Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ή ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, Ή ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Από τον Benjamin Fulford

EPA1973648_Articolo

Τα γεγονότα εκδηλώνονται με καταιγιστικό ρυθμό καθώς η μεταπολεμική Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να καταρρέει, ενώ μαίνεται ο αγώνας για το τι θα την αντικαταστήσει. Το μεγαλύτερο δρώμενο ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Πάπα και του Ρώσου Ορθόδοξου Πατριάρχη ύστερα από 962 χρόνια. Το πιο περίεργο πράγμα σχετικά με αυτό το γεγονός μπορεί να το δει κανείς σε αυτή τη φωτογραφία της συνάντησης στο Βατικανό, που δείχνει ένα κρανίο και οστά ακριβώς ανάμεσα των δύο θρησκευτικών ηγετών.
Πηγές της Τεκτονικής Στοάς P2, που οι άνθρωποι της δίνουν εντολές στο Βατικανό, λένε ότι το κρανίο και τα οστά παριστούν ένα σύμβολο της αναγέννησης. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο Πατριάρχης όσο και ο Πάπας πιστεύουν ότι ο Μεσσίας έχει επιστρέψει. Ωστόσο, πηγές της CIA λένε ότι ο πραγματικός λόγος που ο Πάπας ήθελε να συναντήσει τον Πατριάρχη είναι ότι το Βατικανό επιθυμεί την ρωσική στρατιωτική προστασία για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του. Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες υπέγραψαν ένα μυστικό διεθνές μνημόνιο σχετικό με τη δημιουργία μιας νέας πλανητικής θρησκείας για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, και ότι αυτό θα τεθεί σε ισχύ την 1η Μαΐου 2016.
Σχετική με το θέμα είναι η αποκάλυψη την περασμένη Κυριακή ότι επίκεινται μαζικές συλλήψεις και φήμες ότι ο Πάπας Francis υπέγραψε αυτό που ονομάζεται δεσμευτική "Γαλαξιακή Συμφωνία".

Τρεις ξεχωριστές πηγές των ΗΠΑ, μία από το Πεντάγωνο και δύο από τη CIA, αναφέρουν ότι την περασμένη βδομάδα ο εκπρόσωπος της Εταιρικής Κυβέρνησης των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα που αντιμετωπίζει την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ, συναντήθηκε στην Καλιφόρνια με εκπροσώπους της οικογένειας των Rothschild και με Κινέζους Πρεσβύτερους για να ζητήσει άδεια να υποτιμήσει το δολάριο. Του είπαν όχι, επειδή τα περισσότεροι δολάρια ΗΠΑ δεν ανήκουν σε Αμερικανούς και ο υπόλοιπος κόσμος που τα κατέχει δεν θέλει να δει τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους χάνουν την αξία τους. Απαγορεύτηκε επίσης στον Ομπάμα η πρόσβαση σε οποιαδήποτε άλλη χρηματοδότηση της εταιρικής κυβέρνησης του.
Αυτή η άρνηση είναι αποτέλεσμα της σοβαρής διαμάχης στο εσωτερικό της δομής της εξουσίας των ΗΠΑ, ανάμεσα σε μια φατρία που θέλει να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες και μιας άλλης που θέλει να διατηρήσει το status quo. Αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης ήταν και η δολοφονία του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Antonin Scalia, που δολοφονήθηκε με βέλος που προκαλεί καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρουν πηγές της CIA. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι ο Scalia δολοφονήθηκε επειδή ήταν σε αντίθεση με τη συμφωνία του Παρισιού για την "υπερθέρμανση του πλανήτη" και της επιβολής φόρου στον άνθρακα και επειδή υποστήριζε την επιστροφή στη Δημοκρατία και την πίστη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Ο καθολικός και ιταλικής καταγωγής Scalia πέθανε στο Τέξας, στα πάτρια εδάφη της οικογένειας των Μπους, την στιγμή που ακριβώς ο Πάπας Φραγκίσκος βρισκόταν στο Μεξικό προσπαθώντας να εξασφαλίσει την διακοπή της χρηματοδότησης από το εμπόριο ναρκωτικών της παράταξης Μπους και Μαφίας των Χαζάρων. Αρκετές πηγές ισχυρίζονται επίσης ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης John Roberts, επίσης καθολικός, μόλις διέφυγε από μια απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα.
Σε αντίποινα για αυτό, όπως αναφέρουν πηγές της CIA, κατηγορήθηκαν οι συμμορίες των Μπους / Κλίντον, ενώ έχουν προσαφθεί κατηγορίες εναντίον της υποψήφιας των Χαζάρων Χίλαρι Κλίντον και ότι στον Μπιλ Κλίντον "έχουν δοθεί μόνο λίγοι μήνες για ζωής λόγω διαταραχής του εγκεφάλου."
Υπήρξε επίσης μια κυβερνοεπίθεση στο ελεγχόμενο από τους Χαζάρους Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας την περασμένη εβδομάδα, όπου κλάπηκαν και δόθηκαν στο Πεντάγωνο και στο γραφείο των "Λευκών Καπέλων" τα προσωπικά στοιχεία των 10.000 των υπαλλήλων του. Αυτή η κλοπή αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για έναν εμφύλιο πόλεμο που θα μπορούσε να ακολουθήσει την κήρυξη της πτώχευσης της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα