Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οι 12 όρκοι της ψυχής




Η ανάπλαση και η αναδημιουργία πια είναι επιλογή. Οπότε τότε του εμφανίζονται οι «όρκοι» που έκανε πριν από τη γέννησή του, για τη γέννησή του. 


Που σημαίνει πριν να γεννηθούμε και σύμφωνα με τις προηγούμενες ζωές μας μέσα από τις γνώσεις μας, δώσαμε κάποιους «όρκους»- συμβόλαια- πνευματική εκπαίδευση που θα βιώσουμε στο εδώ. Αυτοί οι όρκοι είναι καταγεγραμμένοι στο συναισθηματικό μας κέντρο – το κέντρο της καρδιάς. Οι όρκοι αυτοί είναι βασισμένοι σε μας αλλά συμμετέχουν σε αυτούς και όλοι μας οι κοντινοί συγγενείς, οι οποίοι έχουν ρόλο βοηθητικό για τον δρόμο αυτό, όπως κι εμείς για τον δικό τους δρόμο. Όλο αυτό έχει λόγο να καθαρίσει την 4η διάσταση, το κάρμα και όλες τις δυσαρμονίες – τοξικότητες του αιθερικού πεδίου.



Οι όρκοι :
1.ΧΩΡΙΣΜΟΣ Που σημαίνει δεν μου ανήκει κανείς, παρά μόνο ο Θεός και μόνο μέσα από το χωρισμό από τα όποια και τους όποιους θα είμαστε ένα με Εκείνον. Όσο νιώθω δεμένος με τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω μου δεν είμαι δεμένος με τον Θεό , αλλά είμαι πότε - πότε και με τον Θεό. Αν όμως χωριστώ από όλα και ενωθώ με Εκείνον είμαι ένα με το όλον και με όλους.
2.ΜΟΝΑΞΙΑ Μόνο Εμείς και Εκείνος γνωρίζουμε την αλήθεια μας γιατί στο μέσα μας είμαστε αποκλειστικά μόνοι με Εκείνον. Είναι ο μόνος που μπορεί να ακούσει αυτή τη μοναχικότητα. Έχει την αποκλειστικότητα να είναι ο μόνιμος ακροατής μας σε κάθε μας λόγο- σκέψη.
3.ΣΙΩΠΗ Ο τρόπος της σκέψης αν είναι ανάλογος τότε βλέπουμε και συναντάμε τον Θεό. Η σιωπή που σημαίνει ότι σιωπώ από το να μιλώ και να συνομιλώ δίνει διαδρομή στη συνάντηση με τον Θεό και την Ουσία μου την Πηγή μου εκεί που βρίσκονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζομαι.

4.ΠΕΝΙΑ που σημαίνει δεν δεσμεύομαι ούτε ακολουθώ τις υλικές απολαύσεις για να φτάσω στον παράδεισο δηλαδή την απόλυτη ελευθερία που Εκείνος πρεσβεύει.
5.ΑΓΝΟΤΗΤΑ που σημαίνει ότι λειτουργώ μέσα από την αγάπη - αποδοχή-κατανόηση τόσο για μένα όσο και για τους άλλους.
6.ΑΓΑΜΙΑ η οποία μας ενώνει με την αγνότητα του γάμου με την ουσία της σχέσης γιατί μέσα από την ένωση αυτή φτάνω σε εκείνον.

7.ΥΠΑΚΟΗ ενημερώνομαι, διαβάζω, ενδιαφέρομαι για την πνευματική μου ισορροπία και εξέλιξη συνέχεια.

8.ΘΥΣΙΑ να πατάξω την κάθε εγωιστική μου συμπεριφορά. Έτσι με τη Μη εγωιστική μου συμπεριφορά μπορεί να μοιάζει ότι δεν έχω τίποτε, αλλά έχω τα ΠΑΝΤΑ!!!
9.ΑΣΘΕΝΕΙΑ Μέσω του πόνου φτάνουμε στα μονοπάτια του Θεού, με την αγάπη, τη φροντίδα, την πίστη, την αγκαλιά
10.ΔΥΣΤΥΧΙΑ οι διαδρομές θα μας φέρουν να εξαγνιστούμε και να καθαρίσουμε.
11. ΑΓΧΟΣ  Είναι ο μόνος δρόμος της λαχτάρας να βρεθούμε και πάλι κοντά Του.
12 ΦΟΒΟΣ  είναι ο δρόμος ο σωστός για να μας κρατάει πάντα στο μονοπάτι του Θεού, αφού γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει ο άλλος δρόμος της εξαθλίωσης- ισοπέδωσης.

Απόσπασμα από : Ανάπλαση Ψυχής ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Robert EDetzeler
-------------------------------------------------------------------------


Η «απόδρασης» από τα αρνητικά της ζωής και την επανάκτηση της 

ζωτικής ενέργειας είναι μια συλλογική επιθυμία της ζωής μας εδώ 

πάνω στον πλανήτη. Αυτό επιδιώκουμε όλοι μας κάθε μέρα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα