Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Απαλλαγείτε από τα προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, σκολίωση, καμπούρα, από τους πόνους, και τις κήλες στη μέση.


spondiliki-stiliΜπορούμε να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στην σπονδυλική στη στήλη, σκολίωση, καμπούρα, από τους πόνους και τις κήλες στη μέση, απενεργοποιώντας τον φόβο που μας τον προκαλεί, άλλα και ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, κάνοντας επίσης μαλάξεις τα ενεργειακά τα σημεία στο κόκκαλο που είναι κάτω από το πέλμα της εσωτερικής πλευράς των ποδιών μας, όπως αναλυτικά σας περιγράφω πιο κάτω.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα προβλήματα που έχουμε στο σώμα μας και ιδίως στην σπονδυλική μας στήλη, στη μέση μας τα δημιουργούμε εμείς με τα αρνητικά συναισθήματα που μας διακατέχουν. Η καμπούρα δεν γίνεται μόνο σε γέρους έχω δει πάρα πολλές νέες κοπέλες να ξεκινούν δημιουργία καμπούρας, από τα αρνητικά συναισθήματα με βάση το συνειδητό ή υποσυνείδητο φόβο που διακατέχονται.
Μπορούμε να απαλλαγούμε από όλα αυτά τα προβλήματα απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από τα περιοριστικά πιστεύω, παλιούς προγραμματισμούς, ξεμπλοκάροντας την ενεργεία στους μεσημβρινούς που εκφράζουν το φόβο που ο κυριότερος από αυτούς είναι ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης τον οποίο θα περιγράψουμε αναλυτικά.

Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τους δημιουργεί μπλοκάρισμα. Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε τόσο δυνατό που μπορεί να δημιουργήσει κήλη ή να φθείρει και να μειώσει τον χόνδρο ανάμεσα στους σπονδύλους.
Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα.
Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών, στο τέλος του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι το μικρό δάκτυλο και σε όλο το κόκκαλο πριν το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε τη μέση από τους πόνους. Βοηθά σημαντικά να κάνουμε μαλάξεις στο ύψος του ώμου εκεί που είναι τα βέλη στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.
spondiliki-stili-2
Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τη μέση μας και με τη ρεφλεξολογία ξεκινώντας μαλάξεις στο κόκκαλο από τη βάση του μεγάλου δακτύλου, κατευθυνόμενοι προς τον αστράγαλο, αλλά και πιέζοντας το σημείο της ουροδόχου κύστης, που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα.
Στο παρακάτω γράφημα κάνουμε μαλάξεις στο κόκκαλο κάτω από το πόδι, ξεκινώντας από το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού που αντιπροσωπεύει τον αυχένα μας (αυχενικοί σπόνδυλοι ροζ χρώμα) , περνάμε από τους θωρακικούς σπονδύλους (πράσινο χρώμα) εκεί όπου δημιουργείται η σκολίωση, καμπούρα ή κύφωση, στη συνέχεια φθάνουμε στους οσφυϊκούς σπονδύλους (γαλάζιο χρώμα) που βρίσκονται περίπου κάτω από τον αστράγαλο και στους ιερούς σπονδύλους (μωβ χρώμα). Συνήθως τα προβλήματα στη μέση μας δημιουργούνται από μπλοκάρισμα της ενέργειας στους οσφυϊκούς και στους ιερούς σπονδύλους που δημιουργείται κυρίως από το θυμό που μας δημιουργεί ο φόβος και είναι το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό της χολής που περιγράφω αναλυτικά το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».
Κάνοντας μαλάξεις στα σημεία που αντιστοιχούν το κόκκαλο που είναι στο κάτω από το πέλμα του ποδιού μας, απελευθερώνουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια και σιγά σιγά η κήλη επανέρχεται, τα πάντα είναι μπλοκάρισμα ενέργειας.
spondiliki-stili-3
Με το παραπάνω γράφημα μπορούμε να κάνουμε μαλάξεις και να βοηθήσουμε όλα τα οργανά μας και κυρίως να απαλλαγούμε από το θυρεοειδή που βρίσκεται στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, λεπτομέρειες και οδηγίες υπάρχουν στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»
Όταν διακατεχόμαστε από φόβο μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης, το μπλοκάρισμα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο χόνδρος που είναι ανάμεσα στους σπονδύλους να μετακινηθεί να δημιουργηθεί κοίλη και να πιέσει τα νεύρα που περνούν από το σημείο αυτό όπως ακριβώς βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.
spondiliki-stili-4
Για να απαλλαγούμε από οριστικά από τα προβλήματά μας θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα.
Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό. Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα. Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει. Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε. Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα