Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Μάσκα προσώπου: Τα πέντε συχνότερα λάθη στη χρήση της



Η χρήση της μάσκας από την ερχόμενη Δευτέρα σε όλους τους κλειστούς χώρους απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς χωρίς την εφαρμογή κάποιων κανόνων δεν πρόκειται να προστατέψει από τον κορονοϊό.
Μάλιστα υπάρχουν κάποια λάθη, τα οποία κάνουν οι περισσότεροι κατά τη χρήση της και μπορούν να αποδειχτούν πολύ σημαντικά για την εξάπλωση του ιού.
Ποια είναι αυτά τα πιο συχνά λάθη;
Κάλυψη μόνο του στόματος
Η κάλυψη μόνο του στόματος και όχι της μύτης ελλοχεύει τον κίνδυνο είτε να κολλήσεις είτε να μεταδόσεις τον ιό. Επιπλέον, αν δεν καλύπτεται η μύτη, τότε υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης από την ίδια τη μάσκα που συλλέγει μικρόβια και σταγονίδια στην εξωτερική όψη.
 Η επαφή της μάσκας και άλλα σημεία
Εάν ο νέος κορονοϊός ακουμπήσει στα ρούχα, το πρόσωπο ή το σώμα και η μάσκα ακουμπήσει αυτά τα σημεία, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εάν το μέσα μέρος της μάσκας ακουμπήσει κάποιο άλλο σημείο του σώματος που είναι μολυσμένο με τον ιό- όπως τα μάτια, το λαιμό, τα χέρια ή τα ρούχα, και φορεθεί ξανά τότε η μόλυνση είναι πολύ πιθανή. Γι΄αυτό δεν πρέπει να την αφήνει κάποιος στο λαιμό του όταν τη βγάζει από το πρόσωπο του.


Όσον αφορά τον ασφαλή τρόπο για να βγάλετε τη μάσκα αυτός είναι κρατώντας τα σχοινάκια στο αυτί. Μόλις τη βγάλεις, την τοποθετείς σε μία πλαστική σακούλα και την πετάς. Τόσο πριν όσο και μετά τη χρήση της μάσκας πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα