Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Βραδιά Μπομπ Μάρλεϊ.Βιντεο


      


Ο Τζαμαϊκανός Μπομπ Μάρλεϊ 6/2/1945 - 11/5/1981) τραγούδησε τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και την καταπίεση των μαύρων από τους λευκούς.

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.. στην κυριολεξία! (Photos)




  Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο ερασιτέχνης Ισπανός καλλιτέχνης Juan Osborne βάζει, σε κάθε μια από τις παρακάτω εικόνες, λέξεις οι οποίες σχετίζονται με τα συγκεκριμένα πρόσωπα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
Όσο για το πως τα καταφέρνει; Μόνο με το netbook του! “Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν τους λέω ότι η δουλειά μου γίνεται μέσα από το netbook μου και μέσα από ένα λογισμικό που έχω φτιάξει εγώ.”

Να Τολμας Να Αγαπας Να Ζεις.ΒΙΒΛΙΟ


Η Μανιάτισσα Ιωάννα, αναστημένη σ' έναν τόπο στεγνό και ξερό, όπου κουμάντο κάνουν οι άντρες, 
θα σηκώσει το ανάστημά της διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή. Εύκολο; 

Μέρος 3 - Μια Περιήγηση στο Εσωτερικό του Όρους Shasta


Την παρακάτω ιστορία την αναφέρει μια κάποια κυρία Μ..., που τιμούσε με συχνές επισκέψεις με την οικογένειά της τα Σαββατοκύριακα το όρος Shasta και ιδιαίτερα τη περιοχή των «Λιβαδιών του Πάνθηρα», που έχει πάρει το όνομά της από το περίφημο Πάνθηρα του Σεντ Ζερμαίν, που έχει θεαθεί πολλές φορές σ’ αυτήν. Ένα από αυτά τα πρωινά που ο άνδρας της με τα παιδιά τους είχαν πάει για τις συνηθισμένες αγαπημένες τους «εξερευνήσεις» στο όρος, την πλησίασε ένας νεαρός στο χώρο κατασκήνωσής της πάνω στο βουνό και της ζήτησε ένα φλιτζάνι από τον καφέ που είχε ετοιμάσει, ο οποίος, όπως της είπε, του «μύριζε διαρκώς από το πρωί».
   

Η μεταφυσική έχει χαρακτηριστεί και ως “φυσική του αύριο”.

Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους (2)

Με αφορμή την πρώτη ημερίδα μεταφυσικής στην Αθήνα το Σάββατο που μας έρχεται, δείτε τις απαντήσεις σε διάφορα μεταφυσικά ερωτήματα.

Η μεταφυσική έχει χαρακτηριστεί και ως “φυσική του αύριο”. Πολλά από τα φαινόμενα που ερευνά, θυμίζουν σενάρια από ταινίες φαντασίες, όμως ίσως στο μέλλον να αποτελούν το καθημερινό και το συνηθισμένο.

"ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ"ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ.ΒΙΝΤΕΟ


"ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"Ο "Ύμνος εις την Ελευθερίαν" γράφτηκε από τον Διονύσιο Σολωμό τον Μάιο του 1823 στην Ζάκυνθο και ένα χρόνο αργότερα τυπώθηκε στο Μεσολόγγι. Το ποίημα γράφτηκε σε ένα μήνα, μελοποιήθηκε το 1828 από το Νικόλαο Μάντζαρο και καθιερώθηκε ως Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας το έτος 1864 μετά την Ένωση της Επτανήσου. 

Αποτελεί δε το μοναδικό Εθνικό Ύμνο που εξυμνεί την ελευθερία.

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.


Όταν κάποιος θέλει να μεταφέρει έναν μεγάλο και βαρύ βράχο, αλλά δεν μπορεί τι κάνει; Τον σπάει σε μικρά κομμάτια και τα μεταφέρει με άνεση όπου εκείνος πλέον επιθυμεί.

Μέρος 2β - Μερικές Περίεργες Ιστορίες για το Όρος Σάστα


 Η Ιστορία του Άμπραχαμ Μάνσφηλντ και του Φίλου του

Στο βιβλίο του ''Η Χρυσή Βασίλισσα των Λεμουρίων'' ο Άμπραχαμ Μάνσφηλντ αναφέρει πώς ήλθε σε επαφή με τους Λεμουρίους του όρους Σάστα και πώς αυτοί του αποκάλυψαν το μυστικό των αρχαίων σπηλαίων με θησαυρούς της Λεμουρίας στη γύρω περιοχή. Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου του αφηγείται την ιστορία ενός φίλου του στο όρος Shasta το 1931.

Μέρος 2α - Μερικές Περίεργες Ιστορίες για το Όρος Σάστα

Σύμφωνα με το συγγραφέα Λήλαντ Λόβλεϊς, στο βιβλίο του Χαμένα Ορυχεία και Κρυμμένοι Θησαυροί, η εταιρία Mining Company του Λονδίνου, ιδιοκτησίας του Λόρδου Κάουντρεϊ, μίσθωσε το 1904 το γεωλόγο Τζ. Μπράουν να ψάξει για πολύτιμα μέταλλα στα βουνά της βόρειας Καλιφόρνια.

Μέρος 1 - Το Ιερό, Μυστικιστικό Όρος της Αμερικής


Δεν έχει μόνο η Ελλάδα το «Άγιο Όρος» της, αλλά και η Αμερική. Στη βόρεια Καλιφόρνια βρίσκεται το θρυλικό Όρος Σάστα που θεωρείται σαν ένα από τα επτά ιερά βουνά του κόσμου και σύμφωνα με το θρύλο βαθιά κάτω από τη χιονισμένη κορυφή του βρίσκεται η μυστικιστική πόλη Τέλος, η οποία κατοικείται από την εξελιγμένη φυλή των Λεμουρίων και από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Ο χρόνος είναι φόβος

Ο χρόνος είναι φόβος

Ζώντας στην ψευδαίσθηση του χρόνου είμαστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν και στο μέλλον μας μη ζώντας το τώρα. Οταν ζεις στο τώρα τότε καταργείται ο χρόνος, όλες οι ενοχές, οι ανασφάλειες και καταγραφές του παρελθόντος αλλά και τα πρέπει τα ίσως και οι προσδοκίες του μέλλοντος. Ολα αυτά δημιουργούν και τον φόβο. 

Οδηγός! Ασφαλής διαβίωση σε... συνθήκες Mad Max

Η κρίση του πολιτισμού μας είναι συνολική. Εκδηλώνεται καθημερινά επιδεινούμενη. Σε άλλους δείχνει το ανελέητο πρόσωπο της οικονομικής ένδειας. Σε κάποιους άλλους κατευθύνει τα βήματά τους στον ανεπίστροφο δρόμο της σύγκρουσης των θρησκειών. Μερικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι ένα ζήτημα «δεικτών» που πρέπει να «διορθωθούν» και πόρων που θα αποδειχτεί εύκολο να αναδιανεμηθούν. Οι περισσότεροι δεν φιλοσοφούν την κατάσταση και προσπαθούν απλά να βγάλουν την ημέρα. Μερικοί τα καταφέρνουν και μερικοί όχι.

Ο εκφυλισμός των αρχετύπων και η πορεία προς μια νέα θρησκεία

Σήμερα θα εξετάσουμε ένα άλλο ζήτημα για να κάνουμε κι ένα διάλειμμα από τα θέματα του διαλογισμού... την αφορμή για το θέμα μου την έδωσε άρθρο που διάβασα κάπου προχθές που μίλαγε για τα αρχέτυπα των αρχαίων ελλήνων θεών.

Έλεγε λοιπόν το άρθρο το εξής, που το βρήκα επιτυχημένο. Πότε νομίζετε λέει ότι εκφυλίστηκε ο αρχαίος κόσμος; Εκφυλίστηκε όταν εκφυλίστηκαν τα αρχέτυπα του.

Όταν ο Άρης ας πούμε από πολεμιστής, υπερπασπιστής της πατρίδας έγινε μισθοφόρος.
Όταν η Αφροδίτη από θεά του Έρωτα, έγινε πόρνη. 

Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου: Εκρηκτικά Συναισθήματα και Λαϊκές Εξεγέρσεις!



Στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.22 το πρωί πραγματοποιείταιΠανσέληνος στην 7η μοίρα του Κριού, μια από τις εκρηκτικότερεςΠανσελήνους της χρονιάς καθώς ενεργοποιεί αρνητικά την όψη-δυναμίτη μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα, μια όψη που θα είναι εν ενεργεία μέχρι το 2015 και που υπόσχεται ριζικές αλλαγές στον κόσμο και την κοινωνία μας! 


Νέλσον Μαντέλα:Ευχαριστώ όποιον Θεό υπάρχει για την ελεύθερη ψυχή μου (ΒΙΝΤΕΟ)


Crying Time for Children

Ανίκητος (Invictus)
Μέσα στη νύχτα που με σκεπάζει,
μαύρη σαν πίσσα όπως είναι,
ευχαριστώ όποιον Θεό υπάρχει
για την ελεύθερη ψυχή μου.
Υπό το βάρος των περιστάσεων

Κανείς τελικά δεν ξέρει τι είναι Άμεση Δημοκρατία

Κανείς τελικά δεν ξέρει τι είναι Άμεση Δημοκρατία

Επειδή έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες και "ορισμούς" για την άμεση δημοκρατία, οφείλω να ομολογήσω ότι σπάνια βρίσκω άνθρωπο που να έχει διαβάσει Θουκυδίδη. 

Αν δεν διαβάσει κανείς τον ιστορικό που αναλύει την γέννηση και την λειτουργία αυτού του πολιτεύματος από εκείνους που το ανακάλυψαν, πώς είναι δυνατόν να έχει το θράσος να μιλάει περί αυτού;

Άμεση δημοκρατία δεν σημαίνει αναρχία. Δεν σημαίνει "φτιάχνω

Η ανάγκη για Μη-Σκέψη




Οι υπολογιστές διαθέτουν ήδη περισσότερα κυκλώματα από τους νευρώνες που διαθέτει ο ανθρώπινος εγκέφαλος και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα. Ωστόσο κανένας δεν διανοείται να πει πως οι υπολογιστές είναι «άνθρωποι» (ήτοι διαθέτουν συνείδηση), αν και σε πολλά θέματα επίλυσης προβλημάτων μας έχουν ξεπεράσει εδώ και χρόνια. 

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!




Ο πλανήτης μας βρίσκεται στο κατώφλι μιας Νέας Εποχής, μιας εποχής περισσότερο "εκλεπτισμένων" ενεργειών και Ανώτερης Συνείδησης.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:11 ώρα Γκρίνουιτς, θα συμβεί μια ακριβής ευθυγράμμιση του Ηλίου μας με το κέντρο του Γαλαξία μας καθώς ένας κύκλος εξέλιξης 26.000 ετών ολοκληρώνεται και ένας νέος ξεκινάει.

Οι ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές που

ΕΛΛΑΔΑ..... ΕΛΛΗΝΕΣ....ΟΛΥΜΠΙΟΙ.... ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!(ΒΙΝΤΕΟ)




ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΤΗΝ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.


ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ.
ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ !!!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ!!!

Κατατέθηκαν τα χρήματα από του Ομογενείς!!

1923

Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες του Καναδά!

Συγκλονιστική αποκάλυψη: «Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. Ψέματα λέει ότι τα χρήματα του δανείου θα πέσουν στην αγορά»από τον Μάκη Βραχιολίδηvrachiolidis@yahoo.gr

Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ


Η Πανσέληνος γίνεται στις 30-9-2012, ώρα 6.18 πμ (θερινή) στην 7ο του άξονα Ζυγού – Κριού, με πολύ εκρηκτικές εμπλοκές που θα τις δούμε αμέσως:

Ήλιος, 7ο Ζυγού
Σελήνη, 7ο Κριού
Ουρανός, 6ο Κριού, ανάδρομος
Πλούτωνας, 7ο Αιγόκερω


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 6.19λ.22δ πρωινή ώρα Ελλάδος  πραγματοποιείται η πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού με την συμμετοχή Ουρανού και Πλούτωνα
Ο ωροσκόπος εκείνη τη στιγμή είναι στην 24η μοίρα της Παρθένου με κυβερνήτη τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού.

Τα μεσοδιαστήματα που εμπλέκονται και φυσικά ενεργοποιούνται την ημέρα εκείνη είναι:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα