Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ενεργοποίηση της πύλης της ειρήνης στις 25 Αυγ 2013



Στις 25 Αυγούστου, μια πολύ σημαντική πύλη θα ανοίξει που θα φέρει μια ισχυρή έγχυση του Φωτός στην κατάσταση σύγκρουσης που επικρατεί στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.
Την ημέρα εκείνη, το επόμενο μεγάλο εξάγωνο αστρολογικής διαμόρφωσης αυτού του καλοκαιριού, μετά το μεγάλο εξάγωνο της 29ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί:

Αυτή η διαμόρφωση θα είναι πιο ισχυρή από το προηγούμενο μεγάλο εξάγωνο, γιατί εκτός από το μεγάλο εξάγωνο της Σελήνης, Δία, Ήλιου / Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα και Ποσειδώνα, ο αστρολογικός χάρτης της 25 Αυγούστου περιλαμβάνει επίσης ένα καρδινάλιο σταυρό του Πλούτωνα, του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης.

Ως εκ τούτου η ενεργοποίηση της πύλης της Ειρήνης θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία μετατροπής της έντασης του Ουρανού / Πλούτωνα (η οποία θα ενταθεί εκείνη την ημέρα με τον Δία και την Αφροδίτη σε καρδινάλιο σταυρό) με τις εναρμόνιση των αποτελεσμάτων του μεγάλου εξαγώνου. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι βαθιά ριζωμένες συγκρούσεις στην επιφάνεια του πλανήτη μπορούν να αρχίσουν επιτέλους να επιλύονται εάν επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα των 144.000 ατόμων ενεργοποίησης αυτής της πύλης.

Αυτό είναι επείγον και χρειάζεται να διαδοθεί παντού ! Η είδηση αυτή πρέπει να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους γίνεται, έτσι ώστε η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων που πραγματικά θα κάνουν αυτό το διαλογισμό να επιτευχθεί. Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε στις ιστοσελίδες και τα blogs σας. Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση του μαζικού διαλογισμού στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ώστε κάθε ένας από σας που θα συμμετάσχουν σε αυτό το διαλογισμό μπορεί πραγματικά να σώσει ανθρώπινες ζωές:


Θα κάνουμε όλοι αυτήν την ενεργοποίηση σε 11 ώρες 11 λεπτά μ.μ. ώρα Καΐρου στις 25 Αυγούστου. Αυτό ισοδυναμεί με 23:11 στην Κεντρική Ευρώπη, 22:11 στο Ηνωμένο Βασίλειο, 17:11 EDT, 16:11 CDT, 3:11 MDT και 2:11 PDT. Για τις άλλες περιοχές και σε άλλες ζώνες ώρας, μπορείτε να δείτε αυτό το link:


1. Χαλάρωσε το μυαλό και το σώμα σου παρακολουθώντας την αναπνοή σου για λίγα λεπτά.

2. Οραματίσου έναν πυλώνα ηλεκτρικού μπλε φωτός, που προέρχεται από το γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο να κατεβαίνει στο σώμα σου.

3. Οραματίσου ότι το φως ρέει μέσα από την καρδιά σου και στη συνέχεια μέσα από τα χέρια σου απευθείας στην σύγκρουση στη Συρία, στην διαδικασία απελευθέρωσης της Αιγύπτου, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας και σε όλες τις άλλες εκκρεμείς καταστάσεις στον πλανήτη, γεμίζοντας τους με το φως και την εξάλειψη όλου του σκοταδιού  όπου κι αν αυτό υπάρχει.

4. Ζέτησε από την Θεά (θεϊκό θηλυκό)  να έρθει μέσα από το σώμα σου.

5. Ζήτησε από την Θεά να στείλει απευθείας ενέργειες ειρήνης και αρμονίας σε όλες αυτές τις εκκρεμείς καταστάσεις καθώς και σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτές. Άφησε την ενέργεια να ρέει μέσα από την καρδιά σου και στη συνέχεια να ρέει μέσα από τα χέρια σου και να θεραπεύει όλες αυτές τις περιπτώσεις... κράτησε την ενέργεια για λίγα λεπτά.

Η Θεά θέλει την ειρήνη και την ελευθερία, και έτσι η ειρήνη και η ελευθερία θα έρθει.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα