Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ


Ποιος είσαι, ρε, σεξουαλικώς; Δεν μπορείς να κρυφθείς. Από τον εαυτό σου δεν μπορείς να κρυφθείς, όχι από εμένα, από κάποιον άλλον. Εσύ, αν θέλεις να δεις κατάματα πόσο μετράς σα γκόμενος, δεν έχεις παρά να φτιάξεις τη λίστα σου. Όπως έκανε η Λίντσεϋ Λόχαν.
Κάθισε κι έγραψε με πόσους έχει κάνει κρεββάτι. Είναι 27 χρονών το κορίτσι, ηθοποιός ταλαντούχος, αλλά δεν παίζουν όρια στη προσωπική της ζωή. Το να πεις ότι έχει άστατον βίον, από ναρκωτικά μέχρι την κάθε μορφής ακρότητα, είναι το λιγώτερο.
Μιλάμε σεξουαλικά. Η ίδια έφτιαξε το πορτραίτο της, σ’ αυτόν τον τομέα. Μέχρι σήμερα, σου λέει, έχω πάει με 36 άνδρες, κι αυτοί είναι οι εξής συγκεκριμένοι. Και αναφέρει τα ονόματά τους.

Κάποιοι από τους 36 της Λόχαν είναι παντρεμένοι. Και τι την ενδιαφέρει αυτήνα; Μιλάμε για το απόλυτο τσογλάνι. Εντελώς αδιάφορο αν την μαζέψουν μεθυσμένη από ένα μπαρ, αν της περάσουν χειροπέδες επειδή έτρεχε επικίνδυνα με το αμάξι της, αν ξεβρακωθεί στο δρόμο, αν πλακωθεί με τους μπάτσους, ένα σωρό άλλα.
Τα αφήνουμε αυτά. Όταν κάνεις το σεξουαλικό, ας το πω ερωτικό, απολογισμό σου, τότε καταλαβαίνεις στην πράξη ποιος είσαι σ’ αυτό που λέμε σεξουαλική, ερωτική συμπεριφορά. Με τόσους πήγα, σου λέει η Λόχαν, και μ’ αυτούς συγκεκριμένα, οπότε δεν μπορώ να λέω ότι είμαι άλλη, ότι είμαι διαφορετική απ’ αυτήν που πραγματικά είμαι.
Είσαι π.χ. 40 χρόνων και τα έφτιαξες μονάχα με τρεις γυναίκες. Αυτός είσαι. Δεν είσαι κόκορας. Μην παριστάνεις τον ερωτιάρη. Έχεις πάει με 67 γυναίκες; Το σκορ μιλάει μόνο του. Σε κυνηγάνε οι γυναίκες, εσύ τις πολιορκείς; Πας με μια και όταν μετά της γυρίσεις την πλάτη σε ξαναθέλει; Δεν είναι το ίδιο με το να το σκυλομετάνοιωσε το κορίτσι που έμπλεξε τα πόδια της μαζύ σου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα