Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Τα 31 «καυτά» κορίτσια της ελληνικής βιντεοταινίας!

Τα 31 «καυτά» κορίτσια της ελληνικής βιντεοταινίας!

Οι γεννημένοι στα τέλη της δεκαετίας του '70 σίγουρα θα πανηγυρίζουν έξαλλα διαβάζοντας το συγκεκριμένο αφιέρωμα του  G-Weekend. Οι νεότεροι απλά θα... γνωρίσουν τις γυναίκες που «σημάδεψαν» τα 80's με την πληθωρική παρουσία τους μέσα από τις βιντεοταινίες με τις οποίες γαλουχήθηκαν... στρατιές εφήβων.
Ξανθιές, μελαχρινές, άλλες με αρτιότερο υποκριτικό ταλέντο και άλλες με θανατηφόρο κορμί, ξυπνούν μνήμες στον πληρέστερο οδηγό των... μοιραίων θηλυκών που διαβάσατε ποτέ. 
Επιλέξαμε τις 31 γυναίκες που παρέλασαν από την χρυσή δεκαετία της βιντεοκασέτας, καθεμία για διαφορετικό λόγο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να... ψηφίσετε την κορυφαία και να καταθέσετε την άποψή σας για τυχόν... παραλείψεις!
1. Βίνα Ασίκη
Η Βίνα Ασίκη σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τις καυτές εμφανίσεις της. Η ίδια είχε παραδεχθεί, πως ήξερε να προβάλλει σωστά το καλλίγραμμο σώμα της στον φακό, εξαιτίας του χορού.
Συνολικά εμφανίστηκε σε 27 κινηματογραφικές ταινίες και 30 βιντεοταινίες. Στα 25 της παντρεύτηκε τον χορευτή Ορέστη Δημητρίου και άλλαξε προσανατολισμό στην καριέρα της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το χοροθέατρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή στο «Ροκάκιας την ημέρα, το βράδυ καμαριέρα», όπου βρίσκεται ολόγυμνη στην μπανιέρα της, με συμπρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τζεβελέκο! 
Έπαιξε μεταξύ άλλων στα «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Σατανάδες στα σχολεία», «Καμικάζι αγάπη μου», «Λαλάκης ο εισαγόμενος», «Ταμτάκος, ο Μαραντόνα της Αγίας Βαρβάρας».

2. Καίτη Φίνου
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... βασίλισσα των 80's. Ήταν το απόγειο της καριέρας της, κυρίως στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη. Άλλωστε ακόμα και σήμερα ακούγεται παντού η ατάκα «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος». Συγκεκριμένα, πήρε μέρος σε 20 κινηματογραφικές ταινίες εκείνη την εποχή (σ.σ. για την ακρίβεια πρωταγωνίστησε) και σε άλλες 30 βιντεοκασέτες. Από τις πιο όμορφες παρουσίες, με συνέπεια καθ' όλη τη διάρκεια της «χρυσής» δεκαετίας.
3. Σοφία Αλιμπέρτη
Από τις πλέον περιζήτητες ηθοποιούς στη δεκαετία του '80 και όχι μόνο, η Σοφία Αλιμπέρτη πήρε το βάπτισμα του πυρός το 1981 στην ταινία «Τα Τσακάλι», υποδυόμενη την Αθηνά Φωτιάδου. Συνολικά πήρε μέρος σε 31 φιλμ (15 βιντεοταινίες) κλέβοντας καρδιές. Από το «Καμικάζι αγάπη μου», μέχρι το «Θηλυκό θηριοτροφείο», την «Στροφή» και το «Λόρδαν ο Βάρβαρος». 
4. Γκέλυ Γαβριήλ
Ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols τη δεκαετία του '80. Σε πολλές βιντεοταινίες έδειχνε την εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή πλευρά της, έχοντας συμμετάσχει σε 33 βιντεοταινίες και άλλες 6 κινηματογραφικές. Αν μη τι άλλο αποτελεί μία από τις old time classic γυναίκες της εποχής, με χαρακτηριστικές ταινίες τον «δρόμο προς τη δόξα» και το «σε αγαπάω στο τιμόνι που κρατάω».
5. Χριστίνα Παππά
Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να την θυμάται από τη ταινία με τον Στάθη Ψάλτη «και δειλός και τολμηρός» ως μία από τις πρώτες εμφανίσεις της ωστόσο η καριέρας της είχε ξεκινήσει νωρίτερα μέσα από τον... μαγικό κόσμο της βιντεοκασέτας. Από τις πλέον σέξι παρουσίες στη showbiz (ακόμα και σήμερα), συνολικά μέτρησε 30 βιντεοταινίες στην καριέρα της και φυσικά κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τη σκηνή από την ταινία «Χαμάμ» το 1988. Απλά κάντε ένα google search και θα... καταλάβετε τι εννοούμε!
6. Βάνα Μπάρμπα
Από τη στιγμή που αναδείχθηκε Μις Ελλάς το 1984 και μετά, η Βασιλική (aka Βάνα) Μπάρμπα μπήκε στη ζωή της ελληνικής showbiz. Συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά της εποχής «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» ενώ πέρασε στην ιστορία η... γυμνή σκηνή στον «Ροζ Γάτο» του 1985. Εξίσου χαρακτηριστικό ήταν και το πρώτο της... στριπτίζ στην ταινία «Πω πω μανούλια μάνα μου». Πήρε μέρος σε 34 βιντεοκασέτες και σε άλλες τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες στα 80's.
7. Έφη Πίκουλα
Το γλυκό κορίτσι των 80's. Πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά «ο Δρόμος» της ΥΕΝΕΔ σε ηλικία 18 ετών, ενώ από τις πρώτες της ταινίες ήταν τα «Άγρια Νιάτα» και το «Βασικά καλησπέρα σας». Καθιερώθηκε στις μνήμες όλων με το «come with me για να τη βρεις» που της τραγουδούσε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο «Έλα να γυμνωθούμε darling», ενώ πήρε μέρος και σε 17 βιντεοταινίες.
8. Λίντα Γίγα
Η Λίντα Γίγα, το κορίτσι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια και το καλλίγραμμο κορμί έφτασε στο peak της δημοτικότητας της παίζοντας στο θρυλικό «Τhe Kopanoi» (1987) με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Εκείνη την χρονιά είχε στεφθεί Playmate.
Επίσης είχε ρόλο στο «πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα» (1989) με τους Στάθη Ψάλτη, Σπύρο Καλογήρου, Γιώργο Βασιλείου, αλλά και στα«Τούβλα» (1986) με τους Κώστα Βουτσά, Σωτήρη Μουστάκα, Ντίνο Ηλιόπουλο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις γυμνές πόζες της, ως μοντέλο στον Πάνο Μιχαλόπουλο στη βιντεοταινία του 1987 «Αδερφή μου, αγάπη μου»; Απεβίωσε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία μόλις 52 ετών χτυπημένη από την επάρατη νόσο. Πήρε μέρος σε 18 βιντεοταινίες...
9. Ελένη Φιλίνη
Αντικείμενο του πόθου ακόμη και στις μέρες μας. Άλλωστε μετά τις βιντεοταινίες εκείνης της εποχής, υπήρξε πρωταγωνίστριες και σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Γυναικάρα με τα όλα της, η Ελένη Φιλίνη υπήρξε sex symbol ενώ ακόμη και σήμερα όποιος την δει μόνο αδιάφορος δεν θα είναι. Σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της... 
10. Νανά Βενέτη
Από τις πιο περιζήτητες και σέξι παρουσίες, η Νανά Βενέτη πλέον έχει γίνει ξανθιά διατηρώντας την ακαταμάχητη γοητεία της. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε ρόλο σε 45 ταινίες στη δεκαετία του '80. Από τον «Δυναστεία» με τον Σωτήρη Μουστάκα, την«Κόμπρα από τα Γιάννινα» με το Νίκο Ρίζο μέχρι την «Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή».
11. Βανέσα Tζελβέ
Η κομψότητα, αλλά και το baby face της Βανέσας Τζελβέ ήταν κάποια από τα ατού της. Έκανε το μεγάλο «μπαμ» στη δεκαετία του '80 και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον συγκεκριμένο χώρο. Πλέον είναι σύζυγος και μητέρα και απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά της. Έπαιξε σε ταινίες όπως «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα«, «Άγριες πλάκες στα θρανία», αλλά και σε πολλές σειρές της ΕΡΤ. Επίσης την είδαμε στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκουλου.
12. Σία Φαράκη
Έπαιξε στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών του θεάτρου και του κινηματογράφου.  Και ενώ τα πράγματα έδειχναν ότι μια μεγάλη καριέρα την περίμενε μπροστά της η Σία Φαράκη τα άφησε όλα πίσω της αποφασίζοντας να ζήσει στα Τρίκαλα. Πήρε μέρος σε 36 ταινίες, αλλά την θυμόμαστε κυρίως για την παρουσία της στο «The Κόπανοι», «Ράκος... Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας» και «ο γυφτοροκάς».
13. Ισμήνη Καλέση
Από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες των βιντεοταινιών της δεκαετίας του '80. Η Ισμήνη Καλέση, εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ως παρουσιάστρια του Λούνα Παρκ. Το στριπτίζ που έκανε στην ταινία «Γκαρσονιέρα για 10», υπό τους ήχους του τραγουδιού- παρωδία, «Αποστόλη βάλ'την όλη την παλιά τη μαστοριά σου», είναι ένα από τα πιο cult των ‘80s. Είχε αξιοσημείωτο ρόλο μεταξύ άλλων στα «Τσιτσιολίνος», «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», «Ο ξελογιασμένος» και «Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Μιμή χτενίζεται». Επίσης φωτογραφήθηκε στο Playboy, ενώ άνοιξε πρατήριο βενζίνης.
14. Τέτα Κωνσταντά
Από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Όμηρου Ευστρατιάδη, η γοητευτική Τέτα Κωνσταντά δεν περνούσε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Έπαιξε σε ταινία όπως «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Κλασική περίπτωση βλάβης» «Θηλυκό θηριοτροφείο» και «Άγρια νιάτα». Αποσύρθηκε στη δεκαετία του '90 επιλέγοντας να κάνει οικογένεια με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Ματαράγκα. Συνολικά είχε ρόλο σε 76 ταινίες, χώρια της τηλεοπτικές σειρές!
15. Τέτα Ντούζου
Κόρη του Ανδρέα Ντούζου και αδερφή του Στιβ, η Τέτα Ντούζου ήταν ένα από τα sex symbols των 80's. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» το 1982, ενώ την χαρακτήριζαν ως το «κορίτσι με το πλατύ χαμόγελο».
 Πρωταγωνίστησε στη συνέχεια στο «Παπα-Σούζας», «Τρελός είμαι, ό,τι θέλω κάνω», αλλά και το «Θηλυκό Θηριοτροφείο». Χωρίς να το επιδιώξει βρέθηκε να παίζει σε 41 ταινίες! Την δεκαετία του '90 αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική. Πλέον μετρά 25 χρόνια έγγαμου βίου με τον Γιάννη Γεωργιάδη έχοντας αποκτήσει δύο κόρες.
16. Τζούλια Μπάρκα
Μία ακόμη ηθοποιός, η οποία την δεκαετία του '80 προκαλούσε λιποθυμίες στον ανδρικό πληθυσμό με κάθε εμφάνιση της. Η Τζούλια Μπάρκα, πήρε μέρος σε 36 ταινίες.
Μεταξύ άλλων έπαιξε στα «Ρόδα τσάντα και Κοπάνα Νο 3», «Ράκος Νο 14: Και ο πρώτος μπουνάκιας», «Έλα να αγαπηθούμε» και «Σκοτώστε τις γυναίκες μου παρακαλώ».
Κατά την διάρκεια εμφάνισης της σε κέντρο διασκέδασης το 2002 η σέξι ηθοποιός, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.
Όπως διαπιστώθηκε είχε υποστεί οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να περάσουν 43 μέρες για να βγει από το κώμα. Πλέον συνεχίζει να ζει στη Χαλκιδική έχοντας αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα.
17. Βέρα Γκούμα
Από τις μοιραίες και εκθαμβωτικές παρουσίες των 80's, η ξανθιά Βέρα Γκούμα, πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως έπαιξε σε τουλάχιστον 14 ταινίες με τον Κώστα Τσάκωνα, με τον οποίο ήταν ζευγάρι. Και μόνο που έπαιξε στο «Κλασική περίπτωση Βλάβης», αρκεί για να λάβει μυθικές διαστάσεις η καριέρα της. Επίσης διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα «Φαλακρός στόχος», «Ο κόμης Τσάκωνας και οι δρακουλίνες του», «Το κορίτσι φωτιά» και «Τρελές αστυνομικίνες, απίθανα θηλυκά». Συνολικά έπαιξε σε 39 ταινίες.
18. Λίλα Καφαντάρη
Ξεκίνησε να ασχολείται με την ηθοποιΐα στην ηλικία των 17 ετών, ύστερα από παρότρυνση του πρώτου της συζύγου της, Βασίλη Μαυρομάτη. Η ίδια πάντως, όπως παραδέχεται, σκόπευε να γίνει ζωγράφος.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, τηλεοπτικά σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις. Συνολικά έπαιξε σε 19 ταινίες στη δεκαετία του '80, αν και είχε σχεδόν μόνιμη παρουσία στις τηλεοπτικές σειρές στα 90's. Την θυμόμαστε στα «Μπόνι και Κλάιντ αλά ελληνικά», «Χριστίνα ο μεγάλος έρωτας», «οι άντρες μου κι εγώ» και στο «Έλα να αγαπηθούμε».
19. Έλενα Τσαβαλιά
Σε ηλικία 19 ετών έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στον χώρο της βιντεοκασέτας στο πλευρό της Ρένας Βλαχοπούλου και στην ταινία «Μια Ρένα χωρίς φρένα» αν και άρχισε να γίνεται γνωστή με το ρόλο στη σειρά «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» με τον Θανάση Βέγγο. Βέβαια το μεγάλο «μπαμ» έκανε ως Ελένη Πετρίδη στους «Μικρομεσαίους» του Γιάννη Δαλιανίδη. Παρόλα αυτά έχει πάρει μέρος σε 31 βιντεοκασέτες, ανάμεσά τους και το «Ρόδα τσάντα και κοπάνα Νο 4».
20. Πέπη Σταυροπούλου
Από τα κλασσικά κορίτσια της βιντεοκασέτας αφού έχει πάρει μέρος σε 42 ταινίες, στις περισσότερες εκ των οποίων ως η... σεξοβόμβα της υπόθεσης. Πιο χαρακτηριστική ταινία ο «Καπετάν Φουρτούνας» με τον Σωτήρη Μουστάκα! Βέβαια έχει κάνει και έξι κινηματογραφικές ταινίες ενώ στο «παλμαρέ» της υπάρχει και ένα πέρασμα από το διάσημο «Ρετιρέ» ως guest star στον ρόλο της Ντόρας, η οποία... παραπλανούσε τον Ιάσονα (σ.σ. Παύλος Ευαγγελόπουλος).
21. Βάσια Παναγοπούλου
Ο πολυσχιδής Βάσια Παναγοπούλου έπαιξε σε βιντεοταινίες, θεατρικές παραστάσεις, τηλεταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ενώ παρουσίαζε εκπομπές. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ηλικία 22 ετών είχε προλάβει να πάρει μέρος σε 17 ταινίες! Από τα πιο δημοφιλή και γλυκά πρόσωπα της εποχής η Βάσια Παναγοπούλου έκλεψε καρδιές στα «Λιονταράκια της νύχτας», «Κλεφτρόνι αγάπη μου», «Περάστε φιλήστε τελειώσατε» και «Γρανίτα από μελάνι».
22. Γιούλη Ηλιοπούλου
Στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας το όνομα της Γιούλης Ηλιοπούλου βρισκόταν σε περίοπτη θέση κοντράροντας στα ίδια Φίνου, Αλιμπέρτη και Ασίκη. Συνεργάστηκε με σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς, όπως ήταν οι Ντίνος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Μουστάκας και Κώστας Βουτσάς. Πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις και παρουσίασε τηλεοπτικές εκπομπές έχοντας προηγουμένως παίξει σε 25 βιντεοταινίες. Ξεχωρίζουν τα «Θηλυκός Τσατσένκο», «Το λύκειο με τις τρελές», και «Η αδελφή μου η τρελοπόντια».
23. Μάρα Θρασυβουλίδου
Από τις πλέον εκρηκτικές ξανθιές στην εποχή της βιντεοκασέτας, η Μάρα Θρασυβουλίδου πήρε μέρος σε τουλάχιστον 30 ταινίες. Την θυμόμαστε στα «Ο Εμμανουέλος», «Μεγάλη των κερατάδων σχολή», «η γυναίκα μου ο τερματοφύλακας», «γυμνά σκάνδαλα» και «γρανίτα από χιόνι». Το 1991 η πολυτάλαντη Μάρα Θρασυβουλίδου πέρασε τις εξετάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και άρχισε μια δεύτερη καριέρα σαν λυρικός σοπράνο με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οπερέτα.
24. Λίζα Μαλινδρέτου
Μία από τις πιο σέξι παρουσίες στις βιντεοκασέτες των '80s αλλά από τη στιγμή που έσβησαν τα φώτα της ράμπας, ήρθαν τα οικονομικά -κι όχι μόνο- προβλήματα, τα οποία την οδήγησαν στα ναρκωτικά και από εκεί στο θάνατο. Η Λίζα Μαλινδρέτου έφυγε από τη ζωή το 2006 σε ηλικία 38 ετών, έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της, στη γενέτειρα πατρίδα της, την Κρήτη. Είχε πάρει μέρος τόσο σε βιντεοκασέτες, όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως και στις σειρές «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και «Τμήμα Ηθών».
25. Καρολίνα Τυρταίου
Από τις πλέον κλασσικές γυναίκες στα 80's. Ύστερα από 34 βιντεοταινίες δεν ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική, έχοντας κάνει την τελευταία της εμφάνιση το 1989 και δη στην «χρυσοδάκτυλη» με τη Μάρω Κοντού. Χαρακτηριστική της σκηνή ήταν στις «Άγριες πλάκες στα θρανία» ενώ στις περισσότερες βιντεοκασέτες που πήρε μέρος, είχε δευτερότριτους ρόλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων στο πλευρό του Σωτήρη Μουστάκα.
26. Κάτια Μυλωνά
Από τις γυναίκες που δεν έμειναν στον χώρο της υποκριτικής μετά τη «χρυσή» πενταετία της βιντεοκασέτας. Οι 24 ταινίες που έλαβε μέρος ήταν πιο... cult και από τις cult, ενώ στον «Πολυεθνικό γαμπρό» με τον Κώστα Βουτσά έδειξε και την σέξι πλευρά της. Ήταν πάντα το supporting cast των πρωταγωνιστών και πολλές φορές είχε τον ρόλο της... πέτρας του σκανδάλου.
27. Σταυρίνα Πρεβεδώρου
Ακόμα και σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο του καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά από το μετερίζι της σκηνοθετικής και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο. Στο σύνολο μέτρησε 36 βιντεοταινίες τη δεκαετία του '80, αλλά το ντεμπούτο της το πραγματοποίησε το 1981 και δη στις κινηματογραφικές ταινίες «τα καμάκια» και «μάθε παιδί μου γράμματα». Η σέξι πλευρά της αναδείχθηκε στις βιντεοκασέτες «κάνε μου λιγάκι μα» και «οι κούκλες του Τσάρλυ».
28. Μαίρη Αλυφαντή
Από τις πιο όμορφες παρουσίες την εποχή της βιντεοκασέτας. Μπορεί να μην πήρε μέρος σε πολλές ταινίες στα 80's (σ.σ. μόλις σε 20) αλλά πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της και να είναι κάτι παραπάνω από αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό. Συνήθως είχε τον ρόλο της καλής φίλης, χωρίς να είναι ο πρωταγωνιστικός. Έκανε επιτυχία και στη μικρή οθόνη αφού πήρε μέρος και σε 15 τηλεοπτικές σειρές μέχρι τα μέσα των 90.
29. Κάτια Κουκίδου
Η πρώτη της επαφή με τη showbiz της εποχής ήταν η ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς το 1979, ενώ η πρώτη της επαφή με την υποκριτική σημειώθηκε τρία χρόνια αργότερα στην ταινία του Δημήτρη Αθανασιάδη «ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια». Μάλιστα είχε πέρασμα από τον «Δυναστεία» με τον Σωτήρη Μουστάκα, ενώ πήρε μέρος και σε επτά βιντεοταινίες.
30. Έλενα Στρατή
Μετά από μια σύντομη εμφάνιση ως guest star στη σειρά «Αχ Ελένη» το 1992 αποσύρθηκε από τον χώρο της τηλεόρασης και των βιντεοταινιών. Συγκεκριμένα μέτρησε 20 βιντεοκασέτες έχοντας πάντα κάτι... σέξι να προσθέσει, ενώ είχε συμμετοχή και σε επτά κινηματογραφικές ταινίες με πιο χαρακτηριστικές το «Λαλάκης ο Εισαγόμενος» και το «Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε!»
31. Λιλή Ντερτίμα
Από τις... παλιές καραβάνες των βιντεοταινιών και από τις πρώτες που έλαβαν μέρος. Άλλωστε ήταν στο «κουρμπέτι» της υποκριτικής από τη δεκαετία του '70 έχοντας ναυαρχίδα το διάσημο «Λούνα Παρκ» ενώ τη δεκαετία του '80 πήρε μέρος 11 κινηματογραφικές ταινίες και άλλες 20 βιντεοκασέτες. Πιο χαρακτηριστικό ήταν το πέρασμά της από τη ταινία «Λαλάκης ο Εισαγόμενος» .
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα