Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Μεγαλειώδης Στρατηγική Των Ερπετοειδών!

grand-στρατηγική


Το παρόν άρθρο έχει ως στόχο να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τα εργαλεία που θα αυξήσουν το επίπεδο της ευαισθητοποίησης στο φαινόμενο της απαγωγής και θα του επιτρέψει να αποφύγει τις συμφορές που είναι κοινές σε πολλούς απαχθέντες.
Το όνομά μου είναι James Bartley και είμαι συνάδελφός της Eve Lorgen. Είμαι απαχθέντας. Είμαι φοιτητής της στρατιωτικής ιστορίας και έχω μελετήσει την απόκρυφη σχέση με το φαινόμενο των UFO.

Εμείς οι άνθρωποι κατοικούμε σε αυτό που βρίσκεται ουσιαστικά κάτω από την σφαίρα επιρροής των ερπετοειδών.
Ο συμβολισμός της ερπετοειδούς επικυριαρχίας είναι παντού γύρω μας. Η φαλλική λατρεία και η περιθωριοποίηση της θηλυκής αρχής μείωσαν την ανθρώπινη φυλή σε αυτό που είναι σήμερα, ένα μπερδεμένο θορυβώδες κοπάδι προβάτων.
Η μεγαλειώδης στρατηγική των ερπετοειδών ήταν να διαιρέσουν και να κατακτήσουν το ανθρώπινο γένος αξιοποιώντας τα έμφυτα τρωτά σημεία και τις αδυναμίες μέσα μας. Ξέρω ότι αυτό είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να καταπιούμε, αλλά πρέπει να είμαστε αρκετά ώριμοι για να δούμε τα γεγονότα όπως πραγματικά είναι και να μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να παραμείνουμε σκλαβωμένοι στην αέναη πνευματική δουλεία εξαιτίας της δικής μας άγνοιας και των ευσεβών πόθων. Η στρατηγική του διαίρει και βασίλευε είναι πρόδηλη τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και σε παγκόσμια μακροκοσμική κλίμακα .
Έχουμε υποστεί μια μακροπρόθεσμη διαδικασία γενετικής και ψυχικής χειραγώγησης. Η ανθρώπινη διάρκεια ζωής έχει μειωθεί τεχνητά για να διευκολύνει την ανακύκλωση των ψυχών μας για σκοπούς γνωστούς μόνο στους ερπετοειδείς που βλέπουν το ανθρώπινο γένος ως πόρο. Οι σκοτεινοί θεοί του κόσμου γνωρίζουν καλά το γεωλογικό ημερολόγιο αυτού του πλανήτη και έχουν προετοιμαστεί αναλόγως.
Σε αυτό που έχουμε εμπλακεί δεν είναι τίποτα λιγότερο από πνευματικό πόλεμο σε μια κοσμική και πολυδιάστατη κλίμακα. Αυτό που διακυβεύεται είναι οι ψυχές μας. Μπορούμε είτε να επιλέξουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση της πνευματικής δουλείας και πνευματικής υποδούλωσης ή μπορούμε να ανακυκλωθούμε και πάλι και οι απόγονοί μας να αρχίσουν από το μηδέν χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί πριν. Ο Μεσαίωνας μας επισκέπτεται ξανά.

Πνευματικός Πόλεμος

Ως Πνευματικοί Πολεμιστές πρέπει να είμαστε αρκετά ώριμοι για να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ερπετά και οι ακόλουθοί τους γνωρίζουν τις αδυναμίες και τα τρωτά μας καλύτερα από ό, τι εμείς οι ίδιοι. Πολλοί απαχθέντες, δεν έχει σημασία πόσο μεταφυσικά προσανατολισμένοι  είναι, πρέπει να υπομείνουν τεράστια δυστυχία στη ζωή τους. Οι απαχθέντες συνήθως αντιμετωπίζουν το ένα συναισθηματικό ή ψυχολογικό τραύμα μετά το άλλο χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσουν, έστω για μια στιγμή, πως ένα μεγάλο μέρος της αρνητικότητας στη ζωή τους έχει επιβληθεί εξωτερικά.
Μηχανισμοί σκανδάλης έχουν προγραμματιστεί στους απαχθέντες για να τους αποσπούν την προσοχή από την δική τους αλήθεια απέναντι στα ερπετά και τους άλλους σκοτεινούς θεούς αυτού του κόσμου. Ομοίως ορισμένα άτομα αποστέλλονται στη ζωή μας ειδικά για να σπείρουν σύγχυση και διχόνοια. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το ποιος ή τι θα επιτρέψουμε στα βιώματά μας.
Υπάρχει μια θεμελιώδης αποκρυφιστική βάση για πολλά από τα φαινόμενα απαγωγής .. Υπάρχουν πτυχές αυτού του φαινομένου που είναι πανομοιότυπες με την δαιμονική προσβολή και δαιμονική κατοχή, την μαγεία και τα μάγια.
Η συνεχιζόμενη αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων από την μια, υπό την Deep Black World of the Intelligence/Security apparatus και της κοινότητας Αεροδιαστημικής με μη-ανθρώπινη νοημοσύνη έχει μια αποκρυφιστική βάση η οποία ήταν χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια στα σκαριά.Δεν υπάρχει τίποτα νέο για τους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν με μη-ανθρώπους και εργάζονται για αυτούς.

Κάτω από την Εξουσία: Οικοδεσπότες Ερπετοειδών

Οι περισσότεροι απαχθέντες δεν γνωρίζουν καν ότι έχει συμβεί κατοχή και ότι ένας σημαντικός αριθμός των ατόμων που εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα UFO είναι κυριολεκτικά οικοδεσπότες εξωγήινων φορέων - ερπετών και άλλων κακόβουλων οντοτήτων. Αυτοί οι οικοδεσπότες διδάσκουν στο κοινό, γράφουν βιβλία και μιλούν στην εκπομπή του Art Bell

Γιατί, λοιπόν, ο μέσος όρος των απαχθέντων έχει άγνοια αυτού του πέμπτου στοιχείου που υπάρχει μέσα μας;

 Επειδή οι περισσότεροι απαχθέντες εξακολουθούν να ψάχνουν για την αλήθεια έξω από τον εαυτό τους και όχι μέσα τους. 

Όπως προαναφέρθηκε: Είμαστε τα προϊόντα μακροπρόθεσμης χειραγώγησης της γενετικής και ψυχικής μήτρας σχεδιασμένη να μας κρατάει ατομικά και συλλογικά σε κατάσταση υποδούλωσης απέναντι στους ερπετοειδείς και τους σκοτεινούς θεούς αυτού του κόσμου.

Αντιληπτικότητα και Ωριμότητα

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν μηχανισμοί σκανδάλης μέσα μας που είναι προγραμματισμένοι μέσα μας που έχουν δημιοργηθεί ακριβώςγια να μας κρατούν σε διαρκή δουλεία.

Είτε είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στο υπερβολικό φαγητό, στην κατάχρηση ουσιών (ιδίως μεταμφεταμίνης ή κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης που είναι το ναρκωτικό που προτιμούν οι σκοτεινοί θεοί) στην ασυδοσία, στις έμμονες αγάπες κτλ. 

Όλα προέρχονται από την ίδια πηγή. Είναι όλα προβλέψιμα. 

Αυτό που είναι επίσης προβλέψιμο είναι ότι θα υπάρχουν «άνθρωποι» στη ζωή σας που θα σας χαρακτηρίζουν ως «φοβισμένα άτομα» και «πνευματικά καθυστερημένα" απλώς και μόνο επειδή έχετε την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό να θέλετε να ανακαλύψετε την αλήθεια των βιωμάτων σας. 

Μην ακούτε αυτά τα ανεμοδαρμένα φερέφωνα της Νέας Εποχής. 

Οι τελευταίοι είναι απλώς χρήσιμοι ηλίθιοι. Είναι μέλη του "Muppet Show" που προσπαθούν να σας κρατήσουν υπό τον έλεγχο της σκοτεινής πλευράς. 

Τώρα είναι η ώρα να διακηρύξουμε την προσωπική μας κυριαρχία και να αποτινάξουμε το ζυγό της πνευματικής υποδούλωσης και της κοσμικής υποτέλειας και να δώσουμε στα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας μια πιθανότητα να πολεμήσουν για να ξεφύγουν από αυτό το χάος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα