Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Το μήνυμα της ανάστασης

Ψυχολογικός Φάρος | Το νόημα και το μήνυμα της Ανάστασης


Η ανάσταση είναι νίκη επί του νου, επί του μηχανισμού της σκέψης σας, νίκη επί της σκέψης σας, έτσι ώστε καθημερινά καμία σκέψη να μην μολύνει την αύρα σας ή να διοχετεύει μια κακή δύναμη στον κόσμο. Είναι εύκολο να συγκρατείτε το στόμα σας, είναι εύκολο να συγκρατείτε το χέρι σας, είναι εύκολο να συγκρατείτε το σώμα σας, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τη σκέψη σας; Μπορείτε να διατηρήσετε αυτή τη σκέψη καθαρή, πραγματικά αγνή; Ανάσταση σημαίνει να επιτύχετε την αρχέγονη, την ουσιαστική κατάσταση της συνειδητότητάς σας, της ύπαρξής σας. Όταν γίνουμε καθαροί εαυτοί, επιτυγχάνουμε την ανάσταση.

Αυτή η ανάσταση χρειάζεται προσπάθεια, χρειάζεται ενέργεια, χρειάζεται αφοσίωση, χρειάζεται τεράστια δουλειά, ώστε τελικά να μην παγιδευτείτε μέσα στο σώμα σας, μέσα στις ωθήσεις και στις ορμές σας, μέσα στα συναισθήματά σας, τα αρνητικά σας συναισθήματα, μέσα στους εκνευρισμούς και τους φόβους σας, μέσα στις λάθος σκέψεις σας. 



Όταν κατακτήσετε τα φυσικά, συναισθηματικά και νοητικά σας σώματα, κατακτάτε τον τάφο. Αυτά τα τρία σώματα ονομάζονται, στην Προαιώνια Σοφία, ο τάφος μέσα στον οποίο είναι θαμμένος ο άνθρωπος. Μια μέρα, οι άνθρωποι θα έρθουν και θα βρουν τον τάφο άδειο, και ο Κύριος θα στέκεται στον κήπο. Αναστήθηκε. Αναστήθηκε από τον τάφο, τον τάφο που ήταν φυλακισμένος. Αυτό είναι το μήνυμα της ανάστασης. Μπορεί να ακούμε πολλές διαλέξεις, να διαβάζουμε πολλά βιβλία και να τραγουδάμε πολλά, πολλά τραγούδια, αλλά η ανάσταση είναι πραγματικά βαριά, βαριά δουλειά. Και το πρώτο βήμα για την ανάσταση είναι ο διαλογισμός.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Teachings of Christ vol.4


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα