Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ


Η διείσδυση δεν γίνεται αμέσως. Συνουσία δεν είναι όσο πιο γρήγορα αδειάζω το υγρό μου πυρ. Η διαδικασία θέλει το χρόνο της και τις κατάλληλες κινήσεις. Έχεις στο μισό μέτρο σου το σώμα της. Σύμφωνοι, πρώτος στόχος είναι το πέος σου να χωθεί στο αιδοίο της. Κι αυτή το ίδιο γουστάρει. Το λέει η λέξη…, όλα σχεδόν στα λένε οι λέξεις. Συνουσία. Η μια ουσία συν με την άλλη. Η, η υπερουσία…, όπως λέμε το σύμπαν, όχι απλά το παν, το σύνολο, όχι απλά το όλον… Πώς, όμως, να γίνει συνουσία όταν, κύριε μαλάκα, βγάζεις έξω από το γαμήσι την ουσία του, που είναι και τα προκαταρτικά…, όχι μόνον τα προκαταρκτικά.
…Δεν φθάνει να μη βιαστείς, είναι απαραίτητο για να στείλεις την επιστολή σου στον εγκέφαλό της να αρχίσεις να πατάς τα κατάλληλα πλήκτρα στο κορμί της. Βεβαίως για να επιτευχθεί η Αποστολή, χρειάζεται να γνωρίζεις ότι η διεύθυνση κατοικίας δεν είναι η τρύπα, η κεντρική πύλη του σώματός της, αλλά εκείνο το σημείο όπου κατοικεί ο εγκέφαλός της. Αυτός, ο εγκέφαλος αποφασίζει, όπως σε σένα να στείλει  αίμα στον πούτσο σου, έτσι και σ’ αυτηνής το μουνί. Δεν κατάλαβα. Για να σου έρθει το νερό από τη βρύση δεν ανοίγεις το διακόπτη; Οι διακόπτες είναι εκεί στο κεφάλι και απελευθερώνουν την τεστοστερόνη στα αρχίδια σου και τα οιστρογόνα στις ωοθήκες της.

Αρέσουν στη γυναίκα όλα εκείνα τα απαραίτητα που προηγούνται της διεισδύσεως. Γι’ αυτό, με τον ανάλογο ρυθμό, και βλέποντας και κάνοντας, φτιάχνεις το τέμπο σου στη διαδρομή…, ναι, είναι μια διαδρομή, δεν την πέφτεις με τη μία στο μουνί, μπορώ να σου πω ότι έχεις αρκετή δουλειά πριν πλησιάσεις στην μικρή περιοχή για να σκοράρεις αλησμόνητα. Να της κάνεις εκείνο το πήδημα που να έχει να το λέει, να το θυμάται σ’ όλη της τη ζωή. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να μην περιορίζεσαι σε μια πατέντα. Άλλο αυτό. Άλλο κεφάλαιο, μην τα λέμε όλα μαζύ σ’ ένα σεντόνι.
Εγώ δεν θα συνιστούσα επίθεση από τον άξονα του γηπέδου. Το ματς είναι στημένο. Σίγουρα θα νικήσεις, όμως μιλάμε για σεξ, όχι για μπάλλα. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο αν κάνουμε τις παρομοιώσεις μας. Λοιπόν. Όχι να νικήσεις μόνον εσύ, να σκοράρεις μόνον εσύ. Άλλο ποδόσφαιρο, είπαμε, άλλο γαμήσι, που αναζητά τη συνουσία του, την ουσία και από τους δυο. Για να έχει, λοιπόν, και το κορίτσι της δικής της ουσία παίξε στην αρχή από τα άκρα, και δεξιά και αριστερά της. Κι όχι σέντρες!
…Με ντρίμπλες, με προσποιήσεις, με σκέρτσα, φέρε τη μπάλλα στο κεφάλι, να αναπηδήσει στους ώμους, στο γόνατο, όπου μπορείς, καθυστέρησέ το όσο μπορείς, κι αν νοιώσεις ότι σε παίρνει ξαναγύρνα πίσω και ξαναπλησίασε μ’ άλλο αγωνιστικό στυλ στην περιοχή της.
Φιλιά. Οπωσδήποτε. Και τρυφερές ατάκες, άλλοτε στο αυτί, όταν βολτάρεις άλλοτε στον κώλο της, στην πλάτη της, όπου κι αν της γλυκομουρμουρήσεις τη λάγνα κουβέντα θα την υγράνεις κι άλλο.
Εσύ κάνεις παιχνίδι κι εσύ ελέγχεις την κατάσταση, είσαι στην παρατήρα πως αντιδρά η κυρία, αν κλείνει τα μάτια για να βλέπει  πιο καυτά αυτό που της συμβαίνει, ποιες στάσεις παίρνουν τα χέρια της, τα πόδια της, αν διπλώνεται, αν απλώνεται, αν παραδίδεται. Κι αναλόγως συνεχίζεις να διευθύνεις την ορχήστρα, δηλαδή ποια όργανα μουσικά του κορμιού της καλείς να παίξουν αυτήν ή, την άλλη Συμφωνία μουσικής δωματίου. Ένα άγγιγμα πιθανόν να στείλει απίστευτης ηδονής παραγγέλματα στον εγκέφαλο, πολύ πιο δυνατά από τα χάδια, ακόμα και από τις μαλάξεις στα πιο ευαίσθητα σημεία. Μια απλή επαφή με τα δάκτυλα, με την παλάμη δεν είναι μονοδιάστατη, αν γίνει με τέχνη ερωτική είναι ανώτερη και από το σεξουαλικό μασάζ…
Αν ήταν στο χέρι μου θα έφτιαχνα τη θρησκεία του έρωτα. Ξεκάθαρα πράγματα. Τη θρησκεία του σεξ. Τι μαλακίες είναι αυτές που οι αρχαίες θρησκείες είχαν τον Θεό ή, την Θεά του έρωτα και οι σύγχρονες θρησκείες τον άγιο του έρωτα. Όχι, κυρίες και κύριοι. Εγώ σας μιλάω τώρα για κανονική θρησκεία του γαμησιού. Να αλλάξει τροπάρι η θρησκεία, η κάθε θρησκεία, και να ζητάει από τους πιστούς να το ρίξουν στο γαμήσι. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.
Ας περιοριστούμε στην χριστιανική θρησκεία. Γνωστό και δεν αμφισβητείται ότι κατασκευάστηκε πριν από 1.900 χρόνια. Όπως το λέω, κατασκευάστηκε. Δεν υπήρχε, χτίστηκε και πήρε το όνομα του Χριστού. Λοιπόν. Δεν πάληωσε μια θρησκεία όταν κυκλοφορεί μόνον για 2.000 χρόνια; Σίγουρα. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι απευθυνόταν σε ανθρώπους και σε κοινωνίες που δεν έχουν καμμία σχέση με το σήμερα τότε θα συμφωνήσεις μαζύ μου ότι στους αιώνες μας η θρησκεία δεν λύνει προβλήματα. Ακόμα κι αν μια θρησκεία στο παρελθόν είχε ζωή για πέντε και δέκα χιλιάδες χρόνια, πάλι τίποτα δεν θα άλλαζε σ’ εκείνες τις εποχές του χαλκού και του σιδήρου, της πέτρας και της λάσπης, όπου οι αιώνες περνούσαν χωρίς να προκαλούν φυσικές ή, βίαιες επιρροές.
Το ξέραμε και τότε, πριν 2.000 χρόνια, ότι το γαμήσι είναι η αρχαιότερη σκέψη και πράξη από καταβολής ανθρώπου. Έτσι είναι. Το γαμήσι, η επιθυμία του σεξ, ο πόθος και η ικανοποίηση του σεξ, είναι πολύ πιο παληά από την γέννηση των θρησκειών. Ό,τι λέω.
Δεν μπορούσαμε, δηλαδή δεν έπρεπε στα χρόνια του Ιησού, να το πούμε αυτό. Βαράτε βιολιτζήδες. Μην τυχόν, δηλαδή, και δεν γαμιέστε, πιστοί χριστιανοί. Πρώτη σας φροντίδα το κρεββάτι. Να πηδιέστε, δηλαδή, αυτό είναι το καλό, το καλύτερο, το θεϊκό.
Το ξέραμε. Δεν είμαστε μαλάκες, το ξέραμε ότι το υγιές είναι να μην πνίγεις τις ορμές σου, όμως αν το λέγαμε αυτό τότε θα χάναμε το παιχνίδι. Μιλάγαμε για εγκράτεια, αποχή και παρθενία, όλο αυτό το παραμύθι πάνω στο οποίο στήσαμε το έργο…, γιατί μόνο έτσι θα βοηθούσαμε το κτήνος να απομακρυνθεί από την κτηνωδία του.
Το πράμα, όμως, έφθασε σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούμε να αρνηθούμε το σωστό και το αληθές. Ότι το σεξ είναι υπεράνω όλων. Των πάντων. Είναι η απόλυτη απόλαυση από τις μεγαλύτερες φυσικές ανάγκες του ανθρώπου. Και από το φαγητό και από τον ύπνο. Γιατί εκτός από το σώμα βοηθάει και την ψυχή σου το γαμήσι. Μιλάμε τώρα επιστημονικά. Θεραπευτικά. Δεν μιλάμε θρησκευτικά, ούτε αναχρονιστικά.
Ο κόσμος δεν γαμάει σήμερα. Γαμάει λιγώτερο. Βάσει στοιχείων μιλάμε. Στατιστικών δεδομένων και συγκρίσεων μ’ άλλες εποχές. Και αυτή η πτώση του ερωτικού, μάλλον του σεξουαλικού ενδιαφέροντος δεν οφείλεται…, για να μην τρελλαθούμε…, στον θρίαμβο των θρησκειών που από τη γέννησή τους είχαν αποδεχθεί το γαμήσι μόνο για την τεκνοποίηση.
Δεν θα μπορούσε ο χριστιανισμός για να αναφερθούμε στην θρησκεία της Δύσης, να πει το καινούργιο, το Βαράτε βιολιτζήδες. Κάνετε σεξ όσο μπορείτε περισσότερο. Όχι, βέβαια. Γιατί να υποχρεωθεί να διασυρθεί μια θρησκεία; Άρα, το νέο, την αναγκαιότητα του σήμερα, θα πρέπει να την πρεσβεύει μια άλλη θρησκεία. Απλά είναι τα πράγματα. Απλούστατα.
Δεν χάθηκε ο κόσμος, αντίθετα σώνεται ο κόσμος, αν μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μια θρησκεία. Δεν θα ‘ναι, άλλωστε, η πρώτη θρησκεία που πεθαίνει, που μπαίνει στο αρχείο της ανθρώπινης Ιστορίας.
Στις σοβαρές χώρες της Ευρώπης, Σουηδίες και Γερμανίες, Αγγλίες και Ολλανδίες, Γαλλίες και Ισπανίες, στη διδακτική ύλη και του δημοτικού(!) σχολείου περιλαμβάνεται και η σεξουαλική αγωγή. Βέβαια. Έχει εκτιμηθεί ότι πριν ακόμα πιάσουν τα 12 χρόνια τα αγόρια και το κορίτσια πρέπει να μάθουν όχι μόνον πώς «γίνονται» τα παιδιά, αλλά και τι είναι σεξ, τι είναι σύλληψη, τι αντισύλληψη, ποια νοσήματα μεταδίδονται με την επαφή, με την διείσδυση. Κι έρχονται κάποιοι παπάδες στην Ελλάδα και λένε Εμείς διαφωνούμε, να μη γίνεται τέτοιο μάθημα στα ελληνικά σχολεία.
Και ποιοι είναι αυτοί που διαφωνούν; Οι άνθρωποι του Θεού. Άρα, θα πρέπει να μας λένε ό,τι θέλει ο Θεός. Δεν νομίζω ότι ο Θεός μέσα στις Δέκα Εντολές είπε Ου γαμήσεις. Λοιπόν; Το ότι ο Θεός δεν είπε Να γαμάς…, και πώς να το πει όταν όλες οι Εντολές ήταν με το Ου, με το Όχι…, δεν μπορείς εσύ, σαν άνθρωπος του Θεού, κι όχι  κάποιας θρησκείας που είχε λόγο να εμφανισθεί συντηρητική, να μου απαγορεύεις τούτο και το άλλο σχετικά με την ιεροτελεστία του σεξ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα και σήμερα, και το σήμερα δεν είναι ίδιο όπως 2.000 χρόνια πριν, να βάζουν στη σκέψη του Θεού το γαμήσι. Ότι, δηλαδή, το να γαμάς δεν είναι σύμφωνο με τη θεϊκή βούληση. Το ξεκαθαρίζουμε. Ο Θεός ποτέ δεν είπε τίποτα σχετικώς. Και γιατί να σου το πει, ρε; Καθάρισε μόνος σου. Τι άλλο να κάνω σαν θεός. Σου έδωσα όσα σου έδωσα, από εκεί και πέρα άντε γαμήσου, κανόνισε, μόνος σου την πορεία σου. Το αν θες στο σχολείο να μαθαίνεις αγγλικά, κομπιούτερ ή, χορό και ποδόσφαιρο, μη μ’ ανακατεύεις εμένα σ’ αυτά τα πράγματα.
«Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή τεκμηρίωση στο επιχείρημα των ιερέων ότι μπορεί να προκαλέσει άγχος στα παιδιά η πληροφόρηση στα θέματα της σεξουαλικής αγωγής…» είπε κάποιος ειδικός. Μαλακία. Όχι αυτό που λέει ο ψυχολόγος…, η μαλακία είναι να ασχοληθεί κάποιος με την πρόταση των κληρικών που διαφωνούν στη σεξουαλική επιμόρφωση των παιδιών. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Παπάς είναι. Τι περιμένεις να σου πει; Παπαριά θα σου πει. Και είναι μαλακία να ανοίξεις διάλογο επειδή κάποιος λέει κάτι αστήρικτο. Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπισθεί  το «επιχείρημα» των παπάδων ότι θα… αγχωθούν οι πιτσιρικάδες αν αρχίσουν να γνωρίζουν το σεξ;
Άγχος στο σεξ υπάρχει μόνον στο απαγορευμένο σεξ. Αυτούς, δηλαδή, που δεν τους επιτρέπεται να πηδάνε, να ξενοπηδάνε, όπως είναι η κατηγορία των παπάδων. Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν το άγχος μήπως τους τσακώσουν όταν την πέφτουν στα αγοράκια και ξευτυλιστούν, αλλά και φυλακιστούν, όπως συμβαίνει. Ας αφορίζουν, λοιπόν, το γαμήσι στους παπάδες, όμως όχι στους κανονικούς ανθρώπους.
Μόνον τα παιδιά; Η νέα θρησκεία θα πρέπει να κάνει Κατηχητικό, όπου θα διδάσκεται το σεξ, μέχρι και το Κάμα Σούτρα, και σε μεγάλους. Είπαμε. Το γαμήσι είναι συνουσία και οτιδήποτε περιέχει ουσία χρειάζεται εκπαίδευση στα όρια της μυήσεως. Τι να λέμε τώρα; Το γαμήσι με το σωστό τρόπο, τον θεϊκό και μαγικό, δεν θα το μάθεις σε μπουρδέλο. Χρειάζεται το ειδικό σχολείο, το κατηχητικό, τον κατηχητή, τον καθοδηγητή.
Ξεκίνησα σήμερα όπως ξεκίνησα όχι επειδή ήθελα να παραστήσω τον δάσκαλο του σεξ, όσο να τονίσω την τεράστια αξία του γαμησιού και πόσο πρέπει κάποιος να προσέχει στο κρεββάτι τις λεπτομέρειες. Πόλεμος γίνεται στο ποδόσφαιρο και οι δυο αντίπαλοι προσπαθούν να τρυπήσουν την εστία του άλλου. Ο πόλεμος στο κρεββάτι, ο γλυκύτατος πόλεμος του γαμησιού, δεν έχει δυο αντιπάλους, έχει δυο που δεν είναι αντίπαλοι. Και η κλειτορίδα για τον άντρα δεν είναι το τέρμα, ανάμεσα στα δυο γκολπόστ, αλλά η σέντρα… Κι εσύ κάνεις παιχνίδι και από τις τέσσερις γωνίες του κόρνερ, από το αράουτ, από κάθε σημείο του γηπέδου μέχρι να φθάσουν στη σέντρα, στην κλειτορίδα. Καλό γαμήσι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα