Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τι λέει ο σωματότυπος σας για τη σεξουαλική σας ζωή



Τι προδίδει το μέγεθος των μελών του σώματός σας

Η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού εξαρτάται κυρίως από τα μέλη που την απαρτίζουν: πόση εμπειρία έχουν επάνω στο σεξ, πόση διάθεση έχουν για σεξ, πόσο άνετα νιώθουν μεταξύ τους κ.ά.

Η επιστήμη όμως έχει διαφορετική άποψη.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν την κατάσταση της σεξουαλικής ζωής ενός ατόμου, βασιζόμενοι απλά… στις φυσικές διαστάσεις του σώματός του.

Μεγάλοι γοφοί, μακριά πόδια, μικρό στήθος, «προικισμένο» μόριο και άλλα πολλά.

Τι πιστεύει λοιπόν η επιστήμη για εσάς;

Αναγνωρίστε τον εαυτό σας σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες και ανακαλύψτε τι «λέει» η επιστήμη για εσάς!

Μικρό στήθος

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που τους αρέσει το μικρό στήθος στις γυναίκες, τείνουν να προτιμούν υποτακτικές συντρόφους, είναι οικονομικά ασφαλείς, δεν ενδιαφέρονται για την πατρότητα και είναι λιγότερο σεξιστές από αυτούς που προτιμούν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Τώρα, όσο για το γιατί ορισμένοι άντρες προτιμούν τα μεγάλα στήθη από τα μικρά, αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί τους θυμίζουν τη μητρότητα, γράφει η Kate Hakala στο nerve.com.

Μακριά πόδια

Ανεξάρτητα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα, αν έχετε μακριά πόδια το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι θα σας θαυμάζουν.

Ερευνητές από ένα πανεπιστήμιο της Πολωνίας, όπως αναφέρει ο δημοσίευμα, βρήκαν ότι οι άνθρωποι που είχαν πόδια κατά 5% μακρύτερα από το μέσο όρο θεωρούνταν πιο ελκυστικοί.

Γιατί;

Οι ψηλοί θεωρούνται γενικά πιο υγιείς από τους κοντύτερους.

Κι ενώ μπορεί να μας αρέσουν τα μακριά πόδια, δε μας αρέσουν οι υπερβολές. Όσοι έχουν πόδια πιο μακριά κατά 15% από το μέσο όρο δε θεωρούνται επιθυμητοί.

«Προικισμένα» μόρια στους άντρες

Ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να πιστεύουν ότι οι άντρες με… πολλά φυσικά προσόντα δε θα αντιμετώπιζαν «προβλήματα» με το αντίθετο φύλο, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο PLOSOne οι άντρες με μεγάλα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συντρόφους τους.

«Για κάθε μία ίντσα παραπάνω (2,5 εκατοστά)… η πιθανότητα να τους απατήσει η σύντροφός τους αυξάνεται σχεδόν 1,5 φορά» ανέφερε η έρευνα.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί ένας πιο «ευμεγέθης εξοπλισμός» φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι γυναίκες φαίνεται ότι συνδέουν τα μεγάλα μόρια με μεγαλύτερο πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, με αποτέλεσμα να… παρεκκλίνουν.

Τριχωτό στήθος

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έντυπο Archives of Sexual Behavior, οι άντρες που δεν είχαν τρίχες στο στήθος θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τις γυναίκες.

Εκτός κι αν ο πατέρας τους είχε τρίχες στο θώρακα. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιο πιθανό να τους αρέσει ένας άντρας με τρίχες στο στήθος.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Δεν είναι λίγες οι έρευνες που έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα.

Μάλιστα, έχουν υπολογίσει ότι το «τέλειο σώμα» έχει αναλογία μέσης και γοφών 0,7 ή με άλλα λόγια η μέση είναι ίση με το 70% της περιφέρειας των γοφών.

Μεγάλοι γοφοί

Η Σακίρα τραγουδά ότι «οι γοφοί δε λένε ψέματα» (Hips don’t lie) και κάποιοι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds υποστηρίζουν, ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερους γοφούς έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν one night stands.

Οι γυναίκες που η απόσταση των γοφών τους είναι μεγαλύτερη από 36 εκατοστά έχουν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους και «τυχαίους εραστές», συγκριτικά με εκείνες που η απόσταση των γοφών τους είναι μικρότερη των 30 εκατοστών, λένε οι ερευνητές.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα