Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καταρρίπτοντας τις κάρτες των Illuminati.



Οι κάρτες που προβλέπουν τις καταστροφές,το παιχνίδι με το οποίο υποτίθεται φανερώνουν οι Illuminati τα μυστικά τους σχέδια επάνω στη γη..

Άλλη μια ανοησία των συνωμοσιολόγων,είναι ποτέ δυνατόν κάποια μυστική οργάνωση να φανερώνει τους σκοπούς της τόσο απροκάλυπτα;;

Οι κάρτες της καταστροφής,ένα παιχνίδι που κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των καρτών,άλλοι λένε για 300 άλλοι για πάνω από 450 και άλλοι για 500 και πλέον κάρτες...

Ένα παιχνίδι που οι κάρτες δημιουργούνται από επιτήδειους ύστερα από κάθε καταστροφή..

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε έγχρωμη έκδοση το 1995 και λέγεται ότι φανερώνει τα σχέδια των Illuminati πριν την τελική τους επικράτηση,όλα καλά στο κόσμο των συνωμοσιολόγων και των θαυμαστών τους..

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...

Η κάρτα που δείχνει την πετρελαιοκηλίδα στο κόλπο του Μεξικό που με χαρά την επιδεικνύουν οι συνωμοσιολόγοι για να δείξουν ότι είχαν δίκιο,θα θυμάστε βέβαια την διαρροή πετρελαίου πριν λίγα χρόνια,πανηγυρίζουν οι χιλιάδες θαυμαστές τους,αποκαλύψαμε τα σχέδια των Illuminati..Κανένα προφητικό χαρακτήρα δεν είχε  η κάρτα,ήταν βασισμένη στην διαρροή πετρελαίου στην ίδια περιοχή την δεκαετία του '70 και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη μόλυνση από ότι η πρόσφατη διαρροή..

Οι κάρτες με τους δίδυμους πύργους το πεντάγωνο και την οικονομική κρίση.Ξαναπανηγυρίζουν οι συνωμοσιολόγοι,ξανατρέχουν να αγοράζουν βιβλία τα χιλιάδες θύματα τους,συγγνώμη,θαυμαστές τους εννοούσα..Και πάλι τίποτα το προφητικό στο χαρακτήρα των καρτών,βασισμένες και αυτές στο παρελθόν,οι δίδυμοι πύργοι είχαν ιστορικό επιθέσεων πριν βγει το παιχνίδι σε έγχρωμη μορφή,για την ασπρόμαυρη έκδοση του παιχνιδιού όμως αρχές της δεκαετίας του ΄80 ούτε κουβέντα,μήπως επειδή δεν υπάρχουν τέτοιες κάρτες;;

Για την κάρτα της οικονομικής κρίσης και πάλι τίποτα το προφητικό,πόσα κραχ έχουν γίνει από τις αρχές του αιώνα για να μην πάω πιο πίσω..

Για τη κάρτα του πενταγώνου,σιγά το προφητικό του θέματος,ποιας χώρας το αντίστοιχο πεντάγωνο δεν είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης,όπως και το αντίστοιχα μνημεία,π.χ Μπιγκ Μπεν..

Άρα για να φτιάξει κάποιος ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θέλει και πολύ μυαλό,μια ματιά στο παρελθόν για καταστροφές αλλά και λίγο μυαλό για να βρει στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων και το παιχνίδι στήθηκε..

Το σημαντικό στην υπόθεση όμως είναι άλλο,έχεις στα χέρια σου τις κάρτες με τις επικείμενες καταστροφές,τι κάνεις για να τις αποτρέψεις;; Παρουσιάζεις τις κάρτες κατόπιν εορτής για να μας πεις τι;;

Αλλά ας μην είμαι καχύποπτος,φέρτε το παιχνίδι στην αυθεντική του ασπρόμαυρη μορφή,φέρτε το και στην έγχρωμη να το συγκρίνουμε,κατόπιν πείτε μας από πόσες επιτέλους κάρτες αποτελείται το παιχνίδι, 300; 400; 500; Να τις δούμε όλες να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν άλλες και στο τέλος συνδέστε το παιχνίδι με τους Illuminati με αποδείξεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα