Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι


1 (4)
Η τάση των ανθρώπων να προσπαθούν πάντα να δείχνουν όσο ωραιότεροι γίνεται δεν αποτελεί καινούργιο χαρακτηριστικό μιας εποχής που, όπως και να το κάνουμε, ξεχωρίζει για την ρηχότητα που διακρίνει τους «πολιτισμένους» λαούς. Ανέκαθεν η ανθρωπότητα, και δη οι εύπορες τάξεις αυτής, ενδιαφερόταν για την εξωτερική της εμφάνιση και ανέκαθεν έφτανε σε αδιανόητες υπερβολές και κακογουστιές προκειμένου να εντυπωσιάσει, να τραβήξει τα βλέμματα και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των υπολοίπων.

Ο Ομπάμα Δεν Ξέρει Την Ημερομηνία Γέννησης Του! (Βίντεο)




Ο Πρόεδρος Ομπάμα απλώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει  τα γενέθλια, ειδικά τα δικά του!
 "Ξέρεις,  πρόκειται να μπω στα 50 σε μια εβδομάδα, έτσι αρχίζω να σκέφτομαι λίγο  περισσότερο σχετικά με την επιλεξιμότητα  του προγράμματος υγείας (Medicare), "είπε ο Ομπάμα  σε μια press conference. Αλλά σύμφωνα με το έγγραφο που ισχυρίζεται ότι είναι το επίσημο πιστοποιητικό  γέννησης του από τη Χαβάη που ο ίδιος δημοσιοποίησε στις 27 Απριλίου του 2011, τα  γενέθλιά του είναι στις 4 Αυγούστου, δηλαδή 3 εβδομάδες αργότερα, όχι μία .

KYΠΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΟ:ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

kourema



Προσωρινό διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απαγορεύει το «κούρεμα» καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου χωρίς καταβολή δίκαιης αποζημίωσης ή τον συμψηφισμό των καταθέσεων με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις με βάση τις πρόνοιες του Συντάγματος και του περί Σύστασης και Λειτουργίας του Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων και Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμο του 2013 .

ΥΓΕΙΑ: 10 φυσικοί τρόποι για να μην μυρίζει το στόμα σας άσχημα


                             

Πλησιάζετε κάποιον να του μιλήσετε από κοντά και διακριτικά εκείνος στρέφει το πρόσωπο του αλλού; Φλερτάρετε με επιτυχία μια γυναίκα και...
όταν έρθει η στιγμή του πρώτου φιλιού εκείνη αναπάντεχα, σας λέει πως δεν μπορείτε να ξανασυναντηθείτε; Μιλάτε στο τηλέφωνο και από το ακουστικό σας μυρίζει κάτι άσχημα; Μήπως είναι η ίδια σας η αναπνοή; Μήπως το στόμα σας μυρίζει σαν οχετός και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι από το να μασάτε τσίχλες όλη την ώρα; Υπάρχει λύση; πως θα βελτιώσετε την ποιότητα της αναπνοή σας, να μην μυρίζει, να είναι δροσερή και καθαρή; Σας παρουσιάζουμε 10 απλά κόλπα για να μην σας αποκαλούν... “βρωμόστομα”. 

Το FBI απαντά για τoυς... εξωγήινους




Έγγραφο που υπάρχει στην προσωπική σελίδα του FBI συντάχθηκε από τον Γκάι Χότελ μετέπειτα επικεφαλής του τμήματος του FBI στην Ουάσινγκτον ,με βάση τα λεγόμενα ενός πληροφοριοδότη και αφορούσε «3 ιπτάμενους δίσκους που βρίσκονταν στο Νέο Μεξικό».



Το FBI αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για το πιο δημοφιλές έγγραφο που υπάρχει στην προσωπική του ιστοσελίδα, μια μονοσέλιδη αναφορά με ημερομηνία 22 Μαρτίου του 1950 που απευθύνεται στον τότε επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, Έντγκαρ Χούβερ.

Μήνυμα: Η Αλήθεια και ο Παγκόσμιος Έλλην


...Σήμερον, θα ήθελα να μεταφέρω στους λαούς του πλανήτη Γη, κατά τον Πνευματικό Κόσμο Σταθμό Α, την Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την περίοδο αυτή. Ως Έλλην που έζησε στην Αθήνα στην οποία γεννήθηκε το πολίτευμα της Δημοκρατίας, οφείλω να δώσω την εξής γνώση:

Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα το οποίο στηρίζεται στις Αξίες που θεμελιώνουν τις Ανθρώπινες κοινωνίες, όπως η Δικαιοσύνη, η Υγεία, η Παιδεία, η Ελευθερία, η Ειρήνη κλπ, και το οποίο λειτουργεί πλειοψηφικά. Οι σοβαρές αποφάσεις στη Δημοκρατία λαμβάνονται με δημοψήφισμα, που είναι και η άμεση και ενεργή συμμετοχή του λαού. Το δε ερώτημα του δημοψηφίσματος πρέπει να είναι σαφές, να επιδέχεται συγκεκριμένη απάντηση (Ναι/Όχι) και το αποτέλεσμα αυτού να γίνεται σεβαστό από όλους. Στη Δημοκρατία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπηρετεί τις Αξίες του πολιτεύματος, όπως και ο εκάστοτε κυβερνήτης πρέπει να υπηρετεί το λαό.

Νους, Έλεγχος Συμπεριφοράς Και Το Εμβόλιο Της Γρίπης


            Τα Ζombie Ζουν Ανάμεσα Μας!!!       
                      



Είστε σίγουροι ότι  πραγματικά ελέγχεται την συμπεριφορά σας; Το ερώτημα αυτό ανέκυψε στο πλαίσιο μίας πρόσφατης έρευνας που δείχνει ένα νευροπαρασιτολογικό (neuroparasitology)  εμβόλιο της γρίπης με ένα παράσιτο που μπορεί να ελέγξει τον ανθρώπινο νου  και ως εκ τούτου, την συμπεριφορά. Το παράσιτο μπορεί να έχουν μολύνει ήδη το σαράντα τοις εκατό του ανθρώπινου πληθυσμού, ενώ η έρευνα αυξάνει την αυτοδιάθεση του ανθρώπου σε θέματα παραβίασης των δικαιωμάτων του.

Ο "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ" ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...




ΚΑΘ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΑΠ' ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩΜΑΣΤΕ... "ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ'', ΔΗΛΑΔΗ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ", ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ "ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ", ΔΗΛΑΔΗ "ΓΗΙΝΑ"....

Acupuncture (βελονισμός)


                            acupuncture (8)

Βελονισμός (acupuncture), Η τέχνη του βελονισμού βασίζεται στον συνδυασμό των πέντε στοιχείων (five elements) και αυτά είναι το ξύλο, η φωτιά, η γη, το μέταλλο και το νερό. Οι βασικοί μεσημβρινοί είναι οι εξής 12 : (LU) πνευμόνι, (LV) συκώτι, (GB) χοληδόχος κύστη, (LI) παχύ έντερο, (ST)στομάχι, (SP) σπλήνα,(H) καρδιά, (SI) λεπτό έντερο, (BL) ουροδόχος κύστη, (KD) νεφρά, (P) Περικάρδιο, (TW) Τριπλός Θερμαστής καθώς και οι δύο έξτρα μεσημβρινοί (GV) Governing Vessel, (CV) Control Vessel. Μεγάλη συμβολή στον συνδυασμό των σημείων του βελονισμού έπαιξε ο θεραπευτής Hua Tuo ο οποίος γεννήθηκε στην Κίνα το 110 της Κοινής μας χρονολογίας. Από αυτόν ονομάστηκε και ο μεσημβρινός Hua tuo ή jia ji που στην αγγλική μεταφράζεται lining spine. Σε πολλές χώρες του Κόσμου, ο βελονισμός συνδυάζεται αρμονικά με την κλασσική ιατρική. Στον βελονισμό η μέτρηση των αποστάσεων μεταξύ των σημείων του βελονισμού γίνεται με τον όρο cun (τσουν) όπου ένα cun ισούται με το μέγεθος του νυχιού του αντίχειρά μας.

Τροϊκανοί προθυπουργοί


Του Κωνσταντίνου Ιππ. Κωστάκη.

                            

'Η προσέγγισις αυτή σκοπόν έχει νά αποδείξη τήν δύναμη τής ελληνικής γλώσσης στίς
απανταχού ελληνογενείς διαλέκτους.
Ή ονοματολογική ανάλυσις τών εμπλεκομένων προσώπων πολλάκις αποδεικνύεται μέθοδος
σοφή, ειδικώς όταν χρησιμοποιεί ώς μέθοδον αποκωδικοποιήσεως τόν ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ.
ΟΝΟΜΑ = Ο – ΝΟΜ – Α 
Τό όνομα τού καθενός μας είναι ουσιαστικώς ό καθρέπτης μας – ό ΝΟΜΟΣ μας.
Τό Επίθετον δέν είναι άλλο από τήν επιβεβαίωση τού ΟΝΟΜΑΤΟΣ.
ΕΠΙ – ΘΕΤΩ (επί τού ονόματος θέτω)
Πρωθυπουργός Ελλάδος
ΣΑΜΑΡΑΣ = ΣΑΜΑΡΙ 

Αυτοί είναι οι πολιτικοί που τους διέγραψαν δάνεια



Αυτοί είναι οι πολιτικοί που τους διέγραψαν δάνεια
 Πολιτική και κοινωνική αναταραχή έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά τις αποκαλύψεις ότι οι τράπεζες διέγραφαν δάνεια που είχαν λάβει πολιτικοί από τα τρία μεγάλα κόμματα και άλλα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.
Η λίστα με τα ονόματα που πέτυχαν τη διαγραφή σημαντικών οφειλών βρίσκεται ήδη στα χέρια της Επιτροπής Θεσμών της Κυπριακής Βουλής και θα πρέπει τώρα να αποδείξουν το πώς και το γιατί έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης από τις τράπεζες της Νήσου.

Στην Εποχή του Φωτός, το Φως εκθέτει και διαλύει το σκοτάδι

                     

Στις διακυμάνσεις της ενέργειας που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο οι πράξεις και οι προθέσεις σας να είναι αποφασιστικές. Και το πιο σημαντικό - είστε σε θέση να δηλώσετε καθαρά και με σαφήνεια, ότι βρίσκεστε στη νέα εποχή του Φωτός επάνω στον πλανήτη Γη;


  Αυτή η νέα εποχή δεν γεννιέται, έχει ήδη γεννηθεί - και για εκείνους που το αναγνωρίζουν αυτό στις καρδιές τους, στα λόγια τους και στις πράξεις τους, για εκείνους αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν.

Ελυσαν τον γρίφο του καρκίνου


Πρωτοποριακή ανακάλυψη 200 ερευνητικών κέντρων προβλέπει την εκδήλωση της νόσου

Ελυσαν τον γρίφο του καρκίνου

Την πιο σημαντική ανακάλυψη στην Ιστορία της πρόληψης του καρκίνου ανακοίνωσαν χθες ειδικοί από 200 επιστημονικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η εξέταση που εφηύραν μπορεί να εντοπίζει τον καρκίνο πολλά χρόνια προτού εκδηλωθεί, κάτι που αυξάνει 95% τις πιθανότητες του πάσχοντος να τον νικήσει. Η εξέταση αφορά τρεις μορφές της νόσου, εκείνες του προστάτη, του μαστού και των ωοθηκών. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ*




π. Λεωνίδας Αφεντούλης

Ἡ διαχρονική συνέχεια τοῦ ἑλληνισμοῦ μέσα ἀπό τή γλῶσσα του εἶναι ἀδιαμφισβήτητη. Ἀπό τήν ἀρχαιότητα μέχρι καί σήμερα σέ τοῦτο τόν τόπο ὁμιλεῖται ἡ ἑλληνική γλῶσσα ἡ ὁποία εἶναι μία καί παραμένει ἑνιαία εἴτε μιλᾶμε γιά τήν ἀρχαῖα ἑλληνική, εἴτε γιά τήν ἑλληνιστική κοινή, εἴτε γιά τή μεσαιωνική-βυζαντινή, εἴτε γιά τή νέα ἑλληνική.

Τα συν και πλην της αντρικής επιδερμίδας


                             

Καθαρισμός - Ξύρισμα - Ενυδάτωση και ανδρική επιδερμίδα: Ο Δρ. Adam Geyer, μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας και Επιμελητής Κλινικής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia και Εξειδικευμένος Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s μας περιγράφει τα συν και πλην της ανδρικής επιδερμίδας και μοιράζεται συμβουλές για τη σωστή περιποίηση της.

Νέο ηλιακό σύστημα με Planet X;(Βίντεο)

 Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα πια. Οι αεροψεκασμοί σκοτώνουν πολύ κόσμο.Αυτό είναι γεγονός.

Σας Αγαπώ Όλους. Ειρήνη.

Έρχεται; Το 2013 θα είναι κρίσιμο.

Ακόμα ψάχνω για απαντήσεις.Ειρήνη και να είστε όλοι καλά.

Θεραπεία του διαβήτη χωρίς ενέσεις ινσουλίνης


Αυστραλιανοί επιστήμονες διαπίστωσαν με ποιον τρόπο απορροφάται η ινσουλίνη από τα κύτταρα, γεγονός που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την παρασκευή νέων φαρμάκων για τη θεραπεία του διαβήτη που θα χορηγούνται χωρίς ένεση.
Η επιστημονική ομάδα, τα συμπεράσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Nature, έλυσαν το γρίφο του πώς η ορμόνη ινσουλίνη δεσμεύεται στον υποδοχέα της που βρίσκεται στα ανθρώπινα κύτταρα, μία διαδικασία απαραίτητη για να μπορούν τα κύτταρα να απορροφούν το σάκχαρο από το αίμα και για τη θεραπεία του διαβήτη.

Γιατι Πρέπει να Πίνουμε το Πρωί Ζεστό Νερό με Λεμόνι!!!


 Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία! Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το πρόγραμμα σου είναι πολύ φορτωμένο για ένα σωστό πρωινό, αλλά αν μπορείς να βρεις χρόνο μόνο για ένα πράγμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ένα ποτήρι ζεστό νερό με το χυμό από μισό λεμόνι είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.

Φαγόπυρο. Η σούπερ τροφή των ειδικών. Αντιμετωπίζει διαβήτη, χοληστερίνη, κυκλοφορικό και άλλα.




Από τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν την σούπερ τροφή όπως την αποκαλούν οι ειδικοί, να μου “στρώνει” τον διαβήτη; Ή ότι στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής το φαγόπυρο μπορεί να φέρει την ευτυχία; Όχι μόνο γιατί είναι η καλύτερη δυναμωτική τροφή, όχι γιατί μας αδυνατίζει αλλά και γιατί λειτουργεί και σαν αντικαταθλιπτικό.

H αρχη της διατροφικης διαταραχης…ενα παραμυθι με κακο τελος



”Είμαι στην εφηβεία και 13 μήνες τώρα κάνω δίαιτα μετά από παρότρυνση του γιατρού μου. Όμως εδώ και 8 μήνες, αφού κανένας από το σχολείο δεν μου έχει πει ότι έχω αδυνατίσει, έχω αρχίσει να σκέπτομαι μόνο αυτό. Πως δηλαδή θα χάσω και άλλο βάρος. Εδώ και 4 μήνες έχω αρχίσει την έντονη γυμναστική και τους εμετούς. Όταν κάνω εμετό νιώθω μετά … μια ικανοποίηση και ανακούφιση. Επειδή είμαι κλειστός άνθρωπος και δεν εκφράζω ποτέ τα συναισθήματα μου, ο εμετός είναι μια διέξοδος για μένα.

Δείτε όλα τα μαγικά μυστικά ομορφιάς και υγείας του σησαμέλαιου και δεν θα χρησιμοποιήσετε άλλο!


Ένα από τα πιο βασικά έλαια της Αγιουρβέδα, το σησαμέλαιο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία φυτικά έλαια – φρουροί και σύμμαχοι της ομορφιάς. Εξαιρετικό έλαιο μασάζ τόσο για το πρόσωπο όσο και για ολόκληρο το σώμα αλλά και τα μαλλιά.

ΤΟ ΡΟΔΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας διαπίστωσε ότι ο χυμός του ροδιού αναστέλλει την εξάπλωση του καρκίνου. Τα συστατικά που υπάρχουν στο χυμό φαίνεται ότι καταφέρνουν να μπλοκάρουν τη μετακίνηση των καρκινικών κυττάρων, παρεμβαίνοντας στο χημικό μηχανισμό που προκαλεί την εξάπλωσή τους...
 


Ο χυμός ροδιού παρασκευάζεται εύκολα, καθώς το ρόδι στύβεται όπως όλα τα εσπεριδοειδή και δεν χρειάζεται ειδικός αποχυμωτής.

Ποντίκια Έλαβαν Ανθρώπινα Εγκεφαλικά Κύτταρα Και Έγιναν Εξυπνότερα

Ποντίκια πάρει τα ανθρώπινα κύτταρα του εγκεφάλου και να πάρει πιο έξυπνη, πάρα πολύ

28 Μάρτη, 2013 - Eρευνητές που μεταμόσχευσαν ανθρώπινα εγκεφαλικά  κύτταρα σε νεογέννητα ποντίκια, δήλωσαν ότι τα τρωκτικά μεγαλώνοντας έγιναν  πιο έξυπνα από το κανονικούς απογόνους τους, μαθαίνοντας πώς να συνδέουν έναν τόνο με ένα ηλεκτρικό σοκ σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο και βρίσκοντας   καταπακτές διαφυγής γρηγορότερα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα