Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

το «ΠΑΜΕ» στα Σπάτα

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες σε…απεργία ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
«Το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε  τους πολίτες σε…απεργία ενάντια στα μέτρα της  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». ‘Η διαφορετικά :» η original ανέβηκε στα Σπάτα για να …διαμαρτηρηθεί κατά της ΑΕΚ του Μελισσανίδη». ΑΕΚ όπως Ελλάδα και συνεχίζουμε.
Τα πλοία δεμένα,τα μαρούλια σαπίζουν και ο τυφλός υπουργός τα’χει χαμένα,αφού δεν ξέρει το αν το ΚΚΕ είναι με τους αγρότες,με τους φορτηγατζίδες ή με τους ναυτεργάτες. Που να πρωτοπάει και αυτό. Μια απεργία σκέτη,είναι καλή. Μια ενδοταξική απεργία,προκαλεί πονοκεφάλους.
Ομως υπάρχει λύση: Ρίχνει τα ζάρια ο Κουτσούμπας… «τριόδυο». «Είμαστε με τους ναυτεργάτες». «Γενικά είμαστε με το «μπλέξιμο»,τον χαβαλέ και την ανακατωσούρα,ίσα-ίσα να μη βλέπουν οι αναστενάριδες πτωχοί πως όταν ο μήνας πάει 27-28 κάθε φορά,απλώνουμε ως γνήσιοι «αριστεροί» και πολέμιοι του κεφαλάιου και της πλουτοκρατίας,τα χέρια σαν φτιάρια στα ΑΤΜ και παντελονιάζουμε τα άτιμα τα πενηντάευρα του άτιμου του Ντράγκι της άτιμης ΕΚΤ των άτιμων Βρυξελών και πάει λέγοντας. Ωραίο επάγγελμα το «αριστερός».
Οσοι το έχουν μυριστεί,από την εποχη΄του «γέρου της δημοκρατίας»,την περνάνε ζάχαρη. Ιδρώτας μηδέν.Αγωνία μηδέν. Ρίσκο μηδέν. Και κυρίως γνώσεις μηδέν. Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργεί το σύστημα της αριστερής κουτάλας καλά,είναι να έρχονται που και που στην εξουσία,τα κορόιδα οι «δεξιοί», να παίρνουν τον «μουτζούρη» και να φεύγουν. Με το αζημίωτο και αυτοί. Αλλά όσο να’ναι είναι πιο επιτυχημένο το προσωπείο «αριστερός». Και «τίμιος αγωνιστής» και τσεπωμένος. Ενώ οι δεξιοί είναι μεν τσεπωμένοι,αλλά με την στάμπα του φασίστα και του αντιδημοκράτη. Γνωστά κορόιδα άλλωστε. Δείξτε μου  στην Ιστορία εναν δεξιό που δεν τον δούλεψε «γαζί»  δια βίου ένας «αριστερός» και θα σας πως «μπράβο».

Ο μοναδικός-ίσως- που έχει λάβει την ιδιότητα (την «ασπίδα» καλύτερα) του «θύματος» όντας δεξιός, είναι  ο Μητσοτάκης. Ο γέρος. Ως θύμα του…Σαμαρά, που δεν τον άφησαν τα ρημάδια τα τοπικά συμφέροντα να «αλλάξει την χώρα». Με κλάματα ήρθε στην εξουσία( δολοφονία Μπακογιάννη) και με κλάματα  έφυγε,αφού «τον έριξαν».
Ομως υπάρχει εξήγηση για αυτό. Για το ότι δηλαδή δηλώνει θύμα ενώ παραδοσιακά οι δεξιοί καταδεικνύονται από τους «αριστερούς» ως θύτες. Και η εξήγηση είναι πως ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ο Μητσοτάκουλας είναι γέννημα-θρέμα «αριστερός». Μεγαλωμένος κυριολεκτικά και πολιτικά  στα πόδια του «αριστερού» Ελ Βενιζέλου και μέλος της κυβέρνησης του «αριστερού» «γέρου»,δηλαδή του πατέρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Στην Ν.Δ ο Μητσοτάκουλας εβρέθηκε – «σπρώχτηκε» δηλαδή μετά την αποχώρηση του άλλου του μεγάλου «εθνάρχη», με μοναδικό σκοπό η «Δεξια» στην Ελλάδα να μη σηκώσει κεφάλι ποτέ. Και όταν αυτή θα «προτίνεται» ως κυβερνητικό σχήμα, αυτό θα γίνεται για να μαζεύει τα «σκατά» των αριστερών κυβερνήσεων. Ο «μουτζούρης» της ιστορίας δηλαδή. Ο «σαματατζής». Ο βλαμένος. Σας φαίνεται περισσότερο έξυπνος ο Κασιδιάρης ή ο Στουρνάρας; (ναι και αυτός εις την θαυματοποιό κολυμβήθρα της ΚΝΕ εβαπτίσθει, πρωτού αρχίσει τα μαθήματα τραπεζιτικής)
Αποτέλεσμα εικόνας για Κων. Μητσοτάκη
Ποιος λοιπόν καταλληλότερος από τον Κων. Μητσοτάκη,ώστε να κρατηθεί η Ν.Δ. στον «γύψο»;  Ενα κόμμα με «θερμοστάτη» το Μητσοτακέικο. Το «μαγαζί» δεν έχει φύγει ΠΟΤΕ από τα χέρια της οικογένειας-μόνη ανάπαυλα η 5ετία του «χοντρού ανηψιού» του «εθνάρχη». Υπάρχουν και «νεκροί» χρόνοι στην ιστορία. «Νεκρά» άλλωστε έχουν όλες οι μηχανές. Για να πάς από την 4η στην «όπισθεν»,από κει περνάς υποχρεωτικά. Σήμερα, εντελώς αντικειμενικά, ορθολογικά και δημοκρατικά, στην καρέκλα βρίσκεται ο Κυριάκος. Ο Κούλης. Ο οποίος τυγχάνει να έχει πατέρα τον ίδιο. 300.000 μέλη έχει το κόμμα και «καταλληλότερος» είναι ο γιός. Οχι ρε πούστη μου. Τι συμπτώσεις είναι αυτές.
Φυσικά, υπάρχουν ενστάσεις: «μα, εδώ ο Σαμαράς» , ο «φταίχτης» και «κόκκινο πανί» για τον ίδιο, έγινε πρόεδρος του κόμματος και κατόπιν πρωθυπουργός μπρος στα μάτια του…και μάλιστα  έχοντας ως ανταγωνίστρια στην κούρσα για την καρέκλα,την κόρη του Ντόρα».
Σωστά. Οποιος θέλει,πιστεύει πως ο Σαμαράς «επέστρεψε», έκανε «ρελάνς» ενώ «είχε πάει σπίτι του για 14 χρόνια» όπως έλεγε. Και κάτω από τη μύτη του Δρακουλα που ελέγχει απ’άκρη σ’άκρη το κόμα, άρπαξε την προεδρία του από την κόρη του και κατόπιν έγινε πρωθυπουργός. All by his own hand. Δηλαδή η Δημοκρατία λειτουργεί ρολόι. Οποιος άλλος θέλει,μπορεί να πιστέψει το λιγότερο «τολμηρό» ως σκέψη αλλά περισσότερο ενοχλητικό ως συμπέρασμα, πως οι 3-4 συγκεκριμένες πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα έχουν αναλάβει εργολαβικά την διαχείρηση της περιουσίας των μεγάλων δυνάμεων,της χώρας «μας» δηλαδή  και αναπόφευκτα τους έχουν ανατεθεί  ρόλοι.
Και ως ηθοποιοί παίζουν επι δεκαετίες παραστάσεις. Της κακιάς ώρας μεν,χοντροκομένες αλλά πολύ επικερδείς για τους ίδιους και τα τέκνα των δε. Αλλωστε,εδώ που τα λέμε,δεν έχουν και δύσκολο έργο. Να ξεγελάνε ανά 4 χρόνια ή και λιγότερο, κάτι ανόητους αλλοπαρμένους και «αλαφροίσκιωτους» βαλκανότουρκους επαίτες, που επάιρονται ως «πολίτες» και μάλιστα «εγγόνια» του Πλάτωνα, τον οποίον αγνοούν σχεδόν παντελώς. Ευκολάκι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα