Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΡΜΑ

ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ


Ο μεν Ιησούς Χριστός το ονόμασε "μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις" ο δε βούδας το ονόμασε "ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης" (κάρμα).
Οι ψυχές που γεννιούνται σε άρρωστα μωρά, που τα ακολουθούν διάφορες σοβαρές αρρώστιες, όπως τετραπληγίες (καμία επικοινωνία με το περιβάλλον για όλη τους τη φυσική ζωή), είχαν κάποτε, στις προηγούμενες ζωές, αφαιρέσει ζωές απο συνανθρώπους τους.
Όλες αυτές οι αρρώστιες, (που σας έχουν διδάξει ότι "έτσι το ήθελε ο Θεός",) είναι αποτελέσματα των δικών σας πράξεων από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας, και δεν είναι τυχαίες. Μάλιστα, σε περιπτώσεις που έχετε αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές, το κάρμα είναι πάρα πολύ βαρύ, και για επτά (7) επανασαρκώσεις αυτή η ψυχή θα ενσαρκώνεται σε άρρωστο σώμα στο φυσικό σώμα. Αν λάβετε υπόψη και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των σαρκώσεων, και το ξεκίνημα από την αρχή, ξανά και ξανά, σε πλανήτες χαμηλής εξέλιξης, όπως η γη, αντιλαμβάνεστε τι μεγάλο λάθος είναι η αφαίρεση ζωής και πόσο ακριβά την πληρώνει κάποιος, για να μπορέσει τελικά να κατανοήσει το μέγεθος του λάθους του. Κι αυτός ο νόμος ισχύει για κάθε μια αφαίρεση ζωής. Εάν αφαιρέσετε περισσότερες, ισχύει αναλογικά για όσες αφαιρέσετε.
Εάν αναρωτιέστε γιατί η αφαίρεση ζωής να είναι τόσο μεγάλο λάθος, σκεφτείτε το εξής: Εάν πιείτε μια γουλιά νερό, αυτή η ποσότητα νερού κάνει το ταξίδι της στο σώμα, από τον οισοφάγο στο στομάχι, τα νεφρά, το έντερο και εσείς την "ξανασυναντάτε" είτε στο ούρα είτε στον ιδρώτα. Τίποτα δεν γνωρίζετε για το τι ακριβώς γίνεται μέσα στο δικό σας σώμα και καμία εκούσια συμμετοχή δεν έχετε σ' αυτή την διαδικασία. Λοιπόν, απο που κι ως που εσείς εξουσιοδοτηθήκατε να αφαιρέσετε άλλων ανθρώπων ζωές στο όνομα του παντοδύναμου Θεού και μάλιστα να επικαλείστε και ύμνους ότι δηλαδή επιτελείτε υπηρεσία στον παντοδύναμο θεό!
Ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης ή νόμος του "μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις" ή "κάρμα", είναι μία διδασκαλία που αναφέρθηκαν και ο Ιησούς Χριστός και ο Διδάσκαλος Σινάντρα Σακιαμούνι Γκαουντάμα Βούδας.
Το "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ" που είπε ο Ιησούς Χριστός έχει ακριβώς το ίδιο νόημα με το ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, το ΚΑΡΜΑ, που δίδαξε ο ΒΟΥΔΑΣ.
Πήρατε σάρκωση σ ένα ύπουλα στημένο παιχνίδι και σε μια απόλυτη φυλακή, και είναι δύσκολο από μόνοι σας να γλιτώσετε. Ο νους σας πλέον, αιχμαλωτισμένος στις ορέξεις του Μαυροψύχη, και των υπηρετούντων του, απεικονίζεται στον ανάποδο σταυρό, που αναφερθήκαμε παραπάνω. Σίγουρα για να σαρκωθείτε σ' αυτό τον πλανήτη, πληρώνετε κάποιο κάρμα και δημιουργείτε τώρα καινούριο ανάλογα με τις επιλογές σας. Γι' αυτό τώρα πλέον που σας δίνεται η γνώση πρέπει να πράξετε και ανάλογα, γιατί όλα έχουν το αντίτιμο τους. Γιατί εσείς οι ίδιοι φέρνετε δυσαρμονία στο σύμπαν, είτε σε προσωπικό, είτε σε ομαδικό ή εθνικό επίπεδο. Και να είστε απόλυτα βέβαια ότι επειδή εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε δυσαρμονία μόνο εσείς οι ίδιοι θα κληθείτε απο το σύμπαν να επαναφέρετε την αρμονία.
Πολλές φορές οι άνθρωποι πάνω στην απόγνωσή τους λένε τη φράση "Θεέ μου, τι έκανα;" Να στε όμως σίγουροι ότι εσείς και μόνο εσείς κάτι κάνατε, και κανένας άλλος. Και αυτό το κάτι έγινε είτε σε αυτή τη σάρκωση, είτε σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.
Μέχρι τώρα, μπορούσατε να δικαιολογείτε τον αυτό σας ότι "δεν ήξερα, οπότε πώς να τα καταλάβω όλα αυτά;". Τώρα όμως πλέον, μ' όλες αυτές τις αποδεικτικές αποκαλύψεις, τέτοιο άλλοθι δεν έχετε.
Μετά το θάνατο του φυσικού σώματος οι ψυχές περνούν από την καρμική επιτροπή, και εκεί δεν θα έχετε πια τη δικαιολογία του "δεν ήξερα".
ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ.. ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΚΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ κλπ
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Αυτά σε συνδυασμό με ένα τεράστιο κάρμα που έπρεπε να πληρώσει η ελληνική φυλή διότι ενώ ήταν υπεύθυνη να δώσει βαθιές πνευματικές αλήθειες - γνώσεις μέσα απο τον απόλυτο αποσυμβολισμό της διδασκαλίας των δήθεν μύθων του 12θεου και 'έτσι αυτή η απόκρυψη της γνώσης γιατί η ελληνική φυλή είχε κληθεί να μεταδώσει αυτή την πνευματική γνώση, πλήρωσε βαρύ κάρμα. Απο το 146 που έγινε η μάχη στην Ποτίδαια (σημερινή Κατερίνη) που έπεσε και η τελευταία μακεδονική - ελληνική φάλαγγα στους ρωμαίους και 1962 χρόνια η ελληνική φυλή ταλαιπωρήθηκε με ένα βαρύ κάρμα στο να ξεπληρώσει αυτά που δεν δίδαξε στο πως να πετύχει κάποιος την επανένωση με τον Πατέρα - Μητέρα.
Μεγάλα πνευματικά όντα, μεγάλοι φιλόσοφοι, μεγάλες αλήθειες, σίγουρα υπήρχαν και οι διδασκαλίες του μέχρι και σήμερα είναι τεράστιες. Όμως, το σύνολο των τότε εξουσιών - ελληνικών πόλεων, και ο αποσυμβολισμός που μέσα στα ιερατεία ήταν μόνο για πολύ λίγους (όπως στα ελευσίνια μυστήρια) ουσιαστικά, εκτός απο την διδασκαλία αυτών των τεράστιων μυστών - αντρών, στο σύνολό της οι ελληνικές εξουσίες των κρατών - πόλεων έβγαλαν τα αντίθετα απο τις διδασκαλίες των μυστών, δηλαδή δίδαξαν, μίση, πάθη, ίντριγκες και στο τέλος υποδούλωση στους ρωμαίους. Αυτό ήταν ένα βαρύ κάρμα και μια δυσαρμονία μέσα στην αρμονία του σύμπαντος και μάλιστα απο μια φυλή - κλειδί, όπως η ελληνική, η οποία έχει κληθεί απο το σύμπαν, ακριβώς όπως μόνο ο ομφάλιος λώρος τρέφει το παιδί μέσα στη μήτρα της μάνας, 'έτσι και σε αυτή τη περίπτωση, έχει κληθεί η ελληνική φυλή να παραδώσει στην ανθρωπότητα όλη την αλήθεια" ούτε ένα κομμάτι της αλήθειας, ούτε την αλήθεια διαστρεβλωμένη.
Γι αυτό ενάντια στις εξουσίες είμαστε τόσο κατηγορηματικοί. Γιατί όλες οι εξουσίες, ακόμα και σε αυτή τη φυλή - κλειδί που είναι η ελληνική, ενώ πρέπει να είχε δώσει τα πνευματικά κλειδιά στην ανθρωπότητα, εκτός των μεγάλων μυστών, δίδαξαν διαρκείς πολέμους, έβγαλαν εφιάλτες, ονόμασαν ελληνική τη βυζαντινή αυτοκρατορία, αν και απώτερος σκοπός ήταν να κρύψουν την αλήθεια των μεγάλων ελλήνων μυστών, όπου υπήρχαν αρχαίοι ναοί, φρόντιζαν να κτίσουν χριστιανικούς ναούς, όχι λόγω της αγάπης του Ιησού Χριστού, αλλά των σταυροφοριών, της επιβολής του χριστιανισμού με αίμα (μάλλον για άλλον Χριστό πολεμούσαν..), τη διαιρετικότητα ορθόδοξη - καθολική κλπ.
Εάν οι υπηρέτες του Μαυροψύχη διαχειρίζονταν μόνο την προσωπική τους εξέλιξη, το πρόβλημα θα περιορίζονταν μόνο σ' αυτούς τους ίδιους. Όμως με τις δήθεν διδασκαλίες και εκπαιδεύσεις τους, εγκλωβίζουν ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Έχουν άραγε καταλάβει το μερίδιο της απίστευτης ευθύνης τους; Έχουν καταλάβει ποιον έχουν υπηρετήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια; Αλίμονό τους!!!
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα