Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

7 Ενεργειακά μυστικά για να καθαρίζετε το σπίτι σας η τον χώρο εργασίας σας…

Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό από καιρού εις καιρόν να εξισορροπείτε και να καθαρίζετε την ενέργεια του σπιτιού σας όπως καθαρίζετε και το δικό σας ενεργειακό πεδίο. Οι επισκέπτες στο σπίτι σας μπαίνουν βγαίνουν , υπάρχουν διαφωνίες και συζητήσεις για αρνητικά θέματα και αυτές οι ενέργειες μπορούν να ταρακουνήσουν και να διαταράξουν την ενεργειακή αρμονία του σπιτιού σας.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ 

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ…


1. Η καθαριότητα με φασκόμηλο

Ο αγαπημένος μου τρόπος καθαρισμού και εξισορρόπησης της ενέργειας του σπιτιού μου είναι με τον φυσικό τρόπο του αρωματικού φασκόμηλου.

Βάλτε το σε ένα σταχτοδοχείο και κάψτε το . Καπνίστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας με τον καπνό που θα βγαίνει από το φασκόμηλο, λέγοντας συγχρόνως την φράση: "Ιερό φασκόμηλο καθάρισε το σπίτι μου".




2. Καρβουνάκι και θυμίαμα

Όταν χρειάζομαι να κάνω ισχυρό καθαρισμό στο σπίτι μου τότε το κλασικό κάπνισμα με το θυμίαμα είναι ότι πρέπει.

Πάρτε καλό θυμίαμα από ρετσίνι και θυμιάστε καλά τον εαυτό σας και όλο το σπίτι σας , τα μπαλκόνια , παντού. Όσο κάνετε αυτό να λέτε και από μέσα σας και την αγαπημένη σας προσευχή για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.



3. Αγιασμό με ροδόνερο

Ένας πολύ γλυκός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος να καθαρίσετε το σπίτι σας είναι με τον αγιασμό με ροδόνερο. Αγοράστε μια καλή ποιότητα έλαιο τριαντάφυλλου και στάξτε μερικές σταγόνες μέσα σε αγιασμό.

Τα τριαντάφυλλα σχετίζονται με την παναγία, και την θεϊκή θηλυκή ενέργεια , και έχει πολύ καλές δονήσεις. Άρα όσο καλύτερη η ποιότητα το ροδέλαιου τόσο πιο δυνατή και η δόνηση. Βάλτε το μίγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε το σπίτι σας λέγοντας πάντα από μέσα σας μια προσευχή στην οποία πιστεύετε. Μην ξεχάσετε να ψεκάσετε και τον εαυτό σας.



4. Αγγελική δύναμη

Μην ξεχνάτε ότι όλοι οι αρχάγγελοι και η δύναμη του φύλακα άγγελου σας είναι στην υπηρεσία σας ανά πάσα στιγμή αρκεί να το ζητήσετε.

Οι αρχάγγελοι Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ και Ουριήλ είναι στις διαταγές σας. Ζητήστε από την αγγελική ενέργεια να σας συνοδεύει κατά την διάρκεια του καθαρισμού του σπιτιού σας. Φαντασθείτε μια στήλη ιερού φωτός να καθαρίζει και να φωτίζει και να εξισορροπεί την ενέργεια του σπιτιού σας και να εισχωρεί σε κάθε γωνιά. Φαντασθείτε τους αγγέλους με την ενέργεια τους να κάνουν κύκλο γύρω σας και να σας περιστοιχίζουν με φως και καθαρή ενέργεια.



5. Η δύναμη του Ιησού Χριστού

Ακόμη και αν δεν πιστεύετε στην χριστιανική θρησκεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη και την ενέργεια του Ιησού. Εάν αισθανθείτε την παρουσία σκοτεινών δυνάμεων μέσα στο σπίτι σας η στο δικό σας ενεργειακό πεδίο, είναι η ώρα να επικαλεσθείτε τις μεγάλες δυνάμεις. Την δύναμη του Ιησού Χριστού. Μην ξεχνάτε ότι κατά την διάρκεια της ζωής του ο Χριστός διέταξε πολλές φορές τις σκοτεινές δυνάμεις να φύγουν και να εξαφανιστούν. Η ίδια ακριβώς δύναμη είναι διαθέσιμη και σε εμάς ανά πάσα στιγμή γιατί όταν χρησιμοποιούμε το όνομα του η δύναμη του είναι στην υπηρεσία μας. Μια προσευχή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι «το πάτερ ημών»



6. Απομάκρυνση κατάρας

Ο πιο ισχυρός τρόπος για να απομακρύνετε μια κατάρα είναι μέσα από την συγχώρεση και την αγάπη. Εάν πιστεύετε ότι σας έχουν καταραστεί αυτή η άσκηση θα σας φανεί χρήσιμη.

Να θυμάστε ότι ποτέ δεν μπορείτε να διώξετε κάτι με μίσος, μόνο με αγάπη.
Να θυμάστε ότι μια κατάρα είναι απλά μια ενεργειακή σκέψη μίσους η ζήλιας που έστειλε σε σας κάποιος, και άλλαξε έτσι η έβαλε μια παρεμβολή στο ενεργειακό σας πεδίο.

ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ζητώ από το θεϊκό φως να με βοηθήσει να συγχωρέσω ολοκληρωτικά αυτό το πρόσωπο, ή τα πρόσωπα, γνωστά ή άγνωστα που με καταράστηκαν να…
Κάθε ανάγκη να κατηγορήσω αυτά τα πρόσωπα και να τα κάνω να πληρώσουν για αυτό το κακό που μου έκαναν, την αφήνω να φύγει.
Κάθε ανάγκη να τραβήξω την προσοχή ή να κερδίσω την συμπάθεια κάποιου εξαιτίας αυτής της κατάστασης, την αφήνω να φύγει.
Απελευθερώνω τελείως εδώ και τώρα και στέλνω στο φως όλα τα συμπτώματα αυτής της κατάρας.
Ζητώ από το θεϊκό φως να γεμίσει την ύπαρξή μου με την ενέργεια της συνεχούς συγχώρεσης.


7. Προστασία

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τον καθαρισμό με μια άσκηση προστασίας. Επιλέξτε μια της αρεσκείας σας ή πείτε αυτή την προσευχή.

Ζητώ και επιτρέπω στο θεϊκό φώς να καθαρίσει, να εξισορροπήσει και να με προστατεύσει από τώρα και στο εξής.
Ζητώ από το θεϊκό φώς να θεραπεύσει και να γεμίσει τα κενά της αύρας μου
Ζητώ από το θεϊκό φώς να σχηματίσει μια προστατευτική δέσμη φωτός γύρω μου.

Είμαι ευγνώμων για όλα. ΑΜΗΝ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα