Κυριακή 11 Μαΐου 2014

”Eurovision 2014. Η θηλυκοποίηση, ο ευνουχισμός τους άντρα και ο ερμαφροδιτισμός της φύσης”.

shiva shakti
Αρνούμαι να αναδημοσιεύσω μία φωτογραφία που μου προκαλεί λύπη και όχι μόνο! Δεν έχει να κάνει με την αποδοχή των σεξουαλικών προτιμήσεων. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα και δεν καταλαβαίνω γιατί να διατυμπανίζεται. Καταλαβαίνω όμως γιατί επιβάλλεται με το έτσι θέλω η θέαση της διαστροφής μια κατασκευασμένης φύσης και το πιο σημαντικό να το “θεωρούν φυσική έκφραση”. Για την καταστροφή των ηθών, της οικογένειας αλλά και γενικότερα του μικρόκοσμου του καθενός. Όχι δεν είναι φυσιολογικό το θέαμα που αντίκρισαν χτες όσοι ετυχε να δουν την κατάντια του ανθρώπινου πολιτισμού και ευτυχώς δεν το είδα!

Λυπάμαι ακόμη τους γονείς που τους ρωτούσαν τα παιδιά τους “Τι είναι αυτό μαμά;” Άλλο η δυαδικότητα μέσα μας όμως και άλλο αυτό το χάλι! Κατά άλλα περιμένουν τους ΕΛ, τους ΚΟΥΝΕΛ, τα αστροπλοια και το Θεό να μας σας σώσει. Έλατε στην θέση αυτών των φωτεινών όντων που υποτίθεται θα μας σώσουν από τις δυστυχίες μας. Εσείς θα σώζατε αυτό το είδος; Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω αλλά δεν φτάνουν σε ένα στάτους και σίγουρα θα το αναλύσω περισσότερο στο μέλλον. Το μόνο που εύχομαι είναι να κρατήσει ο καθένας μας μέσα του την φωτεινότητα της καρδιάς του στον δύσκολο αυτό κόσμο.
Δύσκολο μεν.. αλλά όχι ακατόρθωτο!
Nasos Nazart
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. Και όμως φίλε μου οι φίλοι μας απο έξω είναι συνεπερμένοι με το είδος μας...δεν υπάρχει πουθενά αλλού τέτοιο φαινόμενο λένε. Πώς ένα και μοναδικό είδος καταφέρνει να έχει τόσες πολλες εκφάνσεις. Επίσης ο τρόπος που μας βλέπουν είναι... αρσενικός άνθρωπος και θηλυκός άνθρωπος. Ακόμα και κεί παρατήρησαν οτι το αρσενικό μας είδος είναι τελείως διαφορετικό απο το θηλυκό. Τώρα τί να λένε για τα ανδρόγυνα δεν ξέρω...όμως να σε ρωτήσω,..τί το κάνεις άν γεννήσεις ένα τέτοιο; Το πνίγεις; Οχι. Παιδί σου είναι και αυτό. Επομένως, αφού υπάρχουν τέτοια γεννήματα, και είναι αρκετά σε πληροφορώ, θα πρέπει να τους έχουμε μιά θέση στην κοινωνία μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν έγιναν κατά βούλησή τους έτσι ούτε και πιστεύω οτι τους αρέσει. Και δε φτάνει που δεν έχουν ταυτότητα φύλου, πρέπει να πολεμάνε να επιβιώσουνε σε μιά πολύ εχθρική για αυτούς κοινωνία. Τα περισσότερα βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης προσωπικότητας για όλη τους την ζωή. Σε κάποιες άλλες χώρες είναι ο περίγελος του χωριού. Δεν στερούνται νοημοσύνης και ίσως να έχουν περισσότερη απο το συνηθησμένο επίπεδο, όμως είναι καταδικασμένα πολλακις είς θάνατον εξαιτίας αυτής της γεννετικής ανωμαλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα 12:35

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα