Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η αγιοποίηση βλάπτει σοβαρά τον Κορονοϊό.

τρισδιάστατος χαρακτήρας με το χρυσό φωτοστέφανο που ανέρχεται ...

Με μεγάλη μου θλίψη, θέλω να ενημερώσω τους ανθρώπους που ακούγαν για ανοσία αγέλης και φανταζόντουσαν φασίστες που έπρεπε να δολοφονούν, ξεκάθαρο σημάδια του φασισμού τον οποίο υπηρετούν, πως η φυσική ανοσία δεν πέθανε. Κι ευτυχώς για την ανθρωπότητα.
Εδώ και καιρό γράφω πως δεν είναι λίγες οι χώρες που υπηρετούν την ανοσία αγέλης, ακόμη και μέσα από τις καραντίνες που επέβαλλαν, καθώς τα κρούσματα ήταν τόσα πολλά που ήταν πλέον αναπότρεπτη αυτή η τροπή.
Σήμερα θα κάνουμε ένα τεστ. Κι όχι αντισωμάτων. Διαβάστε τα παρακάτω και προσπαθήστε να μαντέψετε ποιος είπε τα παραπάνω:
Ο Σουηδός πρωθυπουργός; Ο Τραμπ ή ο Τζόνσον από το παρελθόν;
Ο Πέτρος ο Αργυρίου. Ο Ιωάννης ο Ιωαννίδης;
Πάμε λοιπόν: 
«Δεν θέλω να τίθεται το ηθικό δίλημμα… ότι επενδύω στη σταδιακή συλλογική ανοσία βλέποντας τις αντοχές του συστήματος υγείας.  Είναι αδύνατον να μην εκτεθούμε στον ιό, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να απομονωθούμε κυριολεκτικά και να μην έχουμε καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
Και νομίζω αυτό είναι στα όρια του αδυνάτου για τις περισσότερες χώρες και δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό που θα γίνει, είναι σταδιακά θα εκτεθούμε στον ιό.  Αποφύγαμε σε αυτή την πρώτη φάση το να εκτεθούμε όλοι μαζί. Αποφύγαμε το να νοσήσουμε όλοι μαζί και να δούμε τραγική πίεση στο σύστημα υγείας, όπως είδαν φίλες χώρες με αντίστοιχα τραγικά νούμερα στους νεκρούς, στις εισαγωγές στις ΜΕΘ, την ανεπάρκεια δυνατών, να το τονίσω αυτό, συστημάτων υγείας να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση.
Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας αυτό.  Και θα προχωρήσουμε έτσι. Αλλά σταδιακά, η κοινωνία πρέπει να ανοίξει.  Είναι αδύνατον να μείνεις περιορισμένος και κλεισμένος και να περιμένεις το πότε θα φτιαχτεί ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί να μην είναι και ποτέ αποτελεσματικό.
Πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και πολύ σταδιακοί σε αυτή την ελεγχόμενη επάνοδο της χώρας στη μερική κανονικότητα, χρησιμοποιώντας τις μαθηματικές μας εκτιμήσεις και την επάρκεια του συστήματος υγείας. Αυτό είναι η επιστήμη, έτσι πορευτήκαμε ως τώρα έτσι θα πορευτούμε και από εδώ και πέρα.»
Σωτήρης Τσιόδρας, 22/4/2020
Είναι προφανές πλέον, όπως έχω τονίσει από την αρχή, πως ένα από τα  μεγάλα ζητούμενα ήταν να μπούνε κάτω από το χαλάκι οι πολιτικές ευθύνες για την συρρίκνωση των συστημάτων δημόσιας υγείας και να αναδυθεί μια συνδυασμένη ατομική και συλλογική ευθύνη του πολίτη.
Ο κόσμος δυστυχώς ξέχασε τόσο εύκολα το ότι οι ζωές μας, σπανίως μετρούσαν για τις ελίτ.
Ενδεικτικό αυτού, είναι το ότι σε πολλές χώρες, εως και 50% των θανάτων της πανδημίας προέρχονται από τα γηροκομεία, τα οποία, παρά την προπαγάνδα του θυσιαζόμαστε για να σώσουμε τους γέρους μας, σχεδόν κανένα κράτος δεν πήρε κάποια ειδική μέριμνα για να τα προφυλάξει. 
Δεν μιλάμε για αντιμετώπιση της πανδημίας. Απλά για πολιτική διαχείριση της.
Το επόμενο στάδιο, θα είναι το λεγόμενο ακορντεόν. Τα μέτρα θα ανοίγουν και θα κλείνουν ανάλογα με την ατζέντα των κυβερνήσεων, ενώ, όπως είχα ήδη προβλέψει προ κάποιου καιρό στα σόσιαλ μήντια, στην Ελλάδα, ελλείψη κρουσμάτων, θα ψάχνουν σε καταυλισμούς και hotspots για να δικαιολογούν τις πολιτικές τους, όπως άλλωστε ήδη κάνουν εδώ και λίγες μέρες.
Ο ιός ήρθε για να μείνει. Το ίδιο και οι πολιτικές του. Με τον ιό μπορούμε να ζήσουμε. Με τις πολιτικές του, σαφέστατα όχι.


Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 22/4/2020
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα