Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ζητούν πρόσβαση σε κάθε υπολογιστή του διαδικτύου




Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε απόφαση που επιτρέπει στις μυστικές υπηρεσίες να ανοίξει πρόσβαση σε οποιανδήποτε υπολογιστή στον κόσμο. Ιδιαίτερα σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέχρι σήμερα, (Μάιος 2, 2016)  η άδεια για παρακολούθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών ίσχυε για αυτούς που βρίσκονταν στη δικαιοδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Το νέο σχέδιο που τροποποιεί το νόμο έχει υποβληθεί προς εξέταση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, ο νέος νόμος σχεδιάζεται να εφαρμοσθεί από το τέλος του 2016.

Η απόφαση του Ανώτατου  Δικαστηρίου έφερε την αντίθεση  των ακτιβιστών της κοινωνίας των πολιτών και των ακτιβιστών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς αντιτίθενται  στις υπερβολικές  εξουσίες των ειδικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές, οι τροποποιήσεις του νόμου θα εξουσιοδοτήσουν το FBI να περιορίσει το δικαίωμα του ανθρώπου στην ιδιωτικότητα των δεδομένων.

Με την αλλαγή αυτή του νόμου, θα είναι δυνατή η πειρατεία των υπολογιστών, όχι μόνο κατηγορουμένων σε διάφορες ποινικές υποθέσεις, αλλά  και των απλών χρηστών που δεν έχουν προβλήματα με το νόμο.

Πηγή : free-news.su

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα