Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πῶς διέγραψε τὸ χρέος τῆς Ἑλλάδας ὁ Μεταξάς καὶ δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Διεθνὲς δικαστήριο. Mὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση σώθηκε καὶ ἡ Ἀργεντινή...ἀλλὰ ὄχι ἐμεῖς

Γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν τὸ 1936 ὁ Ἰωάννης Μεταξὰς διορίστηκε πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδας καὶ στὴν συνέχεια πρωτοστάτησε στὴν ἐπιβολὴ δικτατορικοῦ καθεστῶτος τοῦ ὁποίου ἦταν ἐπικεφαλῆς. Διαβάστε πῶς ἔβαλε τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες πάνω ἀπὸ τοὺς δανειστὲς καὶ τὶς τράπεζες…
Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς :
 
τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰ συνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις. Ἡ Ἑλλάδα ἀπάντησε ὅτι ἀδυνατεῖ νὰ ἐκπληρώσει τὶς δανειακές της ὑποχρεώσεις, διότι δὲν μπορεῖ νὰ θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κατάσταση τοῦ Λαοῦ καὶ τῆς χώρας! Στὸ ὑπόμνημά της, ἡ Ἑλληνικὴ κυβέρνηση ἀνέφερε :

Ντοπέ οι δυο μεταλίστ στην κούρσα του αιώνα!


Ο Βασίλης Γαλούπης βγάζει στην φόρα τα άπλυτα των δυο εκ των τριών σπρίντερ που πήραν μετάλλιο στην περιβόητη κούρσα του αιώνα στα 100μ. χθες στο Λονδίνο!

Μια χαρά περάσανε όλοι χθες το βράδυ. Και οι πρωταγωνιστές και τα εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι μόνοι, όμως, που θα έπρεπε να νιώθουν κάπως άβολα με τα άτομα που ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών στα 100 μ. είναι η ΔΟΕ και η ΙΑΑΦ. Η στοά των… αθανάτων και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, που μαζί με την WADA, ευαγγελίζονται ότι κάνουν δήθεν κάποιον παγκόσμιο αγώνα κατά του ντόπινγκ.
Βεβαίως και ακούγεται πλέον ως αφελές το σύνηθες ερώτημα «αν κάποιος φιναλίστ στα 100 μ. ή σε άλλα αγωνίσματα και σπορ υψηλού πρωταθλητισμού κι απαιτήσεων ντοπάρεται», όμως σε μερικές περιπτώσεις υπάρχουν ήδη ατράνταχτες αποδείξεις. Αν και συχνά τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους εδώ που τα λέμε.

Βίντεο από τους «Κινηματογραφιστές σε κρίση» με τίτλο «Το Χρήμα ειναι Χρόνος» δείτε το ανεπιφύλακτα

Oι «Κινηματογραφιστές σε κρίση», μετά τους «Ικέτες», παρουσιάζουμε την δεύτερη ταινία μας,  με τίτλο «Το Χρήμα ειναι Χρόνος».   
 Μια ταινία για όλους αυτούς που ο Χρόνος τους δεν έγινε ποτέ Χρήμα. 
 Σενάριο: Iωάννα Γεροκωνσταντή Σκηνοθεσία: Λάζαρος Ανδριώτης Δ/νση φωτογραφίας - Mοντάζ: Νίκος Βουρλιώτης                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 Για περισσότερο .....

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν οι σκέψεις σας ή από πού σας ήρθε μια φαεινή ιδέα; Οι Αρχαίες μυστικές παραδόσεις μιλούν για τα ακασικά αρχεία και οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν. Η σχετική θεωρία έρχεται να εξηγήσει πολλά παράξενα της ζωής μας.

Tα πιθηκάκια ζούσαν στο φυσικό τους περιβάλλον υπό τη στενή παρακολούθηση κάποιων επιστημόνων που συχνά τα τάιζαν με τον αγαπημένο τους μεζέ: νόστιμες γλυκοπατάτες. Mια μέρα κάποιες γλυκοπατάτες κύλησαν στα ρηχά νερά ενός κοντινού ποταμού και σιγά σιγά ξεπλύθηκαν. Ένα πιθηκάκι αποφάσισε να φάει αυτές ακριβώς τις ξεπλυμένες γλυκοπατάτες, που προφανώς τις βρήκε καλύτερες, γιατί και την άλλη μέρα πήγε μόνο του και τις ξέπλυνε. Kαθώς οι μέρες κυλούσαν, κάποια από τα νεότερα μέλη της φυλής αποφάσισαν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εξεγερμένοι" εκτελούν ομαδικά αμάχους στο Χαλέπι


Σοκαριστικό βίντεο με εν ψυχρώ δολοφονία αμάχων προεστών στο Χαλέπι απο τους "εξεγερμένους" ισλαμιστές μισθοφόρους αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.


Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσουν οι ΗΠΑ και οι υπόλοιποι υποστηρικτές αυτών των ομάδων στο εξής απλό ερώτημα:

ΠΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Σας φαίνεται απάτη και "απεχθές δάνειο" το Μνημόνιο; Δείτε τι μας έστησαν οι "σύμμαχοι" το 1913 και θα αλλάξετε γνώμη!!!

Το 1913 ο Ελληνικός Στρατός, έχυσε το αίμα του για να καταλάβει μια στρατηγικής σημασίας σιδηροδρομική γραμμή. Την γραμμή Θεσσαλονίκης – Κωνσταντινούπολης. Και το πέτυχε αυτό με μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ψυχές! Μετά από μια καταιγιστική στρατιωτική επιχείρηση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Τούρκους και στους συμμάχους τους, η σιδηροδρομική γραμμή κατελήφθη από τον Ελληνικό Στρατό. Φαίνεται όμως ότι οι “Σύμμαχοι” είχαν άλλα σχέδια για μας, από τότε! Ενώ την καταλάβαμε εμείς, ξαφνικά οι Γάλλοι αποφάσισαν ότι ...η γραμμή τους ανήκει, στα πλαίσια της “συμμαχικής μοιρασιάς”! Όμως, ήταν μια γραμμή που υπήρχε σε Ελληνικό έδαφος και η τότε πολιτική ηγεσία της χώρας, σκεφτόμενη το πολιτικό κόστος(!) κατέληξε ότι δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο! Και ως πάγια τακτική των Συμμάχων, φρόντισαν αμέσως για τη λύση! Μας εξανάγκασαν λοιπόν να την ...αγοράσουμε!!!

Κι επειδή …ως συνήθως δεν είχαμε λεφτά, μας έδωσαν για τον σκοπό αυτό κι ένα δάνειο !!! Και μάλιστα σε δολάρια! Γιατί;Για επικοινωνιακούς λόγους αλλά και για να βοηθήσουν την αναπτυσσόμενη τότε αποικιακή

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ...


Θεωρίες συνωμοσίας για τον περίφημο χρυσό των ΗΠΑ > ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» KAI O EΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ FORT KNOX

Κάποιες από τις θεωρίες υποστηρίζουν ότι ο αμύθητος χρυσός ενδέχεται να έχει κλαπεί σε μία χολιγουντιανού τύπου διάρρηξη και ληστεία.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο χρυσός έχει χρησιμοποιηθεί σε «σκιώδεις» κυβερνητικές δραστηριότητες, όπως σε συμφωνίες με άλλες κυβερνήσεις κάτω από το τραπέζι και το μόνο που έχει απομείνει στο ιταλικό αναγεννησιακό φρούριο της Κεντρικής Τράπεζας στη Νέα Υόρκη είναι μπάρες επικαλυμμένες με...
χρυσή μπογιά.

Μία ακόμη θεωρία προέκυψε

Εκτός ελέγχου






Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Η Shell μεταφέρει τις καταθέσεις της ύψους 15 δις $ εκτός ΕΕ (αγοράζει ομόλογα στις Η.Π.Α.), στην Κίνα παρατηρείται μαζική στροφή προς το δολάριο, η Γαλλία πιέζει αφόρητα την Ιταλία να αποδεχθεί την υπαγωγή της στο μηχανισμό στήριξης (διαφορετικά κινδυνεύει η ίδια, καθώς επίσης οι γαλλικές τράπεζες, λόγω της μεγάλης έκθεσης τους στην Ιταλία), η Ισπανία είναι αδύνατον να διασωθεί, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία κρύβονται στο παρασκήνιο, τα προβλήματα της Κύπρου είναι μεγαλύτερα

Σχεδιαστές του πόνου και της καταστροφής


Ελληνική κυβέρνηση και ΕΕ σχεδιάζουν νέες περικοπές δισεκατομμυρίων σε κοινωνικές δαπάνες

Των Alex Lantier και John Vassilopoulos
Global Research
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και διεθνείς αξιωματούχους του χρηματοπιστωτικού τομέα, προκειμένου να συζητήσουν και νέο γύρο περικοπών του προϋπολογισμού, ύψους 11,5 δισ. ευρώ, για τα έτη 2013 και 2014.

Οι περικοπές αυτές, που υπερβαίνουν το 5% του ΑΕΠ της Ελλάδας, είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψουν την ελληνική οικονομία, η οποία έχει ήδη υποστεί αφαίμαξη μετά από τα αλλεπάλληλα κύματα κοινωνικών περικοπών κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών. Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Εργασίας πρόκειται να συρρικνωθεί κατά 5 δισ. ευρώ, κυρίως σε βάρος των συντάξεων.

Το κατεστραμμένο εθνικό σύστημα υγείας στην Ελλάδα αντιμετωπίζει περικοπές άλλων 300 εκατ. ευρώ. Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναγκάστηκε να

Τα αρχαία μυστικά της Εδέμ


Είναι το Γκιαμπεκλί Τεπέ, ένας λόφος ιερών στην Τουρκία, ο Παράδεισος της Βίβλου;

Ενας λόγος που κάποιοι λατρεύουν το καλοκαίρι «παρά θίν' αλός» είναι ότι κάνει εφικτή τη φυγή από την οδυνηρή πραγματικότητα. Για παράδειγμα, πηγαίνεις σε μια ερημική αμμουδιά πριν από το ηλιοβασίλεμα, ξαπλώνεις με το «National Geographic» του Ιουνίου 2011 στο χέρι και διαβάζεις για το Gοbekli Tepe, ώσπου βγαίνουν τ' αστέρια. Υστερα καρφώνεις το βλέμμα σου στο «ποτάμι του Γαλαξία», ψάχνοντας τον Deneb του αστερισμού του Κύκνου, ώσπου ο Μορφέας σε κλέβει... Και τότε ξεχνάς το σήμερα και ταξιδεύεις στον χρόνο...

Ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Το πυρηνικό "μανιτάρι" που σχηματίστηκε μετά την έκρηξη στη Χιροσίμα.


Η ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που με τον τρόμο που προκάλεσε αναδείχτηκε σύμβολο υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης και του πυρηνικού αφοπλισμού. Οδήγησε στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με την παράδοση της Ιαπωνίας λίγες μέρες αργότερα.

Curiosity: Η πρώτη φωτογραφία από τον Άρη(ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία προσεδαφίστηκε το ρομποτικό όχημα Curiosity της NASA στον Άρη και μάλιστα έστειλε την πρώτη του λήψη από την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.


Λίγο πριν από τις 08:30 (ώρα Ελλάδας) το κέντρο ελέγχου είχε λάβει το πρώτο σήμα του ρομπότ, το οποίο ετοιμαζόταν να εισέλθει στην ατμόσφαιρα του Άρη. Αμέσως μετά την επιτυχημένη προσεδάφιση, τα μέλη της αποστολής ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και ένας από τους αξιωματούχους μοίρασε σοκολάτες Mars (Άρης)... «Επιβεβαιώθηκε

Ο πόλεμος πλησιάζει!!! Στο Ισραήλ κάνουν εκτιμήσεις απωλειών και στο Ιράν αποθηκεύουν τρόφιμα!

Πόσο κοντά είναι η πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή. Ισραήλ και Ιράν, φαίνεται ότι θεωρούν πως η στιγμή αυτή είναι πολύ κοντά. Στο Ισραήλ ο πόλεμος θεωρείται βέβαιος και ήδη κάνουν εκτιμήσεις απωλειών. Οι ειδικοί στο σχεδιασμό του Υπουργείου Αμυνας του Ισραήλ ετοίμασαν έκθεση για τις απώλειες πολιτών σε περίπτωση πολέμου εναντίον ...του λιβανικού κινήματος Χεζμπολάχ, της Συρίας και του Ιράν, γράφει η εφημερίδα Haaretz.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, σε μια σύγκρουση εναντίον της Χεζμπολάχ και του Ιράν το Ισραήλ μπορεί να έχει περίπου

Ο Τιτανικός της ΕΕ, χτύπησε παγόβουνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να ακουστεί και μια άλλη φωνή, γιατί προσωπικά έχω ΓΚΑΝΙΑΣΕΙ με τις οσφυοκαμψίες στο Ευρώ και στους Ευρω-εξοντωτές μας (και ουδόλως εταίρους μας) που ακούω μέρα νύχτα απ'τη συστεμική προπαγανδα στα ελληνικά ΜΜΕ.

Συνδέονται ή όχι μεταξύ τους οι μεγάλοι σεισμοί


Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για την θεωρία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια ότι οι μεγάλοι σεισμοί του πλανήτη συνδέονται μεταξύ τους σαν «ντόμινο»
Κατά τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί στη Γη μία σειρά πολύ μεγάλων και καταστροφικών σεισμών (Σουμάτρα 2004, Αϊτή 2010, Χιλή 2010, Ιαπωνία 2011), που αποδόθηκαν από μερικούς επιστήμονες σε πιθανή «επικοινωνία» μεταξύ τους, παρά τις μεγάλες αποστάσεις, με βάση τη «θεωρία του ντόμινο». Όμως μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα έρχεται να καταρρίψει αυτή

I AM GREEK AND I WANT TO GO HOME - Official Slideshow Trailer

Ένα συγκλονιστικό βίντεο! Μια από τις Καρυάτιδες που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο σπάει τη σιωπή χιλιάδων χρόνων και ζητά την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη...
"Είμαι Ελληνίδα και θέλω να επιστρέψω σπίτι" είναι ο τίτλος του εκπληκτικού βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Η προσπάθεια αυτή, φέρει την υπογραφή του φωτογράφου και μουσικού, Άρη Καλογερόπουλου, που ηγείται της καμπάνιας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Απολαύστε το εξαιρετικό βίντεο...

ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ???

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ..Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ......

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ...ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ...
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ???


ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ???

 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ό ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ "φυγάδευσε" 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!

- Ιδού ποιο είναι το μεγαλοστέλεχος της ΑΤΕ που έβγαλε στο εξωτερικό 8 εκατ. ευρώ!
- "Δεν είναι 10 είναι 8 εκατ. τα λεφτά που φυγάδευσα" λέει!

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό! Πού τα βρήκε;.....



Με δήλωσή του, στην εφημερίδα Real News, ο ίδιος ο Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχεται ότι

Επειδή έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει ωστε να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι...


Η λίστα προμηθειών που ακολουθεί επαρκεί για τρεις μήνες σίτισης τριμελούς οικογένειας:
2x Ιωδιούχο Αλάτι 1 κιλό(0,19€) => 0,38€
3x Μαγιά(0,79€) => 2,37€
10x Φακές (ψιλές) 1κιλό(1,39€) => 13,90€

10x Ζάχαρη (ψιλή) ...
1κιλό(0,73€) => 7,30€.....


12x Χυμός τομάτας 425ml(0,38€) => 4,56€
14x Κονσέρβες χοιρινού 300gr(1,79€) =>25,06€


14x Κονσέρβες γαλοπούλας 300gr(1,79€) =>25,06€
10x Φασόλια (μέτρια) 1κιλό(1,49€) =>14,90€
100x Συμπυκνωμένο γάλα 410gr(0,62€) =>62,00€
60x Σπαγγέτι 1κιλό(0,69€) => 41,40€
38x Αλεύρι τύπου Π 1κιλό(0,49€) => 18,62€
20x Ρύζι PARBOILE 1κιλό(1,19€) => 23,80€
Σύνολο: 239,35€

«Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. με έστελνε συνεχώς ταξίδια πίσω στο χρόνο»

Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα...



«Εκπαίδευαν παιδιά μαζί με ενήλικες με σκοπό να βγάλουν συμπεράσματα για τις φυσικές και ψυχικές επιρροές που είχαν τα ταξίδια στο χρόνο στα παιδιά», δήλωσε ο Basiago στην ιστοσελίδα The Huffington Post. «Επίσης, τα παιδιά είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ενήλικες από

Φιάσκο στο Şemdinl για τον τουρκικό Στρατό – 2000 άνδρες & 4 ΑΗ-1W “ξεφτίλισε” το ΡΚΚ!


Διαστάσεις φιάσκου λαμβάνει για τον τουρκικό Στρατό η επιχείρηση ανακατάληψης τουŞemdinl την πόλη ππου έχει καταλάβει το ΡΚΚ κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στην επαρχία Hakkari.

Mετά από 12 ημέρες μαχών το μόνο που ανακοίνωσε ο τουρκικός Στρατός είναι κάποιες απώλειες (κάνουν λόγο για 115 νεκρούς άνδρες του ΡΚΚ), αλλά όχι ανακατάληψη της πόλης.



Την ίδια στιγμή ακόμα έξι Τούρκοι στρατιώτες και δύο πολιτοφύλακες

ΤΟ BLUE DOLPHIN ΣΤΕΓΑΖΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΥΡ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

Η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, ήταν η “πολεμίστρα” του 21χρονου κτηνάνθρωπου από το Πακιστάν Αχμέτ Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ που δήλωνε γεννηθείς το 1981 και είχε μπει σαν κλέφτης από τα σύνορα του ....Έβρου για να σκοτώσει, να κλέψει και να βιάσει.

Ο κύριος επιχειρηματίας λέγεται Πέτρος Μασούρας και θα θέλαμε να του....
κάνουμε ένα ερώτημα.

Επιτυχής η προσεδάφιση του Curiosity στον Άρη



Curiosity rover descends to surface of Mars
Με επιτυχία προσεδαφίστηκε στον πλανήτη Αρη το ρομποτικό όχημα Curiosity, ανακοίνωσε η NASA. Η διάρκειας επτά λεπτών διαδικασία, αποτελεί την δυσκολότερη προσεδάφιση μη επανδρωμένου διαστημικού οχήματος στον Κόκκινο Πλανήτη.
Το ρομποτικό όχημα Curiosity έστελε το πρώτο του σήμα όταν εισήλθε στην ατμόσφαιρα του Άρη. «Λάβαμε σήματα, τα πράγματα φαίνονται καλά» δήλωσε μέλος της αποστολής.
Το διαστημόπλοιο της NASA εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ στις 26 Νοεμβρίου 2011 και η απόσταση που διένυσε είναι 570 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 - Τι πληρώσαμε και σε ποιους! Ως που μπορει να φτασει η ηλιθιοτητα του λαου μας?

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα - απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!


- Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;
- Μας αξίζει που το «Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;
- Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο «μπαταξήδες» που δεν

ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο DR. LEONARD Coldwell, καλύτερα γνωστός ως «Dr Γ ",  είναι ενδεχομένως ο παγκοσμίως πιό γνωστός φυσικός γιατρός, που επικυρώνεται από τον καθέναν που είναι στον κόσμο της φυσικής υγείας και της μετακίνησης ελευθερίας της υγείας. Είναι αμφισβητήσιμα η παγκόσμια κύρια αρχή στις φυσικές θεραπείες καρκίνου,  και το σύνδρομο `Burnout.
«Η υποχρεωτική επεξεργασία σφαγής που ονομάζεται χειρουργική επέμβαση, που ονομάζεται καύση 
ακτινοβολία, ή χημειοθεραπεία που ονομάζεται δηλητηρίαση, οδηγεί σε απίστευτη φρίκη, 
απώλεια της ποιότητας ζωής, μαζική εξάπλωση της ασθένειας, και πάνω απ 'όλα 
απάνθρωπη ταλαιπωρία και πρόωρος θάνατος. "-Δρ.
 Leonard Coldwell
Πώς μπορεί ο Δρ Coldwell να τα λέει όλα αυτά; 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα