Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Θα είναι η 25η Σεπτεμβρίου η μέρα που όλα θα τελειώσουν η μήπως θα αρχίσουν;




 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Την 13η Μαΐου 2014, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε δημοσίως τρεις φορές, "έχουμε 500 ημέρες για να αποφύγουμε το κλιματικό χάος." 

 Στην πρώτη ανακοίνωσή του, είπε, “The planet also means very concretely OUR VERY SURVIVAL. We are, all of you know it, on the edge of a climatic ABYSS. In face, we have 500 days to avoid climate chaos.” Αυτή ήταν η δημόσια αναγγελία στον κόσμο για το τι έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, το τέλος δηλαδή της καταμέτρησης των 500 ημερών, όταν η.... 
άβυσσος θα ανοίξει και οι ημέρες του σκότους θα αρχίσουν.

  Ο Lindsey Williams, εφημέριος στην Αλάσκα από τη δεκαετία του 70 διακύρηττε συχνά. "Οι ελίτ θεωρούν ότι είναι κυρίαρχοι, και  δεν πρέπει να ενημερώνουν το κοινό για τα σχέδια τους. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα περίμενε να βγουν στην τηλεόραση, σε όλο τον κόσμο και λένε, «Υπάρχει ένας μετεωρίτης που έρχεται"; Όχι. 

 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Συναγωγές σε όλο τον κόσμο μιλούν για την 25η Σεπτεμβρίου ως την ημέρα που θα σηματοδοτήσει την αρχή του σκότους. 

...και όταν αισθάνθηκα έτοιμος, τόλμησα.



Κάποτε θυμάμαι, μου μιλούσαν για την ομορφιά της θάλασσας και για την απόλαυση που νιώθεις σαν μέσα της κολυμπήσεις. Μα εγώ, καθόμουν στης ακροθαλασσιάς τα βράχια και παρακολουθούσα αυτούς που κολυμπούσαν, απλά απολαμβάνοντας τον ήχο του νερού που πάφλαζε στην ακτή. Έπρεπε ένα ρίσκο να παρθεί, αυτό της τόλμης του να μάθω κολύμπι.

Κάποτε θυμάμαι, έβλεπα φωτογραφίες από ονειρεμένα τοπία βουνών με χιονισμένες κορφές και πυκνά δάση. Θα ήθελα εκεί να ήμουν, μα εγώ, τις φωτογραφίες και τις ταινίες από αυτά τα μέρη χάζευα, απλά φανταζόμενος την ομορφιά τους. Έπρεπε ένα ρίσκο να παρθεί, αυτό της τόλμης του να σκαρφαλώσω.

Κάποτε θυμάμαι, ιστορίες για την αγάπη και τον έρωτα διάβαζα σε όμορφα γραμμένα βιβλία. Μα εγώ, ντροπαλός και συνεσταλμένος, τις ιστορίες αυτές κρατούσα κάτω από το μαξιλάρι μου για να τις ονειρευτώ τα βράδια. Έπρεπε ένα ρίσκο να παρθεί, αυτό της τόλμης του να αγαπήσω τον εαυτό μου.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!


Αρχίζεις να της βγάζεις τα ρούχα, το ένα μετά το άλλο. Εκτός από τα χάδια σου δουλεύεις και με τη φωνή σου. Να 'ναι μισοσβησμένη, ξέπνοη, αχνή, αν την προπονήσεις βραχνή και με γρέζι, και με ανάσες που πυρώνουν το αυτί της, που φουντώνουν τα μάγουλά της.
Νοιώσε καλός χριστιανός. Είναι μπροστά σου ημίγυμνη, γυμνή πια, σε πλημμυρίζει η θέρμη του κορμιού της σα να άναψε το θυμιατήρι. Τέτοια μυρουδιά σ' ερεθίζει, είναι η φιλήδονη επίθεση που δέχεται ο εγκέφαλός σου σαν εσύ προηγουμένως ξύπνησες τον πόθο της που την διέτρεχε ολόκληρη.
Ας είναι άσχημη. Ας μην είναι μπάνικη. Ας είναι χοντρή. Κοκκαλιάρα. Και με στήθος πλάκα. Για τον αληθινό αρσενικό είναι θεά η κυρία η κάθε γυναίκα που ξαπλώνει.

Την ώρα λοιπόν τη σοβαρή, εμείς κρατάμε τον έλεγχο, εμείς είμαστε οι μπροστάρηδες, εμείς χαράζουμε πορεία, εμείς κρατάμε με υπευθυνότητα το πηδάλιο...




Είναι η ώρα σοβαρή πλέον.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι πάντα σοβαρή ήταν, αλλά τέλος πάντων!
Ας πούμε ότι ήρθε η στιγμή να της ξαναδώσουμε την αξία που διαρκώς είχε!
Μην κολλάμε στα χαμένα χρόνια. Πέραν της μάθησης από αυτά, τίποτα άλλο δεν θα μας δώσουν.

Και σηκώνεις το βλέμμα στην ώρα αυτή, και τι βλέπεις;

Άνθρωποι τριγύρω της εμμονής, της βόλεψης και της αποχαύνωσης μέχρι σημείου ενοχλητικής προσκόλλησης στην αυταρέσκεια, την εγωπάθεια και το ναρκισσισμό. Και αυτοί συνήθως, θα σε κρίνουν και θα σε επικρίνουν για τις επιλογές σου και τη διαδρομή σου. Πάντα αυτοί ήταν, και πάντα αυτό έκαναν, αλλά είπαμε, ας μη κολλάμε στο παρελθόν!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ


Θες να πηδήξεις την συμμαθήτριά σου, την γειτόνισσά σου, κάποια πωλήτρια στο σούπερμάρκετ, γιατί όχι και μια παντρεμένη, δέκα χρόνια μεγαλύτερή σου. Και πώς θα γίνει αυτό, ρε μεγάλε! Θα χρειαστεί να της δείξεις ότι την θέλεις. Ότι σ' αρέσει. Άρα, απαραιτήτως θα την φλερτάρεις.
Εδώ είναι τα δύσκολα. Ο νέος, ο 18χρονος και 20χρονος κωλώνει. Γιατί; Επειδή κλάνει το γατί. Επειδή είναι δειλός και επειδή δεν ξέρει να προσεγγίσει την γκόμενα. Κάνε μας τη χάρη τότε, ωρέ μάγκα, που έχεις άποψη και νταηλίκι για τη μπάλλα και για την πολιτική, όμως είσαι ο χέστης. Σα να μην κουβαλάς το εργαλείο μέσα στο παντελόνι.
Υπ' όψιν, ότι το κορίτσι γουστάρει. Όπως στο λέω.

Τούρκος αρθρογράφος: «Στη Σμύρνη ρίξαμε τον ελληνικό και τον αρμενικό λαό στη θάλασσα, όχι τον ελληνικό στρατό»

Τούρκος αρθρογράφος: Στη θάλασσα δεν ρίξαμε τον ελληνικό στρατό, αλλά τον ελληνικό και τον αρμενικό λαό
Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι το 1922 έριξαν στη θάλασσα τον ελληνικό στρατό, ισχυρισμός που κατά τον αρθρογράφο Ουζγκιούρ Αϊντίν είναι αναληθής. Όπως μάλιστα γράφει από τη Σμύρνη και για το πρακτορείο ANF, αυτό που έκανε ο τουρκικός στρατός ήταν να ρίξει Έλληνες και Αρμένιους στη θάλασσα. Διαβάστε το άρθρο του:
Όπως κάθε Σεπτέμβρη και φέτος θα γίνουμε μάρτυρες εξιστόρησης μύθων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τους οποίους «το 1922 ρίξαμε τον ελληνικό στρατό στη θάλασσα».

Είναι όμως απόλυτα εξακριβωμένο ότι όταν ο τουρκικός στρατός μπήκε στη Σμύρνη, ο ελληνικός στρατός την είχε ήδη εγκαταλείψει.

Η αρμενική κοινότητα, αν και μικρή σε σχέση με την ελληνική, έζησε στη Σμύρνη μέχρι το 1922. Εξάλλου δεν είχε επηρεαστεί και πολύ από τους «εκτοπισμούς» του Λίμαν φον Σάντερς και του νομάρχη Ραχμί μπέη. Ωστόσο, η πυρκαγιά που κατέκαψε την πόλη και ξέσπασε στη συνοικία Χαϊνότς, εξάλειψε την παρουσία των Αρμενίων στην πόλη. Μέχρι τότε δεν είχαν μείνει πουθενά Αρμένιοι στην Ανατολή, με εξαίρεση την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.
Μέρος των Αρμενίων που είχε διαφύγει των διωγμών βρήκε καταφύγιο στη Σμύρνη
Οι αιματηρές εξεγέρσεις του 16ου και 17ου αι., που ονομάστηκαν «εξεγέρσεις Τζελαλί», εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Ανατολή. Μέρος των Αρμενίων κατάφερε να ξεφύγει και να κρυφτεί, γλιτώνοντας από τις σφαγές. Περίπου χίλιοι Αρμένιοι από το Ναχιτσεβάν, το Καραμπάγ και το Εριβάν, κατάφεραν να φθάσουν και να εγκατασταθούν στη Σμύρνη.

Καρδιακή Προσβολή: 10 συμπτώματα που εμφανίζονται 30 ημέρες πριν


Οι γυναίκες βρίσκονται σε πολύ δυσκολότερη θέση σε σύγκριση με τους άντρες στο θέμα της καρδιακής προσβολής. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άντρες να πεθάνουν, να αποκτήσουν μόνιμη αναπηρία ή να παρουσιάσουν δεύτερο επεισόδιο μέσα στον χρόνο. Ωστόσο, ελάχιστες πληροφορίες παρέχονται στις γυναίκες προκειμένου να αποτραπούν οι καρδιακές προσβολές.
Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι ο υπ’ αριθμόν 1 δολοφόνος των αντρών και γυναικών στην Αμερική και αντιπροσωπεύει το 40% όλων των θανάτων στις ΗΠΑ. Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από τους θανάτους από όλες τις μορφές καρκίνου σε συνδυασμό. Παρακάτω περιγράφονται τα 10 πιο συνηθισμένα συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε.
Η καρδιά είναι το όργανο που επιτελεί το πιο δύσκολο έργο από όλα τα υπόλοιπα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας αντλεί συνεχώς αίμα εμπλουτισμένο με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες ζωτικής σημασίας μέσω ενός δικτύου αρτηριών και το μεταφέρει σε όλους τους ιστούς του σώματος. Προκειμένου να εκτελέσει το επίπονο έργο της άντλησης του αίματος στο υπόλοιπο σώμα, ο καρδιακός μυς χρειάζεται άφθονο αίμα πλούσιο σε οξυγόνο, το οποίο παρέχεται μέσω των στεφανιαίων αρτηριών.
Η στεφανιαία νόσος θεωρείται η πιο συνηθισμένη αιτία καρδιακής προσβολής, η οποία συμβαίνει όταν η ροή του αίματος στους μυς της καρδιάς (το μυοκάρδιο) διακόπτεται. Έχουν βεβαίως διατυπωθεί κι άλλες θεωρίες από εμπειρογνώμονες στην καρδιολογία, όπως ο Quintiliano H. de Mesquita, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η καρδιακή προσβολή ξεκινά μέσα από την καρδιά κι όχι στα τοιχώματα των αρτηριών.

Η μείωση του μεγέθους της μερίδας ''κλειδί'' κατά της παχυσαρκίας

Νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η απομάκρυνση των μεγάλων μερίδων θα μπορούσε να μειώσει μέχρι 279 ημερησίως τις θερμίδες που προσλαμβάνει ένας άνθρωπος.


Η μείωση του μεγέθους της μερίδας ''κλειδί'' κατά της παχυσαρκίας

Η μείωση του μεγέθους της μερίδας που προσφέρεται στα σούπερ μάρκετ, στα εστιατόρια και στο σπίτι θα μπορούσε να βοηθήσει να αναστραφεί η επιδημία της παχυσαρκίας, δήλωσαν ερευνητές.
Οι ερευνητές επισκόπησαν 61 έρευνες που παρέχουν τις πιο καταληκτικές ενδείξεις έως σήμερα, ότι το μέγεθος της μερίδας επηρεάζει το πόσο τρώμε άθελά μας.
Η ομάδα του University of Cambridge, επίσης δήλωσε ότι μικρότερα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα βοηθούν τους ανθρώπους να τρώνε λιγότερο.

Αναζητώντας την αδελφή ψυχή




Η αδελφή ψυχή μας! Όλοι την έχουμε ονειρευτεί και έχουμε ευχηθεί να τη συναντήσουμε. Παρά τις αμφιβολίες μας για την ύπαρξή της, κατά βάθος θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει. 

 Όχι δεν πρόκειται απλά για μια ρομαντική επιθυμία αλλά για μια παγκόσμια ιδέα παρούσα στις παραδόσεις όλων των λαών. Η πανάρχαια αυτή μεταφυσική πεποίθηση περιγράφεται με γλαφυρότητα από τον Πλάτωνα που στο «Συμπόσιο» βάζει τον Αριστοφάνη να διηγηθεί τον αρχέγονο μύθο των ψυχών : « η παλιά μας φυσική κατάσταση δεν ήταν σαν αυτή τη σημερινή, αλλά διαφορετική» μας πληροφορεί. « Στην αρχή υπήρχε το ανδρόγυνο ον , μείγμα δηλαδή και από τα δύο , και από το αρσενικό και από το θηλυκό. Έτσι ήμασταν κάποτε όλοι οι άνθρωποι και η μορφή μας ήταν ολόκληρη, δηλαδή στρογγυλή.

Όμως , αποπειράθηκαν να ορμήσουν οι άνθρωποι εναντίον των θεών γι αυτό κι ο Δίας αποφάσισε να τους διχοτομήσει. Μόλις η ανθρώπινη φύση χωρίστηκε στα δύο, το ένα μισό έτρεχε με πόθο να ξαναενωθεί με το άλλο μισό του κι έβαζαν τα χέρια ο ένας γύρω από τον άλλο και σφιχταγκαλιάζονταν , γιατί επιθυμούσαν να ξαναενωθούν και να γίνουν ένα. Έκτοτε ο καθένας μας αναζητά πάντα το ταίρι του, να σμίξει δηλαδή με το αγαπημένο πρόσωπο και να λιώσει μαζί του και από δυο να ξαναγίνουν ένα. Άρα εκείνο που ονομάζεται έρως, είναι κατά βάθος η επιθυμία και η προσπάθεια να ολοκληρωθούμε. Γι αυτό και το ιδεώδες είναι να βρει καθένας το δικό του έτερον ήμισυ και να συγχωνευτεί μαζί του ώστε να επιστρέψει στην αρχική φύση του».

Ανθρωποι και ανθρωποειδή. Παρασιτικες οντοτητες, ενεργειακα βαμπιρ, σκοτεινές εξωγήινες φυλές [ Grey, Σαυροειδεις, Ερπετοειδεις, κτλ], οργανικες πυλες και ολο το κακο συναπαντεμα.


Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...


Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη γη...

Οι 7 συνειδήσεις του ανθρώπου

Με ρωτάς πώς γίνηκα τρελός. Να πώς: Μια μέρα, καιρό πριν γεννηθούν πολλοί θεοί, ξύπνησα από ύπνο βαθύ και ανακάλυψα πως όλες οι μάσκες είχαν κλεφτεί. Και οι εφτά μάσκες που είχα φτιάξει και είχα φθείρει μέσα σε εφτά ζωές...
... Για πρώτη φορά, ο ήλιος φίλησε το γυμνό μου πρόσωπο και η ψυχή μου φλογίστηκε από αγάπη για τον ήλιο και δεν ήθελα τις μάσκες μου πια τώρα. Και μέσα σε έκσταση φώναξα «ευλογημένοι οι κλέφτες που έκλεψαν τις μάσκες μου». Έτσι γίνηκα τρελός." (Χαλίλ Γκιμπράν, Ο Τρελός).

Ο ΑΔΕΝΑΣ Επίφυση (ΚΩΝΑΡΙΟ)...Ενδοκρινολογία-Εγκληματολογία



ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Ο αδένας Επίφυση ή Κωνάριο βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα του εγκεφάλου. Ο αδένας αυτός δεν έχει παρά πέντε χιλιοστά διάμετρο. Περιβάλλεται από ένα λεπτό οστάριο, πολύ σημαντικό. Ο αδένας Επίφυση είναι ένας μικρός ερυθρό φαιός ιστός. Ο μικρός αυτός αδένας βρίσκεται σε στενή σχέση με τα σεξουαλικά όργανα. Ο αδένας επίφυση εκκρίνει ορισμένες ορμόνες που ρυθμίζουν όλη την διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης των σεξουαλικών οργάνων. Η επίσημη επιστήμη βεβαιώνει ότι όταν οι ορμόνες αυτές έχουν ολοκληρώσει τον σκοπό τους, που είναι η πλήρης ανάπτυξη των σεξουαλικών οργάνων, τότε ο αδένας εκφυλίζεται σε έναν ινώδη ιστό που δεν είναι πια ικανός να εκκρίνει ορμόνες. 

"Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1.000 ΛΕΞΕΙΣ"














ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!!! Οι ευαισθητοποιημένοι καταλαβαίνουν...


Το μυστήριο των Σχέσεων




Οι σχέσεις είναι ένα από τα μυστήρια της ζωής. Κι επειδή υπάρχουν ανάμεσα σε δύο άτομα, εξαρτώνται και από τους δύο.
Κάθε φορά που δύο άνθρωποι συναντιόνται, δημιουργείται ένας καινούριος κόσμος. Η συνάντησή τους και μόνο, φέρνει ένα καινούριο φαινόμενο στη ζωή, που δεν υπήρξε πριν. Και μέσα από αυτό το καινούριο φαινόμενο, τα δύο άτομα αλλάζουν και μεταμορφώνονται.
Είσαι διαφορετικός όταν δεν σχετίζεσαι και όταν σχετίζεσαι, ξαφνικά γίνεσαι κάτι άλλο. Κάτι καινούριο συνέβη. Όταν μία γυναίκα γίνεται η αγαπημένη κάποιου, παύει να είναι η ίδια γυναίκα. Όταν ένας άντρας γίνεται πατέρας, παύει να είναι ο ίδιος άντρας.
Όταν ένα παιδί γεννιέται, μας ξεφεύγει εντελώς ότι την ίδια στιγμή γεννιέται και η μητέρα. Η γυναίκα υπήρχε, αλλά όχι και η μητέρα. Η μητέρα είναι κάτι απόλυτα καινούριο. Δημιουργείς τη σχέση και ύστερα η σχέση δημιουργεί εσένα.



Όταν δύο άνθρωποι συναντιόνται, σημαίνει ότι συναντιόνται δύο κόσμοι. Το πράγμα δεν είναι απλό, είναι περίπλοκο. Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του κόσμο, ένα σύνθετο μυστήριο, με ένα μεγάλο παρελθόν και ένα αιώνιο μέλλον.

Στην αρχή, συναντιόνται στην περιφέρεια. Αν η σχέση γίνει στενή, αν βαθύνει περισσότερο, τότε σιγά σιγά, τα δύο κέντρα θ' αρχίσουν να συναντιόνται. Η συνάντηση των κέντρων λέγεται αγάπη.

ΚΑΡΜΙΚΟ ΣΕΞ.....Είμαστε ενεργειακά όντα, όχι πλαστικές κούκλες!




Tο σεξ είναι κι αυτό ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αναζήτησης της αδελφής ψυχής (και φυσικά της επιβεβαίωσης ότι τη βρήκαμε). 

Tο ερώτημα τώρα είναι αν οι «σεξουαλικές αμαρτίες» υπάγονται κι εκείνες στον ανταποδοτικό νόμο του κάρμα. 

H απάντηση είναι ναι, αλλά όχι ως αμαρτίες.

Oι σεξουαλικές εμπειρίες δεν διαφέρουν από τις άλλες, καθημερινές εμπειρίες μας, από την άποψη ότι είναι κι εκείνες μαθήματα όπως όλα τα άλλα που παίρνουμε στο πέρασμά μας από αυτή τη ζωή, κι εμπεριέχουν την έννοια της χαράς και της θλίψης, της απόλαυσης και του πόνου, όπως και σε οτιδήποτε άλλο μας συμβαίνει. 

 Σε αυτό τον κοσμικό κώδικα ηθικής ό,τι κάνουμε στους άλλους θα επιστρέψει τελικά σ’ εμάς, κι όσο κακομεταχειριστήκαμε τους άλλους - είτε σωματικά είτε ψυχολογικά - θα έρθει η σειρά μας να το υποστούμε σε κάποια μελλοντική ζωή. 

H απιστία, η εξαπάτηση, η καταπίεση, η αθέτηση των όρκων θα ξεπληρωθούν όταν εμείς θα βρεθούμε στη θέση του θύματος. 

 Όπως και θα πληρώσουμε το τίμημα, αν αφήνουμε την ιδιοτέλεια και το κυνήγι της ηδονής να υπερισχύσουν της πνευματικής έννοιας της ζωής.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΕΞ!


Δέχομαι ότι υπάρχει και ανθυγιεινό σεξ. Δεν είμαι καπετάν μαλάκας να μην αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να παίζω άφοβα και ακίνδυνα όταν έρχομαι σε επαφή με το άλλο φύλο. Υπάρχει, λοιπόν, το ασφαλές, όσο μπορεί να 'ναι με τη δικηά σου, όπως και το ανασφαλές, το ρισκαδόρικο σεξ. Και να σου τύχει το φλουρί, μάλιστα απ' εκεί που δεν το περιμένεις.
Βρώμικο γαμήσι δεν υπάρχει. Ανάμεσα σε δυο ανθρώπους επιτρέπονται όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Αρκεί, βέβαια να το γουστάρουν. Αρκεί να τη ψάχνουν και σ' άλλο στυλ οι δύο εραστές.
Αυτός είναι ο νόμος της σεξουαλικής, πολύ περισσότερο αν πρόκειται και ερωτικής συνεύρεσης. Αν, δηλαδή, δύο άτομα τους συνδέει όχι μονάχα η επιθυμία, ίσως και η ανάγκη να παρθούν, αλλά και ο έρωτας, το συναίσθημα.

Τι γίνεται όταν πέφτει χοντρό χαλάζι στη θάλασσα;

Αποτέλεσμα εικόνας για Napoli Grandine Storm in the sea !!!
Ιταλοί ψαράδες βρέθηκαν εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στον κόλπο της Νάπολης, καθώς επέστρεφαν στο λιμάνι. Ο ουρανός μαύρισε και χοντρό χαλάζι – που έφτανε ακόμα και το μέγεθος ενός μικρού πεπονιού – άρχισε να πέφτει κάνοντας τη θάλασσα να μοιάζει με τοπίο που βομβαρδίζεται ανηλεώς από κάποιον αόρατο εχθρό.
Οι εικόνες που κατέγραψε ένας από τους ψαράδες είναι απίστευτες!

Γιατί δεν πρέπει να σταματήσεις να ελπίζεις;

Η εποχή είναι δύσκολη και όλα όσα συμβαίνουν μας δημιουργούν μια αίσθηση απελπισίας. Όμως δεν πρέπει να χάνουμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο. Γιατί, όπως υποστηρίζει η Συμβουλευτική ψυχολόγος – NLP Practitioner Μαρία Μεραμβελιωτάκη-Simon: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που διαθέτουμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες:
Όταν ελπίζουμε, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε πάνω στις δυσκολίες και έχουμε την εσωτερική δύναμη να προσηλωθούμε στους στόχους μας.
Όταν ελπίζουμε, υποκινούμαστε από αυτό το βαθύ ένστικτο επιβίωσης, που μας λέει ότι τελικά θα τα καταφέρουμε, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και η τελική έκβαση θα είναι θετική.
Η ελπίδα ενέχει μια βαθιά πεποίθηση ότι είμαστε συνδεδεμένοι με τους άλλους, ότι πάντα θα έχουμε ένα αγαπημένο πρόσωπο να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει και το οποίο μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Κακώς ήρθατε στον πλανήτη Γη !

Κακώς ήρθατε στον πλανήτη Γη !
«Η ευφυία του Διαβόλου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέσα στην πλειάδα των “ανταρσιών” που ήδη ξεπροβάλλουν από το Ηνωμένο Ανθρώπινο Σύμπαν, όλες εκτός από ΜΙΑ τον εξυπηρετούν. Σε οποιαδήποτε “ανταρσία” – πρέπει να το τονίσουμε αυτό – ο Διάβολος βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Συνειδητοποιούμε τη διάσταση της δύναμής του όταν καταλάβουμε ότι σε θέματα “κυριαρχίας” βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο παρτίδες πίσω» Μωρίς Νταντέκ
ΕΞ ΟΝΥΧΩΝ ΤΟΝ (ΧΑΜΑΙ)ΛΕΟΝΤΑ
– το ακόμη ανεξήγητο του Κόσμου – το ένα ζώο που τρώει το άλλο – οι φρικαλεότητες του Κολοσσαίου – η λέπρα που σαπίζει το σώμα ζωντανό – οι στρατιές των ταλαίπωρων ευνούχων – οι αμέτρητοι νεκροί στα θεμέλια του Μεγάλου Σινικού Τείχους – οι μαζικές ανθρωποθυσίες των Αζτέκων για να μη σβήσει ο ήλιος – οι αφόρητοι πόνοι της γέννας – οι μέχρις εσχάτων πόλεμοι μελισσών και σφηκών και διαφόρων «φυλών» μυρμηγκιών – τα οστά από τους ελέφαντες του στρατού του Αννίβα στα παγωμένα ύψη των Άλπεων – τα βρώμικα οικογενειακά μυστικά – οι απανθρακωμένοι αγκαλιασμένοι νεκροί της Πομπηίας
– τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρών της επιδημίας του Μαύρου Θανάτου στην Ευρώπη και η αλλοφροσύνη των ζωντανών – το μέλι του έρωτα που γίνεται κεντρί κι ο πόλεμος των δύο φύλων – οι Βίκινγκς που λεηλατούσαν ανελέητα επί αιώνες την Ευρώπη – τα εκατοντάδες μαρτυρικά θύματα του Κυανοπώγωνα – η αιματοβαμμένη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου – οι χιλιάδες παλουκωμένοι του Βλαντ Τέπες – ο ακούραστος Εκατονταετής Πόλεμος – τα 30 και πλέον εκατομμύρια πτώματα των αιμοσταγών ορδών των Μογγόλων

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 - Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων. Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Πολυεθνικών. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ..
Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030




Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων
Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης ανάγκης λήψης μέτρων για την καταπολέμηση της κλιματολογικής αλλαγής.
Οι εκπρόσωποι των κρατών συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 03 / 08/ 2015, θέτοντας 17 στόχους με 169 ειδικότερους σκοπούς σε θέματα που αφορούν τη φτώχεια «σε όλες τις εκφάνσεις και παντού» την εξασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την επαρκή ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ατζέντα του 2030 για την Αειφόρο Ανάπτυξη θα ψηφιστεί από τον ΟΗΕ λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των ηγετών του κόσμου την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου. Ο γενικός γραμματέας Μπαν Γκι -Μουν δήλωσε πως η συμφωνία σκοπεύει «να εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία θέτοντας στο επίκεντρο τη συνεργασία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον»
Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντας 2030.

Η "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" (VOICE OF GOD)




Avatar1341 2

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί την μέθοδο "Bio-Neural Interface" και έχει εξελιχθεί με την πάροδο των δεκαετιών.
 Οι παλαιότερες συσκευές VOG με συχνότητες LF / ELF, μπορούσαν να επικεντρωθούν σε ένα άτομο μέσα σε ένα πλήθος, αλλά μετά από ένα ορισμένο εύρος εκπομπής προκαλούσαν ζημία στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Η πιο πρόσφατη τεχνολογία μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα άτομο και από ένα αεροσκάφος drone που πετά σε χαμηλό ύψος.
Ανάλογα με το μοντέλο και τις ρυθμίσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει σε ένα ανυποψίαστο άτομο να ακούει φωνές και δονήσεις μέσα στο κρανίο και στον εγκέφαλο του.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ -ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ







Πρόλογος
l

ΠΟΙΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΘΝΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ

Ο Ερμής μας μιλά για τα φωτεινά πεδία που βρίσκονται έξω από αυτή την διπολική δημιουργία.
Η διπολική δημιουργία αυτή που ζούμε σήμερα, τα συστατικά της, το δοχείο της γένεσης, γεννήθηκαν από το σκότος.
Ενώ ακόμη ήταν μισογεννημένη αυτή η σκοτεινή φύση, από τα Φωτεινά Πεδία ξεπήδησε Άγιος Λόγος πάνω στην υγρή και σκοτεινή φύση που ήταν μισογεννημένη.,

Στην συνέχεια ο Πατέρας Νους Θεός, Φως και Ζωή, γέννησε έναν Δεύτερο Νου δημιουργό από Πυρ και Πνεύμα, ο οποίος έδωσε κίνηση στα στοιχεία της σκοτεινής φύσης, και δημιούργησε ένα σύμπαν ενεργειακό δίχως αρχή και τέλος,γύρω από έναν άξονα,
 από πυρ = ενέργεια, και πνεύμα = νου με τέλειες ενέργειες.
....
Και αφού διαχωρίστηκαν τα ελαφρά από τα βαρύτερα στοιχεία από την κίνηση του σύμπαντος, με τον Λόγο του Πατέρα Νου Θεού Φως και Ζωή, μαζί με τον Δεύτερο Νου από Πυρ και Πνεύμα ενεργοποίησαν την φύση των ελαφρότερων στοιχείων, και της έδωσαν τις τέλειες ενέργειες με τον Λόγο τους.

Μόνον τα βαρύτερα υλικά στοιχεία η ύλη, ο υλικός κόσμος, έμειναν δίχως τον Λόγο κι έγιναν άλογα!

Μετέπειτα δημιούργησε τα όντα όπως τα ζώα τα θηλαστικά και γενικώς όλη την έμβια ζωή, αλλά δίχως τον Λόγο δηλαδή δίχως το φως τον φωτεινό Νου. όντα άλογα.
...............
.................................

Στην συνέχεια ο Πατέρας Νους Θεός, που είναι Φως και Ζωή, γέννησε τον Άνθρωπο κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν, από Φως και Ζωή, οπότε ο Άνθρωπος γεννήθηκε έξω από την θνητή δημιουργία.

Και καθώς εξουσίαζε τα πάντα  ο Άνθρωπος, και αφού έζησε και κατανόησε τα φωτεινά πεδία, άρχισε να δημιουργεί κι αυτός....

Θέλησε όμως μετά από όλα αυτά να μπει μέσα στην θνητή δημιουργία για να ζήσει σε αυτή και να την κατανοήσει..και το θέλημα του έγινε αμέσως πράξη.


Μόλις διέρρηξε τους κύκλους της διπολικής δημιουργίας ο Άνθρωπος, θέλησε να ζήσει σε αυτήν και να την κατανοήσει.

Συνέβη τότε το εξής μυστήριο από την θνητή φύση:

Αυτό που χάσαμε δεν είναι τα χρήματα, τα σπίτια ή την εργασία μας…Αυτό που χάσαμε είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη για ότι λαμβάνουμε καθημερινά



Ανοίγεις τα μάτια το πρωί και βλέπεις το Φως της ημέρας... Η πρώτη γουλιά καφέ, το πρώτο τσιγάρο, είναι μέρος μιας βαθιάς ευγνωμοσύνης για το ότι μπορείς στο τώρα σου να το απολαμβάνεις και ο Εαυτός σου νιώθει ζωντανός με το ότι του επιτρέπεις να απολαμβάνει αυτήν την φυσική Ζωή και να την γνωρίζει. Γιατί γι' αυτό σε έστειλε εδώ... Για να έχει άνοιγμα στην Συνείδησή σου, να μπορεί να βιώνει τον υλικό κόσμο... Δεν θέλει κάτι άλλο, παρά αυτήν την παράδοση της Συνείδησης μας στην Ζωή... Παράδοση στην μαγεία του υλικού κόσμου...

Αγγίζεις, βλέπεις, γεύεσαι, μυρίζεις, ακούς... και αυτές οι αισθήσεις είναι εργαλείο για την βαθιά απόλαυση του Εαυτού σου, ενώ αντίθετα οι άνθρωποι τις έχουν αυτές τις αισθήσεις για να ζουν τα δικά τους πάθη και τις εξαρτήσεις τους. Όμως αν κάτι γίνει εξάρτηση, χάνει την ουσία του και η ουσία του κάθε τι στην Ζωή είναι πνευματική.

Οι αισθήσεις είναι το μέσον που μπορούμε να αφοσιωθούμε στην ουσία...
Αγκαλιάζεις τον άνθρωπό σου και φτάνεις στην ουσία του. Αλλιώς θα γίνει και η αγκαλιά μια εξάρτηση και ένα υλικό φαινόμενο που σου δίνει μερική απόλαυση που θα χαθεί στο τέλος μέσα στο σώμα σου, όπως και το φαγητό θα χαθεί στο στομάχι σου, για να ξεκινήσει η λειτουργική του αφομοίωση των στοιχείων, χωρίς εσύ να το παίρνεις είδηση. Μετά μένει η απογοήτευση της επαφής, όπως και το φούσκωμα στο στομάχι σου, για να σε βάζει στην διαδικασία ότι κάτι έκανες λάθος πάλι...

«Βόμβα» στα εργασιακά από το Ευρωδικαστήριο: Η διαδρομή σπίτι-δουλειά είναι… δουλειά!

    Σάλος ανά την Ευρώπη για την απόφαση – Η οδηγία αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί ότι κανένας υπάλληλος στην ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένος να εργάζεται περισσότερο από, κατά μέσο όρο, 48 ώρες την εβδομάδα

    Μια απόφαση-«βόμβα» για το χρόνο που σπαταλούν οι εργαζόμενοι, πηγαίνοντας σε ραντεβού ή επιστρέφοντας στο σπίτι τους από ραντεβού της δουλειάς, έλαβε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
    Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, ο χρόνος που δαπανάται για τη μετακίνηση προς το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού των εργαζομένων χωρίς σταθερό γραφείο, θα πρέπει να θεωρείται ως χρόνος εργασίας.
    Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζομένους, όπως π.χ. αντιπροσώπους πωλήσεων, θα πρέπει να οργανώσουν τα ωράρια εργασίας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού να είναι κοντά στο σπίτι των εργαζομένων.  
    Δικηγόρος δήλωσε σχετικά στο BBC ότι, έπειτα από αυτή την απόφαση, «χιλιάδες εργοδότες μπορούν πλέον να είναι δυνητικά παραβάτες του καθορισμένου ωραρίου εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο» -και όχι μόνο, θα προσθέταμε εμείς…

    Εσείς ακόμα τρώτε κρέας;

    Εσείς ακόμα τρώτε κρέας;
    Σκοπός του άρθρου αυτού είναι η καλύτερη ενημέρωση πάνω στην χορτοφαγία και τα οφέλη που μπορεί να έχει μια χορτοφαγική διατροφή επάνω στην υγεία μας, είτε αυτή λέγεται σωματική υγεία, είτε νοητική υγεία, είτε συναισθηματική υγεία, είτε ψυχική υγεία, αλλά και επάνω στην υγεία του πλανήτη μας. Είμαστε πολύπλευρα και πολυδιάστατα όντα και μία στάση ζωής και τρόπος διατροφής όπως είναι η χορτοφαγία, για να θεωρηθεί ωφέλιμη στο ύψιστο, θα πρέπει να μιλάει σε όλα αυτά τα επίπεδα.
    Τι λέει λοιπόν σε εμάς η χορτοφαγία; Προτού απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, ας εξετάσουμε λίγο τις διαφορετικές μορφές χορτοφαγίας που συνήθως συναντάμε, αρχίζοντας από τους πιο αυστηρούς μέχρι τους πιο χαλαρούς. Η λίστα αυτή βεβαίως και δεν είναι εξαντλητική.
    • Υπάρχουνε άνθρωποι που ζούνε μόνο με αναπνοή, δηλαδή μόνο με οξυγόνο! «Breatharians»!.
    • «Fruitarians» – Μόνο φρούτα. Τρόπος διατροφής που έχει πολλά καλά επιχειρήματα.
    • «Vegan Raw Foodists». Ωμοφαγία. Χορτοφαγία αλλά κατανάλωση μόνο ωμού, μη μαγειρεμένου φαγητού.
    • «Vegan». Αυστηρή χορτοφαγία. Τίποτα ζωικής προέλευσης αλλά επιτρέπεται το μαγείρεμα. Φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, όσπρια και ξηρούς καρπούς.
    • «Vegetarian». Όπως το 4 αλλά με κατανάλωση και γάλατος, γιαουρτιού, τυριού και αυγών.
    • Όπως το 5 αλλά και με ψάρι. ( όχι ακριβός χορτοφαγία αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί! )
    Εγώ είμαι βασικά χορτοφάγος «Vegan» από το 1999 με κάποιες σπάνιες φορές κατανάλωσης γαλακτοκομικών και στρέφομαι όλο και περισσότερο προς την ωμοφαγία. Ζω την πιο ζωντανή, υγιείς και γεμάτη ενέργεια περίοδο τις ζωής μου και από την στιγμή που αποφάσισα να γίνω χορτοφάγος η ζωή μου «ανεβαίνει» σταθερά προς αυτού. Κατέληξα στην διατροφή αυτή μέσω από την θεραπευτική μου επαφή με την δασκάλα μου την Petrene Soames ( Πετρίν Σόουμς ) και μέσα από πολλά χρόνια προσωπικού πειραματισμού και έρευνας γύρο από την διατροφή μου και γράφω με την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο οπότε επιτρέψτε μου να σας «ξεναγήσω» σε κάποια από τα βήματα που χρειάστηκα εγώ να κοιτάξω μέχρι να γίνω χορτοφάγος.
    Ας αρχίσουμε λοιπόν από το πιο «απλό» ή μάλλον «υλικό» επίπεδο:

    ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ

    lifehub-tong-ren-9

    Eίναι το θεραπευτικό αυτό σύστημα που έχει σκοπό να ευθυγραμμίσει την ανθρωπότητα με τη θεϊκή φύση. Όλες οι αρρώστιες προκαλούνται  από την αποσύνδεσή μας από το Θείο. Να είσαι Θεϊκός σημαίνει να είσαι τέλειος.

    Οι Άγγελοι είναι ενέργειες του φωτός οι οποίες συνδέουν τον κόσμο του Θεού με το δικό μας. Μέσω των Αγγέλων η δύναμη της δημιουργίας περνάει στο δικό μας κόσμο σαν ενέργεια και διαποτίζει όλες της μορφές ζωής που υπάρχουν σε αυτόν. Αυτή τη δημιουργική δύναμη εμείς την αισθανόμαστε σαν Διαίσθηση, Ενόραση, Θεραπεία. Διορθώνουν τις πραγματικότητες και τις ευθυγραμμίζουν προσαρμόζοντάς τες με τη θεϊκή θέληση.
    Η θεραπεία Αγγελικού ρέικι είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος αντιμετώπισης πολλών καταστάσεων.

    Σε "χειμερία νάρκη" η χώρα, βάσει σχεδίου...


    Eίναι ηλίου φαεινότερη η δρομολογημένη εξέλιξη της πορείας της χώρας, και αναπόφευκτα θα ζήσουμε τραγικές στιγμές, απόρροια της μνημονιακής πολιτικής την οποία εφάρμωσαν οι έως σήμερα μνημονιακές κυβερνήσεις.

    Τα πάντα είναι δρομολογημένα, όπως:

    1. Απο τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να προκύψει κυβέρνηση για τον απλό λόγο ότι κανένα απο τα κόμματα του μνημονιακού τόξου δεν επιθυμεί να κυβερνήσει. Αποδεικνύεται απο την δήλωση του Α. Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να συμπράξει με κανένα κόμμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.
    2. Απο την μη ανάληψη της αρχηγίας της Ν.Δ. απο κανέναν εκ των δελφίνων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το τι επιφυλάσσεται στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, εάν προκύψει.
    3. Αναπόφευκτα θα οδεύσει η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές στις αρχές ή μέσα Νοεμβρίου.
    4. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κούρεμα καταθέσεων και επιβολή προστίμων 30%, κατασχέσεις κάθε κινητής η ακίνητης περιουσίας με εντολή των προϊσταμένων των ΔΟΥ, σε όσους προχώρησαν σε αναλήψεις ποσών το τελευταίο 3μηνο, άνευ δικαιολόγησης. Επίσης σε όσους προέβησαν σε αγορές ακινήτων.

    Πώς θα θεραπεύσετε τους κιρσούς στα πόδια με μόλις ένα συστατικό



    Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ουσίες που περιέχουν τα κάστανα, μπορούν με τη σωστή προεργασία να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες που εμφανίζονται κυρίως στα πόδια σας, με το πέρασμα των χρόνων, όταν και οι περισσότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν φλεβίτιδα.
    Πάρτε μερικά κάστανα, μαζί με ανθούς από καστανιά, αλλά και κομμάτια από μαλακά, “νεαρά” κλαδιά του δέντρου. Τα κλαδάκια περιέχουν εσκουλίνη (esculin), οι ανθοί περιέχουν κερσετίνη (quercetin) και τανίνη, και οι καρποί περιέχουν άμυλα, πρωτεΐνες, εσκουλίνη, στερόλες, βιταμίνες Ρ, Β1, C και Κ, καθώς και μέταλλα. Η σαπωνίνη που περιέχεται στον φλοιό των κλαδιών και των καρπών, χρησιμοποιείται για ασθένειες του δέρματος, έχει την ιδιότητα να αραιώνει το αίμα και το καθιστά λιγότερο κολλώδες.
     
    Σπιτικό κονιάκ για εξωτερική θεραπεία των κιρσών
     
    Πάρτε 20 κάστανα και θρυμματίστε τα. Βάλτε τα σε μία κανάτα που να κλείνει αεροστεγώς και περιχύστε τα με τουλάχιστον 1 λίτρο από ένα ισχυρό κονιάκ. 
     
    Κρατήστε το μείγμα στο κλειστό δοχείο για ακριβώς 40 ημέρες. Θα πρέπει να το ανακατεύετε συχνά με μια ξύλινη κουτάλα. 

    Το ρόφημα που καίει το λίπος στην κοιλιά, καθώς κοιμάστε



    Ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώτε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να αυξήσει τον μεταβολισμό του, ακόμη και ενώ κοιμάστε.
    Υπάρχει ένα απλό και πολύ υγιεινό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε πριν πέσετε για ύπνο, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο κοιλιακό λίπος, αλλά και να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια:
     
    Συστατικά
     
    1 λεμόνι
    1 αγγούρι
    1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
    1 κουταλιά της σούπας χυμός Αλόης
    1 μάτσο κόλιαντρο ή μαϊντανό
    ½ ποτήρι νερό
     
    Οδηγίες
     
    Απλά προσθέστε τα συστατικά μαζί, αναμίξτε τα καλά και πιείτε ένα ποτήρι πριν πέσετε για ύπνο.
     
    Πως δουλεύει
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα