Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ

Έχεις πρόβλημα με τις αρθρώσεις σου; Αντιμετώπισέ το.


1/ Ακου το σώμα σου«Οταν πονούσα, το έπαιζα μάγκας και δεν έδινα σημασία. Αυτό ήταν η χειρότερη αντιμετώπιση του προβλήματος» λέει. «Λέω στους παίκτες μου να βρίσκουν τα αίτια του πόνου και μετά να αποφασίζουν αν πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν ή να κάνουν θεραπεία. Μην προσπαθείτε να κάνετε τους ήρωες, είναι χαζό». Αν ο πόνος διαρκεί περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε συμβουλεύσου κάποιο γιατρό.
2/ Προετοιμάσου 
«Σώσε τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους εκτελώντας διατάσεις πριν από το παιχνίδι» συμβουλεύει. Αυτό θα αυξήσει τη ροή του αίματος και θα ενεργοποιήσει τους μυς σου για να δεχτούν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Για μεγαλύτερη απόδοση, πρέπει σταδιακά να μεγαλώνεις το εύρος κίνησης των διατάσεων. Επίσης, είναι απαραίτητο να κάνεις διατάσεις και μετά τον αγώνα ή την προπόνησή σου.
3/ Κάνε σωστές ασκήσεις
Η σωστή άσκηση εμποδίζει την οστεοαρθρίτιδα στους γοφούς και τα γόνατα, σύμφωνα με ολλανδική έρευνα. Για να προστατέψεις το σώμα σου, πρέπει να εκτελείς ασκήσεις που βελτιώνουν την ισορροπία, έτσι ώστε να γυμνάζονται και οι μικρότερες μυϊκές ομάδες που συχνά τις παραμελείς. Μία τέτοια άσκηση είναι οι άρσεις θανάτου σε ένα πόδι. Επίσης, εκτέλεσε ασκήσεις πάνω σε ελβετική μπάλα.
Η καινούργια άσκησή σου: Περπάτημα στον τοίχο

Οι αθλητές δεν γεννώνται, αλλά δημιουργούνται. Η παρακάτω πρωτότυπη άσκηση θα βελτιώσει τη δύναμή σου, την ισορροπία και θα αυξήσει την ταχύτητα και την έκρηξη στις κινήσεις σου.

Πώς να την κάνεις
1. Λάβε θέση για κάμψεις, αλλά τοποθέτησε τα γόνατά σου στο πάτωμα και το σώμα σου να είναι 1 μέτρο μπροστά από έναν τοίχο.
2. Τέντωσε το ένα πόδι, έτσι ώστε το πέλμα να ακουμπάει όλο τον τοίχο, όχι σε μεγαλύτερο ύψος από αυτό των γοφών. Κάνε ακριβώς το ίδιο με το άλλο πόδι, έτσι ώστε να φαίνεται σαν να στέκεσαι όρθιος στον τοίχο.
3. Λύγισε το ένα γόνατο και φέρε το κοντά στο στήθος, σαν να κάνεις παρέλαση. Μείνε σε αυτήν τη θέση για 5-10 δευτερόλεπτα και βάλε το στον τοίχο. Κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα