Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ψυχοπαθεῖς ἀλληλοδιαπλεκόμενοι ὠθοῦν τὴν Τουρκία νὰ μᾶς κτυπήσῃ!!!

Λέω καὶ ξαναλέω: τὸ ἀντικαπνιστικὸ εἶναι μῖτος, καὶ καλὰ θὰ κάνετε νὰ τὸ παρακολουθεῖτε.
Tὸ 2014 ὁ Michael Bloomberg (πρώην δήμαρχος τῆς Ν. Ὑόρκης, γνωστὸ χρηματοπαράσιτο καὶ ἀκόμη γνωστότερο ἀντικαπνιστικὸ παράσιτο-ἐγκληματίας) χρηματοδότησε τὸν Ἐρντογὰν καὶ τὸ ἰσλαμικὸ καθεστώς του μὲ 600 ἑκατομμύρια δολλάρια γιὰ νὰ ἐπιβάλλῃ καπνοαπαγόρευση.
Ὁ ἴδιος ἦταν ἀπὸ παλαιότερα σπόνσορας τῆς Κλίντον, ὅταν αὐτὴ ἦταν ὑπουργὸς ἐξωτερικῶν καὶ κατεκράτησε τὰ κονδύλια ἀνοικοδομήσεως στὸ Ἰράκ, ἀπαιτώντας …καπνοαπαγόρευση, ρίχνοντας τὴν τότε μετριοπαθὴ κυβέρνηση καὶ φέρνοντας στὴν ἐξουσία τὸ Ἰσλαμικὸ Κράτος τῶν τζιχαντιστῶν (ποὺ πῆραν τὰ κονδύλια καὶ ἔκαναν καπνοαπαγόρευση, καθὼς καὶ πάρα πολλὲς δολοφονίες ὅσων ἐκάπνιζαν).
Αὐτὴ εἶναι ἡ καταῤῥέουσα καὶ ἀπερχομένη νεοταξίτικη σέχτα τῶν ψυχοπαθῶν γκλομπαλιστῶν.
Καὶ νὰ οἱ συνέπειες τῆς παρανοίας τους πόσο μακρυὰ ἔχουν φθάσει καὶ πόσα χρόνια θὰ χρειασθοῦν γιὰ νὰ ἀντιμετωπισθοῦν.

«Κοινό μυστικό το τελευταίο δίμηνο στους καλά ενημερωμένους κύκλους είναι ότι οι γείτονες μετά το αποτυχόν πραξικόπημα έλαβαν λευκό φως από κάποιους υπερατλαντικούς «κύκλους» να εκδράμουν στην Χίο και στην Λέσβο, ώστε να ισορροπήσουν την επερχομένη χασούρα στα ανατολικά τους σύνορα.

..Πρώτον: Η επίσκεψη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στις 24 Αυγούστου στην Άγκυρα ο οποίος λέγεται ότι έδωσε «γη και ύδωρ» στον Ερντογάν, προκειμένου να αδρανοποιήσει την συνεργασία επί του ενεργειακού με τους Ρώσσους.
Διέρρευσε μάλιστα, ότι ο Μπάιντεν διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Τουρκίας πως έχουν «βγει από το συρτάρι» τα σχέδια συνδιαχειρίσεως – συνεκμεταλλεύσεως του Αιγαίου.
Γι’ αυτό τον λόγο τα τουρκικά υποβρύχια αλώνιζαν το Αιγαίο όλο τον Σεπτέμβριο.
Γι’ αυτό τον λόγο το προηγούμενο διάστημα έγιναν διάφορες «πρόβες ετοιμότητας» στα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών (sic) σε Λέσβο, Χίο, Κω και Σάμο.
Βεβαίως όλοι αυτοί λογάριαζαν δίχως την αλλαγή φρουράς στον Λευκό Οίκο.
Δεύτερον: Η φημολογουμένη συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη με τον Χένρι Κίσινγκερ και τον Τζέιμς Ρότσιλντ.
Όπως διέρρευσαν τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος παρεκάθισε σε κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη που οργάνωσε ο Μάικλ Μπλούμπεργκ στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον Χ. Κίσινγκερ και τον εκπρόσωπο της οικογέενείας Ρότσιλντ.
Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα και άλλων
παραγόντων που μετείχαν σ’ αυτή την μυστική διάσκεψη, όπως, James C. Cowels, Jeft Enslin, Hamilton E. Jones, Manuel Gonzalez Paramo, κ.α. ενώ από την τουρκική πλευρά μετείχαν εκτός από τον Ερντογάν και ο υπουργός υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ομέρ Τσελίκ, ο υπουργός Ενεργείας, γαμπρός και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Berat Albayrak, ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Ερντογάν, Yasin Aktay, ο πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ, Serdar Kılıç και ο ειδικός σύμβουλος  του Ερντογάν, İbrahim Kalın.»
Ἐδῶ οἱ σχετικὲς εἰδήσεις γιὰ τὸν Βloomberg καὶ τὸν Ἐρντογὰν ἀπὸ τὸ 2014:

Bloomberg Funds Corrupt Turkish Autocrat In Global War On Smoking

New York’s Bloomberg takes on smoking Turks


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα