Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Για να προετοιμαζεστε για το τι μας ερχεται απο Ασια: Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες με θέμα τον υπερπληθυσμό




Συλλογή εικόνων από το Reuters από τις παραλίες μέχρι το μετρό, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τους δρόμους

Είναι τελικά πρόβλημα διεθνούς εμβέλειας ο υπερπληθυσμός; Ποιος είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός μέχρι σήμερα και ποιος μπορεί να φανταστεί ποιο ποσό θα φτάσει το 2100;
Η αρχή συνέβη με την Κίνα, εκεί όπου η κυβέρνηση επέβαλε τον έλεγχο των γεννήσεων στις οικογένειες, στα αστικά κέντρα, προβλέποντας ένα παιδί ανά οικογένεια, μειώνοντας όμως αποτυχημένα την ετήσια αύξηση του πληθυσμού κάτω από το 1%.



Σήμερα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εθνικές εκτιμήσεις από τον μεγαλύτερο οργανισμό απογραφής πληθυσμού στο κόσμο, τον U.S. Census World Clock, συνυπάρχουμε 7,09 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Βασιζόμενοι σε αυτό το ποσό, οι στατιστικές μελέτες δείχνουν πως το 2100, ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να αγγίζει τα 11 δισεκατομμύρια. Όπως είναι λογικό, ο υπερπληθυσμός αποτελεί σύγχρονο θέμα ανησυχίας για όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο, εφόσον δεν υπάρχουν αρκετοί φυσικοί και οικονομικοί πόροι να καλύψουν την αύξηση του πληθυσμού.

Από τις παραλίες μέχρι το μετρό, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τους δρόμους, αυτή η συλλογή εικόνων από το Reuters δείχνει πως οι άνθρωποι στον πλανήτη συνωστίζονται πλέον και η αύξηση του πληθυσμού προχωράει με φρενήρεις ρυθμούς, καθιστώντας τον υπερπληθυσμό έναν κίνδυνο για το μέλλον του πλανήτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα