Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




Στις μυστικές συναντήσεις που είχαν ακολουθήσει μεταξύ Γερμανών και Ελλήνων αξιωματούχων μετά τη συνθηκολόγηση της Ελλάδος, είχε συμφωνηθεί να παρασχεθεί υποστήριξη και κάλυψη από ελληνικά στρατεύματα τα οποία θα οργανώνονταν και θα εκπαιδεύονταν από Γερμανούς αξιωματικούς, ώστε σε περίπτωση που τα γερμανικά στρατεύματα στην Ελλάδα δέχονταν επίθεση από ανταρτικές ή αλλοδαπές δυνάμεις, πχ αγγλικές, να μπορέσουν να συνεργαστούν για να τους απωθήσουν και να παραμείνει ανενόχλητη η ελίτ του γερμανικού στρατού για να ασχοληθεί με τις έρευνες και την περαιτέρω εκστρατεία στην Ανατολή.

 Ο ίδιος ο Ρόμμελ, έχοντας μελετήσει τη γεωγραφία της Ελλάδας, είχε επιμείνει στη φύλαξη από ειδικές δυνάμεις και στην οχύρωση συγκεκριμένων περιοχών του ελλαδικού χώρου, ώστε οι αγγλικές δυνάμεις να μην μπορέσουν ποτέ να προσεγγίσουν αυτές τις περιοχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλυπτικές ήταν οι σημειώσεις του Κούρτ Βαλντχάιμ για την Ελλάδα και τις εδώ έρευνες. Οι σημειώσεις αυτές γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αλλά δυστυχώς όχι πού βρίσκονται και τι ακριβώς έλεγαν. 

Ο νεαρός τότε ανθυπολοχαγός Κούρτ Βάλντχάιμ είχε έρθει στην Ελλάδα, υπεύθυνος ενός προγράμματος για την εξερεύνηση συγκεκριμένων περιοχών στον ελλαδικό χώρο, στο οποίο ιδιαίτερη έμφαση δινόταν στη Δήλο, τον Όλυμπο, την Δίρφυ, το Μεσολόγγι, τη Σαμοθράκη, τους Δελφούς και την Ολυμπία. 

Ο σκοπός του ήταν να ερευνήσει εάν υπήρχαν μυστικές υπόγειες δίοδοι προς την Κοίλη Γη. 

Ο Βάλντχάιμ έμεινε στην Ελλάδα αρκετούς μήνες και στο τέλος της παραμονής του διατάχθηκε να ερευνήσει εάν υπήρχαν σχέσεις των αρχαίων Ελλήνων με το Θιβέτ. 

Ο λόγος ήταν ότι τα SS είχαν, μέσω των μυστικών διδασκαλιών τους, πληροφορίες ότι οι αρχαίοι Έλληνες - και συγκεκριμένα ο Μέγας Αλέξανδρος είχαν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία του πολιτισμού του Θιβέτ και ότι το όνομα «Θιβέτ» δεν είναι λέξη των κατοίκων της περιοχής, αλλά ακρωνύμιο αρχαίων ελληνικών λέξεων («Τ, Ι, Β, Ε, T sind grosse Buchstaben die wahrscheinlich eine andere Bedeutung haben»). 

Οι Γερμανοί πίστευαν ότι οι σκληρότεροι πολεμιστές της περιοχής, οι τρομεροί Γκούρκας που πράγματι είναι ψηλοί με γαλανά μάτια, ήταν αρχαίας ελληνικής καταγωγής και γι αυτό ακριβώς τον λόγο είχαν ζητήσει βοήθεια από τον κυβερνήτη του Θιβέτ την οποία και είχαν λάβει. 

Συγκεκριμένα, όταν έγινε η κατάληψη του Βερολίνου από τους Αμερικανούς και τους Ρώσους, βρέθηκαν πολλοί νεκροί στρατιώτες με ασιατικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμμαχικών στρατευμάτων είχαν αποδειχθεί άκαμπτοι πολεμιστές. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανακαλύφθηκαν κυρίως μέσα στην κατεστραμένη Καγγελαρία και θεωρήθηκαν επίσης ότι αποτελούσαν και το επιτελείο μάγων που περιστοίχιζε τον Χίτλερ. 

Στις μυστικές έρευνες των Ναζί για την Υπερβορεία, είναι αποκαλυπτικό το κείμενο του γερμανού υπολοχαγού Steiner, ο οποίος μετέβη στην Ελλάδα, στο τέλος του 1941, μετέχοντας σε ένα σχέδιο με τον κωδικό «Απόλλων» για να συμμετάσχει σε παρόμοιες με τον Βαλντχάιμ έρευνες. 

Ο υπολοχαγός αυτός μιλούσε άπταιστα αρχαία ελληνικά, ήταν δε επίσης μέλος των SS και της οργάνωσης Goldene Daemmerung (Χρυσή Αυγή). 

Τον Νοέμβριο του 1941, ο υπολοχαγός Steiner μαζί με άλλους έξι Γερμανούς αξιωματικούς έφθασαν στη Θεσσαλονίκη όπου και εγκαταστάθηκαν. 

Αναφέρει λοιπόν (ορισμένες λέξεις από το αυθεντικό κείμενο δεν διακρίνονται καλά και σημειώνονται με τελείες ή ερωτηματικό): «Wir kennen ganz gut, de Griechen nicht nur eine Expadition nach TIBET ausgefuehrt haben, sondern noch eine... die... Diese zweite Expedition,... wahrscheinlich... Ende des ja...es 31... v. C ausgefuehrt und wollte beweisen,.s TIBET und HYPERBOREA ver..(?) waren». 

[Μετάφραση] «Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες δεν πραγματοποίησαν μόνο μια επιχείρηση προς το Θιβέτ αλλά ακόμη μία… Αυτή η δεύτερη επιχείρηση πρέπει να έγινε; κοντά στα τέλη του 31..... π. Χ. με σκοπό να αποδείξει, ότι το Θιβέτ και η Υπερβορεία ήταν συγγενείς χώρες.»

 Ο νεαρός υπολοχαγός συνεχίζει: «Πρέπει να διαφυλάξουμε την ιστορία αυτών των λαών αμόλυντη. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος στην προστασία των στοιχείων που υπάρχουν σε μοναστήρια στον ελλαδικό χώρο. στην. και στην Αίγυπτο, άλλωστε τι θα ήταν η Αίγυπτο.. των Υπερβορείων. 

Εάν δεν δείξουμε σκληρότητα σε λαούς που διαστρεβλώνουν τις Ιστορίες των αρίων φυλών, θα δούμε στα χρόνια που θα ακολουθήσουν τις υποφυλές να επιβάλουν τη θέλησή τους στους αρίους. 

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ανάμιξη των λαών, διότι έτσι θα καταστραφεί όχι μόνο η διαφορετικότητα των αρίων φυλών αλλά και τα ξεχωριστά χαρίσματα αυτών, οι δε άλλες φυλές γνωρίζοντας ότι τίποτε δεν μπορούν να προσφέρουν θα προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν την ιστορία και να δημιουργήσουν τεχνητές εντάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. 

Οι ανώτερες πνευματικές δυνάμεις δεν επιθυμούν την ανάμιξη των φυλών, διότι έτσι καταστρέφεται η ιδιαιτερότητα της κάθε μίας».(Σκεφτείτε ότι τα αναφέρει το 1941 και πιστεύω να καταλάβατε ότι τα ζούμε τώρα!!!!) 

Ο Steiner υπήρξε, στα χρόνια που ακολούθησαν τη γερμανική κατοχή, σημαντικό μέλος της προπαγάνδας για τις μεσογειακές χώρες. Προσπαθούσε βέβαια να πείσει τους κατακτημένους λαούς πως η ναζιστική Γερμανία θα έκανε ότι καλύτερο για να συνεργαστεί και όχι να καταπιέσει τις χώρες αυτές. 

Ένα από τα δυνατότερα επιχειρήματα του ήταν ότι τα πετρέλαια της Ανατολής θα μοιράζονταν πλουσιοπάροχα στους εκλεκτούς λαούς των θεών, στους Αρίους, ενώ οι Αγγλοι και οι Αμερικανοί θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τεχνητά προβλήματα, όπως εξάντληση των αποθεμάτων πετρελαίου παγκοσμίως, ώστε αυτοί, έχοντας τα κοιτάσματα στα χέρια τους, να μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν τα κράτη (ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ?). 

Επέμενε και είχε γίνει πιστευτός ότι οι συμμαχικές δυνάμεις έπρεπε πάση θυσία να νικηθούν, διότι αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξη των αρίων φυλών. Ο Steiner σκοτώθηκε κατά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα. Το τι ακριβώς σημαίνει Θιβέτ δυστυχώς εξηγείται μόνο στα κείμενα του Βάλντχάιμ ή του Steiner ή των SS τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φυλάσσονται κάπου πολύ καλά (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?). 

Από ελάχιστες πληροφορίες που υπάρχουν θα αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα κείμενα των SS, όταν η Υπερβορεία άρχισε να βυθίζεται, οι κάτοικοί της την εγκατέλειψαν με τη βοήθεια κάποιων δισκοειδών ιπτάμενων σκαφών, αφού είχαν φθάσει σε απίστευτο τεχνολογικό επίπεδο. 

Ο προορισμός τους ήταν διάφορες χώρες, όπως Ελλάδα, η Γερμανία και συγκεκριμένα η περιοχή του σημερινού Jonastal, η Αίγυπτος, το Θιβέτ, η Ανταρκτική, το Ιράκ και η ευρύτερη περιοχή της Μεσοποταμίας. 

Ο μεγάλος Γερμανός μυστικιστής στρατηγός και γεωπολιτικός, Karl Haushofer, πίστευε ότι η Ατλαντίδα, η ήπειρος την οποία πρώτοι κατοίκησαν οι αρχαίοι Αριοι Έλληνες!!!!, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα μυστικά σχέδια των προγόνων τους που δεν ήταν άλλοι παρά οι κάτοικοι του Aldebaran.

 Αναπόσπαστο άλλωστε κομμάτι της μυστικής διδασκαλίας των SS αποτελούσαν τα ορφικά και πυθαγόρεια κείμενα κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ενώ η ελίτ των SS θεωρούσε προσβολή την άγνοια των αρχαίων ελληνικών!!!!!!!

 Ο Karl Haushofer είχε επηρεαστεί βαθύτατα από την ορφική και πυθαγόρεια διδασκαλία και πίστευε ότι οι πρωταγωνιστές των μυστηρίων αυτών ζούσαν κάπου αλλού στο σύμπαν, παρατηρώντας την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. 

Αισθανόταν άσχημα που δεν του δόθηκε, όπως έλεγε η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά αυτούς τους μύστες. 

Πίστευε δε ότι τα απόκρυφα κείμενα τους είχαν μεταφερθεί από τους τελευταίους μύστες στην Υπερβορεία και στο Θιβέτ και ότι θα έπρεπε το Γ Ράιχ να τα ανακαλύψει πάση θυσία, ώστε να αρχίσει πάλι η μυστική αυτή διδασκαλία να μελετάται από τα μέλη της νέας γερμανικής αρίας παγκόσμιας κυβέρνησης και να γίνει αυτή η διδασκαλία μάθημα στα σχολεία των Αρίων μαθητών. 

Τα μέλη των μυστικιστικών αυτών γερμανικών εταιριών μελετούσαν επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα κείμενα που σχετίζονταν με τον Προμηθέα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα