Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΟΥ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β22 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β22.- δυο δ’αιεν έχον πατρωια έργα,
[Οι άλλοι δυο λοιπόν αιώνια διαχειριζόταν τα πατρικά έργα ]
Ερμηνεία του στίχου β22 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΟΥ
[β22.- δυο δ’αιεν έχον πατρωια έργα,
[Οι άλλοι δυο λοιπόν αιώνια διαχειριζόταν τα πατρικά έργα ]
2.592.000 χρόνια είναι παρα πολλοί αιώνες .Φανταστείτε, πως ο ανθρώπινος πολιτισμός της ΓΗΣ [Δωριείς], μετρά 3256 χρόνια ζωής [1240 π.χ. έως 2016 μ.χ. ], σύμφωνα πάντα με τον Όμηρο .
Αιώνια ,λοιπόν, τα παλληκάρια του Αιγύπτιου γέροντα, από τον Σείριο, βρισκόταν επάνω στον πλανήτη μας διαμορφώνοντας και την ποικιλομορφία του φυτικού και ζωικού βασιλείου του.
Την πανίδα και την χλωρίδα της ΓΗΣ.
Είναι αιώνια νέοι, δηλαδή αθάνατοι , επιπλεον είναι μοριακοί, βιολόγοι γενετιστές και πειραματίζονται με τα δομικά υλικά της βίο-νάνο-έλικας του ΔΙΑ, επι παντός επιστητού , αφού το ζητούμενο στο παρόν σύμπαν είναι η απόκτηση περισσότερης γνώσης, πάση θυσία.
Οδηγίες σε θέματα γενετικής τους δίνει ο πατερας τους Αιγύπτιος γέροντας .
Την Ελληνική Έλικα του Δια πρέπει να τιμάς στο παρόν σύμπαν , με την έννοια, πως δεν σου επιτρέπεται να δημιουργείς τερατο – γεννήσεις και ανθρώπινα υβρίδια από την στιγμή που κατέχεις την γνώση δημιουργίας ζωής. Μόνο ο αθάνατος ,συμπαντικός άνθρωπος επιτρέπεται.
Οι παραβάτες τιμωρούνται με την [ΑΤΗ] και με θάνατο [θεά ΑΡΑ], από τον πατερα ΔΙΑ.
Ακούνε τα παιδιά θαύματα του πλανήτη μας μέσα στα ερευνητικά ,γενετικά εργαστήρια ;;;
Ας σταματήσουν να υπόσχονται παιδιά με γαλανά ματάκια, ξανθά και μεγάλα τσουτσουνια, κάποιος τους παρακολουθεί και δεν καταλαβαίνει από τετοια .Ας περιορίσουν την καταστροφική ,ελεύθερη βούληση τους και τα κέρδη τους. Καιρός είναι να ταπεινωθούν και να τιμήσουν το δωρο του ΔΙΑ.
Όλα δείχνουν, πως οι εξωγήινοι γείτονες μας άρχισαν το παιχνίδι με τους ανθρώπους υβρίδια καθώς πλησίαζε το τέλος του χρόνου, της κατοχής του πλανήτη μας.
Απόδειξη αποτελούν οι πρώτοι αρχαίοι πολιτισμοί που δημιούργησαν στην Μεσοποτάμια περιοχή και στην Αίγυπτο ,8000 με 12000 χρόνια πριν την έλευση της εποχής του Κριού για εκατοστή φορά.
Δείγματα της συμπεριφοράς τους που αξίζουν να αναφερθούν αποτελούν και αλλα δυο ευρήματα.

Πρώτα τα ευρήματα της Κρήτης, όπου, οι ανασκαφές απεκάλυψαν ελέφαντες – ρινόκερους και αλλα ζώα , νάνους .
Η επίσημη, επιστημονική, Ελληνική άποψη ,που τυχαίνει να είναι και διεθνής, είναι, πως πριν εκατομμύρια χρόνια το νησι της Κρήτης σκεπαζόταν ,η όχι από τα θαλασσινά νερά κατά περιόδους ,άλλοτε έχοντας επαφή με στεριά ,άλλοτε παραμένοντας απομονωμένο νησι.
Τα εν λόγο ζώα ,παραμένοντας για παρα πολλα χρόνια σε ένα «μικρό χώρο» ,όπως το νησι της Κρήτης ,άρχισαν να έχουν έλλειψη τροφής και αυτόματα ο γενετικός τους κώδικας προσαρμόστηκε σε αυτές τις συνθήκες, παράγοντας ζώα νάνους ,με λιγότερες απαιτήσεις για φαγητό !!!
Δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση να κρίνω την θεωρία και αυτόν που την κατέθεσε στην διεθνή, επιστημονική κοινότητα και έγινε αποδεκτή .Ούτε γνωρίζω πότε ακριβώς η θεωρία έγινε γνωστή και ποιες ήταν, την εποχή εκείνη, οι γνώσεις των μοριακών, βιολόγων γενετιστών του πλανήτη μας.
Εκείνο που γνωρίζω καλά είναι, πως οι γενετικοί κώδικες ανθρώπων και ζώων δεν έχουν τέτοιες ιδιότητες – γονίδια .
Αν δεν μπορείς να βρεις τροφή πεθαίνεις, τόσο απλά ,είτε είσαι ζώο σε ένα απομονωμένο νησι, είτε άνθρωπος.
Τωρα υπάρχει και μια άλλη, τραβηγμένη από τα μαλλιά , εκδοχή.
Η γενετική πληροφορία του θανάτου του ελέφαντα και της αιτίας που τον προξένησε, βρίσκεται στον ηλεκτρομαγνητικό χιτώνα – ματριξ του διαστήματος - σύμπαντος .
Αυτό σημαίνει ,πως αυτόματα οι υπόλοιποι ελέφαντες, σε αλλα διάφορα απομονωμένα νησιά της ΓΗΣ, θα αποκτήσουν την εν λόγο πληροφορία και θα αρχίσουν να μετατρέπονται σε νάνους για να επιβιώσουν, σε πιθανή μελλοντική έλλειψη τροφής ;;;
Μήπως υπερθεματίζουμε ;;;
Μήπως για να στηρίξουμε τις «επιστημονικές» θέσεις μας αρχίζουμε και χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα ;;; Μήπως ;;;
Η δική μου θεωρία είναι η εξής. Ο Μίνωας ,όπως και άλλες εξωγήινες αποστολές , πειραματιζόταν γενικά. Όποιος αρνείται την ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτης μας στο παρελθόν, είναι απλά υποκριτής ,ανόητος, η στηρίζει αλλα συμφέροντα.
Αποτέλεσμα αυτών των γενετικών αναζητήσεων ήταν και τα ζώα νάνοι , σε οποίο σημείο του πλανήτη και αν βρέθηκαν, τόσο απλά.
Το δεύτερο εύρημα είναι ο άνθρωπος των Άλπεων ΟΤΖΙ .
Οι εξετάσεις του Γ.Κ. του απέδειξαν πως έζησε πριν 5000 χρόνια. Πριν 5000 χρόνια ήταν το 2984 π.χ. Η Αθηνά ήρθε στη ΓΗ το 2320 π.χ., το ένα της εποχής του Κριού.
Άρα, ο ΟΤΖΙ δημιουργήθηκε την εποχή του Ταύρου, την εποχή των Σκύλων του Σείριου και των συμμάχων τους.
Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει ο γενετικός κώδικας του ΟΤΖΙ ;;;
Πρώτα είναι μοναδικός στον πλανήτη !!!
Βρέθηκε πολύ μακριά από την περιοχή που συνέβαιναν όλα, Μεσοποταμία – Αίγυπτος.
Τρίτον , οι επιστήμονες που εξετάζουν τα διάφορα όργανα της φυσιολογίας του διαπίστωσαν τα εξής.
Ενώ η οδοντοστοιχία του δείχνει πως πρόκειται για άτομο στην ηλικία των 70- 75 ετών, διάφορα εσωτερικά του όργανα, δείχνουν να είναι άτομο ηλικίας μόλις 30 ετών.
Η ηλικία του τελικά προσδιορίστηκε πως ήταν 45 -46 ετών.
Τι σημαίνει αυτό ;;;
Σημαίνει πως η κατασκευή αυτών των εσωτερικών οργάνων έχει διαφορετική φυσιολογία από το υπόλοιπο σώμα !!!
Προσωπικά δεν γνωρίζω ποια ακριβώς ήταν αυτά τα όργανα. Αν ήταν και η καρδιά, τότε καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί σημαντική, επιστημονική είδηση .Φαντάσου να είσαι 70 χρονών και η καρδιά σου να είναι ηλικίας 30 ετών!!!
Αυτό το εύρημα ήταν η αιτία που άρχισαν πειράματα σε ποντίκια …. Τα υπόλοιπα φαντάζομαι είναι απόρρητα , μπορεί να μην τα μάθουμε ποτέ.
Έχουμε αποδείξεις λοιπόν, πως ο Αντιφος, τα αδέλφια του ,καθώς και όλες οι εξωγήινες αποστολές που βρισκόταν στην ΓΗ εκείνο το διάστημα [ ανουνακι –ελοχιμ-νεφελιμ –εχίνοι και για μερικούς αμετανόητους ερπετοειδείς κ.α. ] πειραματιζόταν με τη πανίδα και την χλωρίδα του πλανήτη μας.
Απίστευτες λεπτομέρειες για το μοίρασμα των ρόλων του Αιγύπτιου γέροντα στα παιδιά του.
Γνωρίζουμε ηδη από το βιβλίο άλφα, πως βασικός λόγος όλων όσων συνέβησαν στο θλιβερό παρελθόν του πλανήτη μας ,ήταν η άρνηση των Αρειανων και των υπολοίπων εξωγήινων γειτόνων μας ,ο νέο –δημιουργηθείς πλανήτης Ιθάκη 33 να εποικιστεί με έλλογη, αθάνατη, ανθρώπινη ζωή.
Μετά την λήξη του πολέμου με τον Τριγωνικό γαλαξία οι Έλληνες αθάνατοι [Δίας] έδωσαν ,το χωρίς ανθρώπινη ζωή αστρικό μας σύστημα, στους νικητές Αχαιους .
Έτσι άρχισε ο τρίτος και τελευταίος γύρος της Γήινης περιπέτειας.
Βρισκόμαστε στο σημείο που ο Αιγύπτιος γέροντας, άρχοντας του Σειρίου ,περιγράφει τις πράξεις των γιων του σε βάρος της ΓΗΣ , στην αντιπροσωπεία του πλανήτη μας και στους υπόλοιπους Αργειους άρχοντες.
Τα αδέλφια του Αντιφου, εργαζόμενοι στα γεννητικά εργαστήρια της Κύπρου , δημιουργούν νέους ανθρώπινους Γ.Κ., επεμβαίνοντας στα δομικά συστατικά της διπλής έλικας, προσθέτοντας, η αφαιρώντας γονίδια , που διαμορφώνουν την ανθρώπινη φυσιολογία κατά το δοκούν, ακλουθώντας τις οδηγίες που τους δίνει ο πατερας τους, Αιγύπτιος γέροντας.
Κατέστρεφαν ,λοιπόν, το σκεπτικό του ΔΙΑ που κυριαρχεί στο παρόν σύμπαν και το οποίο απαιτεί αθάνατη, ανθρώπινη ζωή σε κάθε πλανήτη του.
Ο Αιγύπτιος γέροντας είναι ο ηθικός αυτουργός των όσων έπραξαν οι γιοι του στον πλανήτη μας .
Θα μπορούσαν να είχαν βγει νικητές από την διαχείριση του δώρου που τους δόθηκε , όμως ο πατερας τους αποφάσισε ενάντια στον γαλαξιακό Νόμο του ΔΙΑ.
Μια επιπλεον πληροφορία που μας δίνει ο στίχος είναι, πως τα αδέλφια του Αντιφου θεωρούσαν τα δημιουργήματα τους ωραία.
Έχουμε δυο παράπλευρες σημαντικές πληροφορίες που απορρέουν από τον στιχο .
Α].- Τα δυο αστρικά σκάφη υπάρχουν, απλά δεν γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία που είναι κρυμμένα και
Β],- πρώτη αναφορά στα έργα των πρώτων ημερών του Ατρέα στο γαλαξία Αργο. Δεν τα συναντήσαμε πουθενά αλλού και μας είναι άγνωστα.
Παρατηρούμε, πως τα Ομηρικά κείμενα, μας δίνουν ένα ευρύ φάσμα λεπτομερειών για αυτά που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν της γειτονιάς μας [είτε αυτή είναι η σπείρα του Ωρίωνα είτε οι γαλαξίες Ελλάδα και Τριγωνικός ] , αρχίζοντας από τον Τρωικό πόλεμο, πριν εκατομμύρια χρόνια και φτάνοντας μέχρι τις ημέρες μας [ ανακάλυψη του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη ].
Ποιος πραγματικά είναι ο Όμηρος και πως κατέχει αυτή την τεράστια γνώση για τα συγκλονιστικά γεγονότα που καθόρισαν την ιστορία της περιοχής ;;;
Αναγραμματισμός του στίχου β22
2670[6]=Δυο Δ’αιεν Έχον πατρωια έργα *.-[ δυο = αριθμητικό [2] / τα αλλα δυο αδέλφια του Αντιφου = η διπλή βίο-νάνο-έλικα = η διπλή υπόσταση του ανθρώπου / αιεν = αιώνια / έχον = έχω = δύναμαι-κατέχω-διατηρώ-κρατώ-διευθύνω –έχω / πατρωια = τα πατρικά – σαν πατερας όλων μας είναι η διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ = εδώ η αναφορά γίνεται και για τον πατερα του Αντιφου Αιγύπτιου γέροντα που όλα δείχνουν πως αυτος ήταν που έδωσε την εντολή για την κατασκευή ανθρώπινων υβριδίων στον πλανήτη μας / έργα = πράξεις –έργα – ανάκτορα – και κάθε είδους μνημείο η έργο τέχνης της αρχαιότητος / τα έργα της εε τα βλέπουμε γύρω μας – ότι υπάρχει είναι δημιούργημα της εε/ αιώνιες λοιπόν είναι οι πράξεις της διπλής βίο-νάνο-έλικας του ΔΙΑ / για β22 = αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια είχαν την ευθύνη των πατρικών πράξεων ].-β22
2670[6]=δούναι δε Έχον πατρωια έργα *.-[ δούναι = διδωμι = παραχωρώ –προσφέρω –παρέχω –χαρίζω –παραδίδω – παντρεύω / δε = λοιπόν / για β22 = αιώνια λοιπόν στα δυο αδέλφια του Αντιφου παραχωρηθήκαν οι δημιουργίες ανθρώπων θνητών – υβριδίων ].-β22
2670[6]=νου είδα δ’ Έχον πατρωια έργα *.-[ νου = νοημοσύνη –γνώση – σκεπτικό / δε = λοιπόν / για β22 = αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια είχαν αποκτήσει το δικαίωμα με τις γνώσεις που κατείχαν να δημιουργούν ανθρώπους θνητούς – υβρίδια ].-β22
2670[6]=νου ΔΙΑ δε Έχον πατρωια έργα *.-[ αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια παρείχαν με τις γνώσεις που κατείχαν από τον ΔΙΑ δημιουργίες ανθρώπων υβριδίων ].-β22
2670[6]=νου ΔΙΑ δε’[ω] Έχον πατρωια έργα *.-[ δεω[1] = δένω –δεσμεύω / σε κάποιο μέρος σε δεσμεύω –κάπου είσαι δεσμευμένος / δεσμευμένοι – περιορισμένοι από τις γνώσεις γενετικής που κατείχαν αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια δημιουργούσαν ανθρώπους υβρίδια ].-β22
2670[6]=νου ΔΙΑ δε’[ω] Έχον πατρωια έργα *.-[ δεω[2] = είναι αναγκη –υστερώ –υπολείπομαι / κάπου είναι αναγκη – κάπου υστερείς / δεσμευμένοι – περιορισμένοι στερημένοι από τις κατάλληλες γνώσεις γενετικής αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια δημιουργούσαν ανθρώπους υβρίδια με οδηγίες του πατερα τους ].-β22
2670[6]=νου ΔΙΑ εδ’[ω] Έχον πατρωια έργα *.-[ εδώ = τρώγω/φθείρω –αφανίζω-καταστρέφω-κατατρώγω / αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια κατέστρεφαν το σκεπτικό του ΔΙΑ για την ζωή στους πλάνητες δημιουργώντας ανθρώπους θνητούς περιορισμένης νοημοσύνης ].-β22
2670[6]=νου ΔΙΑ εδ’[ω] Έχον πατρωια έργα *.-[ εδώ = εδώ σε αυτό τον τόπο – στη ΓΗ / αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια κατέστρεφαν το σκεπτικό του ΔΙΑ για την αθάνατη έλλογη ζωή στον πλανήτη ΓΗ ].-β22
2670[6]=ουδ’αιεν δ’ Έχον πατρωια έργα *.-[ ουδε = ούτε –ούτε πάλι / για β22 =ούτε πάλι αιώνια είχαν την αδεία για αυτές τις πράξεις που τους επέβαλε ο πατερας τους ].-β22
2670[6]= Δυο είδαν Έχον πατρωια έργα *.-[ είδαν = οίδα = ξέρω –γνωρίζω / αιώνια λοιπόν τα δυο αδέλφια γνώριζαν πως είχαν την δυνατότητα να επιτελούν αυτές τις πράξεις ].-β22
2670[6]=ουδ’ είδαν Έχον πατρωια έργα *.-[ ούτε γνώριζαν πώς να διαχειριστούν τις πατρικές εντολές για αυτές τις πράξεις ].-β22
2670[6]=Δυο ειδ’αν’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[ ανα = άναξ = βασιλέας = η εε του Δια / αιώνια λοιπόν γνωρίζουν την εε του ΔΙΑ – η ζουν αιώνια επειδή γνωρίζουν τα μυστικά της εε του ΔΙΑ και πώς να ανταποκριθούν στις πράξεις που τους επέβαλλε ο πατερας τους].-β22
2670[6]=ουδ’ ειδ’αν’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[ ούτε τα μυστικά της διπλής βίο-νάνο-έλικας που αποδίδουν αιώνια ζωή λοιπόν γνώριζαν ].-β22
2670[6]=Δυο νεαι δ’ Έχον πατρωια έργα *.-[νεαρής ηλικίας/αστροπλοια/αιώνια νέος/αιώνια αστροπλοια – αιώνιοι νέοι λοιπόν επικεφαλής των πατρικών έργων ].-α378-β292-δ720-β22
2670[6]=Δυο α ενι δ’ Έχον πατρωια έργα *.-[α = επιφώνημα θαυμασμού και λύπης / ενι = μέσα / Ω μέσα υπάρχει η λυση της αιώνιας νεότητας λοιπόν στις πατρικές πράξεις ].-α378-β22
2670[6]= α Δυο ιεν δ’ Έχον πατρωια έργα *.-[ιεν = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / Ω δυο υπάρχουν λοιπόν εκεί που βρίσκονται τα πατρικά έργα / για β22 = Ω δυο αδελφοί υπάρχουν λοιπόν για να επιτελέσουν τις πράξεις που τους όρισε ο πατερας τους ].-α378-β22
2670[6]= Δυο Δια εν Έχον πατρωια έργα *.-[ οι πράξεις που ορίζει ο πατερας τους διεξάγονται μέσα στην διπλή έλικα του ΔΙΑ ].-β22
2670[6]= Δυο εν ιδα Έχον πατρωια έργα *.-[ιδα = οραω = βλέπω –αντιλαμβάνομαι / το εσωτερικό της διπλής έλικας βλέπω διευθύνοντας τις πράξεις που ορίστηκαν από τον πατερα μου – εργάζομαι δηλαδή επάνω στη διπλή έλικα ].-β22
2670[6]=Δυο εν δαι Έχον πατρωια έργα *.- [ δαι [1] = επιφώνημα ενθουσιασμού – περιέργειας / υπάρχει ενθουσιασμός εκ μέρους των αδελφών του Αντιφου για το έργο που ανελάμβαναν με εντολή του πατερα τους ].-β22
2670[6]=Δυο εν δαι Έχον πατρωια έργα *.-[δαι [2] = στη μάχη / στη μάχη της αναζήτησης πληροφοριών και αγαθών ήταν υπεύθυνοι των έργων του πατερα τους ].-β22
2670[6]=Δυο εν δαι Έχον πατρωια έργα *.-[δαι [3] = φαγητό = Α.Ε. = πληροφορίες / στην αναζήτηση νέων πληροφοριών από το αστρικό μας σύστημα εργαζόταν τα δυο αδέλφια με εντολή του πατερα τους ].-β22
2670[6]= Δυο Νέα ιδ’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[ νέα [1] = η νέα σε ηλικία / η αιώνια νεότητα που εξασφαλίζει ο γενετικός κώδικας του ΔΙΑ / την αιώνια νεότητα γνωρίζουν τα δυο αδέλφια – την αιώνια νεότητα γνωρίζεις με την διπλή έλικα του ΔΙΑ ].-β22
2670[6]=Δυο Νέα ιδ’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[ νέα [2] =νέα = είδηση / η είδηση είναι πως οι αδελφοί του Αντιφου γνωρίζουν το μυστικό της αιώνιας νεότητας άρα είναι και οι ίδιοι αθάνατοι νέοι].- β22
2670[6]=Δυο Νέα ιδ’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[νέα [3] = πλοίο = Α.Ε. = αστρικό σκάφος / γνωρίζω πως τα αστρικά σκάφη είναι αιώνια – αθάνατα / οι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περι πτώσης Ι.Δ. στη ΓΗ είναι αν μη τι άλλο παραμύθια / τα δυο αστρικά σκάφη που βρίσκονται κρυμμένα στη ΓΗ γνωρίζω αποτελούν πράξεις του ΔΙΑ ].- β22
2670[6]=ουδ’ Νέα ιδ’[α] Έχον πατρωια έργα *.-[ούτε που βρίσκονται κρυμμένα τα δυο αστρικά σκάφη γνώριζαν που αποτελούσαν πράξεις του ΔΙΑ ].- β22
2670[6]=Δυο ιεν αδ’[ω] Έχον πατρωια έργα *.-[ιεν = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / άδω = τραγουδώ = Α.Ε. = απορρέω ιερή γνώση / αιώνια υπάρχω και απορρέω ιερή γνώση – πρόκειται για την αθάνατη διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ –τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο βίο-υπολογιστή του παρόντος σύμπαντος / η έλικα του ΔΙΑ αιώνια ενημερώνει με τις πράξεις του τα δημιουργήματα του ].-β22
Σχόλιο.- Τα αδέλφια του Αντιφου, έχουν οριστεί να χειριστούν, το σοβαρό θέμα εποικισμού του πλανήτη ΓΗ, με ανθρώπινα υβρίδια περιορισμένης νοημοσύνης.
Πρόκειται για μοριακούς, βιολόγους γενετιστές, με περιορισμένες γνώσεις δημιουργίας έλλογης ζωής.
Ο πατερας τους καθοδηγεί στο τι πρέπει να κάνουν.
Εδώ, στο στιχο β22, τα [πατρωια έργα ] συμβολίζουν τις απεριόριστες δυνατότητες ,της διπλής βίο-νάνο-έλικας του ΔΙΑ [πατερα], στην δημιουργία κάθε είδους ανθρώπινης ζωής.
Το γαλαξιακό δίκαιο δεν προβλέπει την δημιουργία τεράτων. Οι παραβάτες τιμωρούνται.
Τα αδέλφια του Αντιφου το γνωρίζουν αυτό και πάλι παρανομούν .
Έχουμε παράπλευρη πληροφορία για την ύπαρξη των δυο αστρικών σκαφών στη ΓΗ.
Στην πατρική γη. Τον γεωγραφικό χώρο που αποτελεί η σημερινή Ελλάδα.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα