Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ?

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΑ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΕΝΕΣΗ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ...

Τώρα που η "πανδημία" περνάει στο δεύτερο στάδιο, δηλαδή εκείνο της σταδιακής απελευθέρωσης των φυλακισμένων, αρχίζουν να πέφτουν πάνω στο τραπέζι ερωτήσεις που δυστυχώς θα απαντηθούν με ένα και μοναδικό τρόπο. Αυτά που θα δούμε να έρχονται. Το δεύτερο στάδιο μιας τόσο σοβαρής πανδημίας, θα έπρεπε να είναι η σταδιακή επάνοδος στη καθημερινότητα, εφόσον ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ και εφόσον ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ αποτελεσματική θεραπεία. Τότε και μόνο τότε θα είχε κάποια λογική η παράνοια που απλώθηκε στο πλανήτη τους τελευταίους μήνες, και η απόλυτη τρομοκρατία από τα χαζοκάναλα και κάθε είδους κυβερνητικών εκπροσώπων, που ΕΠΕΒΑΛΑΝ κάτι πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία.

Διαβάζω και σκέφτομαι πόσο βαθιά πάει η τρύπα του λαγού, από την πληροφορία πως Δευτέρα 4 Μαϊου 4 εκατομύρια Ιταλοί επιστρέφουν στις δουλειές τους. Αλήθεια τώρα? Σε ένα κράτος που έχει στη κυριολεξία τσακιστεί, από ένα καθολικό σταμάτημα της οικονομίας, εκατομμύρια ανθρώπους κλεισμένους ερμητικά στα σπίτια τους, εικόνες αποκάλυψης με φορτηγά που μεταφέρουν πτώματα, βιντεάκια από εντατικές με ανθρώπους που πεθαίνουν βασανισμένοι, εικόνες πολιτών που βγαίνουν βιαστικά από το σπίτι ντυμένοι σαν εργαζόμενοι σε υψηλού κινδύνου εργαστήρια βιολογικών πειραμάτων, για να πάνε μέχρι το μπακάλη της γειτονιάς, δελτία ειδήσεων που οι δημοσιογράφοι μοιάζουν να μεταδίδουν κάτι χειρότερο από τη πανούκλα του μεσαίωνα, και αυτά συμβαίνουν μέχρι σήμερα, σε 1 εβδομάδα τους λένε, οκ τώρα βγαίνουμε και πάμε να δουλέψουμε?

Έχουμε μια Αμερική που γίνεται η πρωταγωνίστρια λένε σε μια πρωτοφανή επιδημία, και ερημώνουν πόλεις όπως η Ν.Υόρκη, και δελτία επίσης τρομολαγνικά, προειδοποιούν πως κάτι τέτοιο δεν είδαμε ξανά, μια Αμερική που στη γρίπη του 2017, είχε 80 χιλιάδες νεκρούς, και που τότε οι επιστήμονες είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, γιατί ήταν επίσης πρωτοφανές, τα νοσοκομεία είχαν γεμίσει από ασθενείς που πέθαιναν ακριβώς από την έξαρση μιας πρωτόγνωρης σε ένταση γρίπης που ούτε τα εμβόλια δεν την κάλυπταν, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν κλείστηκε σπίτι? Και ποτέ ο υπόλοιπος πλανήτης δεν ασχολήθηκε με το φαινόμενο γρίπη του 17 στην Αμερική? Ψάξτε πληροφορίες, αν δεν είστε κι εσείς οπαδοί της γενικευμένης αμνησίας και λοβοτομημένοι, να δείτε τι εννοώ.



Πως ακριβώς θέλουμε να είναι το αύριο? Με μάσκες και γάντια? Με υποχρεωτικά εμβόλια ή πιστοποιητικά ανοσίας για να ασκήσουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα? Με drones που θα επιβλέπουν που πάμε και τι κάνουμε? Με ενισχυμένη πληροφόρηση, εκπαίδευση και εργασία από 5G κεραίες και τα παιχνιδάκια του κύριου  Μασκ να περιφέρονται πάνω από το πλανήτη για να ενισχύουν την σύνδεσή μας με τα παιχνιδάκια του κυρίου Γκέιτς που θα είναι τα μόνα παράθυρα στην πραγματικότητα μας? Με αστυνομίες και στρατούς που θα έχουν το ρόλο του μπράβου που θα ελέγχουν, συλλαμβάνουν και τιμωρούν απλούς καθημερινούς ανθρώπους που θα στοχοποιούνται σαν επικίνδυνα στοιχεία για τη δημόσια υγεία?

Αυτό το νέο παιχνιδάκι που ονομάζεται "μένουμε σπίτι" είναι τι? Η παιδική χαρά των χαζοχαρούμενων που εξασκούν τον εαυτό τους στο πόσο υπάκουοι είναι σε ότι παπαριά επιθυμήσουν να του σερβίρουν οι οργανωτές του θεάματος? Εμείς όλοι δηλαδή θέλουμε να είμαστε τα κουνελάκια που βγαίνουν από το καπελάκι του ταχυδακτυλουργού όποτε γουστάρει, για να εισπράττουμε τα χειροκροτήματα του κοινού? Με λένε Μαρία και 3 μήνες δεν έχω βγει από το σπίτι. Μπρααααααααααβο Μαρία!

Εμένα μου λένε πως πρέπει να γυρίσω στη δουλειά στις 4 Μαΐου. Δεν θέλω φοβάμαι. Φοβάμαι τον ιό, όπως τον φοβόμουν μέχρι σήμερα. Είναι θανατηφόρος, μεταδίδεται ακόμα και με τον αέρα που αναπνέω, αν τον εισπράξω θα μολύνω όλη μου την οικογένεια, και τη γιαγιά φυσικά η οποία πάει τελείωσε, έσβησε. Πατάω το πόδι κάτω και λέω σαν πεισματάρικο παιδάκι, όχι δεν θέλω, φοβάμαι. Με βάλατε με το ζόρι μέσα στο σπίτι αφού μου γαμήσατε τη ψυχολογία και ζω ένα μήνα τώρα στο τρόμο. Με μάθατε να πετάγομαι μέχρι το μπακάλη και να κοιτάω τους γύρω μου σαν πανουκλιασμένους που αν με αγγίξουν κάηκα. Έμαθα να βάζω στη μούρη μου μια μάσκα, να φοράω γάντια και πριν μπω σπίτι να απολυμαίνω μέχρι και το χαρτί υγείας γιατί μπορεί να έχει ίχνη από τη πανούκλα επάνω του. Και τώρα με το ζόρι θα με βγάλετε έξω για να πάω στη δουλειά?

Η με δουλεύατε κανονικά με απύθμενο θράσος, ή με θυσιάζετε γιατί πατώσαμε και κάποιοι πρέπει να βάλουν γράσο στα γρανάζια ξανά, γιατί έρχεται πείνα. Δεν μπορεί να πλασάρεται σαν δικαιολογία στον κάθε Ιταλό αυτή τη στιγμή, πως τάχα τα κρούσματα έχουν μειωθεί, και τα θύματα είναι λιγότερα, και να ξαμολιούνται από το σπίτι εκατομμύρια φυλακισμένοι, οι οποίοι σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα όλο αυτό το καιρό, μπορεί να είναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΕΙΣ!

Εκτός κι αν, το πείραμα μπαίνει στη δεύτερη φάση. Για να δούμε αν τους ξαμολήσουμε πόσοι θα πεθάνουν? Ας βγάλουμε το καλοκαιράκι έξω τα τραπεζάκια, τις ομπρέλες στις παραλίες, και τα τουριστικά καταλύματα σε καλές και συμφέρουσες τιμές, ας γεμίσουμε πάλι τα ΜΜΜ με σαρδέλες που θα πηγαίνουν στις δουλίτσες, ας στείλουμε και τα παιδιά μας στα σχολεία, τις γιαγιάδες στα ΚΑΠΗ, και τις κυρίες στα κομμωτήρια, και αν προκύψουν κάποιες νέες χιλιάδες από κρούσματα και μια μεγαλύτερη έξαρση της πανούκλας, το Σεπτέμβρη όλοι πάλι τα κεφάλια μέσα και οι καλά εκπαιδευμένοι πίθηκοι, αυτό μπορούν να το κάνουν πλέον στον αιώνα των αιώνων... Αμήν!

Δεν ζητάω να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση , λέω απλά, ήρεμα το λέω, μπορούμε να δούμε την  παράνοια? Την αλλοίωση της πραγματικότητας? Το γεγονός πως μας πετάνε στη μούρη σκατά και τα βλέπουμε σαν καραμελίτσες? Μπορούμε να δούμε πως είμαστε ένα απλό λίπασμα σε μια μηχανή που κινούνται τα γρανάζια ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή? Και επαναλαμβάνω μια ερώτηση που έκανα στην αρχή από όταν ξεκίνησε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι. Αν αύριο σου πουν πως ο ιος μεταδίδεται με το νερό θα σταματήσεις να πίνεις? Αν αύριο σου πουν πως δεν πρέπει να αναπνέεις, θα κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις? Ε Λ Ε Ο Σ. 


fantastikeskatastaseis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα