Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αναγνωρίζεται ότι έχουν αξία οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής»

METOXHΜια νέα κατάσταση πραγμάτων, στην ένδικη διαφορά ενός κατοίκου της Ρόδου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από την οποία διεκδικεί με αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, αποζημίωση ύψους 1.384.833.349.455,66 €, ως τίμημα εξαγοράς του παθητικού μετοχών της "Τράπεζας της Ανατολής", δημιούργησε απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για ανάλογη απαίτηση εταιρείας που δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», στην αγωγή του ο Ροδίτης αναφέρει συνοπτικά ότι αγόρασε από

SEX ~ Έρωτας και Καταπιεσμένη Σεξουαλικότητα.*

Οποια ~ όποιος νιώθει άβολα με το να πει ΔΥΝΑΤΑ...... ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ.... ή ΑΓΑΠΩ ΤΟ SEX...... τότε αυτός ο άνθρωπος έχει θαμμένη μέσα του κάποια Πεποίθηση ~ Πιστεύω που του υπαγορεύει..... ότι το SEX ή ο Έρωτας είναι κάτι "κακό". Δεδομένου ότι το ίδιο άτομο θεωρεί τον εαυτό της/του ΚΑΛΟ..... τότε..... στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Σεισμός στο Ιράν και σεισμικά όπλα: Μπορεί να προκληθεί τεχνητός σεισμός;


Ο σεισμός στο Ιράν που σκότωσε 220 άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον 1500 χθες, Σάββατο, στην περιοχή της Ταμπρίζ στο βορειοδυτικό Ιράν, έρχεται σε μία στιγμή που ο πλανήτης κρατά την ανάσα του εν όψει πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ ή/και του Ισραήλ κατά του Ιράν. Η περιοχή που επλήγη, η πόλη Ταμπρίζ και η ευρύτερη περιφέρεια, είναι στρατηγικής σημασίας για το Ιράν και το κυριότερο αναφέρεται η ύπαρξη μυστικού κέντρου ανάπτυξης πυρηνικών όπλων.

Ο σεισμός σε μια σττιμή που όλοι περιμένου επίθεση των ΗΠΑ-Ισραήλ, φέρνει αναπόφευκτα έφερε στην επιφάνεια ένα από τα πλέον απόρρητα αμυντικά προγράμματα που υπήρξαν μέχρι σήμερα σε Ανατολή και Δύση, αυτό της κατασκευής όπλων πρόκλησης σεισμών ή απλά "σεισμικά όπλα".

Βίδα ηλικίας 300 εκατ. χρόνων! Ποιοί την έφτιαξαν;

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα. Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.

Μυστηριώδης σχηματισμός 800.000 χιλιομέτρων πάνω στον Ήλιο-αναμένεται έξαρση της ηλιακής δραστηριότητας άνευ προηγουμένου.


Γράφει ο ανεξήγητος
11 Αυγούστου 2012 - Η παράξενη συμπεριφορά του Ήλιου έχει αναφερθεί αρκετές φορές πρόσφατα. Όπως όλοι γνωρίζουμε περιμένoυμε τον ηλιακό κύκλο 24 και οι επιστήμονες παρακολουθούν τον Ήλιο.Στην επιφάνεια του εμφανίστηκε ένας τεράστιος σκοτεινός σχηματισμός  τέτοιου μέγεθους που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ πριν από τους επιστήμονες. Είναι μια σκοτεινή ζώνη, ή μια ρωγμή μήκους περίπου 800.000 χλμ!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς 2012-2025, μια ιδανική στιγμή για την παγκοσμιοποίηση;;;



 
Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.
O  πλανήτης Ποσειδώνας εχει μπει στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 3 Φεβρουαρίου 2012 και θα παραμείνει έως το 2025. Ο Ποσειδώνας ολοκληρώνει μια τροχιά  γύρω από τον ήλιο περίπου κάθε 164 χρόνια και στις 12 Ιούλιου του 2011, ολοκλήρωσε την πρώτη πλήρη τροχιά. Θεωρείται ως ο κυβερνήτης πλανήτης

Η Θεωρία καταστροφής ...

Η Θεωρία καταστροφήςΜαθηματική θεωρία, η οποία αποδίδει τις απότομες και αναπάντεχες μεταβολές της συμπεριφοράς ενός συστήματος σε ενδογενείς παράγοντες...

Λος Άντζελες, 1994. Δονήσεις και εντάσεις που από αιώνες συσσωρεύτηκαν στο εσωτερικό της Γης εκτονώθηκαν ξαφνικά, μετακινώντας τοπικά το γήινο φλοιό κατά είκοσι εκατοστά. Ο σεισμός που προέκυψε κατέστρεψε γέφυρες και αυτοκινητόδρομους, ενώ έχασαν τη ζωή τους 61 άτομα.

Αθήνα, 1999. Η ισχυρή σεισμική δόνηση

Αρχύτας ο Ταραντίνος (Αρχαία Τεχνολογία)

Αρχύτας ο Ταραντίνος (Αρχαία Τεχνολογία)Ο Έλληνας Επιστήμων, που κατασκεύασε το πρώτο αεριωθούμενο αεροπλάνο στην ιστορία και «έφερε» τη «βιομηχανική» επανάσταση πολύ νωρίτερα από την ώρα που επρόκειτο να γίνει στο μέλλον, έστω και αν έζησε εκατοντάδες χρόνια πριν.

Άγνωστος για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού δεν υπάρχει γι αυτόν αναφορά ούτε στα σχολικά μας βιβλία, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που ανέδειξε ποτέ η Ελλάδα στην ιστορία της. Αναφερόμενος ως ο τελευταίος των Πυθαγορείων, γεννήθηκε στον Τάραντα το 428πΧ, ενώ σκοτώθηκε σε τραγικό ναυάγιο στην Αδριατική θάλασσα, το 366πΧ.

Πολύπλευρη προσωπικότητα, εκλέχτηκε 7 συνεχόμενες φορές στρατηγός και ουδέποτε ηττήθηκε σε μάχη. Η διακυβέρνηση του μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία εφαρμογή

Το πρώτο ΑΤΙΑ που έπιασε η κάμερα του Curiosity


Καταπληκτικό! Το πρώτο ΑΤΙΑ που έπιασε η κάμερα του Curiosity σε ζωντανή μετάδοση από τον Άρη!..
ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα