Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ο Κάμερον "κόβει" το πορνό στους Βρετανούς!

Cameron-omilia sΤο αυτόματο «μπλοκάρισμα» στην πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό για όλους τους χρήστες του ίντερνετ στη Βρετανία, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τα μέσα της χώρας, που κάνουν λόγο για επιχείρηση λογοκρισίας στο διαδίκτυο.
Ο Κάμερον θεωρεί ότι το μέτρο αυτό, θα βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας. Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι θα προτείνει η κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού, που θα περιέχει μάλιστα και σκηνές βιασμού, να χαρακτηρίζεταιως έγκλημα και να διώκεται ανάλογα, σημειώνοντας ότι οι βρετανικές Αρχές θα ζητήσουν από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης να μπλοκάρουν την έρευνα, που βασίζεται σε συγκεκριμένες λέξεις.

Εκπαιδεύστε το μυαλό σας σε 21 μέρες........ !!!


Το μυαλό μας, το υπέροχο αυτό «εξάρτημα» που κινητοποιεί όλο μας το «είναι», πρέπει να μας εξυπηρετεί και όχι να μας καθοδηγεί. Εκπαιδεύστε το λοιπόν να κάνει σωστά τη δουλειά του.


Ανεξάρτητα από το αν είστε γυναίκα που λειτουργεί με τη λογική, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την καρδιά.... το μυαλό μπορεί να γίνει πειθήνιο όργανο της λογικής της καρδιάς! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; 

Πως γινόμαστε αυτό που είμαστε ; Γιατί στο παρόν μας ζούμε το μέλλον μας....!!!!


Tι κάνει τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που κάνουν και να είναι αυτό που είναι ;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως γίνεται να υπάρχουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι, οι οποίοι να διαφέρουν εντελώς μεταξύ τους ως προς τις ικανότητες τους, π.χ. ο ένας να φαίνεται ότι διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες, ταλέντα, επιδεξιότητες, ανώτερη μόρφωση, θεληματικό πηγούνι, ριγέ κοστούμι και ακριβό ρολόι, αλλά να μην έχει την ποιότητα ζωής που θέλει, (τρώει όλη τη μέρα του σε meetings και γήπεδα του γκολφ με ηλικιωμένους συμπαίκτες). 

Η απίστευτη Ιστορία του κυρίου Ραδίκι


radiki.gr

Ξανά Γίνε Άνθρωπος και πάψε να είσαι κοτοπουλάκι και ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ. Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, δεν υπάρχει μόνο όταν ο  άνθρωπος πεθάνει, ακόμη και τότε, κάποιες φορές, αυτή ακριβώς είναι η λύση. Ναι, υπάρχει πάντα λύση μπροστά στα μάτια μας, ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ και  «αλιεύσαμε» στο ιντερνέτ κάποιες  λύσεις (που είναι δική σου δουλειά αν ΕΣΥ έχεις το πρόβλημα κι όχι δική μου) μα υπάρχουν κι άλλες.
Μόλις το πρωί το έγραψα και το μεσημέρι φίλος μου έστειλε, την σχεδόν απίστευτη ιστορία του Σωτήρη Λυμπερόπουλου, ενός ανθρώπου που έπιασε «τον ταύρο απ’ τα κέρατα» τον έβαλε κάτω και του άλλαξε τα φώτα !!! Τι έκανες Απλώς, πήρε τα βουνά, τους λόγγους, τα λαγκάδια … Δεν μπορούσα παρά να σας τον συστήσω με την κρυφή ελπίδα πως θα βρει μιμητές !

Θέμα χρόνου η Ευρώπη να γίνει μουσουλμανική (video)

islam
Δείτε το βίντεο:

Τουλάχιστον 75 νεκροί και 300 τραυματίες από τον σεισμό στην Κίνα


Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή του σεισμού - Kαταστράφηκαν περίπου 380 σπίτια και άλλα 5.000 υπέστησαν ζημιές στην κομητεία Ζανγκσιάν


Κρατικά μέσα στην Κίνα ανεβάζουν στους 75 τον αριθμό των νεκρών από τον ισχυρό επιφανειακό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ που έπληξε το πρωί της Δευτέρας την επαρχία Γκανσού της δυτικής Κίνας. Παράλληλα περισσότεροι από 300 είναι οι τραυματίες.

Ο Έλεγχος του Νου




Των Mark Teich, Giselle Dodeles
ΣYMΦΩNA ME TOYΣ ΨYXOΛOΓOYΣ, YΠAPXOYN TPOΠOI ΓIA NA EΠITYXETE TON EΛEΓXO TOY NOY, NA TON ΔIATHPHΣETE, AΛΛA KAI NA TON XPHΣIMOΠOIHΣETE ΔHMIOYPΓIKA ΣTO EΠAΓΓEΛMA KAI ΣTHN ΠPOΣΩΠIKH ΣAΣ ZΩH.
Mερικοί άνθρωποι θα έχουν παρατηρήσει ότι κάποιες φορές η απόδοσή τους στην εργασία τους είναι πεσμένη ή ότι αδυνατούν να διεκπεραιώσουν αποτελεσματικά ένα μέρος της δουλειάς τους.
Tο φαινόμενο αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αλλά αν συμβαίνει συχνά, τότε θα πρέπει να αποδώσουμε κάπου τα αίτιά του.

Τι να κάνετε αν μπει νερό στο αυτί σας




του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Kαθώς κολυμπάτε, νιώθετε ότι το αυτί σας έχει βουλώσει από το νερό. Παρότι κουνάτε το κεφάλι σας και προσπαθείτε να διώξετε το νερό, εξακολουθείτε να έχετε την αίσθηση ενός ξένου σώματος μέσα στο αυτί σας. Φαίνεται ότι το θαλασσινό νερό έβρεξε το βύσμα τού έξω ακουστικού πόρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη συμφόρηση στο αυτί σας. Αν και τα αυτιά μας έχουν την ιδιότητα να αυτοκαθαρίζονται από την κυψελίδα που παράγεται στο εσωτερικό τους, εντούτοις σε μερικούς ανθρώπους -είτε λόγω ανατομίας του αυτιού είτε λόγω υπερπαραγωγής κυψελίδας- τα αυτιά τους δεν καθαρίζονται επαρκώς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται βύσμα κυψελίδας στο εσωτερικό τους.

Για την Μαρία, καλλιτεχνικό Έιντζελ

Ο Αντώνης, δεν τα έπαιρνε τα γράμματα. Ο πατέρας του τον πήρε από το αυτί και τον έριξε στα βαθιά νερά, να βγάλει το μεροκάματο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βρέθηκε  στην οικοδομή που έχτιζε ο γέρος. Εργολάβος εμπειροτέχνης ήταν ο γέρος του Αντώνη. Αυτά γίνανε όταν ο Αντώνης έμεινε απορριπτέος στα Μαθηματικά, τα Ελληνικά και σε δύο δευτερεύοντα, στη Δευτέρα Λυκείου. Μαύρο καλοκαίρι πέρασε με το σκεπάρνι στο χέρι να καθαρίζει τις τάβλες του πατέρα του, όταν δεν πηγαινορχότανε να φέρει κρύο νερό από το καφενείο του Αγγελή, τέσσερα τετράγωνα παρακάτω,  μ’ εκείνο το λιγδιασμένο φλασκί από φελιζόλ, για να δροσίζεται το συνεργείο των μαστόρων μέσα στην ανελέητη κάψα.

Άγχος, αϋπνία, πονοκέφαλος, ζαλάδες μπορεί να οφείλονται στην κατάθλιψη του καλοκαιριού. Η σημασία της διατροφής και της άσκησης.


Συντάκτης Βικτωρία Πολύζου, συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια
Για μερικούς ανθρώπους το καλοκαίρι προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. Το να νιώθει κανείς δυσφορία το καλοκαίρι συναντά την εξής επιπρόσθετη δυσκολία: υποτίθεται ότι σε όλους αρέσει το καλοκαίρι! Τι συμβαίνει όμως όταν για κάποιον πρόκειται για μια περίοδο που επιφέρει ιδιαίτερα δύσκολα συναισθήματα; 

Οι οικονομικές δυσκολίες ιδιαίτερα τώρα με την οικονομική κρίση, κάνει τα καλοκαίρια να γίνονται πολύ ακριβά, με αυξημένα έξοδα λόγω διακοπών και μειωμένα έσοδα.

Ξανά Γίνε Ανθρωπος Αν Μπορείς

gine anthropos



Αν ο αντίπαλος, σου επιτίθεται με φωτιά, αντιμετώπισέ τον με νερό, 
με το να γίνεις εντελώς ρευστός και ευκίνητος. 
Το νερό, από τη φύση του, ποτέ δεν συγκρούεται και δεν συντρίβεται σε κάτι. 
Αντίθετα, καταπίνει κάθε πλήγμα, χωρίς να πάθει τίποτα.
Ανέλαβε την Ευθύνη της Ζωής σου
—————-
Μια ντομάτα είναι ο πλούτος, μια φέτα ψωμί με κρεμμύδι και σκόρδο είναι ο πλούτος, το λάδι και η φασολάδα είναι πολυτέλεια,
αλλά ο Νεοέλληνας δεν αρκείται σε αυτά, θέλει μαζί με την ντομάτα και bufala mozzarella.
Χωρίς να έχει την απαιτούμενη οικονομική παιδεία ή γνώση ή την θέληση να καταβάλει
την αντίστοιχη δράση που απαιτείται για να παράγει ανάλογο αποτέλεσμα. 

Με παροχές υπηρεσιών –arpaxtis- θέλει να ζει σαν βασιλιάς χωρίς φυσικά να έχει τις ευθύνες ενός βασιλιά.

--- ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΔΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! --


Φωτογραφίες που προέρχονται από το Marlin Space Science Systems (MSSS) και τραβήχτηκαν με τον δορυφόρο Mars Global Surveyor που διαγράφει τροχιά γύρο από τον Άρη, δείχνουν ακόμα μία παράξενη δομή στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. 

Αν και ο δορυφόρος είναι κατασκευασμένος από το 1996 (2 δεκαετίες πριν), οι εικόνες που απαθανατίζει είναι λεπτομερέστερες από αυτές που βρίσκουμε για τη συγκεκριμένη περιοχή στο Google map του 2013! Και σε αυτή τη περίπτωση δεν μιλάμε για ελάττωμα του φακού ή παιχνίδι σκιών σε βραχώδη περιοχή, γιατί η παρούσα δομή επιβεβαιώνεται και από άλλες φωτογραφίες της σειράς υπό διαφορετική γωνία.

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που έφερε τον Κόλα και τον Κούπα στην Ελλάδα!


ekam
Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη καθώς απάλλαξε την κοινωνία μια για πάντα από τους επικίνδυνους αλβανούς δραπέτες οι οποίοι λήστευαν, άρπαζαν και άμα λάχει σκότωναν όπως το αθώο 25χρονο κορίτσι στην Κορινθία ενώ λέγεται πως πέραν του Μάριον Κόλα, ο Ιλίρ Κούπα είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκεται στη ζωή καθώς διέφυγε τραυματισμένος.
Για όλους όμως αυτούς τους τύπους, καθώς υπάρχουν αρκετοί ακόμη στη χώρα μας, που αρπάζουν ένα καλάσνικοφ και κάνουν ότι θέλουν, υπάρχει ένας άνθρωπος που φέρει αποκλειστική ευθύνη αφού αυτός ήταν που άνοιξε τα σύνορα. Τον αναγνωρίζετε;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΛΟΝ...





ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΕΤΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ....
Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ Η ΒΑΣΙΛΛΙΣΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ...

Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΤΟ ΗΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ ΙΔΑΝΙΚΟ...
ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ, ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ... ΑΠΟ ΘΕΟ...

POURQUOI LA GRÈCE?

Φωτογραφία: Δ. Πλάντζος
Φωτογραφία: Δ. Πλάντζος
Όταν, στις 16 του περασμένου Μαρτίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδηςθεώρησε σκόπιμο να απευθύνει, γυμνόστηθος, ναζιστικό χαιρετισμό (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) προς τους οπαδούς της ομάδας του, η κοινή γνώμη της χώρας φάνηκε να εξανίσταται. Μαζί της εξανέστησαν και οι αρμόδιες αρχές, που τιμώρησαν τον ποδοσφαιριστή με τη δέουσα αυστηρότητα. Ο ίδιος, μεταμεληθείς, προέβη σε μια διαδικασία αυτοταπείνωσης («δεν ήξερα» – «είμαι μόνον είκοσι χρόνων» – «εγώ το έκανα για να σηκωθεί όρθιος ο κόσμος»). Το πράγμα θα μπορούσε να σταματήσει εκεί, αλλά φυσικά παρενέβησαν οι συνήθεις εκπρόσωποι της… κοινής λογικής («σιγά τους δημοκράτες» – «τι σας έφταιξε το παιδί, υποκριτές;» – «κι εσείς δέρνετε τους γαύρους»), όπως ο Δημήτρης Δανίκας στο protothema.gr και ο επιφανέστερος όλων όσων εννοούν «να σκέφτονται διαφορετικά», ο Σταύρος Θεοδωράκης του protagon.gr.

Βάλτε αλάτι στη ζωή σας…

Φωτογραφία για Υγεία: Βάλτε αλάτι στη ζωή σας…

Το αλάτι είναι ωφέλιμο και επικίνδυνο συγχρόνως, σύμφωνα με τους ειδικούς. Εξαρτάται από την ποσότητα που το καταναλώνουμε. Πάντως, ωφέλιμο είναι σίγουρα όταν καταναλώνεται με μέτρο και είναι ποιοτικά καλό.

Το αλάτι ευθύνεται για την καλή ισορροπία της υγείας μας και την αποφυγή της αφυδάτωσης. Ο ρόλος του επίσης είναι σημαντικός για την οξύτητα του αίματος, τις μυϊκές συσπάσεις και τη μετάδοση των μηνυμάτων μέσω των νεύρων.

κατασκευάστε απλό αντι-κουνουπικό σύστημα

Κατασκευάστε απλό αντι-κουνουπικό σύστημα

Παίρνετε έναν ανεμιστήρα ανεξαρτήτως μεγέθους, το μέγεθος εξαρτάτε από το χώρο που θέλετε να καλύψετε, ο συγκεκριμένος που εικονίζετε καλύπτει άνω των 200 τεραγονικών ενιαίου χώρου χωρίς γωνιές, αν ο χώρος που θέλετε να καλύψετε είναι σε σχήμα (Γ) θα χρειαστείτε 2 ανεμιστήρες κοκ.

Συναισθηματική Υπερφαγία


Από τη Μίνα Χιώνη, Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονική συνεργάτη του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

Φαντάζομαι ότι πολλοί έχετε αναρωτηθεί  … Γιατί ξεκινάμε δίαιτες που πάντα σταματούν την επόμενη μέρα; Γιατίκαταφεύγουμε στο φαγητό μετά από μια κακή μέρα; Γιατί μας πιάνουν κρίσεις κ τρώμε αλμυρά -  γλυκά ταυτόχρονα; Τι μας συμβαίνει;

Αυτοί είναι οι 13 Δήμοι με τα μεγαλύτερα χρέη στην Ελλάδα...


Αντιμέτωποι με οικονομικό κραχ θα έρθουν δεκάδες δήμοι στα τέλη του φθινοπώρου, καθώς η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τον περιορισμό των...
εσόδων που θα προέλθει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, τον υψηλό δανεισμό αλλά και την καταγραφή των πραγματικών δαπανών, αναμένεται να φέρουν αρκετούς δήμους στο κατώφλι του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ προκειμένου να ζητήσουν οικονομική βοήθεια.

Έχεις πονοκέφαλο; Δοκίμασε λίγη μπανάνα ή άλλες 4 θαυματουργές τροφές

Έχεις πονοκέφαλο; Δοκίμασε λίγη μπανάνα ή άλλες 4 θαυματουργές τροφές
Αν υποφέρετε από πονοκέφαλο, μπορείτε να δοκιμάσετε να τον αντιμετωπίσετε με φυσικές τροφές που έχουν την ιδιότητα να μειώνουν τον πόνο, πριν καταφύγετε στην εύκολη λύση...
κάποιου παυσίπονου. Δείτε ποιες είναι αυτές οι φυσικές τροφές:

Να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ποτέ… Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ και των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Κύπρου. του Μιχάλη Ιγνατίου

Να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ποτέ… Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ και των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Κύπρου. του Μιχάλη Ιγνατίου

Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ. Κρατούσαμε πια στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος -σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσινγκερ, που μας βοηθούσε- θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα.

Μαζί με τον χάρτη είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε με διάφορους τρόπους, πάντα ΝΟΜΙΜΟΥΣ, τη συντριπτική πλειοψηφία των εγγράφων του Κίσινγκερ για την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Χιλή, την Μπαγκλαντές και το Ανατολικό Τιμόρ.

Το Σοκ του Μέλλοντος...

Υπήρχε μια εποχή που το Μέλλον κατευθυνόταν με καταιγιστική ταχύτητα προς το Παρόν.
Το Τότε Μέλλον βέβαια, γιατί σήμερα το Μέλλον αυτό είναι Παρελθόν.
Κι όσο για το Παρόν του Παρελθόντος, βράσε όρυζα.

  


Γράφει ο Θανάσης Βέμπου

Πριν από 43 συναπτά έτη, οι περισσότεροι από σας δεν είχατε γεννηθεί ακόμα. Πλην όμως κάποιοι άλλοι σκέπτονταν πριν από σας για σας. Όπως και να έχει, το 1970 κυκλοφόρησε το περίφημο βιβλίο του Άλβιν Τόφφλερ, με τίτλο Το Σοκ του Μέλλοντος (The Future Shock)

Στη σελίδα 9 ο Αμερικανός κοινωνιολόγος έγραφε.

"Στις τρεις σύντομες δεκαετίες ανάμεσα στο τώρα και τον εικοστό πρώτο αιώνα, εκατομμύρια από κανονικούς, ψυχολογικά υγιείς ανθρώπους θα αντιμετωπίσουν απότομη σύγκρουση με το μέλλον. Πολλοί από τους πολίτες των πλουσιότερων και περισσότερο τεχνολογικά προηγμένων χωρών, θα βρίσκουν όλο και περισσότερα επώδυνο να συμβαδίζουν με την ακατάσχετη απαίτηση για αλλαγή που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Γι αυτούς το μέλλον θα έχει έρθει πολύ πρόωρα".

Οταν ο Αριστοτέλης μας δίδασκε πώς να κατασκευάσουμε ένα...Αστρόπλοιο! Μια απίστευτη ιστορία συνωμοσίας!



Ο Μέγας Δάσκαλος των Ελλήνων, ο Φιλόσοφος και πολυεπιστήμονας Αριστοτέλης, είχε κρύψει στο αριστουργηματικό του έργο, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ, ένα "μυστικό" που παραλίγο να τινάξει στον αέρα ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ως ...Ελληνική Ιστορία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα