Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ

ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ

Το ΑΠΕΙΡΟ σύμπαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΡΕΙ (Ηράκλειτος: τα πάντα ρεί), ενώ οι νεκροθάφτες της παγκόσμιας εξέλιξης εκπαιδεύουν τους ανθρώπους με τον πιο άθλιο τρόπο!
Εάν ένα σώμα γεννιέται υγιές ή το ακολουθεί οποιαδήποτε μορφής αρρώστια, τα αφήνουν όλα αναπάντητα και στην τύχη ή στο τέλος, όταν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας, η απάντηση τους είναι ότι "'Έτσι είναι το θέλημα Θεού".
Είναι δυνατόν ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ που η αγάπη του δεν έχει αρχή, μέση και τέλος να θυμήθηκε σε κάποιους επιλεκτικά να τους αγαπήσει προσφέροντάς τους ένα υγειές σώμα και σε άλλους να ξέχασε ότι είναι ο πατέρας με αγάπη και τελειότητα, και αρμονία και να έδωσε άρρωστο σώμα;
Οι νεκροθάφτες των ανθρώπινων ψυχών, της ανθρώπινης εξέλιξης, οι μαύρες ψυχές, εξασφαλίζουν την αμάθεια στο ανθρώπινο βασίλειο, και σχετικά με πριν τη γέννησή (ότι δεν υπάρχει τίποτα) και για μετά το θάνατο: θα κριθείς από μία μόνο ενσάρκωσή σου, περιμένοντας "κάπου".
Το σύμπαν όμως αντίθετα διδάσκει ότι τα πάντα κινούνται, δονούνται σε κυκλικές τροχιές, γυρνάνε γύρω απ το κέντρο, από το ηλεκτρόνιο που περιστρέφεται γύρω από το άτομο του μορίου του κυττάρου μέχρι τους δορυφόρους που περιστρέφονται γύρω από τους πλανήτες έως και τους γαλαξίες που περιστρέφονται γύρω από το κέντρο τους.
Ένα σύμπαν, που, τουλάχιστον στο μπιγκ-μπανγκ που αντιλαμβανόσαστε, έχει 14.500.000.000 χρόνια δημιουργίας, ακόμα εξαπλώνεται. Σ' αυτήν την απειρότητα που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, όλοι αυτοί που υπηρετούν τον Μαυροψύχη θα ζήσουν μέχρι (και αν) φτάσουν στον αστείο χρόνο των 100-120 ετών, τη μέγιστη διάρκεια μιας ενσάρκωσης και μετά θα περιμένουν για να κριθούν. Ας ζητήσουν συγχώρεση μήπως και μπορέσουν να κάνουν κάτι για τη δική τους τη ψυχή, γιατί το κάρμα (νόμος ανταποδοτικής δικαιοσύνης) που έχουν δημιουργήσει είναι χωρίς όριο.
Η διαφορά των μορφών έγκειται μόνο στο τί αντι-λαμβάνεται, τί κατα-νοεί, τί γνωρίζει, η κάθε μορφή. Όλη η ύλη, πετρώματα, φυτά, ζώα, άνθρωποι, μετεωρίτες, έχουν δομημένη τη σύνθεσή τους στο ίδιο μοτίβο και λειτουργούν κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Παρατηρώντας ένα μικροσκοπικό κομμάτι της ύλης π.χ. το μόριο ενός κυττάρου στο ανθρώπινο σώμα, βλέπουμε ότι έχει θετικό πυρήνα και αρνητικό ή αρνητικά ηλεκτρόνια που γυρνάνε γύρω από αυτόν. Έχουν εκπληκτικές κυκλικές κινήσεις, με απόλυτα συμμετρικό και αρμονικό βάρος μεταξύ τους και το πιο συγκλονιστικό είναι η περιφορά τους γύρω από τον πυρήνα- πυρ, που τα συγκρατεί. Και αυτό συμβαίνει από το μικροσκοπικό μόριο της ύλης, μέχρι και τους ήλιους που συγκρατούν τους πλανήτες κ.ο.κ., σε όλο το ορατό σύμπαν. Παρατηρείται δηλαδή, μια περιστροφή των πάντων γύρω από ένα κέντρο, δημιουργώντας μια απίστευτη τελειότητα.
Ακόμα και οι γαλαξίες να γυρνάνε γύρω από το κέντρο, και κάθε γαλαξίας έχει δισεκατομμύρια ηλιακά συστήματα, που σε κάθε ηλιακό σύστημα εξελίσσονται πλανήτες, βασίλεια (ορυκτό, φυτικό, ζωικό- όντα με νοημοσύνη - σε αυτό το πλανήτη ονομάζονται άνθρωποι). Βλέπουμε λοιπόν ότι τα πάντα είναι όμοια στη λειτουργία τους.
Και τώρα αρχίζει η εξερεύνηση των μορφών. Η εξερεύνηση της ζωής. Η εξερεύνηση της ύπαρξης στο φυσικό αυτό κόσμο.
Ακόμα και τώρα, όπως πάντα, το σύμπαν, ο Ένας και μοναδικός Δημιουργός του, μαέστρος, Θεός, που είναι αγέννητος, και χωρίς αρχή, μιλάει - διδάσκει εξηγεί:
Η λέξη ΘΕΟΣ βγαίνει από το ρήμα ΘΕΩ, δηλαδή κινούμαι γρήγορα. Έτσι και το σύμπαν μόνιμα κινείται, σε όλες τις μορφές του. Τα πάντα ξεκινάνε απ το δημιουργό, και πριν τη μεγάλη έκρηξη και μετά από τη μεγάλη έκρηξη. Όλες οι μορφές κινούνται - εξελίσσονται, παίρνουνε εμπειρίες από τη χαμηλότερη μορφή (πέτρωμα - μόριο ύλης πετρώματος) μέχρι και την υψηλότερη μορφή (γαλαξιακός λόγος - πλανήτες, ήλιοι, ηλιακά συστήματα, αστερισμοί), με έναν και μοναδικό σκοπό: να κατανοήσουν το ρόλο της ύπαρξής τους και να ξαναγυρίσουν στην μονάδα απ' όπου ξεκίνησαν έχοντας πάρει όλες τις εμπειρίες, όλη τη γνώση και να φτάσουν στο υπέρτατο σημείο συνείδησης ότι τα πάντα είναι ενιαία, αδιαίρετα, γεμάτα φως και άπειρη τελειότητα.
Έχοντας όλα αυτά υπόψη, αρχίζετε να κατανοείτε την τεράστια καταστροφή που έχει έρθει σε αυτό τον πλανήτη από όλες τις διαστρεβλωμένες εξουσίες. Οι μορφές εναλλάσσονται μόνιμα, ξεκινώντας από τη μικρότερη μορφή της ύλης, όπως το μόριο ενός πετρώματος, και φτάνοντας στην εξελιγμένη μορφή του ανθρώπινου σώματος, που ακολουθείται από την νοημοσύνη, τον νου. Οι προηγούμενες εξελίξεις (πέτρωμα, ζωικό, φυτικό βασίλειο) είναι συνυφασμένες με τους ηλιακούς κύκλους. Το πέτρωμα έπειτα από μυριάδες χρόνια έχει πάρει τη γνώση της ηλιακής ακτινοβολίας και από μαλακό χώμα μετατρέπεται σε ένα πιο σκληρό πέτρωμα, μεγαλύτερης εξέλιξης από το απλό χώμα. Η σκληρότητα των πετρωμάτων είναι ενδεικτική ως προς την εξέλιξη. Σε μια τελευταία εξελικτικά μορφή του, αυτά τα μόρια της ύλης έχουν μετατραπεί σε χρυσός. Γι' αυτό και ο χρυσός έχει το χρώμα του ήλιου.
Στη φάση της μεταβολής στις ιδιότητες των μορίων της ύλης ενός πετρώματος το μόριο της ύλης αντιλαμβάνεται συνέχεια, επί μυριάδες χρόνια, τις ιδιότητες που λάμβανε από τον ήλιο. Φτάνοντας στο κορύφωμα αυτής της αντίληψης, η ψυχή μεταπηδάει στην επόμενη εξέλιξη, το φυτικό βασίλειο. Το πρώην μόριο της ύλης του πετρώματος που είχε μόνο αντίληψη, αποκτάει και μία άλλη ιδιότητα, την "αίσθηση". Το άνθος ενός λουλουδιού, αισθάνεται τις εποχές του χρόνου και της ηλιακής ακτινοβολίας, και από μία σειρά ασύλληπτων, ακατανόητων μέχρι τώρα για τους ανθρώπους, εργασιών, δημιουργείται το άνθος ενός λουλουδιού, που με την αίσθηση του ήλιου ανθίζει και χωρίς αυτή χάνεται.
Η ψυχή που ενσαρκώθηκε σε φυτό, έχοντας κάνει μυριάδες φορές την ίδια εργασία, και έχοντας ολοκληρώσει αυτή την εκπαίδευση, συνεχίζει πλέον την εκπαίδευση στην επόμενη εξέλιξη, στο επόμενο βασίλειο, που είναι το βασίλειο των ζώων. Εκεί πλέον, δεν εκπαιδεύεται μόνο με αντίληψη, και αίσθηση αλλά και με κάτι παραπάνω: τώρα έχει αποκτήσει και ένστικτα της αυτοσυντήρησης, φόβου, επίθεσης, εύρεσης της τροφής, διαιώνισης του είδους. Αφού η ψυχή πάρει εμπειρίες από όλο το ζωικό βασίλειο, οι τελευταίες του ενσαρκώσεις στο βασίλειο αυτό είναι κυρίως στα εξής είδη:
  • Άλογο.
  • Σκυλί, κατοικίδιο, που είναι σχεδόν έτοιμο να μιλήσει με τον άνθρωπο.
  • Δελφίνι, που έχει ύψιστη εξυπνάδα
Η ψυχή κάνει το επόμενο τεράστιο βήμα να συνεχίσει την εξέλιξη της γνώσης της από τις αλλαγές της στο κόσμο της μορφής, βάση ηλιακών κύκλων και να μεταπηδήσει σε κάτι μοναδικό. Σε κάτι ασύλληπτο: αποκτάει νου και προσπαθεί μέσω του νου και της εξατομικευμένης ψυχής να κατα-νοήσει την α-λήθεια, την ενότητα των πάντων και τέλος τον Δημιουργό.
Μέχρι και το ζωικό βασίλειο όλες οι μορφές έχουν ομαδική ψυχή, γι' αυτό κι έχουν ίδια μορφή. Κάθε είδος πετρώματος σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη (πχ, σίδηρος, μάρμαρο, χαλκός, ασήμι, χρυσός), κάθε είδος φυτού σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, (πχ ντομάτες, οπωροφόρα δέντρα, αρωματικά φυτά, κτλ) κάθε είδος ζώου (πχ. πρόβατα, τα άλογα, τα δελφίνια) έχουν αντίστοιχα την ίδια μορφή. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Ότι οι μορφές αυτές, έχουν μόνο ομαδική ψυχή. Κι αφού έχουν πάρει τις εμπειρίες- γνώση από αυτά τα βασίλεια, φτάνουν στο κορυφαίο στάδιο κατανόησης της δημιουργίας, στο στάδιο της εξέλιξης των όντων με νοημοσύνη, δηλαδή των προικισμένων (από τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΌ) με ΝΟΥ όντων (ατομικές πλέον ψυχές).
Είναι σημαντικό να αποσαφηνιστεί ότι ο "νους" του ανθρώπου δεν είναι το "μυαλό" του. Και τα θηλαστικά ζώα έχουν μυαλό- εγκέφαλο. Όμως ο νους τους ανθρώπου είναι μία έννοια διαφορετική, και ένα μέρος του μόνο του είναι ενωμένο με το φυσικό μυαλό- εγκέφαλο. Το υπόλοιπο, είναι ενωμένο με το σύμπαν με έναν αόρατο τρόπο. Και γι αυτό το λόγο, πολύ απλά, ο άνθρωπος με νου μπορεί να δημιουργήσει κάτι που πρώτα το "σκέφτηκε".
Δηλ, μπορεί και δημιουργεί μία σκέψη για κάτι που πριν δεν υπήρχε στο κόσμο της ύλης. Δημιούργησε ποτήρια για να μπορεί να πίνει πιο άνετα νερό, και όχι όπως πίνουν τα ζώα που σκύβουν στη πηγή. Δημιούργησε τηλέφωνο για επικοινωνία. Δημιούργησε αυτοκίνητο και αεροπλάνο για να κινείται πιο άνετα και γρήγορα. Εκμεταλλεύτηκε τα αόρατα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που δεν βλέπουν τα μάτια μας, όμως με αυτά απολαμβάνουμε τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα κλπ.
Αυτά και πολλά άλλα, τα δημιουργεί ο νους του ανθρώπου, με πρώτη εκδήλωσή του την σκέψη. Η υλοποίηση της σκέψης σε οτιδήποτε εκφραστεί επί της ύλης, είναι απλά διαδικαστική. Υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να φτιάξει, να δημιουργήσει κάτι, πχ. ένα αυτοκίνητο, αεροπλάνο, τηλέφωνο, χωρίς πρώτα να το έχει σκεφτεί; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Γι αυτό, και ο Ιησούς Χριστός, είπε ξεκάθαρα στους μαθητές τους: "είστε κατ' εικόνα και ομοίωση με τον Δημιουργό.
Αλλά ακόμα κι εδώ οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες της ανθρώπινης εξέλιξης, φρόντισαν με απόλυτη επιμέλεια, και υπακοή στο αφεντικό τους, τον Μαυροψύχη, να μην εξηγήσουν στους "δούλους" αυτού του πλανήτη με λεπτομέρεια τί σημαίνει η φράση του Ιησού "είστε κατ' εικόνα και ομοίωση με τον Πατέρα ".
Ακριβώς όπως ο Δημιουργός πρώτα "σκέφτηκε" και μετά δημιούργησε το μπιγκ-μπανγκ, με ό,τι υπάρχει μέσα στο σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε, έτσι κι εμείς, πρώτα σκεφτόμαστε και μετά εκδηλώνουμε και υλοποιούμε τη σκέψη μας.
Όμως, ενώ ο Πατέρας είναι Ένας, η Δημιουργία είναι τέλεια και ενιαία, έχουν έρθει οι υπηρετούντες παγκόσμιοι νεκροθάφτες του Μαυροψύχη, να εγκλωβίσουν το ανθρώπινο βασίλειο εδώ και 17.000.000 χρόνια με τις διαφορές, τη διαιρετικότητα, τη διαφορετικότητα στις εθνικότητες, τη καταγωγή, την οικογένεια και τέλος για το ατελείωτο εγώ σας, με αποτέλεσμα όλη η ανθρώπινη εξέλιξη να μάχεται για το τίποτα.
Ο φυσικός θάνατος και η συνεχής μεταβολή των πάντων έρχονται να σας θυμίσουν κάθε ώρα και στιγμή ότι πρέπει να ψαχτείτε, γιατί ακόμα και οι ήλιοι πεθαίνουν - χάνουν τη μορφή τους. Με αφορμή αυτά τα δεδομένα θα βρείτε τις απαντήσεις για τα πάντα.
Η λέξη ψυχή αναφέρεται στο "ψύχος" που περιβάλει τον θεϊκό σπινθήρα που υπάρχει σε κάθε μορφή όπως φυσικά και στο ανθρώπινο βασίλειο. Όταν ο άνθρωπος αγιάζει, η ψυχή καταφέρνει να απορροφηθεί από τον ΘΕΙΚΟ ΣΠΙΝΘΗΡΑ - ΠΝΕΥΜΑ, παίρνοντας όλη την εμπειρία από την ανθρώπινη εξέλιξη και συνεχίζοντας το ταξίδι σε ανώτερα πεδία εξέλιξης: Δάσκαλοι της Σοφίας, πλανητική ιεραρχία, πλανητικός λόγος, ηλιακή ιεραρχία, ηλιακός λόγος, γαλαξιακή ιεραρχία, γαλαξιακός λόγος, μαύρες τρύπες. (μαύρες τρύπες είναι απορρόφηση της ύλης λόγω της ολοκλήρωσης της γνώσης όλων των μορφών και επιστροφής στον γεννήτορα Πατέρα - Μητέρα).
O διαδοτής της διδασκαλίας του Ιησού, Απόστολος Παύλος έλεγε "ΖΩ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ". Μ' αυτό εννοούσε ξεκάθαρα ότι είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα εξέλιξης, ώστε πλέον η ψυχή - ψύχος δεν χρειαζόταν να έχει μέσα της το θεϊκό σπινθήρα.
Γι αυτό λοιπόν, αντί οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες να σας οδηγούν στη γνώση, και στο φως, σας έχουν οδηγήσει εσκεμμένα στην αμάθεια και το σκοτάδι. Ο λόγος είναι πολύ-πολύ συγκεκριμένος. Εάν φτάσετε όλοι να γίνετε φωτισμένοι - βούδες (βούδας σημαίνει φωτισμένος), να γίνετε όλοι χριστοί (δηλ, να πάρετε το χρίσμα), ο Μαυροψύχης με τους παγκόσμιους νεκροθάφτες δεν θα χει λόγο, ούτε δυνατότητα παρουσίας σ' αυτόν τον πλανήτη. Οι πρώην αμαθείς δούλοι δεν θα μπορούν να είναι υπάκουοι, να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και να χρησιμοποιούν το σώμα τους σύμφωνα με διδαχές τύπου "το σώμα είναι δικό μου, μού ανήκει και το κάνω ό,τι θέλω".
Oι κοσμικές υπάρξεις που αντιλαμβάνεστε με τα μάτια, γαλαξίες, ήλιοι, ή πιο σωστά, ο γαλαξιακός, ηλιακός πλανητικός λόγος, πριν από κάποια μπιγκ-μπανγκ, πριν από κάποια θεία σχέδια, είχανε περάσει από την εξέλιξη των όντων με νοημοσύνη, από διαφορετικούς αστερισμούς, για να συνεχίσουν τώρα το έργο τους με άλλες μορφές και αποστολές μεγαλύτερου βεληνεκούς. Αντίθετα, οι "νεκροθάφτες" του ανθρωπίνου γένους σας παρουσιάζουν την ζωή σας ως την μία και μοναδική ενσάρκωση της ψυχής σας, για να σας αποθαρρύνουν ύπουλα να προσπαθήσετε για την πνευματική εξέλιξή σας, αφού όλα τελειώνουν δήθεν με το θάνατο του σώματος, χωρίς κυριολεκτικά να σας έχουν διδάξει απολύτως τίποτα.
Στο ατελείωτο παρελθόν, τα δημιουργήματα του ενός Θεού μπήκαν στο κόσμο της μορφής, της ύλης. Από την τάξη χωρίς μορφή ήρθαν στην τάξη με μορφή. Έχουν δώσει εσκεμμένα λάθος γνώση ότι από το χάος ήρθε η τάξη. Το σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε, και με αποδείξεις περικλείεται από νόμους γεμάτους τάξη, Φυσικοί δορυφόροι, πλανήτες, ήλιοι, πλανητικά συστήματα, γαλαξίες, είναι σε μια απόλυτη τάξη. Πώς θα μπορούσε να μην έχει τάξη, αλλά χάος, πριν να υπάρχουν οι ορατές μορφές των αστεριών, πλανητών κλπ; πώς θα ήταν δυνατόν, αυτός ο παντοδύναμος Θεός να μην είναι γεμάτος από τάξη, και σε μη-ορατή μορφή, όπως το σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε;
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . . 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα