Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οι ευκαιρίες πάντα και παντού θα υπάρχουν αρκεί να τις δούμε


Στη ζωή υπάρχουν οι δάσκαλοι της οδήγησης για να μας δείξουν το 
τρόπο να οδηγούμε το αυτοκίνητο για να μην έχουμε ατυχήματα αλλά και για να μη σκοτωθούμε. Είναι η διδασκαλία αυτή που μας βοηθάει να βγούμε έξω από το «θα πάθεις για να μάθεις» ..... είναι μία διδασκαλία ανάποδη.... μαθαίνουμε για να μην πάθουμε. Αυτή την εργασία κάνει και η αυτοβελτίωση. Να μάθουμε για να μην πάθουμε ή για να πάθουμε όσα λιγότερα γίνεται.
Κάποιοι άνθρωποι πριν από μας «έπαθαν» και αναζήτησαν τρόπους που βελτιώνουν τη ζωή. Όμως ο τρόπος για να μετατραπεί σε εκπαίδευση μπορεί να γίνει μόνο από τον κάθε άνθρωπο ατομικά.

Η μεσαία τάξη τέλος

IMG_6210 


Η μεσαία τάξη τέλος: (Financial Times)
Η εμπειρία της μεσαίας τάξης ήταν ανέκαθεν η εξής. Ο άνθρωπος έχει την επαγγελματική του ταυτότητα. Είμαστε αυτό που κάνουμε. Επιλέγουμε επαγγέλματα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα μας και στην συνέχεια αυτά τα επαγγέλματα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Οι σχολαστικοί άνθρωποι γίνονται λογιστές και στην συνέχεια η λογιστική τους κάνει ακόμη πιο σχολαστικούς. Ειδικά οι άνδρες, πάντα καθορίζονταν εν μέρει μέσα από την δουλειά τους.
Αλλά αυτή η εποχή τελειώνει. Με την οικονομική κρίση και την τεχνολογική αλλαγή (τα ρομπότ καταλαμβάνουν τον πλανήτη), μειώνεται συνεχώς ο αριθμός όσων έχουν μια ικανοποιητική δουλειά ή μένουν στο ίδιο επάγγελμα για πάντα. Ο άνθρωπος σταματά να είναι η δουλειά του. Κι αυτό τον υποχρεώνει να βρει νέα ταυτότητα.
Έχω περάσει πολλά χρόνια κάνοντας ερασιτεχνικές έρευνες πάνω στην επαγγελματική ταυτότητα. Ένας δικηγόρος μου «απέσταξε» τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του επαγγέλματός του: «Πρέπει να συνταχθείς με όποια πλευρά της υπόθεσης σε προσλαμβάνει, οπότε πρέπει να είσαι ανήθικος. Και πρέπει να είσαι επίσης πειστικός. Είναι το προφίλ του ψυχοπαθή».
Ένας πρώην δημοσιογράφος που πέρασε στις τραπεζικές επενδύσεις, μού έδωσε την δική του άποψη για τους τραπεζίτες: «Άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το χρήμα, συνήθως γιατί μεγάλωσαν με την έλλειψή του».

Οι φτωχοί έχουν "πλούσια" αισθήματα


Οι φτωχοί έχουν "πλούσια" αισθήματα

Ικανότεροι στο να καταλαβαίνουν τον ψυχικό κόσμο των άλλων είναι οι φτωχοί, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων. Το στοιχείο που τους διαφοροποιεί από τους ανθρώπους των ανώτερων τάξεων

Οι άνθρωποι της ανώτερης κοινωνικο-οικονομικής τάξης είναι πιο μορφωμένοι, πιο πλούσιοι, έχουν καλύτερες δουλειές και ζουν μια πιο άνετη ζωή, όμως φαίνεται πως δεν υπερτερούν σε όλα.

Μια νέα αμερικανο-καναδική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι οι φτωχότεροι και λιγότεροι μορφωμένοι είναι πιο ικανοί στο να συναισθάνονται τους άλλους και να «διαβάζουν» τα συναισθήματα τους σε σχέση με τους πλούσιους.

Οι ερευνητές, υπό τον ψυχολόγο Μάικλ Κράους του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Σαν Φρανσίσκο, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό Psychological Science- Ψυχολογική Επιστήμη, σύμφωνα με το Live Science, αποδίδουν την ανώτερη συναίσθηση των ατόμων των κατώτερων εισοδηματικών τάξεων στο ότι εξ ανάγκης συχνά υποχρεώνονται να εξαρτώνται από άλλους ανθρώπους για διάφορους λόγους, πράγμα που έχει σταδιακά “ακονίσει” την ικανότητά τους να “διαβάζουν” καλύτερα τον συναισθηματικό κόσμο των γύρω τους.

O διαβήτης σε αριθμούς. Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει ο σακχαρώδης διαβήτης στην Ελλάδα


Έρευνα- επιμέλεια, Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος

Ο πιο απλός ορισμός του διαβήτη είναι: υψηλή τιμή σακχάρου στο αίμα. Με άλλα λόγια ο οργανισμός είτε δεν μπορεί να παράγει ινσουλίνη ή παράγει ινσουλίνη μεν, αλλά δεν μπορεί να την αξιοποιήσει σωστά.
Ο Σακχαρώδης διαβήτης είναι μια χρόνια πάθηση που εμφανίζεται όταν το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη (τύπου 1) ή όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την παραγόμενη ινσουλίνη (τύπου 2).Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που επιτρέπει στα κύτταρα να πάρουν το σάκχαρο από το αίμα και να το χρησιμοποιήσουν ως πηγή ενέργειας.
Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει ο σακχαρώδης διαβήτης στην Ελλάδα, λόγω της παχυσαρκίας και της έλλειψης σωματικής άσκησης, με σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στην κοινωνία και τα υγειονομικά συστήματα.

Σε πλατεία Πρωτογενούς Πλεονάσματος θα μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος

syntagma
Φρενήρη ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η διαφαινόμενη επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος. Μάλιστα, στενοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού έκριναν ως επιτακτική την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της πρωτοφανούς επιτυχίας διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων στη πλατεία Συντάγματος.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών,  θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης παρέλαση, ενώ ήδη ακούγεται πως μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής θα ντύσουν με τις μελωδίες τους τη βραδιά. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές του «Κουλουριού» αναφέρουν πως στο τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα μετονομάσει τη πλατεία Συντάγματος σε Πλατεία Πρωτογενούς Πλεονάσματος.

Fracking: Ο νέος εφιάλτης

 


Δεν γνωρίζω αν έχουμε φτάσει στο χρονικό σημείο του μέγιστου ρυθμού εξόρυξης πετρελαίου, (peak oil), πέρα από το οποίο η παραγωγή θα αρχίσει να παίρνει την κατιούσα, μέχρι της ολοκληρωτικής εξαφάνισης των αποθεμάτων. Σύμφωνα με κάποιους το έχουμε φτάσει και μάλιστα περάσει, σύμφωνα με κάποιους άλλους, το φτάνουμε οσονούπω. Όποια και να είναι η κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι κάποια μέρα, όχι στον πολύ μακρινό μέλλον, τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων θα εξαντληθούν, τώρα μάλιστα που στο παιχνίδι έχουν μπει για τα καλά χώρες ιδιαίτερα ενεργοβόρες όπως Κίνα, Βραζιλία και Ινδία.

Για να προλάβουν το αναπόφευκτο, οι μεγάλες εταιρίες πετρελαίου έχουν αναδυθεί σε αγώνα δρόμου εξεύρεσης νέων πηγών σε όλο και μεγαλύτερα βάθη και σε περιοχές, όπως η Αρκτική, οι οποίες μέχρι πρόσφατα παρέμεναν εκτός εμβέλειας και στη δικαιοδοσία των πάγων μόνο και των ψαριών τους. Αυτά όμως αποτελούν πλέον παρελθόν.

Τι σημαίνει "πρέπει να μεγαλώσεις, επιτέλους" ;

QUEEN Too Much Love Will Kill You

Στο τραγούδι Too Much Love Will Kill You, o μέγας Freddie Mercury λέει:
I'm just the pieces of the man I used to be
Too many bitter tears are raining down on me
I'm far away from home
And I've been facing this alone
For too much long
Oh, I feel no-one ever told the truth to me
About growing up and what a struggle it would be

Τόνισα τα τελευταία λόγια, "... κανείς δεν μου είπε ποτέ την αλήθεια, για το πως είναι να μεγαλώνεις, και τι μάχη πρέπει να δώσεις", γιατί από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, όχι μόνο δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου, αλλά είναι φορές που νοιώθω να με βαραίνει αφόρητα. Το πόσο δύσκολο είναι, δηλαδή, να μεγαλώνεις.

Προσπάθησα πολλές φορές, ακόμα και με βοήθεια ειδικών, να τη ψάξω αυτήν την "συνθήκη", και στην δική μου δε περίπτωση αυτήν την προτροπή που πρωτάκουσα από τα 5 μου χρόνια όταν πήγα να φοιτήσω εσώκλειστος σ' ένα φημισμένο, αλλά πολύ αυστηρό εγγλέζικο public school της Ροδεσίας, στην Αφρική. "You have to grow up", η ... πάγια εντολή, δασκάλων στην αρχή, αλλά και γονέων, και συγγενών στη συνέχεια.

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών!

Ανθρώπινες στιγμές!!! 

Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς, όσες λέξεις και αν γνωρίζει. 

Πώς να παρουσιάσεις, άραγε, με λόγια, μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της σύγχρονης ανθρώπινης ύπαρξης;


ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ




     Χαιρετώ τη σημερινή ημέρα με αγάπη στην καρδιά μου. Με αγαπώ τόσο, όσο μου επιτρέπω να αναπτύσσομαι μέσα μου και με διευκολύνω γι αυτό.



    Παρακαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα κανάλι



    Πιτσιρίκο, ζούμε σε μια χώρα που έχει έξι μήνες καλοκαίρι, ήλιο τις περισσότερες μέρες του χρόνου αλλά ως λαός παρακολουθούμε κατά μέσο όρο 5,5 ώρες τηλεόραση την ημέρα. Επίσης οι περισσότεροι από εμάς διαβάσαμε τελευταία φορά ένα βιβλίο στην τελευταία τάξη του λυκείου. Στην ανάγνωση δε εφημερίδων και περιοδικών πάλι είμαστε από τους τελευταίους πανευρωπαϊκά, λένε οι στατιστικές. Δηλαδή, με απλά λόγια, η πλειονότητα των Ελλήνων ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει γύρω της από την τηλεόραση. Κατ’ επέκταση και για ό,τι συμβαίνει στην πολιτική, στην κοινωνία, στην οικονομία.
    Αυτή τη στιγμή, μετά τη διάλυση της ΕΡΤ, μας απέμειναν οι 5 μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί και κάποιοι άλλοι μικρότεροι ή περιφερειακοί. Ιδιοκτήτες των 5 μεγάλων σταθμών είναι εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι και γενικά μεγαλοεπιχειρηματίες.
    Όπως είναι αναμενόμενο τα κανάλια αυτά προωθούν και προπαγανδίζουν τις θέσεις των ιδιοκτητών τους.

    Τι μας στενοχωρεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε!


    Τι μας στενοχωρεί χωρίς να το καταλαβαίνουμε!
    Σύμφωνα με τους ψυχολόγους υπάρχουν πολλές επιλογές που κάνουμε κάθε μέρα, οι οποίες μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας, ωστόσο χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε επιδρούν στην ψυχολογία μας και μας κάνουν δυστυχισμένους.

    Ποια είναι όμως τα οκτώ λάθη που κάνουμε, που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε χαρούμενοι;

    Η μικρή σας τρυπάει συνέχεια τα καλσόν της; Μη τα πετάξετε! Αξιοποιήστε τα!

    Η μικρή σας τρυπάει συνέχεια τα καλσόν της; Μη τα πετάξετε! Αξιοποιήστε τα!
    Είναι απόλυτα φυσιολογικό, ένα μικρό κορίτσι να τρυπάει το καλσόν του! Συνήθως δε, αυτό συμβαίνει την πρώτη φορά που το φοράει! Εσείς τι κάνετε; Το πετάτε; Μέγα λάθος! 
    Το ξέρατε ότι μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε άλλες σας δουλειές; 
    Διαβάστε προσεχτικά:

    Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στη Ρωσία


    Σεισμός 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην Ρωσία με επίκεντρο στη χερσόνησο της Καμτσάτκα, στην Άπω Ανατολή.

    Η πιο φθηνή συσκευή θέρμανσης!ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ, ΕΊΝΑΙ ΑΠΛH! Βίντεο



    Ο Βρετανός Ντίλαν Γουίντερ μας δείχνει την πιο φθηνή λύση για να θερμάνεις ένα μικρό δωμάτιο. Απ’οτι υποστηρίζει η κατασκευή είναι αρκετά αποτελεσματική και κοστίζει μόνο 10 σεντς την ημέρα.

    Μερικά χρήσιμα κολπάκια για την κουζίνα!


    Η μαγειρική στην κουζίνα μπορεί πραγματικά να είναι διασκεδαστική, αν γνωρίζετε κάποια βασικά κόλπα!Ειδικές συμβουλές για να κάνετε τη δουλειά σας ενδιαφέρουσα και άνετη.

    1. Για να αφαιρέσετε το δέρμα των αμυγδάλων εύκολα, μουλιάστε τα σε ζεστό νερό για 15-20 λεπτά. 

    2. Αν βάλετε 3-4 λουλουδάκια από γαρύφαλλο στο δοχείο της ζάχαρης θα κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά. 

    3. Αν βάλετε ένα κομμάτι στυπόχαρτο στο κάτω μέρος του δοχείου με τα μπισκότα, θα τα κρατήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

    Κάντε μας κι άλλα, κύριε Σαμαρά!


    Του Θανάση Καρτερού
    Ξεπερνάμε τις μομφές και τραβάμε στις κορφές! Αυτό είναι το -έμμετρα αποδιδόμενο- μήνυμα που προκύπτει από την ομιλία Σαμαρά στους αποφοίτους του Χάρβαρντ. Μια ομιλία άκρως ποιητική και ηθικοπλαστική, η οποία ανέδειξε τόσο το ύψος της ειλικρίνειας και της γενναιότητας του ανδρός όσο και το βάθος της σκέψης του. Και κατέδειξε ότι με τέτοιο πρωθυπουργό δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε και κανέναν – εκτός από τον ίδιο ίσως.
    Είπε λοιπόν για τις μομφές, είπε για τα άκρα -σιγά μην δεν έλεγε-, είπε για το πλεόνασμα, είπες για τις θυσίες, είπε για την ροδοδάκτυλο ηώ της ανάπτυξης που έρχεται και μάλιστα σύντομα, είπε για τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Είπε επίσης για το πολιτικό κόστος που δεν το υπολογίζει, αλλά είπε και για τη θέληση του λαού που την υπολογίζει: Ο λαός απαιτεί να προχωρήσουμε, ο λαός απαιτεί να κάνουμε περισσότερα και ταχύτερα, ο λαός απαιτεί να μην κάνουμε πίσω, ήταν τα λόγια του.

    Πέρα απ' τα σύνορα του νου



    Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταφυσικές εμπειρίες μου, ήταν σε μια πνευματική άσκηση, όταν κοιτώντας από κοντινή απόσταση μια δασκάλα της γιόγκα στα μάτια, χάθηκα, εξαφανίστηκα ! Για λίγα δευτερόλεπτα, αν και τον χρόνο τον αντιλήφθηκα μετά, δε θυμόμουν ποιος είμαι και που βρίσκομαι. Μάλιστα θα έλεγα ότι για μια στιγμή δεν καταλάβαινα αν ήμουν εγώ που κοίταζα δύο γυναικεία μάτια ή τα μάτια που κοίταζαν εμένα. Όταν συνήλθα η έκπληξη και η συγκίνηση ήταν εμφανέστατες στο πρόσωπό μου, αλλά και στο πρόσωπο της δασκάλας. Για μερικά λεπτά ακόμη ο νους μου συνέχιζε να παραμένει άδειος από σκέψεις, ενώ η καρδιά μου ξεχείλιζε από αγάπη.

    Μια σκέψη που συχνά κάνω είναι ότι ίσως όσο περισσότερο αναζητούμε τον εαυτό μας, τόσο να μην τον βρίσκουμε γιατί απλούστατα μπορεί τελικά να μην υπάρχει.

    Ίσως όσο περισσότερο φορτώνουμε τον νου μας τόσο να απομακρυνόμαστε από τον πραγματικό μας εαυτό.

    Τεράστια...Ζώα!!!


    Πλούσιες σε ασβέστιο τροφές, που «πολεμούν» το λίπος

    Είναι εύκολο να προσλαμβάνετε περισσότερο ασβέστιο, επιλέγοντας μάλιστα τροφές που «καίνε» το λίπος –σε αντίθεση με όσα σας έλεγε η μαμά σας, αυτό δε σημαίνει να πίνετε περισσότερο γάλα!

    Η έρευνα έχει δείξει ότι τα άτομα που δεν προσλαμβάνουν αρκετό ασβέστιο, έχουν υψηλότερο ποσοστό λίπους στο σώμα τους. Επίσης, δυσκολεύονται περισσότερο από άλλους να ελέγξουν την όρεξή τους. Μια πλούσια σε ασβέστιο διατροφή μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
    Ακολουθούν μερικές τροφές, που ίσως να μην περιμένετε ότι αποτελούν πλούσιες πηγές ασβεστίου, ενώ επίσης είναι ιδανικές επιλογές για να συμπληρώσετε τα 100 mg της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου που συστήνουν οι ειδικοί.

    Έρχεται λοιπόν η εποχή και το Σύμπαν «καταπατάει» τα «οικοπεδά» μας, για να ρίξει τα σύνορα μέσα μας και έξω μας…



    Αυτή η εποχή απαιτεί την ανάπτυξη της αυτάρκειάς μας όσο ποτέ άλλοτε…
    Ο Άνθρωπος είναι αυτάρκης. Όλα όσα χρειάζεται τα περιέχει, δεν τα κατέχει…

    Αν κοιτάμε με απόγνωση αυτό που ανοίγεται μπροστά μας, δεν είναι γιατί δεν έχουμε τρόπο να διαχειριστούμε την Ζωή μας, αλλά γιατί ξεχάσαμε να πάρουμε και τον Εαυτό μας, σ’ αυτό το ταξίδι μας…
    Και τούτη η λησμονιά, έφερε και τις διάφορες αναγκαιότητες στο προσκήνιο…

    Αυτό που προκύπτει μέσα μας σαν ανάγκη, το ψάχνουμε έξω μας σαν κάλυψη...
    Μα έξω μας βρίσκουμε μόνο ο ένας τον άλλον, όσον αφορά την έλλειψη
    Ενώ μέσα μας βρίσκουμε ο ένας τον άλλον, όσον αφορά την πληρότητα

    Πως είναι δυνατόν ένας άλλος άνθρωπος να σε κάνει να νιώσεις πληρότητα?
    Πάντα θα φοβάσαι μην τον χάσεις και χαθείς…

    Τελος Εποχης‏


    Αποδεδειγμένα η Ελλάδα μας έχει την ποιο λαμπρή ιστορία, αλλά και την ποιο σκοτεινή πλευρά της από όλους τους λαούς της γης.

    Έχουμε Ήρωες αλλά και προδότες από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα, αλλά αν παρατηρήσουμε οι ήρωες , πάντα εμφανίζονται στις παρελάσεις και σε κανένα βιβλίο που και που (γιατί και από εκεί πάνε να τους καταργήσουν γιατί ενοχλούν ), ενώ οι προδότες επιπλέουν ως φελλοί ακόμα και στις μέρες μας, καταχειροκροτούνται, έχουν υψηλές θέσεις, καλούς μισθούς, τους έχουν πάντα σε βάθρα για να τους βλέπουμε, έχουν και το θράσος να αστειεύονται αλλά και να νομοθετούν πάντα υπέρ τους, απαιτούν από τον λαό υπακοή και φυσικά να τους ακoλουθούν ως πρόβατα.

    Επίσης έχουν βρει και τον τρόπο να μας καταβάλουν σε οποιαδήποτε αντίδραση, ποτέ με το σύνταγμα ποτέ με την ελαφρός τυφλή δικαιοσύνη, και τους περίφημους νομούς τους που ισχύουν για όλους αλλά προς Θεού όχι για αυτούς, με τα ματ και με χίλιους άλλους δυο τρόπους.

    Εμφύσησαν στον λαό την έννοια του μπροστάρη την οποία την κατέχουν πρώτα αυτοί αλλά και τα τζάκια που τους αναδεικνύουν.

    Η ιαπωνική NHK TV μεταδίδει ζωντανές εικόνες του κομήτη ISON που λαμβάνονται από ένα παρατηρητήριο

    Η ιαπωνική NHK TV μεταδίδει ζωντανές εικόνες του κομήτη που λαμβάνονται από ένα παρατηρητήριο ISON


    Ο ιαπωνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK μετάδωσε εικόνες υψηλής ευκρίνειας του κομήτη ISON, οι οποίες καταγράφηκαν ζωντανά από ένα κατοπτρικό τηλεσκόπιο  του ενός μέτρου που βρίσκεται στο Tottori  στα νότια της Ιαπωνίας.

    Θεαματική κατόπτευση Flottillas UFO στη Χιλή (Βίντεο)!!!

    Flottillas θεαματική UFO κατόπτευση στη Χιλή - βίντεο


    Το βίντεο που παρουσιάζουμε αφορά μια εξαιρετική κατόπτευση UFO στις 7 Νοεμ 2013 στο Σαντιάγο της Χιλής. Στην ταινία που καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου μπορείτε να δείτε εκατοντάδες μπάλες λευκού φωτός να πετούν αργά κατά μήκος του ουρανού. Το οπτικό ντοκουμέντο διάρκειας 3.40 λεπτών είναι και πάλι, αδιάψευστος μάρτυρας της εξωγήινης παρουσίας στη Γη.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα