίδει το Reuters.

Tέσσερα σκυλιά λαμπραντόρ και γκόλντεν ριτρίβερ επιλέχθηκαν για την αρχική εκπαίδευση σε ειδική βάση των Χιλιανών καραμπινιέρος στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο.

Συνήθως, αυτά τα σκυλιά εντοπίζουν ναρκωτικά, εκρηκτικά και ανθρώπους, αλλά και στο παρελθόν έχουν εκπαιδευτεί για να ανιχνεύουν ασθένειες όπως η ελονοσία, ο καρκίνος και το πάρκινσον.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ 139 ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ....
Σήμερα, πρώτη Αυγούστου τού κυριολεκτικά σωτηρίου έτους για την ανθρωπότητα 2020, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη διαμαρτυρία στα ιστορικά χρονικά τής Γερμανίας με συμμετοχή ενός εκατομμυρίου σχεδόν ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ στο Βερολίνο, ενάντια στα μέτρα πρωτοφανούς παγκόσμιας καταστολής, περιορισμού και καταβαράθρωσης τής οικονομικής και κοινωνικής ζωής, στέρησης τού οξυγόνου από τούς ανθρώπους, με επιβεβλημένα φίμωτρα ασφυξίας, με πρόφαση την γελοιότητα μιας ανύπαρκτης πανδημίας. Με τίτλο "ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ - TAG DER BEFREIUNG - η σημερινή διαμαρτυρία στο Βερολίνο, στην καρδιά τού νεοταξικού τέρατος, έστειλαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που αρθρώθηκε κατά την τρίτη χιλιετία μέχρι σήμερα, με άκρατη αποφασιστικότητα και πρωτοφανές ανυποχώρητο φρόνημα στα πέρατα τής οικουμένης.
Όταν ο εκπρόσωπος τών δυνάμεων καταστολής, που είχαν καταλάβει αυθαίρετα την εξέδρα τών ομιλητών τής διοργάνωσης, ξεστόμισε από τα μεγάφωνα την τρίτη προειδοποίηση σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, αναγγέλλοντας την έναρξη τής βίαιης διάλυσης τής διαμαρτυρίας, ένα εκατομμύριο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ βροντοφώναξαν το "WIR BLEIBEN HIER" - ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
Από 139 πόλεις τής Γερμανίας προσήλθαν άνθρωποι ώστε να καταστήσουν σαφές:

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

καθιστώντας επίσης σαφές ότι:

ΘΕΟΣ, ΣΕΞ, ΝΟΜΟΣ, ΑΜΑΡΤΙΑ - Η ιστορία τού Σύμπαντος


Η ιστορία τού Σύμπαντος γράφεται για εμάς με τις τέσσερις αυτές λέξεις, στις οποίες εκφράζεται το σύνολο όσων υπάρχουν :

~ ΘΕΟΣ, το Όλον, το άθροισμα όλων των μορφών, το σύνολο όλων των καταστάσεων τής συνείδησης και τής ενεργοποιού Ζωής.

~ ΣΕΞ, η έλξη μεταξύ τών μερών μέσα σε αυτό το Όλον, η Ζωή σε λειτουργία, ελκύοντας πνεύμα και ύλη και εγκαινιάζοντας την αλληλεπίδραση αντικειμενικού και υποκειμενικού, εξωτερικού και εσωτερικού, η ενστικτώδης ώθηση για δημιουργία, η έλξη τής ψυχής, η παρόρμηση για την θειότητα, η επιθυμία τού αρσενικού για το θηλυκό, το δέλεαρ τής ύλης για το πνεύμα.

Περί Ορθής Χρήσης του Σεξ


Η μάγια ή η μεγάλη πλάνη και το σεξ δεν είναι παρά δύο όψεις τής ίδιας δύναμης, εκείνης τής έλξης : τής μίας καθώς εκδηλώνεται στο φυσικό πεδίο και τής άλλης καθώς εκφράζεται στο πεδίο τής συναισθηματικής - επιθυμητικής φύσης.
Ο ζηλωτής τής μαθητείας έχει στο σεξ ένα πραγματικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Η αυτοϊκανοποίηση και ο έλεγχος τού ανθρώπινου όντος από κάποιο τμήμα τού οργανισμού του, είναι αναπόφευκτα πάντα λάθος. Όταν ο όλος νους τού άνδρα ασχολείται με την σκέψη τών γυναικών ή αντίστροφα, όταν ζει κυρίως για να ικανοποιήσει έναν ζωώδη πόθο, όταν είναι ανίκανος να αντισταθεί στην σαγήνη τού πολικού αντιθέτου του, τότε είναι θύμα του και ελέγχεται από το κατώτατο τμήμα τής φύσης του, το ζωώδες.

Δράκοντας και Σεξουαλική Δύναμη


Αναρίθμητα παραμύθια μιλούν για έναν δράκοντα που αιχμαλωτίζει μία όμορφη πριγκίπισσα, αθώα και αγνή, και την κρατά φυλακισμένη μέσα σε έναν πύργο.
Η καημένη η πριγκίπισσα κλαίει, μαραζώνει και ικετεύει τον Ουρανό να τής στείλει έναν σωτήρα. Αλλά, ο ένας μετά τον άλλον, οι ιππότες που έρχονται να την σώσουν καταβροχθίζονται από τον δράκοντα που τούς παίρνει τα πλούτη τους και τα βάζει στα υπόγεια τού πύργου του.
Επιτέλους, μία μέρα έρχεται ένας ιππότης, ένας πρίγκιπας πιο ευγενής, πιο όμορφος και πιο αγνός από τούς άλλους, στον οποίο μία μάγισσα έχει αποκαλύψει το μυστικό για να τον νικήσει : ποια είναι η αδυναμία του, σε ποια στιγμή και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον δέσει ή να τον πληγώσει....
Και να που αυτός ο τυχερός πρίγκιπας, καλά οπλισμένος και καλά πληροφορημένος κατορθώνει να νικήσει και ελευθερώνει την πριγκίπισσα.
Όλοι οι θησαυροί που είναι μαζεμένοι από αιώνες μέσα στον πύργο, ανήκουν πια σε αυτόν τον ιππότη, σε αυτόν τον όμορφο πρίγκιπα που βγήκε νικητής από την μάχη που είχε δώσει με τον δράκοντα, χάρη στις γνώσεις του και στην αγνότητα του.
Μετά και οι δύο μαζί, καβάλα πάνω στον δράκοντα που οδηγεί ο πρίγκιπας, πετούν στον ουρανό και γυρίζουν τον κόσμο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα