Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β21[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
β21[2] και ο μεν μνηστηρσιν ομιλει, Ευρυνομος
[ και αυτος βέβαια που συνομιλούσε με τους μνηστήρες ήταν ο Ευρυνομος]
Ερμηνεία του στίχου β21[2] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΥΝΟΜΟΣ
β21[2] και ο μεν μνηστηρσιν ομιλει, Ευρυνομος
[ και αυτος βέβαια που συνομιλούσε με τους μνηστήρες ήταν ο Ευρυνομος]
Μάθαμε πως είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη μας !!!
Σήμερα μαθαίνουμε πως η ΓΗ μυρίζει ωραία !!!
Αδυνατώ να σχολιάσω καθώς αγνοώ πως μυρίζουν άλλοι πλάνητες του γαλαξία .Όμως για να το καταθέτει ο Όμηρος αυτή πρέπει να είναι η αλήθεια.
Βρισκόμαστε στο σημείο της διήγησης του Αιγύπτιου γέροντα που μας περιγράφει τα προσόντα και τις εργασίες που είχαν ανατεθεί στον καθένα από τους τέσσερις γιους του.
Ο Αντιφος ήταν ο άρχοντας του πλανήτη, μοριακός, βιολόγος γενετιστής, με ειδικότητα στις τερατο-γεννήσεις .
Ο Ευρυνομος ήταν ο Νομικός σύμβουλος της παρέας των αδελφών, όπως θα λέγαμε σήμερα.
Είναι ο επικεφαλής διαπραγματευτής των αγαθών του πλανήτη μας και του αστρικού του συστήματος, με όσους επιδόξους επενδυτές επιθυμούσαν να επενδύσουν στην υπόθεση Ιθάκη 33.
Βγαίνει το συμπέρασμα ,πως από την στιγμή που ο ΔΙΑΣ τους έδωσε το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του αστρικού μας συστήματος . Αυτοί είχαν το δικαίωμα, σύμφωνα με το γαλαξιακό δίκαιο, να διαπραγματεύονται τα αγαθά του με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς της γειτονιάς μας, η και όχι, κατά το δοκούν.
Όλα δείχνουν πως το σύστημα των συναλλαγών [ εμπορικών –ενεργειακών-γενετικώνν κ.α. ] μεταξύ των πλανητών υφίσταται στο γαλαξία σε μια μεγαλύτερη κλίμακα και κάτω από σαφείς Όρους.

Αναδεικνύεται επίσης, πως τα πάντα γινόταν νόμιμα, στο αστρικό μας σύστημα, από την στιγμή που δόθηκε σαν δωρο, από τον ΔΙΑ ,στον άρχοντα του Σείριου για την νικηφόρα συμμετοχή του στον πόλεμο των γαλαξιών,για μια περίοδο 100 Μεγάλων Ενιαυτών*
*η περίοδος αυτή τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα την στιγμή που η τελευταία εποχή του Ταύρου συνάντησε την τελευταία εποχή του Κριού για εκατοστή φορά πριν [2320 + 2016 = 4336] χρόνια ακριβώς.
Ο Όμηρος ,δηλαδή ,εμμέσως πλην σαφώς ,μας πληροφορεί, πως υπάρχει γαλαξιακό δίκαιο και σαφώς τηρείται από όλους.
Ας μην ξεχνάμε πως η παραβίαση του ,εκ μέρους των σκύλων του Σείριου, ήταν αυτή που έδωσε μια τρίτη ευκαιρία στον πλανήτη, με εμάς .
Μνηστήρες, του ωραίου πλανήτη μας , είναι οι εξωγήινοι λαοί που συνεχίζουν να τον διεκδικούν, στοιχηματίζοντας στην ανικανότητα μας να κατανοήσουμε τα αυτονόητα.
Η μυρωδιά της ΓΗΣ τους αρέσει !!!
Ο αδελφός του Αντιφου είναι αυτος που συνομιλεί με τις υπόλοιπες εξωγήινες αποστολές για την πολιτική που εφαρμόζεται επάνω στον πλανήτη.
Οι εξωγήινες αποστολές συναντώνται κάθε μήνα για τις λεπτομέρειες των μέτρων που εφαρμόζονται .
Ο ίδιος, ο πατερας του Ευρυνομου, χαρακτηρίζει θρήνο την συμμετοχή του γιου του, στο συγκεκριμένο εγχείρημα για τον πλανήτη μας.
Τα ακριβή του λόγια είναι «έρχεται να βάλει φωτιά στον πλανήτη» !!!
Όπως είναι ηδη γνωστό από το βιβλίο άλφα οι εξωγήινοι γείτονες μας παραβίασαν το γαλαξιακό δίκαιο στην περίπτωση του πλανήτη μας όταν ,
1].- αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη με το τέλος του χρόνου που τους είχε δοθεί ,διεκδικώντας από τον Δια την κυριότητα του.
2].- αρνήθηκαν να σταματήσουν τις τερατο-γεννήσεις και την δημιουργία ανθρώπων υβριδίων περιορισμένης αντίληψης και νοημοσύνης και
3].- όταν ταυτοχρονα αρνήθηκαν ο πλανήτης Ιθάκη 33 να εποικιστεί από νοήμονα όντα, με την διπλή έλικα του ΔΙΑ, που αποδίδει σε βάθος χρόνου αθάνατους, νοήμονες ανθρώπους.
Αναγραμματισμός του στίχου β21 [2]
1327[4]=Και ο μεν Μνηστηρσιν Ομιλει *.-[ ο = το σχήμα του κυττάρου [ οίκος της εε] είναι κύκλος το ίδιο και ο ιπτάμενος δίσκος / όμικρον = ο μικρόν = νάνο / το κυκλικό ταφικό μνημείο της Μυκήνης και της Αμφιπολης σε μικρογραφία / λογω σχήματος επίσης πλανήτης / στο στιχο α382 το [ο] αντιπροσωπευει τον Ελληνικό λαό διαχειριστή των ευρημάτων του κυκλικου ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου με την μαρμάρινη λεύκη περίμετρο και το λιοντάρι στην κορυφή του / στο στιχο α387 το [Ο] αντιπροσωπευει τον πλανήτη Ιθάκη 33 –α443 = ο αστροναύτης –το αστρικό όχημα / η αστρική πύλη του ουρανίου πόταμου / Το 70[7]* είναι η διάμετρος κύκλου με μηκος περιφερειας [220[4].Ο λόγος 220/70 μας αποδίδει το [π=3,1428] που χρησιμοποιούν οι Αθάνατοι.
[70 Χ 3,1428 = 219,996 = 220] –οι Αθάνατοι στρογγυλοποιούν.
[220[4]= οίκον -----------------------------------------70[7]= Ο]
[Ο «οίκος» της βίο-νάνο-έλικας το κυκλικό κύτταρο /μεν = βέβαια /.-[μνηστηρσιν = οι μνηστήρες = αλληγορική ερμηνεία = οι υποψήφιοι άνδρες –ήρωες-Μύστες του πλανήτη μας /οι Αχαιοί – εξωγήινοι που καλοβλέπουν το αστρικό μας σύστημα / και τέλος οι ισχυροί του πλανήτη μας που όπως όλα δείχνουν έχουν δικά τους σχεδία για τις τύχες των λαών της ΓΗΣ αποτέλεσμα της άγνοιας τους η της λάθος ερμηνείας πληροφοριών που προσλαμβάνουν από ιδιαίτερα χαρισματικά άτομα μέσω της επαφής τους με την εε [Ομηρικός διαλογισμός –ραβδοσκοπία και άλλες νοητικές τεχνικές] σε αυτούς συγκαταλέγονται και όσοι ανήκουν σε στοές / εδώ ο στίχος αναφέρεται στους εξουσιαστές της ΓΗΣ / ομιλει = ομιλεω = συναναστρέφομαι – έρχομαι σε σχέσεις – συγκρούομαι –μάχομαι / για β21 = αναφορά στους εξωγήινους λαούς που συνεχίζουν να διεκδικούν τον πλανήτη μας στοιχηματίζοντας στην ανικανότητα μας να κατανοήσουμε τα αυτονόητα/ και ο αδελφός του Αντιφου βέβαια με τις υπόλοιπες εξωγήινες αποστολές επάνω στη ΓΗ είχε σχέσεις – και για το κύτταρο βέβαια ο αδελφός του Αντιφου με τις άλλες εξωγήινες αποστολές είχε σχέσεις – και για την πολιτική που θα εφαρμοζόταν στον πλανήτη βέβαια ο αδελφός του Αντιφου με τις υπόλοιπες εξωγήινες αποστολές είχε σχέσεις ].-β21
1327[4]=α ικ’[ω] ο μεν Μνηστηρσιν Ομιλει *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού –οίκτου / ικω =φτάνω – καταλαμβάνω / Ωχ θρήνος ο αδελφός του Αντιφου έφτασε και κατέλαβε τον πλανήτη Ιθάκη 33 με άλλες εξωγήινες αποστολές που ήρθαν μαζί του ].-α435-β21
1327[4]=α κι’[ω] ο μεν Μνηστηρσιν Ομιλει *.-[κιω = βαδίζω –πηγαίνω / Ωχ θρήνος ο αδελφός του Αντιφου πηγαίνει στον πλανήτη Ιθάκη 33 μαζί με άλλες εξωγήινες αποστολές ].-α435-β21
1327[4]=και’[ω] ο μεν Μνηστηρσιν Ομιλει *.-[καίω = καίω –βάζω φωτιά –φλέγομαι / Ωχ θρήνος ο αδελφός του Αντιφου έρχεται στον πλανήτη ΓΗ να τον βάλει φωτιά μαζί με άλλες εξωγήινες αποστολές ].-α435-β21
Σχόλιο. - Θρήνος για τον πλανήτη Ιθάκη 33, τον τρίτο πλανήτη του αστρικού μας συστήματος. Ο αδελφός του Αντιφου έρχεται στον πλανήτη, μαζί με άλλες εξωγήινες αποστολές, να τον βάλει φωτιά .
Ο Ευρυνομος είναι ο επίσημος διαπραγματευτής του Αντιφου στις συναλλαγές, με τους υπολοίπους εξωγήινους, σε όλα όσα αφορούσαν τον πλανήτη μας και το αστρικό του σύστημα.
Την άδεια εκμετάλλευσης του αστρικού μας συστήματος είχε δώσει ο ΔΙΑΣ, για 100 Μεγάλους Ενιαυτούς, στον άρχοντα του Σείριου, Αιγύπτιου γέροντα. Η χρονική αυτή περίοδος τέλειωσε την τελευταία φορά που η εποχή του Ταύρου συνάντησε την εποχή του Κριού για 100στη φορά. Αυτό συνέβη πριν [2320 + 2016 = 4336] χρόνια ακριβώς.
Ο αναγραμματισμός του [ευρυνομος]
1335[3]=Ευρυνομος *.-[ όνομα ενός από τους τέσσερις γιους του άρχοντα του Σείριου ].-β22-χ242
1335[3]=Ευρύ νομός *.-[ ευρύ = το εύρος = πλάτος / Νομός [1] = τόνος στο δεύτερο [ο] = τόπος βοσκής –βοσκή = μεταφορικά ένας πλανήτης και το αστρικό του σύστημα που εσύ εκμεταλλεύεσαι / το πλάτος της βοσκής – το μέγεθος των αγαθών προς εκμετάλλευση από ένα αστρικό σύστημα με ένα Ήλιο και εννέα πλάνητες και άγνωστο αριθμό δορυφόρων μετεωριτών και ότι άλλο κυκλοφορεί σε ένα τέτοιο σύστημα με αυτό το μέγεθος ].-β22-χ242
1335[3]=Ευρύ Νόμος *.-[ ευρύ = το εύρος = πλάτος / Νόμος [2] = ο Νόμος = ο γαλαξιακός Νόμος και ότι αυτος σου επιτρέπει / το εύρος της Νομοθεσίας για την διαχείριση ενός τέτοιου μεγέθους συστήματος ].-β22-χ242
1335[3]= Ευορμος νυ *.- [ ευορμος = αυτος που έχει καλό όρμο –καλό τόπο όπου προσορμίζονται τα πλοία = προφανώς με τον Ο.Π. της Στυγός στο αστρικό μας σύστημα είμαστε τόπος «ευορμος» για τους εξωγήινους γείτονες μας – έχουν εύκολη πρόσβαση / νυ = τωρα / το αστρικό μας σύστημα είναι εύκολα προσβασιμο λογω του Ο.Π. της Στυγός ].-β22
Σχόλιο .- ο Ευρυνομος ,γιος του Αιγύπτιου άρχοντα του Σείριου, είναι αυτος που διαχειρίζεται Νομικά τα αγαθά του αστρικού μας συστήματος και του πλανήτη μας, με τους υπολοίπους εξωγήινους πολιτισμούς.
Όλα αυτά συμβαίνουν την εποχή πριν το 2320 π.χ. η, [1] ένα της εποχής του Κριού. Τις εποχές δηλαδή του Ταύρου –δίδυμων και παλιότερα .
Η πρόσβαση ,στο αστρικό μας σύστημα, είναι εύκολη λογω της ύπαρξης του Ο.Π. της Στυγός για όλους τους γείτονες μας.
Το μέγεθος των αγαθών προς εκμετάλλευση είναι ότι περιλαμβάνεται σε ένα αστρικό σύστημα ,με [9] εννέα πλάνητες, ένα Ήλιο ,πολλούς δορυφόρους και ότι άλλο περιέχει ένα αγαθό αυτού του μεγέθους και είδους.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα