Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η θάλασσα που σκέφτεται.



"Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει την κακία του γιου του·
δεν γνωρίζει τα πλούτη του καλαμποκιού του"
- Κομφούκιος (για την μεροληπτική ματιά)



Όλη η γνώση έρχεται από την εμπειρία. Ερχόμαστε στο κόσμο σαν άγραφος πίνακας και οι αισθήσεις μας είναι το μόνο που έχουμε για να εξερευνήσουμε αυτόν τον κόσμο. Τι είναι όμως η εμπειρία; 

ΦΩΣ: Κύμα , σωματίδιο ή και τα δύο?


Είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο από τα κβαντικά μυστήρια . Μας απασχολεί τουλάχιστον από την εποχή του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Ευκλείδη. Πως άραγε παράγεται το φως;

Το Τρένο της Ζωής (video)


Πριν από λίγο καιρό διάβασα ένα βιβλίο, το οποίο παρομοίαζε τη ζωή με ένα ταξίδι με το τρένο.

Ένα πολύ ενδιαφέρον έργο.


Η ζωή είναι σαν ένα ταξίδι με το τρένο.
Επιβιβάζεσαι συχνά και αποβιβάζεσαι, υπάρχουν ατυχήματα,
σε μερικές στάσεις ευχάριστες εκπλήξεις
και βαθιά λύπη σε άλλες.

"Ο κόσμος όπως τον βλέπω εγώ" - Αϊνστάιν ,1931


"Σε τι  παράξενη κατάσταση βρισκόμαστε εμείς οι θνητοί! Καθένας από εμάς βρίσκεται εδώ για μια σύντομη επίσκεψη· δεν γνωρίζει για ποιο σκοπό, αν και μερικές φορές νομίζει ότι τον αισθάνεται. Αλλά από την οπτική γωνία της καθημερινής ζωής, χωρίς να εμβαθύνουμε, υπάρχουμε για τον συνάνθρωπο μας - καταρχάς για αυτούς στων οποίων τα χαμόγελα και την ευημερία στηρίζεται όλη η ευτυχία μας και αμέσως μετά για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουμε προσωπικά και με την μοίρα των οποίων είμαστε ενωμένοι με τον δεσμό της συμπόνοιας.

Θεωρία υπερχορδών - Όταν η επιστήμη αφουγκράζεται τη μουσική του κόσμου


Η Θεωρία των Υπερχορδών αποτελεί μία από τις αιχμές της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας και όπως δηλώνουν οι επιστήμονες που εμπλέκονται στην έρευνά της αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο δρόμο κατανόησης του Κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε. Η ενασχόληση μαζί της όμως δεν είναι η «ξερή» επιστημονική μέθοδος των προηγούμενων αιώνων, αλλά ουσιαστικά συνιστά τρόπο φιλοσοφικής θεώρησης του Κόσμου.

Ανατρέποντας τις κάρτες των Illuminati.




Στον μαγικό κόσμο των θεωριών συνωμοσίας,έναν κόσμο που μου αρέσει και εξερευνώ αλλά σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με αυτόν καθώς δεν μπορώ να γνωρίζω τις προθέσεις όσων  υποτίθεται δίνουν πληροφορίες με σκοπό να αφυπνίσουν κατά τη γνώμη τους το κόσμο,σε αυτόν τον μαγικό κόσμο λοιπόν υπάρχει ένα παιχνίδι και μάλιστα οι σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι το έχουν κάνει σημαία τους προσπαθώντας να μας δείξουν ότι μία ελίτ,οι περίφημοι Illuminati,για τους οποίους έχω ξαναγράψει και τους θεωρώ ανύπαρκτους καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να πείθουν ότι κρύβονται αυτοί πίσω από όλα τα δεινά του πλανήτη .

Οι τρεις αδελφές: καλλιεργήστε μαζί καλαμπόκια, κολοκύθια και φασόλια

Οι ινδιάνοι της Αμερικής συνήθιζαν να καλλιεργούν με επιτυχία μαζί καλαμπόκι, κολοκύθια και φασόλια. Ονόμαζαν αυτό τον τρόπο καλλιέργειας “οι τρεις αδελφές”, γιατί τα...
τρία φυτά φρόντιζαν το ένα το άλλο και όλα μαζί αναπτύσσονταν αρμονικά.

Μπορείς κι εσύ να αξιοποιήσεις αυτή τη γνώση και να καλλιεργήσεις μαζί καλαμπόκι, κολοκύθια και φασόλια.

Οι Γερμανοί έκλεψαν το ΦΠΑ και δικαιώθηκαν στην Αγγλία ελέω... μνημονίου!



  • Hoechtief: Το παρακράτος του Σημίτη και το βρετανικό δίκαιο ρημάζουν την Ελλάδα χωρίς καμία αντίδραση από εκείνους που αυτοχρίστηκαν και ανέλαβαν τον ρόλο των… διασωστών μας!
  • Οι Γερμανοί προσέτρεξαν στο Βρετανικό Δίκαιο (ελέω μνημονίου), παραβλέποντας πως ο ΦΠΑ (που οφείλουν στο ελληνικό δημόσιο) είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν εμπίπτει στην Ελληνική νομοθεσία
  • Θεατής η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η οποία αποδεικνύεται πως δεν είναι σε θέση να αντισταθεί σε οποιαδήποτε γερμανική δραστηριότητα εις βάρος της Ελλάδας

18 Γιγάντιοι Σκελετοί Και Πυραμίδες Βρέθηκαν Στο Ουισκόνσιν!!! (Βίντεο)

 

 Είναι αυτοί οι Νεφελίμ που αναφέρονται στην Αγία Γραφή; Γένεση 6:04?

Οι επιστήμονες παραμένουν πεισματικά σιωπηλοί για μια χαμένη φυλή γιγάντων που βρέθηκε σε τάφους κοντά στη λίμνη Delavan, στο Wisconsin, τον Μάιο του 1912. Η ανασκαφή στη λίμνη Delavan εποπτεύθηκε από τον  Beloit Collegeand και περιελάμβανε περισσότερους από 200 αναχώματα που αποδείχθηκε ότι είναι κλασικά παραδείγματα του πολιτισμού του 8ου αιώνα στο Woodland. Αλλά το τεράστιο μέγεθος των σκελετών και τα επιμήκη κρανία που βρέθηκαν τον Μάιο του 1912 δεν ταιριάζουν πολύ στην αντίληψη που έχουμε σχηματίσει από τα σχολικά βιβλία
.

Παράξενα φώτα στο Ιράν κατά τη διάρκεια του ΣΕΙΣΜΟΥ των 7,8 Ρίχτερ! (Βίντεο)


Πρόκειται για μία σφαίρα;

Μια σφαίρα έχει σχεδόν πάντα μορφή κύκλου. Έχει χρώμα άσπρο ή ακόμη και μπλε, και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία απόκοσμη παρουσία στην περιοχή από όπου και η φωτογραφία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΗΘΕΙΑ] = ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ = ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ. Η ΑΡΡΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΙΔΕΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ=[ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ,ΕΠΙΦΥΣΗ,ΥΠΟΦΥΣΗ,ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟΝ,ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΙΜΑ,ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΚΩΝ-ΘΕ'ΙΚΩΝ ΡΗΤΤΩΝ].

Ο ΜΕΓΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕΓΑΣ ΝΕΡΩΝ . ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΡΩΝ !

 
Ο Νερων έστειλε σε όλες τις ελληνικές πόλεις γράμματα και καλούσε όλους τους πολίτες στις 28 του μήνα στην Κόρινθο γιατι η Κόρινθος στα ελληνιστικα χρονια ηταν κοσμοπολίτικο κέντρο για να τους διαμηνύσει σπουδαίες αγγελίες στις 28 Νοεμβρίου του 67 μετα ψευδοχριστου . Μέσα σε ενα κατάμεστο στάδιο κανει την εμφάνιση του ο ΜΕΓΑΣ Νερων και ομιλεί στον ελληνικο λαό οτι η Ελλαδα γινεται ανεξάρτητη . Αυτή του η απόφαση αφήνει εποχή . Κανένας πιο μπροστά δεν το κάνει αυτό σε μια ολόκληρη χώρα . Αυτή του η κίνηση εχει ενα μεγάλο συμβολισμό . Αναγνωρίζει τον ρόλο της ελλαδας στην δική του εποχή . Και δεν το κανει μόνο σε μια πόλη αλλα σε όλη την ελληνικη επικράτεια κάτι μοναδικό σε όλη την μέχρι τότε ιστορία της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας . 

Οι επιστήμονες αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ του συντονισμού Schumann και των βιορυθμών του εγκεφάλου



Οι επιστήμονες αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ του συντονισμού Schumann και τους βιορυθμούς του εγκεφάλου
Μια πρόσφατη μελέτη που παρουσιάστηκε από ομάδα επιστημόνων από τη Βουλγαρία και την Ουκρανία, μας επέτρεψε να ανακαλύψουμε τη σχέση μεταξύ των ταλαντώσεων συντονισμού της Γης και των βιορυθμών του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Η μελέτη υποβλήθηκε για δημοσίευση τον Αύγουστο του 2012 από μια διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από τους VD Rusov, KA Lukin, TN Zelentsova, EP Linnik, ME Beglaryan, VP Smolyar, Μ. Filippov και Β. Vachev και έχει αναπτυχθεί μέσω μιας διεπιστημονικής συνεργασίας του Τμήματος Πυρηνικής Φυσικής, του Εθνικού Πολυτεχνικού Ινστιτούτου της Οδησσού στη Θεωρητική και Πειραματική Φυσική (Ουκρανία), το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής και Ραδιοφυσικής (NASU) της Ουκρανίας και του  Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών και Πυρηνικής Ενέργειας στη Σόφια της  Βουλγαρίας .

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Παπούα Νέα Γουινέα

BBC Χάρτης


Σχετικές Ιστορίες

Ένας ισχυρός σεισμός έπληξε την βόρεια ακτή της Παπούα Νέας Γουινέας, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους  οι οποίοι αναζήτησαν υψηλότερο έδαφος φοβούμενοι  τσουνάμι.
Ο σεισμός, σύμφωνα με το γεωλογικό ιστιτούτο των ΗΠΑ  είχε μέγεθος 6,8, και σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε τρία λεπτά.
Δεν  υπήρξε προειδοποίηση για τσουνάμι και δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρές ζημιές ή τραυματισμούς.
Χτύπησε περίπου 8:55 τοπική ώρα (22:55 GMT Πέμπτη), με επίκεντρο 19 χιλιόμετρα (11 μίλια) ανατολικά της πόλης Aitape.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ...!


Ορισμένες περιοχές της Αθήνας και της Λάρισας βυθίζονται τα τελευταία χρόνια, ενώ ένα μέρος της Θεσσαλονίκης ανυψώνεται, αποκαλύπτει ένα νέο σύστημα για την παρακολούθηση των παραμορφώσεων σε μεγάλες εκτάσεις.

Η γη κάτω από τα πόδια μας σπάνια παραμένει σταθερή, επισημαίνει η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA, η οποία συνέλεξε και επεξεργάστηκε τα δορυφορικά δεδομένα. Οι μετακινήσεις των τεκτονικών πλακών, η ενεργοποίηση σεισμικών ρηγμάτων, η εξόρυξη μεταλλευμάτων και υδρογονανθράκων είναι μερικοί από τους παράγοντες που προκαλούν κατακόρυφες μετατοπίσεις του εδάφους.

ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ





    Πριν δεχθεί εισβολή αυτός ο πλανήτης 26.000 χρόνια πριν, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι περπατούσαν ελεύθερα μεταξύ της ανθρωπότητας και κράτησαν τη σύνδεση με την παρουσία του Ενός άθικτη. Μυστηριακές Σχολές τους βρισκόντουσαν στο κύριο νησί της Ατλαντίδας:

Φωτογραφία Polaroid ερπετοειδούς

                        6

Η αρχική φωτογραφία Polaroid είχε γρατσουνιές, που εμφανίζονταν σαν διαγώνιες γραμμές στην εικόνα. Σημειώστε το πορτοκαλί αντικείμενο, πάνω και στα δεξιά του πλάσματος. Υπάρχει επίσης κι ένα πορτοκαλί αντικείμενο τελείως δεξιά. Υψηλής αναλύσεως σαρώσεις δεν μπόρεσαν να δώσουν σίγουρο αποτέλεσμα γι αυτές τις γραμμές. Αυτό που θεωρούν οι αναλυτές, είναι η παρουσία ενός δεύτερου πλάσματος στα δεξιά και ίσως, μια δομή-κατασκευή στο υπόβαθρο, πίσω από το πυκνό φύλλωμα.

Θα ήθελα στον πρόλογο αυτής της αναφοράς να αναφέρω, ότι κάνω, κάθε προσπάθεια να προστατέψω την ταυτότητα και την ασφάλεια αυτών που την τράβηξαν. Για αυτήν την αιτία δεν μπορώ να σχολιάσω περισσότερο.

ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Στο ανθρώπινο γένος η αγάπη είναι ένα συνηθισμένο συναίσθημα. Αλλάζει βέβαια το είδος ή ο τρόπος αν θέλετε, ανάλογα με το που ανταποκρίνεται. Η αγάπη ανάμεσα σε ζευγάρια είναι μια γλυκιά αλχημεία του μυαλού, αν υπάρχει και ο έρωτας τότε τους απογειώνει. Εγώ για αυτήν την αγάπη θα σας μιλήσω και θα προσπαθήσω να ξεδιπλώσω όσες πιο πολλές πτυχές της μπορώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα