Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Montauk Project : Η Θεωρία Συνωμοσίας πίσω από το Stranger Things

Αποτέλεσμα εικόνας για Montauk Project : Η Θεωρία Συνωμοσίας πίσω από το Stranger Things
Ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το Stranger Things που ξεκίνησε αισχάτως την 2η σεζόν του έχει κάνει αρκετούς ανθρώπους να αναζητούν την πιθανότητα η σειρά να έχει επηρεαστεί από αληθινά γεγονότα. Και φαίνεται πως υπάρχει μία θεωρία συνωμοσίας, που ίσως ενέπνευσε το σενάριο της σειράς. Αυτή η θεωρία Συνωμοσίας, είναι το περίφημο Montauk Project, ένα σκοτεινό κυβερνητικό πρόγραμμα των ΗΠΑ που αφορά Ψυχολογικά πειράματα και ταξίδια στο χωροχρόνο.

Οι φήμες και ο Μύθος γύρω από το Πρόγραμμα Montauk, και το ενδεχόμενο πως η Αμερικάνικη Κυβέρνηση διεξήγαγε πειράματα Ψυχολογικού πολέμου άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα της δεκαετίας του 80. To Montauk Project υποτίθεται πως ήταν η συνέχιση του πειράματος της Φιλαδέλφεια που πραγματοποιήθηκε το 1943 και το ίδιο πρόγραμμα έγινε στην Στρατιωτική βάση Montauk κατά την δεκαετία του 1950. Η Αεροπορική βάση Montauk Air Force είχε χρησιμοποιηθεί από τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο με το όνομα Camp Hero, και κατά την διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου πόλεμου υπήρξε οχυρό γεμάτο κανόνια ενάντια στις δυνάμεις του Χίτλερ. Λέγεται μάλιστα πως ολοκληρη η περιοχή χτίστηκε για να καλύψει ένα τεράστιο δίκτυο από υπόγεια δωμάτια που συνδέονται με άπειρα τούνελ. Η Βάση επίσημα έκλεισε στις 31 Ιανουαρίου του 81 και εγκαταλείφθηκε για αρκετά χρόνια ώσπου να δωριστεί το 1984 στον Δήμο της Νέας Υόρκης που το μετέτρεψε σε πάρκο, το οποίο όμως έχει παντού πινακίδες No trespassing. Αυτό το κενό των τριων χρόνων έχει εξάψει την φαντασία των συνωμοσιωλόγων, που αναρωτιούνται τι συνέβη εκεί. Και υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως πραγματοποιήθηκαν διάφορα “παράδοξα” πειράματα στην περιοχή του Montauk.

Το διαβόητο Montauk Project
Τι αποκαλύπτει όμως η θεωρία του Montauk Project για τα υπόγεια πειράματα που συνέβησαν στην βάση;Ποιές ήταν οι μυστικές τεχνολογίες που λέγεται πως ανακαλύφθηκαν κάτω από την μύτη της κοινής γνώμης; Γύρω στο 1988 μία underground βιντεοκασέτα έκανε την εμφάνισή της στον παράξενο και αινιγματικό κόσμο της Ψυχοτρονικής και της Ουφολογίας. Κάπως έτσι ξεκίνησε η υπόθεση πως για μερικά χρόνια πραγματοποιήθηκαν μυστικές Κυβερνητικές έρευνες για την ανάπτυξη τεχνολογίας η οποία θα ελέγχει τον καιρό, η τεχνολογία που θα ελέγχει και θα μεταβάλλει την ανθρώπινη σκέψη και διάθεση, η αναμετάδοση και η καταγραφή της σκέψης που ονομάστηκε Ηλεκτρονική Τηλεπάθεια, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λέγεται πως ανακαλύφθηκε επίσης η τηλεμεταφορά των φυσικών αντικειμένων, ακόμα και των ανθρώπων από και προς μακρινές τοποθεσίες. Αυτές οι έρευνες μάλιστα υποτίθεται πως κατέληξαν στην ανακάλυψη μίας λειτουργικής χρονομηχανής.
Αυτή η διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας αναπτύχθηκε από τον Preston Nichols, ο οποίος έχασε την δουλειά του στην Βάση όταν θυμήθηκε πως είχε χρησιμοποιηθεί για μία σειρά από μυστικά υπόγεια πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από Στρατιωτικούς και Επιστήμονες. Ο Nichols υποστήριξε πως μέσα από την Ύπνωση και το Mind Control αναγκάστηκε να ξεχάσει πως ζούσε διπλή ζωή, και πως τον έδιωξαν όταν οι αναμνήσεις αυτών των αλλόκοτων πειραμάτων επανήλθαν στο μυαλό του σποραδικά. Η ουσία στην μαρτυριά του Nichols είναι το γεγονόςπως υποστήριξε πως χρησιμοποίησε μία τροποποιημένη εκδοχή του παλιού ραντάρ που υπήρχε στην Βάση Montauk, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα ανανεωμένο “πείραμα της Φιλαδέλφεια”, το οποίο μάλιστα απέφερε και τρομερά αποτελέσματα σύμφωνα πάντα με την θεωρία συνωμοσίας. Η ιστορία αναφέρει πως ως τον αύγουστο του 1983 τα παντα έγιναν βάση σχεδίου, όταν ένας σαμποτέρ εμφάνισε μία τεράστια σκεπτομορφή που δημιουργήθηκε από το τίποτα και έσπειρε τον πανικό στην βάση, η οποία έχασε την επαφή της με το Υπερδιάστημα ώστε να πραγματοποιήσει τις τηλεμεταφορές.
Το Montauk Project και οι Χρονοπύλες
Ένας άλλος άνθρωπος που συνδέθηκε άρρηκτα με τη θεωρία συνωμοσίας του Montauk Project είναι ο Al Bielek, που υποστήριξε κάποια τρελά πράγματα κατά την διάρκεια της ζωής του. Μέσα από διάφορες τεχνικές διαλογισμού, ο Bielek υποτίθεται πως κατόρθωσε να επαναφέρει χαμένες αναμνήσεις που του υπενθύμισαν πως εργαζόταν για το Πρόγραμμα Montauk τις δεκαετίες 1970 και 80, ενώ “θυμήθηκε” επίσης πως αυτές οι αναμνήσεις είχαν εξαλειφθεί από το μυαλό του με τεχνικές ελέγχου του Νου, ώστε να κρατηθεί μυστικό το πείραμα. Ο Bielek υποστήριζε με σθένος πως κατά την δεκαετία του 1940 και πριν τον θάνατό του ο Tesla ανακάλυψε πως να τηλεμεταφέρει το Πλοίο Elridge και κατά την διαδικασία άνοιξε μία τεράστια χωροχρονική σκουληκότρυπα προς το μέλλον, η οποία ρούφηξε το πλοίο.
Η πιό παράδοξη πεποίθηση του Al Bielek όμως, ήταν η πίστη του πως χειριζόταν το πρόγραμμα mind-control του Montauk και πως συμμετείχε ο ίδιος ως εθελοντής για ταξίδια στον χρόνο.Μάλιστα οι αναφορές γίνονται αρκετά υπερβολικές αφού υποστηρίζουν πως ταξίδεψε στον Πλανήτη Άρη σε αρκετές κιόλας περιπτώσεις, και θυμόταν αρκετά άλλα ταξίδια που πραγματοποίησε με την ομάδα του σε άλλους πλανήτες για να συλλέξουν Φως και σκοτεινή ύλη καθώς και στο έτος 6037!
Τα πειράματα και οι εξαφανίσεις
Φυσικά οι Ιστορίες αυτές αναπτύχθηκαν από τον Nichols και στο βίντεο με τίτλο “The Montauk Project: Experiments in Time αναφέρονται εκτενώς τα πειράματα που υποτίθεται πως έγιναν στην παράξενη υπόγεια βάση. Μάλιστα κατά την διάρκεια του 1970 υποστήριξε πως εργάστηκε με τον Bielek σε ένα project με τίτλο “Η Καρέκλα Montauk”, που ήταν μία καρέκλα ενισχυμένη με ηλεκτρομαγνητικά πεδία ώστε να ενισχύει τις ψυχικές δυνάμεις. Ένα ακόμη πείραμα του Προγράμματος Montauk ονομαζόταν “the seeing eye”, στο οποίο το άτομο κρατούσε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, και ο χειριστής μπορούσε να δει όλα όσα έβλεπε το άτομο με τα μάτια του, αλλά και να νιώσει όλα όσα ένιωθε. Τα πειράματα συνεχίστηκαν και υπάρχουν αναφορές σε βιβλία σχετικά με το πρόγραμμα Montauk πως επιστρατέυτηκαν μερικά παιδιά ώστε να περάσουν την χρονοδίνη προς το άγνωστο. Αυτή η αναφορά ίσως είναι και η βάση για την αγαπημένη σειρά Stranger Things που ξεχώρισε με την πρώτη σεζόν της. Τα 11 παιδιά φαίνεται πως ήταν γνωστά με το όνομα “Αγόρια του Montauk” και τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ μετά από αυτή την μυστική αποστολή τους προς την ανοιχτή χρονοπύλη !
Τα στοιχεία και οι αναφορές για το περίφημο Montauk Project βρίσκονται παντού διάσπαρτα στο διαδίκτυο αλλά και αλλού. Οποιοσδήποτε τα αναζητήσει μπορεί να διαβάσει αναλυτικά τα όσα υποτίθεται πως διαδραματίστηκαν στην μυστική βάση, καθώς και τα αποτελέσματα από πειράματα ψυχικών δυνάμεων, ελέγχου της σκέψης, αλλά και του ταξιδιού στο παρελθόν και το μέλλον. Το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσει όμως είναι οι υπερβολές των υποτιθέμενων συμμετεχόντων, οπως ο Al Bielek. Ανάμεσα στις διάφορες υπερβολές και τις θεωρίες πως μέσα από το Πρόγραμμα Montauk πραγματοποιήθηκε ακόμα και το στιγμιαίο ταξίδι προς τις αποικίες του Πλανήτη Άρη ή το έτος 6037, κανείς δεν θα μπορέσει να διακρίνει αν υπάρχει έστω και ίχνος αλήθειας μέσα σε μία τόσο τρελή θεωρία συνωμοσίας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα