Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Σημάδια αναζωπύρωσης σε Γερμανία, Ιταλία, αποτυγχάνει η Σουηδία

Επίμονα αυξημένα κρούσματα δημιουργούν προβληματισμό καθώς οι χώρες ετοιμάζονται να περιορίσουν τις απαγορεύσεις. Στη Σουηδία που δεν προχώρησε σε lockdown τα θύματα είναι 14 φορές περισσότερα από την Ελλάδα.
Κορωνοϊός: Σημάδια αναζωπύρωσης σε Γερμανία, Ιταλία, αποτυγχάνει η Σουηδία

Με χώρες της Ευρώπης να βρίσκονται σε διαδικασία άρσης μέτρων περιορισμού και του lockdown σειρά από ανησυχητικά μηνύματα δείχνουν τα στοιχεία.
Στη Γερμανία, που έως τώρα έχει αξιοσημείωτα καλές επιδόσεις και αποφάσισε να ανοίξει τα καταστήματα έως 800 τμ, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε με ταχύτερο ρυθμό για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και περισσότερο από τα επτά κράτη που ετοιμάζονται να χαλαρώσουν τους κανόνες.
Υπήρξαν 3.699 επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας το σύνολο σε 141.397, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Χόπκινς. Οι απώλειες αυξήθηκαν κατά 300 και πλέον φτάνουν τις 4.352, ενώ 83.114 έχουν αναρρώσει, περισσότεροι από κάθε άλλη χώρα, περιλαμβανομένης της Κινας.
Η Αγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε στην Τετάρτη τα βήματα άρσης του lockdown, θυμίζει το Bloomberg . Εκτός από το άνοιγμα των μικρότερων καταστημάτων, τα σχολεία θα ανοίξουν σταδιακά από τις αρχές Μαίου.

Η καγκελάριος επικαλέστηκε τον δείκτη R (πόσοι κολλούν από ένα κρούσμα) για να δείξει το βαθμό επιτυχίας. Ο δείκτης ήταν την Παρασκευή αμετάβλητος στο 0,7 σύμφωνα με τα στοιχεία.

Πονοκέφαλος το Μιλάνο


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα