Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ;


Κορωνοϊός: Η βλάβη που άφησε ο ιός σε ασθενείς που θεραπεύτηκαν ...

Οπως φαινεται, θα μιλαμε για καιρο για τον συγκεκριμενο κοροναϊο. Γι αυτο το λογο, οσοι έχετε προβληματα υγείας που σας θέτουν σε υψηλότερο κίνδυνο, καλο θα ηταν να ειστε σιγουροι ότι κάνετε ό, τι ειναι δυνατον , να ελαχιστοποιήσετε αυτο το προβλημα . 
Ετσι λοιπον οσοι ¨ζουν¨ με διαβήτη, ΧΑΠ ή καρδιακές παθήσεις ,θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοι στη διαχείριση αυτών των παθήσεων, ακολουθωντας την αγωγη που τους εχει δοθει. Εξ αλλου  η σωστή διατροφή και ιδιως ενυδάτωση , βοηθουν οσους ασθενουν, να αποφύγουν τις επιπλοκές της COVID-19. Δεν ξεχναμε πως η σωστή ενυδάτωση , συμβάλλει στην διατήρηση του όγκου αίματος και διατηρηση υγιων βλενογονων στο αναπνευστικό σύστημα, κατι που   βοηθα τους πνεύμονες να αντισταθούν καλύτερα στη λοίμωξη και τον εντευθεν ¨τραυματισμό των ιστών¨ .
Johns Hopkins Displaces Harvard as Top Fundraiser in Record Year ...
Τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει ο κοροναϊός στους πνεύμονες, εξηγεί ο αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής Εσωτερικής Παθολογίας, Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας  στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος, σε ενημερωτικό άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου.

COVID-19 Coronavirus Information | Maui County, HI - Official Website

Η COVID-19 μπορεί να προκαλέσει  πνευμονία και σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) αλλα και  σήψη, οπως  επίσης  μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Σηπτικό σύνδρομο: ένα απο τα σημαντικότερα αίτια θανάτου ...
Το σηπτικό σύνδρομο έχει ,διεθνώς αναγνωρισθεί ως ένα από τα σημαντικότερα αίτια γενικής  θνησιμότητας παγκοσμίως , καθώς κάθε 2 δευτερόλεπτα περίπου ένας άνθρωπος  πεθαίνει από σήψη. Είναι αυτό που λέμε σαπίζει, λιώνει, καταρρέει εσωτερικά και εξωτερικά.
Οι πνεύμονες, η καρδιά και άλλα συστήματα του σώματος λειτουργούν όπως μια ορχήστρα, εξηγεί ο Δρ. Γαλιατσάτος υπογραμμίζοντας ότι στην περίπτωση της σήψης, η συνεργασία μεταξύ των οργάνων του σώματος καταρρέει. Τα συστήματα αρχίζουν σταδιακά να αποδιοργανώνονται το ένα μετά το άλλο, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων και καρδιάς.
Η σ ή ψ η ,  ακόμη και όταν ο ασθενής έχει επιβιώσει, μπορεί να αφήσει στον ασθενή μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα όργανα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ...ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα