Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Συν-παντικό Σχολείο!!!


Κάθε συναίσθημα είναι ένα μήνυμα, το οποίο προέρχεται από την ψυχή μας. Σε περίπτωση που δεν έχουμε επίγνωση των συναισθημάτων, παράγονται πάντα στην ψυχή μας.

 Όταν ένα συναίσθημα παράγεται, ρέει μέσα στο συναισθηματικό σώμα μας. Το ενεργειακό μας σύστημα δεν σταματά ποτέ, δεν έχει σημασία τι είδους συναίσθημα ρέει. Κάποια είδη συναισθημάτων είναι πιο γρήγορα από τα άλλα. Μερικά έρχονται πιο συχνά από τα άλλα και κάποια παραμένουν περισσότερο από τα άλλα. 

Για παράδειγμα, ο θυμός εξαφανίζεται πιο γρήγορα από τη ζήλια. Η ανάγκη για εκδίκηση είναι πιο επίμονη από την ζήλια. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία μπόρα  που δεν σταματά μέχρι να φύγουμε από το γήινο σχολείο  και γίνουμε συν-παντικοί σπουδαστές. Δεν πειράζει αν δεν δώσουμε προσοχή σε αυτό. 
Πολλά συναισθήματα επιστρέφουν μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να τα αλλάξουμε..





Ο καθένας έχει το μοναδικό συναισθηματικό τοπίο του, το οποίο δεν επαναλαμβάνεται για κανέναν άλλο. Αυτό το συναισθηματικό τοπίο είναι ένα μάθημα για τη μελέτη των συναισθημάτων στο γήινο σχολείο. 

Όμως, υπάρχει ένας τρόπος, πώς να ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη και να μαθητεύσουμε στο συν-παντικό σχολείο. Υπάρχουν, επίσης, αίθουσες διδασκαλίας, μαθητές, (ηλιακοί) διδάσκαλοι και ιεραπόστολοι. 

Αν είμαστε θυμωμένοι ανήκουμε σε μια κατηγορία για τη μελέτη του πώς ο θυμός είναι συνδεδεμένος με το συκώτι μας. 

Τα μαθήματα είναι διαφορετικά, ανάλογα με τα επίπεδα και τα επώδυνα συναισθήματα. Τα συναισθήματα βρίσκονται σε συνδυασμό με τα όργανα. Η σχέση μεταξύ συναισθήματος και οργάνου είναι αυστηρά διαχωρισμένη. 


Εάν είμαστε θυμωμένοι ανήκουμε σε μια κατηγορία για τη μελέτη της άρρηκτης σύνδεσης του θυμού με το συκώτι μας. 

Όταν κατανοήσουμε τι πρέπει να ξέρουμε και πώς να θεραπεύσουμε το συναίσθημα (το όργανο), τότε αποφοιτούμε από τη μία κατηγορία και περνάμε στην άλλη. 

Στο γήινο σχολείο  υπάρχουν μαθήματα για το φόβο και μαθήματα για την αγάπη. Όμως, στο συν-παντικό σχολείο υπάρχουν μαθήματα για την αποδοχή. Αν θέλουμε να περάσουμε, πρέπει να καταλάβουμε μέσα από μια νέα γνώση που μας δόθηκε σχεδόν δύο δεκαετίες πριν. 

Ο πλανήτης μας έχει χάσει πολλές από τις ιδιότητές του τόσο στο υλικό όσο και στο πνευματικό επίπεδο. Σε αυτά τα δάκρυα της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα θα αποκατασταθούν και πάλι. Με την αποδοχή θα ζήσουμε σε μια ανθρωπότητα που θα έχει ενοποιηθεί σε ένα σύνολο, με την εκμάθηση της συνείδησης της αλήθειας. 


Τώρα, τα ανθρώπινα όντα αφυπνίζονται μέσα από τις κοσμικές επιρροές που δίνονται στην ανθρωπότητα από την 10η διάσταση. Είμαστε σε θέση να ενωθούμε υπηρετώντας κάθε μία από αυτές. Για τον λόγο αυτό αξίζει αυτή η ολοκλήρωση του 26 χιλιάδων χρόνων μεγάλου τελικού προγράμματος μετάβασης του κύκλου. Αυτό το πρόγραμμα προετοιμασίας έχει ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τις άλλες περιόδους του χρόνου. 

πέντε ιδιότητες των συναισθημάτων

Όλες οι προσπάθειες και τα σαλπίσματα για  την ενοποίηση ανήκουν μόνο στον πλανήτη μας. Έχουν ληφθεί σε ένα εσπευσμένο πρόγραμμα εξέλιξης από το έτος 1900. Ο πλανήτης μας ολοκληρώνει την πρώτη του κοσμική εποχή κατά το έτος 2000. Μετά τον δεύτερο και τον τρίτο τελικό κύκλο, κατά το έτος 2200 θα ξεκινήσει η επανομαζόμενη  Χρυσή Εποχή - The Golden Age.



http://www.lifecoachview.com/universal-school/

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα