Τρίτη 3 Μαΐου 2016

«Με βίαζαν στη Σελήνη ανθρωποειδή με ουρές»!

καλλιτεχνικό Σελήνη
«Με απήγαγαν εξωγήινοι με μορφή ερπετού και με πήγαν στο φεγγάρι για σεξ». Αυτός ο αδιανόητος ισχυρισμός ανήκει σε πρώην εργαζομένη των ραντάρ του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, η οποία, όπως λέει, τη δεκαετία του ’80 είχε ταξιδέψει πολλές φορές χωρίς τη θέλησή της στη Σελήνη, έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων πλασμάτων που δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας.
Η 60χρονη σήμερα Νιάρα Τερέλα Ισλεϊ, σε συνέντευξή της στο Aquarian Radio, την οποία αναπαράγει η βρετανική εφημερίδα «Mirror», υποστηρίζει ότι, αφού υποβλήθηκε σε ύπνωση, θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που την είχαν αναγκάσει να βιώσει «ανθρωποειδή πλάσματα με ουρά» σε μια μυστική βάση στον δορυφόρο της Γης.
Η πρώην υπάλληλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που δούλευε σε εγκαταστάσεις με ραντάρ στη Νεβάδα, αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 25 ετών και σε διάρκεια αρκετών μηνών ταξίδεψε άθελά της στο διάστημα οκτώ με 10 φορές.
Κατά την παραμονή της δε στη Σελήνη, όπως ισχυρίζεται, χρειαζόταν να χειρίζεται ηλεκτρονικά συστήματα για να σκάβει τα σκοτεινά σημεία του πλανήτη, προκειμένου να επεκταθεί η εκεί βάση. Οταν δεν δούλευε, η μητέρα δύο παιδιών υποστηρίζει ότι λειτουργούσε σαν σκλάβα του σεξ για τους εξωγήινους με τη μορφή ερπετού.
«Τη νύχτα δεν μου επέτρεπαν να κοιμηθώ και με περνούσαν ο ένας στον άλλον για σεξ. Φοβόμουν. Ηξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω στην κόρη μου, οπότε συμμορφωνόμουν. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα προκαλούσε τον θάνατό μου» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε δε ότι στη βάση στη Σελήνη υπήρχαν και «γκρι δούλοι» -όντα λεπτοκαμωμένα, με ύψος από 30 εκατοστά έως 1,50 μ.-, αλλά και «ανθρώπινο προσωπικό», που βοηθούσαν με το έργο που βρισκόταν σε εξέλιξη.
Νιάρα Τερέλα Ισλεϋ
Η Ισλεϊ, που τώρα ζει στο Κολοράντο, δήλωσε ότι έπειτα από αυτά τα περιστατικά δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά πράγματα και ότι κατάφερε να ανασύρει τις μνήμες αυτές μέσω της ύπνωσης. Για την ακρίβεια, βασανιζόταν από ένα «ανησυχητικό κενό τριών μηνών», όπως είπε χαρακτηριστικά στο Aquarian Radio, του οποίου η θεματολογία περιστρέφεται γύρω από το υπερφυσικό.
Διερευνώντας αυτό το κενό μνήμης, κατάφερε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί και ανακάλυψε ότι είχε υποστεί διαταραχή μετατραυματικού στρες εξαιτίας όσων είχε βιώσει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα