Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Αναμένεται το τρίτο καίριο πλήγμα του Τραμπ κατά του ¨βαθέως κράτους". Να κλείσει το Κογκρέσο!


Όλο το σκηνικό με τον κορονοϊό έναν και μόνον σκοπό είχε: Να αποτρέψει το "βαθύ κράτος" την επανεκλογή Τραμπ
ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
Ενώ σε όλο τον κόσμο οι κυβερνήσεις - μαριονέτες της Cabal ασχολούνται με το πως να ξεμπλέξουν από τις όποιες παρενέργειες του ιού, ο Τραμπ εργάζεται μεθοδικά για να δώσει καίρια πλήγματα στο παρακράτος και την Cabal που βρίσκεται πίσω του.
Με προμετωπίδα τους Δημοκρατικούς, το "βαθύ κράτος" υπονόμευε και εξακολουθεί να υπονομεύει κάθε ενέργεια του Αμερικανού προέδρου από την ημέρα της εκλογής του, μέχρι που αποπειράθηκαν να τον καθαιρέσουν κιόλας. Η τελευταία απόπειρα της Cabal μέσω του κορονοϊού να επιφέρει την ανεξέλεγκτη συντριβή του υφιστάμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος με σκοπό να αναλάβει εκ νέου τον έλεγχο του πλανήτη επιβάλλοντας ένα νέο σύστημα, απέτυχε και τώρα έγινε όπλο που στρέφεται εναντίον της.
- Ο Αμερικανός πρόεδρος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, επέβαλε τα περιοριστικά μέτρα που επιθυμούσε η Cabal και στην δική του χώρα, την οποία όμως κήρυξε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να κυβερνά χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, με προεδρικά διατάγματα.
- Η δεύτερη κίνηση του Αμερικανού προέδρου που πέρασε από πολλούς απαρατήρητη, ήταν η άκρως σημαντική ενέργεια του να θέσει υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών (υπό τον δικό του έλεγχο δηλαδή), την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, αποστερώντας από τους Rothschild τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και που του δίνει τώρα την δυνατότητα να κόβει ο ίδιος όσο χρήμα θέλει και να το διοχετεύει στην αγορά, σώζωντας τις αμερικανικές επιχειρήσεις και την οικονομία από την καταστροφή.
- Τώρα αναμένεται το τρίτο καίριο πλήγμα του Τραμπ κατά του ¨βαθέως κράτους". Να κλείσει το Κογκρέσο!
Ενώ η κυβέρνηση Τραμπ εργάζεται για να πολεμήσει την επιδημία, οι Δημοκρατικοί εμποδίζουν τον διορισμό σε θέσεις κλειδιά των Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών, των επιλεγέντων υποψηφίων που απαιτούνται υπό τις περιστάσεις για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, πετυχαίνοντας την δυσλειτουργία του κράτους.
Ο Τραμπ προειδοποίησε την Γερουσία να εκπληρώσει το καθήκον της και να ψηφίσει επί των διορισμών αυτών ή να αναστείλει επίσημα όλες τις συνεδριάσεις της, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριάσεων pro forma, ώστε να καταστεί δυνατόν να γίνουν οι διορισμοί αυτοί. "Η τρέχουσα πρακτική να εγκαταλείπουν την πόλη, ενώ κάνουν κίβδηλες συνεδριάσεις για τους τύπους, είναι παράβαση καθήκοντος που ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης", δήλωσε ο Τραμπ.
Το Σύνταγμα προσφέρει έναν μηχανισμό στον πρόεδρο ώστε να μπορεί να πληρώσει κενές θέσεις σε τέτοιες περιστάσεις, κλείνοντας το Κογκρέσο και προχωρώντας ό ίδιος στην πλήρωση τους..
​"Κανένας πρόεδρος στην ιστορία δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία που του δίνει το Σύνταγμα να προχωρήσει στη διακοπή της λειτουργίας του Κογκρέσου", ανέφερε ο Μάικλ Μπέσλος, ιστορικός, ειδικευμένος στην προεδρία των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Το αμερικανικό Σύνταγμα αναφέρει .. "May, on extraordinary Occasions, convene both Houses, or either of them, and in Case of Disagreement between them, with Respect to the Time of Adjournment, he may adjourn them to such Time as he shall think proper"..
Αν ο Αμερικανός πρόεδρος υλοποιήσει την προειδοποίηση του, θα γράψει ιστορία. Παράλληλα, με λυτά πλέον τα χέρια, αναμένεται να δώσει και το τελικό πλήγμα στην συμμορία των βρυκολάκων που κατέχουν την χώρα του και που κατατυραννούν ολόκληρο τον πλανήτη..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα