Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΩΞΕ ΤH ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΕΞ!



Το σεξ είναι η χαρά της ζωής. Καλώστονα τον αποδυτηριάκια! Για καινούργιο μας το λες; Άσε με, ρε, να πιάσω ρυθμό στην κουβέντα, μη μου την σπας σα μια περίεργη γκόμενα που με νευριάζει.
Ξεκινάς, λοιπόν, με την καλύτερη διάθεση, και η άλλη θέλει να το πάμε το έργο, τουλάχιστον έτσι δείχνει, όμως με το που πατάς γκάζια η γκόμενα αρχίζει τα τρελλά της. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε.
Είσαι άντρας, ειδικά στις πυρόκαυλες ηλικίες σου, 20 και 30 χρονών, και πρέπει να προσέχεις την τεστοστερόνη σου. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχεις ακούσει για την κατ' εξοχήν αρσενική ορμόνη στο αίμα σου, που παράγεται στους όρχεις. Λόγω ακριβώς της τεστοστερόνης από πιτσιρίκι αρχίζει να μεγαλώνει το πουλί σου, να βγάζεις τρίχες στην κορμάρα σου και η φωνή σου να γίνεται αντρική.
Το άλλο με το χρηματιστήριο το ξέρεις; Και γι' αυτό όλο και κάτι θα έχεις ακούσει. Ότι σήμερα είναι επάνω ο δείκτης, αύριο κάτω. Ότι η ημέρα ξεκινάει έτσι και στην πορεία βλέπεις άλλα πράγματα και τρελλαίνεσαι. Μία μετοχή από τα χαμηλά να εκτινάσσεται, όπως και το αντίθετο, την ίδια ημέρα.
Έτσι και με την τεστοστερόνη. Το πρωί συνήθως είναι σε ανώτερα επίπεδα, γι' αυτό ξυπνάς και την έχεις σηκωμένη και προς το βραδάκι χάνεις πόντους. Όπως επίσης μετά τα 40-45 και κάθε χρόνο η στεροειδής ορμόνη που τη λένε τεστοστερόνη χάνει 1-2 τα εκατό.

Στο θέμα μας . Την σπαστική γκόμενα την κάνεις ξου. Μακρυά. Επιτόπου κόβεις τις παρτίδες μ' αυτήν που σε εκνευρίζει, που σε βγάζει από τα ρούχα σου. Επειδή οτιδήποτε μπλοκάρει τη «διαδικασία», πριν πέσει το γαμήσι, είναι επίθεση στην τεστοστερόνη σου. Το ίδιο ισχύει αν εσύ χωρίς την υπαιτιότητα της κοπέλλας αγχώνεσαι αν θα σου σηκωθεί, αν θα της αποδείξεις ότι είσαι καλός γαμιάς, αν θα σκοράρεις στο κρεββάτι.
Και η γυναίκα έχει τεστοστερόνη, όμως ένα τα εκατό από την ποσότητα του άνδρα. Και σ' αυτήν τα επίπεδα τεστοστερόνης της επηρεάζονται αν την πιάνει το ψυχολογικό τραλαλά μήπως δεν φθάσει σε οργασμό, μήπως δεν αρέσει στον γκόμενό της.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα