Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΠΑΠΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!


Παπάγια


Ερευνητές δήλωσαν ότι το εκχύλισμα από φύλλα παπάγιας και το ρόφημά του έχουν σημαντικές αντικαρκινικές ιδιότητες έναντι ευρέως φάσματος ειδών καρκίνου, στηρίζοντας τις παραδόσεις ορισμένων λαών.

Ο ερευνητής Nam Dang, από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, σημειώνει στο περιοδικό ‘Journal of Ethnopharmacology’, τις αντικαρκινικές ιδιότητες της παπάγια έναντι του καρκίνου του τραχήλου, του μαστού, του ήπατος, του πνεύμονα και του παγκρέατος.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν εκχύλισμα που παρασκευάστηκε από αποξηραμένα φύλλα παπάγιας και τα αποτελέσματα ήταν ισχυρότερα όταν τα κύτταρα έλαβαν μεγαλύτερες δόσεις ροφήματος από φύλλα παπάγιας.
Ο Dang έδειξε ότι το εκχύλισμα από φύλλα παπάγιας ενισχύει την παραγωγή σημαντικών μορίων που λέγονται κυτοκίνες τύπου Th1που βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε θεραπευτικές αγωγές που χρησιμοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα για να πολεμούν τον καρκίνο.

Η παπάγια χρησιμοποιείται σαν παραδοσιακό φάρμακο για ποικιλία παθήσεων σε πολλές περιοχές του πλανήτη και ιδιαίτερα στην Ασία.
Ο Deng δήλωσε ότι τα αποτελέσματα συμφωνούν με αναφορές από ιθαγενείς της Αυστραλίας και του Βιετνάμ.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι το εκχύλισμα παπάγιας δεν είχε τοξική επίδραση σε φυσιολογικά κύτταρα, αποφεύγοντας μια συχνή παρενέργεια πολλών θεραπειών κατά του καρκίνου.
Ερευνητές εξέθεσαν 10 διαφορετικά είδη καλλιεργημένων καρκινικών κυττάρων σε τεσσάρων ειδών εκχυλίσματα φύλλων παπάγιας και μέτρησαν το αποτέλεσμα μετά από 24 ώρες. Η παπάγια περιόρισε την ανάπτυξη των όγκων σε όλες τις καλλιέργειες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα