Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ «ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ» ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ


Να βάλουμε ένα πονηρό βιντεάκι να φτιαχθούμε, προτείνει ο άνδρας. Γιατί, ρε μάγκα θέλεις την αβάντα της τσόντας για να ερεθιστείς εσύ, να διεγερθεί και η άλλη. Νέος άνθρωπος είσαι, δεν σε πήραν τα χρόνια, το σύστημα παίρνει μπροστά και χωρίς κάποιο «ερωτικό βοήθημα», όπως έτσι τα λένε.
«Ερωτικά βοηθήματα» δεν είναι μόνον οι δονητές και άλλα αντικείμενα, διάφορα αξεσουάρ βιομηχανικής, μαζικής παραγωγής που τα βρίσκεις στα ειδικά καταστήματα. Είναι και ένα πορνοπεριοδικό, μια τολμηρή ταινία, που κι αυτή προσφέρεται για το σεξουαλικό ντόπιγκ.
Δεν είναι κακό, απεναντίας είναι καλό το «ερωτικό βοήθημα» όταν ανοίγει την όρεξη, όταν ανεβάζει τις πτήσεις. Και, βέβαια, όταν γίνεται η χρήση του με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο. Όχι ο ένας να πιέζει τον άλλον.

Η ιστορία είναι παληά. Αρχαία. Πάντα ο άνθρωπος ψαχνότανε, ιδιαίτερα εκείνοι που παρουσίαζαν πρόβλημα, είχαν μια δυσλειτουργία σεξουαλική, όπως για να πάρουν φωτιά τα καλώδια χρειαζόντουσαν μια «ειδική» μεταχείριση.
Τέλος πάντων, τα «ερωτικά βοηθήματα», μέχρι και εκείνα που ικανοποιούν βίτσια, μαστίγια, χειροπέδες και σία, έγιναν μόδα όταν άνοιξαν τα πρώτα sex-shops. Αυτό συνέβη στη γειτονιά της Παναγίας των Παρισίων(!) στο Παρίσι.
Επί του θέματος. Βάλε την δικηά σου να κάνει στρηπ-τηζ. Αυτό, ναι! Αυτό είναι το «ερωτικό βοήθημα». Με τσαχπινιά και εσώρουχα δυναμίτης. Ένα σωρό πράγματα γίνονται για να ξεφύγει το ζευγάρι από τα συνηθισμένα.
Ένα λέμε κι αυτό είναι. Όποιος έχει πρόβλημα στο σεξ, άνδρας, γυναίκα, δεν θα το λύσει με κανένα «εργαλείο» από sex-shop. Ναι, στο «ερωτικό βοήθημα» για να δώσει μεγαλύτερη ηδονή, άλλο αυτό.
Το ίδιο συμβαίνει και στον αθλητισμό. Κανένα σαπάκι δεν έκανε κάτι επειδή χοντροφαρμακώθηκε. Για να βγεις στον αφρό δεν φθάνουν μόνο οι ουσίες, χρειάζεται και το ταλέντο, και η προετοιμασία, βέβαια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα